رفتن به مطلب

مشکل جدید دیسکورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان متخصص ، وقتتون بخیر

بنده در استفاده از دیسکورد با یه مشکل جدیدی مواجه شدم که خیلی عجیب غریبه

در واقع مدتی هست بطور رندوم و بی دلیل دیگه قادر به ارسال هیچ عکس یا ویدیویی توی چت نیستم 

فایلها آپلود میشن اما موقع ارسال میزنه مشکلی پیش اومد دوباره امتحان کنید.

- با قند شکن بی قندشکن بازم فرقی نمیکنه

- روی گوشی یا ویندوز بازم فرقی نداره

- ایرانسل یا همراه اول (وایفای ندارم) فرقی نداره

- تعویض اکانت دیسکورد فرقی نداره (روی همه اکانتام همینجوره)

- نوع فایل فرقی نداره حتی دقیقا خود فایلایی که قبلا با همین نت با همین دستگاه اپلود کرده بودمم دیگه اپلود نمیشن

- پاک کردن کش ، حذف کلی برنامه و هرچیزی مربوط بهش ، اپدیت کردن ، استفاده از نسخه وب باز هم کمکی نکرد

+ میتونم عکس پروفایل و بنر اینا عوض کنم ، استریم کنم اما فقط ارسال مدیا مشکل داره .

+ بعضی مواقع شاید مثلا هفته ای یبار در حد چندساعت شاید خودش خود بخود درست میشه و باز بهم میریزه درست میشه 

+ تیکت ثبت کردم ، با اینکه دیسکورد نیترو دارم تیم پشتیبانی دیسکورد فقط تا اونجا که ازم پرسید آی اس پیت چیه و فهمید ایرانی ام دیگه جوابم رو ندادن

+ توی سه چهارسال گذشته بی سابقه بوده این مشکل ولی چندتا از دوستای ایرانیم فقط گفتن که همیشه این مشکل رو داشتن و کلا فقط از لینک برا ارسال عکس و ویدیو استفاده میکنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...