رفتن به مطلب

پیشنهاد قیمت

Recommended Posts

سلام وقت همه دوستان متخصص بخیر

دوتا سوال داشتم خدمتتون

اول اینکه دوتا سیستم و یه باندل برا فروش دارم اما نمیدونم چه قیمتی بزنم منصفانه اس برای بازار الان ، شرایطشون رو بعد از مشخصاتشون خدمتتون شرح میدم

سیستم اول :

Ci3 10100F

MB Asus Prime H510mk

Palit GTX 1050ti 4GB

16GB DDR4 @2400mhrz

400W Green PSU

1TB western Purple HDD

Case Green Hiwa

+ Mouse , Keyboard , Headphones , speakers TSCO

سیستم دوم همین قطعات با دوتا اختلاف جزئی :

MB Gigabyte H510

12GB DDR4 ram (8+4)

باندل :

Ryzen 2400G

Asus Prime B350plus Gaming

16GB DDR4 @ 3200mhrz

Case Green Jaguarx2

(سی پی یو فقط تا 2900 مگاهرتز استفاده میکنه)

شرایط : دوتا سیستم کامل تمیز و سرو سالم هستند ، تمامی قطعات حتی موس و کیبورد و هدفون هم از یک تا سه سال گارانتی دارن ، هشت ماه کارکردشون هست .

باندل حدود 3 سال کارکرده و تعمیر و اینا نداشته برا ارتقا باید بفروشم ، سی پی یو گرافیک انبورد داره نیازی به کارت گرافیک نداره.

مانیتور ندارن ، مانیتورا رو جدا فروختم .

دوتا سیستم دیگه هم همینا بود یکیشون رو همون اوایل فروختم با مانیتور 19 اینچ 19 تومن ، یکی دیگه رو چندماه قبل 22 تومن اما با مانیتور 27 اینچ نو .

سوال دوم اینکه یه دونه MSI duke 1070ti رو با Gainward RTX3060 12GB معاوضه کردم و طرف سر اینکه پیچ کارت گرافیکم باز شده بود (برای تعویض خمیر سیلیکون نه تعمیر) کلی سرم دبه در آورد و 4300 سر گرفت ، بنظرتون سرم کلاه رفته؟ چون کارت خودش رو نقد 8500 میگفت و اصلا ظاهر تمیز یا گارانتی نداشت خودم مجبور شدم کلی با مسواک و بلوئر تمیزش کنم بدون باز کردن و مطمئنم هنوزم کلی خاک داره زیر هیت سینک و اینا ، دماش فقط پنج شیش درجه از بنچ مارکای یوتیوب بیشتره ، کارت خودم چون با بلوئر و بازکردن و ری پیست کردن خمیر اینا بهش میرسیدم خیلی تمیز بود و بعد سه سال هنوزم از 76 بالاتر نمیرفت زیر لود 100 در 100.

اگه بخواییم مقایسه قیمت کنیم انگار کارت خودم رو دادم 4200 و حالا که فکرشو میکنم بشدت پشیمونم میحوام زنگ بزنم فسخ معامله کنم حتی اگه یخورده بابت فسخ معامله بدم .

ویرایش شده توسط Mehradstn
لینک به دیدگاه

سلام، سوال اولتون قیمت آکبند هر چقدر هست باید 25-30 درصد کم کنین میشه قیمت شما

اما سر معاوضه، بله شما به شدت کارت خودتونو کم دادین، حداقل کارتتون 6-7 می ارزیده حتی با تفاسیر نداشتن پیچ پلمپ، ولی از یه طرف اون 3060 هم اگه سالم و با پیچ پلمپ و بدون تعمیر باشه بالای 9 تومن قیمت میخوره و یه چیز دیگه همچین ارتقایی هم نکردین که ارزش ریسک رو داشته باشهَ، مثلا فرق چندانی بین 1070 تی ای و 3060 نیست نهایت یه اختلاف 5-10 درصدی دارن که ارش نداشت کارتی که بدون مشکل دست خودتون بوده رو تعویض میکردین

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

سلام ممنون از پاسختون

در مورد سیستما میشه کمابیش قیمتشون رو در آورد با اینکه قیمت خود بازار از سایتا تفاوت داره و خود سایتا اصلا هرکدوم یه قیمتی برا خودشون میزنن زیاد نمیشه مطمئن بود برا همین قیمت تقریبی پرسیدم مثلا بین 15 تا 17 تومن آیا منصفانه ان؟

ولی در مورد باندل دیگه هیچکدوم قطعاتش بجز رم نو توی بازار پیدا نمیشن و ایده ای ندارم که چطوری باید قیمت بذارم

ویرایش شده توسط Mehradstn
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...