رفتن به مطلب

خریدار 560 560ti 470 460 و فروش msi 6850 oc

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام هر کسی از این مدل ها داره بگه

560ti 470 460 560 یا اگه مدل بالاتر دارید به قیمت پایین میدید بگید شک نکنیدbiggrinsmiley.gif

اگه پیدا کنم یه msi 6850 oc هم دارم مخصوص اور کلاکر های عزیز که می خوام بفروشم(کمتر از 6 ماه کار کرده و تا حالا اور نشده با جعبه و همه چی گارانتی هم که داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام هر کسی از این مدل ها داره بگه

560ti 470 460 560 یا اگه مدل بالاتر دارید به قیمت پایین میدید بگید شک نکنیدbiggrinsmiley.gif

اگه پیدا کنم یه msi 6850 oc هم دارم مخصوص اور کلاکر های عزیز که می خوام بفروشم(کمتر از 6 ماه کار کرده و تا حالا اور نشده با جعبه و همه چی گارانتی هم که داره

درود

با ذکر قیمت من 6850 شما رو خریدارم.

ضمنا یادآوری میکنم که 460 با 6850 هم رده هستند از لحاظ قدرت.

و اگر دنبال تفاوت محسوسی هستید باید 470 یا 560TI ار انویدیا بگیرید.

اگر کارت جداگانه تهیه کردید برای فروش 6850 برام پ خ بذارید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام و عرض ادب

بنده کارت گرافیک asus 560 ti dc که حدود شیش هفت ماه کارکرده با گارانتی سازگار و پشتیبانی گارانتی هماهنگ / وسایلش کاملن و هیچ کدوم از نایلون بیرون اورده نشدن / درپوشهای دی وی ایش هم در اورده نشده ( استفاده نشده ) اور هم نشده / مثل فانتوم هم کار میکنه اگه خریدار باشین اطلاع بدین / من خودم هم دنبال مدلهای بالا میگردم مثل 7590 یا 570 و......

لینک به دیدگاه

عرض ادب

دو عدد EVGA 560 TI OC همراه گارانتی موجوده اما اک نیست همراه با تمامی لوازم قیمت مد نظر رو بفرمایین من درخدمتم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

آقا قیمت اون 6850 بگو یکی میخام برا کراس .

با سلام فکر کنم حول و حوش 260 باشه نمیدونم..بیشتر دنبال این هستم که یکی یر بیارم اینو بفروشم یا تعویض کنم

لینک به دیدگاه

با سلام و عرض ادب

بنده کارت گرافیک asus 560 ti dc که حدود شیش هفت ماه کارکرده با گارانتی سازگار و پشتیبانی گارانتی هماهنگ / وسایلش کاملن و هیچ کدوم از نایلون بیرون اورده نشدن / درپوشهای دی وی ایش هم در اورده نشده ( استفاده نشده ) اور هم نشده / مثل فانتوم هم کار میکنه اگه خریدار باشین اطلاع بدین / من خودم هم دنبال مدلهای بالا میگردم مثل 7590 یا 570 و......

درود بر شما ..قیمت مد نظرتون رو بفرمایید البته فکر کنم چون ausu هست یکم گرون بشه

لینک به دیدگاه

عرض ادب

دو عدد EVGA 560 TI OC همراه گارانتی موجوده اما اک نیست همراه با تمامی لوازم قیمت مد نظر رو بفرمایین من درخدمتم

موفق باشید

سلام درود بر شما خوبید؟امیدوارم خوب باشید آقا این 2 تا را خریدید کراس کردید اما بازم جواب نداده مثل اینکه :Dخوب اون اول داشتید رو چند میدید؟ میدونم که قصد تعویض با 6850 رو هم ندارید اما اگه بخواید میتونید اینو هم بردارید سر بدم

لینک به دیدگاه

آقای amin_eshgh شما کارت 6850 تون رو چند میخواید بدید ؟ لطفا واسم پ خ کنید . قیمت آخر .

لینک به دیدگاه

آقای amin_eshgh شما کارت 6850 تون رو چند میخواید بدید ؟ لطفا واسم پ خ کنید . قیمت آخر .

با سلام در پست 6 این تاپیک پاسخ دادم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب اگه شما باشید برای این کارت گرافیک چقدر پرداخت میکنید ؟ برام پ خ کنید

لینک به دیدگاه

خوب اگه شما باشید برای این کارت گرافیک چقدر پرداخت میکنید ؟ برام پ خ کنید

مشخص و واضح که کارت در حد و بدون هیچ مشکلی پس اگه من فروشنده بخوام تصمیم بگیرم میگم نو اگه حقوق مصرف کننده رو در نظر بگیریم میگه این دست دوم خوب میدونیم که جنس دست دوم رو مغازه دار 30 درصد کم میکنه و میخره درسته.خوب کسایی که میان اینجا نمیخوان برن به مغازه دار 30 درصد زیر قیمت بفروشن و دوست دارن با قیمت بالاتر بفروشن و گر نه میدادن همون مغازه دار!...با همه اینا به عبارتی 230 میشه پایهولی اینم بگم اگه کارت نتونم بخرم اینو نمیفروشم چون خودم بی کارت میمونم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام خدمت دوست عزیز

خوب اینم بگم دوست خوبم جنس با جنس فرق میکنه / فروشنده ای هم مثل من که همچین کارت گرافیکی داشته باشه (با این مشخصات ) دیگه نمیاد کارت خوبی مثل اینو بده به دست فروشنده یعنی درسته که میخواد به قیمت بیشتری بفروشه ولی هدف اصلی مثلا بنده اینه که گرافیک فوق رو که به نظرم کارت عالی هست به دوست یا اشنا بفروشم که لذت ببرن و مطمون باشن که هیچ مشکلی پیش نخواهد امد / دقت هم کرده باشین تمام کالاهایی که تو این فرومها ( لیون کامپیوتر) و به اصطلاح فروشگاههای مجازی فروخته میشن همه بدون نقص و مشکل هستن خوب این خودش یک امتیازه من خودم شخصا برای این اجناس حاضرم اضافه هه بدم / یا مثلا دقت کرده باشین اینجا وقتی میخوان کالایی رو بفروشن تمام داشته ها و نداشته ها و مشکل کوچیک و بزرگ و چند ماه کارکرده یا مثلا اور شده یا نه یا مثلا هدفش از فروش چیه رو اینجا مینویسن تا خریدار بدونه تا اینجا درست ؟ ولی شما برین پیش فروشنده ( مغازه دار ) دیگه حوصله نداره تمام اینارو که نوشتم رو به شما بازگو کنه ( از صیح تا شب کار و فک زدن و سر پا واستادن دیگه حوصله واسه ادم نمیزاره ) فقط هدف از نوشتن این مطالب ناراحتی یا خدای نکرده توهین به شخص و یا اشخاص نیست / بنده هم به عنوان فروشنده قطعات سخت افزاری تا الان کم دیدم یکی بیاد و مثلا گرافیک خوبیرو با گرانتی و بدون مشکلی رو به بنده بفروشه یعنی یا گارانتی نداشت یا اگه داشت 1 ماه مونده که تمموم بشه یا یه جاش مشکل داره هرچند کوچک یا کلا میخواد بندازه یا .... کمتر کسی پیدا میشه که تو خریدو فروش مغازه ای درست عمل کن ( به جز مثلا 20 نفر از 50 ) خلاصه جنس خوب پولش هم خوب یا جنس عالی پولش هم عالی

امیدوارم کسی از نوشته ها دلخور نشه واگر هم بشه بنده ازش عذرخواهی میکنم

لینک به دیدگاه

سلام به همه

این کارتهای 560 که گفتین چند میدین؟

کسایی که گفتن 560 دارم جواب بدن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...