رفتن به مطلب

توان مصرفی این سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

میخام برای این سیستم کارت گرافیک تهیه کنم،با توجه به اینکه بودجم فعلا محدوده دوست ندارم الان پاور عوض کنم،چون زیاد وارد نیستم روی نتیجه ماشین حساب اینترنتی اطمینان ندارم

مشخصات: 

Cpu: i3 10100

Main h510

Ram:16 3200

Hdd 1t

Sdd :256 sata

Power:400 cooler master

Fan 1+ fan cpu

Dvd:1 عدد

هیچکدوم از قطعات rgb نیستن و موس و کیبورد هم ساده هستن.اسپیکر هم ندارم و صدا رو با تلوزیون میگیرم.مصرف دقیق این قطعات رو میخام بدونم

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، Grayli گفته است:

میخام برای این سیستم کارت گرافیک تهیه کنم،با توجه به اینکه بودجم فعلا محدوده دوست ندارم الان پاور عوض کنم،چون زیاد وارد نیستم روی نتیجه ماشین حساب اینترنتی اطمینان ندارم

مشخصات: 

Main h510

Hdd 1t

Fan 1+ fan cpu

هیچکدوم از قطعات rgb نیستن و موس و کیبورد هم ساده هستن.اسپیکر هم ندارم و صدا رو با تلوزیون میگیرم.مصرف دقیق این قطعات رو میخام بدونم

سلام مصرف سیستم شما حدود 200 تا 220 وات هست تنها کارتی که شما میتونید روی این سیستم بندازید 1650 هست که قیمت را 4 تومن میگن که ارزش خرید نداره . شما 3 تومن یدونه rx580 بگیر با یدونه پاور 500 تا 550 وات.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Grayli گفته است:

مشخصات: 

Main h510

Hdd 1t

Fan 1+ fan cpu

درود

دوست عزیز بودجه شما برای خرید کارت گرافیک چه مقدار هست؟ برای گیمینگ یا امور گرافیکی؟ برای سیستم و پاور فعلی شما کارت گرافیک های کم مصرف متعددی میشه تهیه کرد اما ابتدا باید کاربری سیستم مشخص بشه.

در کل پاور 400 وات ، خیلی لب مرزه ، توصیه میکنم ابتدا صبرکنید و بودجه را افزایش بدید سپس پاور رو ارتقا بدید. با توانی که پاور فعلی شما داره ، ناچار هستید برید به سمت کارت هایی که ارزش خریدی ندارند اما اگر از بابت پاور مشکلی نباشه ، دستتون برای تهیه گرافیک خیلی باز تره.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Amin Heydari
لینک به دیدگاه

سلام برای این سیستم پاور ۳۰۰ یا ۳۵۰ اکو هم کافیه اما کارت گرافیک برق اضافه خور نمیتونی اضافه کنی یا ۳۵۰ ۳۳۰ بنداز یا ۵۵۰ بنداز که بعدا واسه گرافیک گرفتن بتونی استفاده کنی

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Amin Heydari گفته است:

درود

دوست عزیز بودجه شما برای خرید کارت گرافیک چه مقدار هست؟ برای گیمینگ یا امور گرافیکی؟ برای سیستم و پاور فعلی شما کارت گرافیک های کم مصرف متعددی میشه تهیه کرد اما ابتدا باید کاربری سیستم مشخص بشه.

در کل پاور 400 وات ، خیلی لب مرزه ، توصیه میکنم ابتدا صبرکنید و بودجه را افزایش بدید سپس پاور رو ارتقا بدید. با توانی که پاور فعلی شما داره ، ناچار هستید برید به سمت کارت هایی که ارزش خریدی ندارند اما اگر از بابت پاور مشکلی نباشه ، دستتون برای تهیه گرافیک خیلی باز تره.

موفق باشید.

برای گیم میخام،قصدم تهیه ۵۸۰ بود که پاور ظاهرا جواب نمیده،همون پاور رو اول ارتقا میدم پس بعد میرم برای گرافیک

لینک به دیدگاه

https://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/

سلام خدمت شما:

کل مجموعه تو لود 350 وات هم مصرف داره نهایتا!

https://www.newegg.com/tools/power-supply-calculator/

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Grayli گفته است:

مشخصات: 

Main h510

Hdd 1t

Fan 1+ fan cpu

اگه میخواین گرافیک تهیه کنین پاور رو بهتره عوض کنید.

لینک به دیدگاه

سلام.اول مشخص کنید چه گرافیکی مد نظرت هست یا چقدر بودجه برای گرافیک گذاشتی تا مجهول اصلی مشخص بشه و بتوان توان رو دقیقتر حساب کرد‌.

آیا پاور خروجی ۶ یا ۸ پین گرافیک داره؟ (الان خودم پاور ۳۳۰ وات با خروجی ۸ پین سی پی یو و ۶ پین گرافیک دارم و جواب ۴۵۹۰ و ۱۶۶۰ رو میده)

اگر قصد تعویض پاور نداری، گزینه های انویدیا ۱۰۶۰،۱۰۷۰،۱۶۶۰،۲۰۶۰،۳۰۵۰ و ای ام دی ۶۶۰۰،۵۵۰۰،۵۷۰ بندازی.

اما پیشنهادم تعویض پاور به ۵۸۰ وات به بالا و نصب گرافیک انویدیا ۳۰۶۰ یا ای ام دی ۵۷۰۰xt هست.

https://green.ir/calculator

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-rx-5700-xt.c3339

ویرایش شده توسط aligolshani66
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...