رفتن به مطلب

با این هارد دیسک با درجه سلامتی اورژانسی چه کنم؟

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

44 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

شما هم توصیه تون به فروشه؟ تست میکنن ایرادشو در میارن خب برمیگرده ور دل خودم.

نه من نگفتم فروش گفتم بیخیال هارد بشید یعنی هرچی جز فروش 😄

مثلا بازش کنید داخلش باحاله یا باهاش میشه کاردستی ساخت سرچ کنید یه چیزای جالبی میشه ساخت با دیسکاش

لینک به دیدگاه

من ده تا هارد قرمز خریده بودم که اکثرا بزسکتور داشت همشون با فرمت سطح پایین درست شدن و پنچ ساله کار میکنن ، بعضی هاش هم فروختم رفت ، حالا شما فرمت سطح پایین کن شاید درست شد ، اگر دیدی درست نشد روش دیتای که مهم نباشه مثل فیلم سینمایی ، سریال ، بازی و غیره بریز ، یا اینکه با همین شرایط بفروش بره بگو همچین مشکلی داره بعد بفروش

لینک به دیدگاه

درود بر همه

pc3000 رو نمیدونم ولی mrt مالی نیست

یه بار هارد دادم تعمیر بعد از مدتی دوباره دچار مشکل شد و بکل بالا نیومد

احتمالا از طریق فریمور یا دسترسی های بیشتر سکتور های خراب رو غیر قابل ادرس دهی میکنن یا هد و پلاتر خراب رو غیر فعال میکنن و هجم هارد کم میشه(البت مطئن نیستم)

در کل اگه گارنتی نداره(داشته باشه هم خیلی کمی نمیکنه)بازنشستش کن و برای فایل های غیر ضروری استفاده کن

هارد سالم هرچی تست بگیری افت سلامت پیدا نمیکنه

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، pedi9004 گفته است:

فرمت کردن که مشکل ارور و سکتور ضعیف رو از بین نمیبر

بله جناب خبر دارم ، منتها برای خلاص شدن از شر اون یه دونه فایل ۳ گیگ ، بعد تخلیه اطلاعات ، فرمت کردم از بابت اون نه بهبود هارد.

هر کس بخواد بخره یه تست ساده بکنه هارد را مرجوع می کند.

بله خب ، خودمم بالا تو کامنت هام اشاره کردم ، متوجهم ، منتها من آدم خوبیم که با وجود اینکه توشیبا ،۱۰ مگ آخر ایراد داشت زنگ زدم بهش گفتم اما مرجوع نکردم چون متوجه شدم انتهاشه و دور ریزش ، اشکال نداره تا برگشت دادن.منتها سیگیت رو فریب سوال سیستم عامل خوردم  که نوع mbr یا gpt انتخاب کنید ، و گفتم آکبند انبار مونده س و سالمه و چک دیسک بسشه و گرنه کار درست این بود مثل توشیبا چک‌ کامل میکردم تا الان دست به عصا نشم.

لینک به دیدگاه

سلامت عددی هارد پایین بیاد اما اگر بتونه مشکل را حل کنه عمر هارد بسیار بالاتر میره و می تونید با خیال راحت تر ازش استفاده کنید.

قبول .ولی؛

۱)  از ۸۰ فعلی چقدر پایین میاد مثلا؟ و تا چند درصد قابل قبوله؟ ۲۰ ٪ سلامتی هارد شما رو برنامه (قابل قبول) میدونه؟ شوکه شدم !!!

۲) نگفتین آیا برنامه ، بعد از تعمیر ، قسمتهای مشکل دار رو مانع از خواندن و نوشتن میشه و اصطلاحا مارک میکنه؟ اگه اینطوره بعد نصب مجدد ویندوز دوباره این برنامه باید تست و مارک کنه و اطلاع بده به ویندوز جدیدا نصب شده اینجوریه یا چطور؟ میخام مطمئن بشم این قسمتا گیر نمیکنه فایلهام که هم مشکل ریکاور پیدا کنم هم سلامتیش مثل جسم نحیف خودم کم بشه .خخخ.

۳) مورد بعدی هم که برام مهمه ، bitlock میکنم هاردهای  آرشیوی رو با خود ویندوز ، و اون یکی توشیبا هم کلش bitlock هست ، خب در این شرایط هم برنامه Sentinel کار میکنه و موثره؟ یعنی از قفل درآوردمش ، سرفیس تست بگیرم همون عملکرد شرایط عادی غیرقفل رو داره و تفاوت نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

فرمت سطح پایین کن شاید درست شد

با برنامه Low Level format تو محیط بوت؟ کار نکردم باهاش.  فرمت سطح پایین چه فرمتیه منظور؟

15 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

همین شرایط بفروش بره بگو همچین مشکلی داره بعد بفروش

بشرط چاقو ، ایول! /// ینی بگم بدسکتور داره و تست کن ، باب میلت بود بردار وگرنه پس بده؟؟؟ شاید ایشونم تو تستشون سلامتی کلا بیاره پایین عودت بده ریسکه که؟  

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

بازنشستش کن و برای فایل های غیر ضروری استفاده کن

والا همین حالاش هم آرشیوی و تقریبا غیر ضروریه (قسمت گیم ریختناش) منتها بقیه دانلودی ان و برام قابل ارزش ، هر چند فیلم و سریال هم توشون باشه ، حجم دانلود مصرف نمیکنم که از دست شون بدم و آرشیو فشرده میکنم گوشه ای ذخیره بمونه ، هر از گاهی دلی یادی می کنم. 

هارد دادم تعمیر بعد از مدتی دوباره دچار مشکل شد و بکل بالا نیومد

آره اینو هم باز تو سوالام پرسیده بودم که تضمین خراب نشدن بعد تعمیر و دستکاری ، چیه ! که آدم میسوزه خب ، حالا هزینه ش بکنار ، دود بشه بره بکاپ نداشته باشی ، دل آدم کباب میشه ، یه بار خودم اون اوایل تازه کار بودنم با کامپیوتر ، ویروسی شد کل هارد دیتاشو دادم به فنا که مهم هم توش کم نداشت!!! 

هارد سالم هرچی تست بگیری افت سلامت پیدا نمیکنه

بله متوجهم سیگیت اصلی سیستمم ، گفتم قبلا که ۸ ساله پیش آکبند گرفتم ، ۱۰۰ ٪ سلامتی تکون نخورده و تست سطحی هم بارها کردم.

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

قبول .ولی؛

۱)  از ۸۰ فعلی چقدر پایین میاد مثلا؟ و تا چند درصد قابل قبوله؟ ۲۰ ٪ سلامتی هارد شما رو برنامه (قابل قبول) میدونه؟ شوکه شدم !!!

۲) نگفتین آیا برنامه ، بعد از تعمیر ، قسمتهای مشکل دار رو مانع از خواندن و نوشتن میشه و اصطلاحا مارک میکنه؟ اگه اینطوره بعد نصب مجدد ویندوز دوباره این برنامه باید تست و مارک کنه و اطلاع بده به ویندوز جدیدا نصب شده اینجوریه یا چطور؟ میخام مطمئن بشم این قسمتا گیر نمیکنه فایلهام که هم مشکل ریکاور پیدا کنم هم سلامتیش مثل جسم نحیف خودم کم بشه .خخخ.

۳) مورد بعدی هم که برام مهمه ، bitlock میکنم هاردهای  آرشیوی رو با خود ویندوز ، و اون یکی توشیبا هم کلش bitlock هست ، خب در این شرایط هم برنامه Sentinel کار میکنه و موثره؟ یعنی از قفل درآوردمش ، سرفیس تست بگیرم همون عملکرد شرایط عادی غیرقفل رو داره و تفاوت نمیکنه؟

1- اینکه چقدر پایین تر میاد بسته به سلامت کلی هارد شما داره و ممکنه خیلی کم سلامتش کم بشه بعد از عملیات. اما باید توجه داشته باشید که اگر بتونه مشکل را حل کنه هارد مثل یک هارد سالم معمولی کار میکنه.

2- بعد از عملیات اگر موفقیت امیز باشه دیگه هیچ چیزی در اون قسمت های مشکل دار ذخیره نمیشه که بخواد مشکلی برای شما به وجود بیاد

3- باید حتما از قفل خارجش کنید و بعد از تعمیر دوباره قفلش کنید که مشکلی نداره و می تونید انجام بدید.

در اخر خدمتت عرض کنم که شما راه دیگه ای عملا ندارید یا کلا باید هارد را بازنشسته کنید یا کاری کنید که بشه ازش استفاده کرد. خوب فکرهاتون را بکنید و ریسکش را قبول کنید بعد انجام دهید.

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است:

راه دیگه ای عملا ندارید یا کلا باید هارد را بازنشسته کنید یا کاری کنید که بشه ازش استفاده کرد

اوکی استاد ، صحیحه، ببینم چه میکنم همینجا راپورت میدم.

منتها یه سوال فرعی دیگه در رابطه با اون یکی هارد آرشیوی که گفتم ۱۰ مگ انتهایی بد سکتور داره و از پارتیشن بندی به کناره ، اونو بخام جهت اطمینان ، سرفیس تست بگیرم با paragon ، مشکلش مثل این رو نمیشه که سلامتی کل هارد بیاد پایین ؟ یا همون بهتر سری که درد نمیکنه دستمال نبندم و تا ۱۰۰٪ health داره و اوکیه و مشکلی تو انتقال دیتا (فعلا ) نداره ،دست نزنم ؟ یه جورایی مور مورم شد که حس کنم اونم دردسر میده آینده. ا... اعلم ، فکر کنم اونو دیگه نه .

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

اوکی استاد ، صحیحه، ببینم چه میکنم همینجا راپورت میدم.

منتها یه سوال فرعی دیگه در رابطه با اون یکی هارد آرشیوی که گفتم ۱۰ مگ انتهایی بد سکتور داره و از پارتیشن بندی به کناره ، اونو بخام جهت اطمینان ، سرفیس تست بگیرم با paragon ، مشکلش مثل این رو نمیشه که سلامتی کل هارد بیاد پایین ؟ یا همون بهتر سری که درد نمیکنه دستمال نبندم و تا ۱۰۰٪ health داره و اوکیه و مشکلی تو انتقال دیتا (فعلا ) نداره ،دست نزنم ؟ یه جورایی مور مورم شد که حس کنم اونم دردسر میده آینده. ا... اعلم ، فکر کنم اونو دیگه نه .

فعلا اگر اوکیه کاریش نداشته باشید.

لینک به دیدگاه

به قول شاعر؛

مژده رسید که ایام غم نخواهد ماند 

چنان نماند،چنین نیز نخواهد ماند.

ضمن تشکر از راهنمایی های همه دوستان گرامی ، گزارش کار عرض کنم خدمت تون اینکه:

۱) با برنامه Low Level format توصیه شده یکی از دوستان تو همین تاپیک ، هارد رو فرمت کردم در عرض ۴ ساعت .

۲) با برنامه پاراگون ، سرفیس تست گرفتم بمدت بازم حدودا ۴,۵ ساعت ، کلا اوکی بود و آثاری از bad block گزارش نکرد.tempsnip.thumb.png.b9be48eb07d4ede59a877d42c9a2381a.png

۳) و جالب تر (از نظر خودم) اینکه درصد سلامتی از اون ۸۰ درصد قبل ، تکون نخورد.

2323.thumb.JPG.64cda460d2fff9b4cf8b7aec6da84399.JPG

آقا دست همه درد نکنه.

فکر کنم الان دیگه میتونم bitlock کنم کل درایو رو و مجدد فایل هامو از توشیبا به این سیگیت انتقال بدم .(آخه کش توشیبا ۱۶ مگ هست و سیگیت ۳۲ که تو دیفراگ کندتر عمل میکنه.)

سوال آخر و ختم تاپیک اینکه؛

منتها این ترمیم برای همیشه س یا احتمال برگشت وجود داره؟

ممنونم.

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

احتمال برگشت وجود داره ، با برنامه hd tune یه تست از هارد میگرفتید برنامه مطمئن تری هست و اینکه بعضی از ارورها تو اسمارت هارد ذخیره میشه و بعداز اینکه هارد مشکلش برطرف بشه اون اسمارت همچنان ارور نشون میده ، مثلا اگر کابل هارد به مادربرد مشکل داشته باشه تو اسمارت هارد نشون میده و بعداز عوض کردن کابل هارد همچنان اون ارور تو اسمارت هارد هست

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

احتمال برگشت وجود داره ، با برنامه hd tune یه تست از هارد میگرفتید برنامه مطمئن تری هست و اینکه بعضی از ارورها تو اسمارت هارد ذخیره میشه و بعداز اینکه هارد مشکلش برطرف بشه اون اسمارت همچنان ارور نشون میده ، مثلا اگر کابل هارد به مادربرد مشکل داشته باشه تو اسمارت هارد نشون میده و بعداز عوض کردن کابل هارد همچنان اون ارور تو اسمارت هارد هست

من حالا بیت لاک کردم و حاضر شدم که فایل هامو مجدد کپی کنم روش. اینی که شما میگین یعنی همین حالت بیت لاک مجدد با اون برنامه سرفیس تست بگیرم ؟ پاراگون یعنی ممکنه نشون نده ریز موارد رو؟ 

۲) احتمال برگشت به چه علت و دلیلی وجود داره ؟ مگر ترمیم‌نشد سکتور و بلاک های خراب؟ 

۳) بازم هر لحظه باید دلهره دیتامو داشته باشم؟

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

من حالا بیت لاک کردم و حاضر شدم که فایل هامو مجدد کپی کنم روش. اینی که شما میگین یعنی همین حالت بیت لاک مجدد با اون برنامه سرفیس تست بگیرم ؟ پاراگون یعنی ممکنه نشون نده ریز موارد رو؟ 

۲) احتمال برگشت به چه علت و دلیلی وجود داره ؟ مگر ترمیم‌نشد سکتور و بلاک های خراب؟ 

۳) بازم هر لحظه باید دلهره دیتامو داشته باشم؟

با برنامه hd tune هارد اسکن کنید فایل هاتون پاک نمیشه برای خاطر جمعی بیشتر گفتم ، ممکنه بدسکتور بصورت سخت افزاری باشه یا سکتورهای هارد ضعیف شده باشه بعدا هم بدسکتور درست بشه ، هر از گاهی سلامت هارد رو چک کنید 

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

برنامه hd tune هارد اسکن کنید فایل هاتون پاک نمیشه

برنامه و اسکنشو نگفتم -منظورم از دلهره دیتا داشتن »» اینه که فعلا پاراگون اوکی داده برنامه شما هم اوکی بده - اطلاعات مجدد بریزم و اینی که میگین احتمال برگشت داره »»» اون موقع دوباره استرس بگیره آدمو - هر چند بله همیشه دیفراگ یا چک هارد دیسک انجام میدم و با Sentinel که دایما فعاله و جلو چشممه درصد سلامتی رصد میشه همه درایوها.

17 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

برای خاطر جمعی بیشتر

اینم خاطر جمعی خودم - اوکیه الان دیگه ؟ میرم که دیگه کل دیتای انتقال داده به هارد توشیبا رو برگردونم رو همین سیگیت مذکور.Capture.thumb.JPG.a1e8dfb9e8bea5fd231efc4020ccbb0d.JPG

لینک به دیدگاه

چند سال پیش موقع کپی از هارد اکسترنال به هارد اینترنال سیستم ، وسط کپی برق رفت و هارد بدسکتور افتاد و اطلاعات هاردم از بین رفت ، هارد بالا نمیومد ، شما قطعه الکتریکی نمیتونید خیالتون 100 درصد راحت باشه من خودم از عکس ها و فیلم های خانوادگی که واسم مهمه تو سه تا هارد ازش کپی دارم دو تا اکسترنال یدونه اینترنال ، بقیه که بازی و موزیک و فیلم و سریال ایرانی و خارجی هست واسم مهم نیست حالا پاک شد فوقش دوباره دانلود میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...