رفتن به مطلب

عمل نکردن cuda در برنامه کورل ویدئو

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود.

خواستم بپرسم چرا در برنامه Corel video studio 2019 بمحض اینکه رندرینگ خروجی رو بعوض cpu به کودا گرافیک محول میکنم عمل نمیکنه و برنامه بسته میشه؟ در حالی که با cpu اوکیه؟ و این در حالیه کن  الان جدیدا rtx ۳۰۶۰ ti گرفتم که علاوه از گیم -اتفاقاً همینجاها به کارم بیاد یعنی استفاده از گرافیک در برنامه هایی که cuda ساپورت میکنن.

مشکل از کجاست ؟CUDA.thumb.JPG.4c380d199870bb3c5a25398173d0ad38.JPG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا کورل و مجموعه نرم افزار هاش، یه برنامه ی از رده خارج و منسوخ شده هستن، دیگه کمتر کسی با کورل کار میکنه، انقدر که مشکل داره.

احتمالا داره گرافیک رو ساپورت نمیکنه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 02:15، MAhmoOD Nazari گفته است:

دیگه کمتر کسی با کورل کار میکنه، انقدر که مشکل داره.

آقا ولی من از سالیان دور عادت کردم بهش و البته خوش دستی و جمع و جور بودن منوها و روش کار یه جورایی خارجکیش corel addicted هستم. و البته خودمم منسوخ و فسیل. خخخ

در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 02:15، MAhmoOD Nazari گفته است:

احتمالا داره گرافیک رو ساپورت نمیکنه

ینی چی دقیقا ؟ وقتی برنامه قابلیت ساپورت داره که خب کودا ، کوداست دیگه چه rtx چه gtx!!!

الان برای خاطر اینکه از این قابلیت کودا بتونم در برنامه کورل (نه مشابه و برنامه دیگه) استفاده کنم راه حلی داره؟ نکنه ایراد از gpu باشه و باز سر دردسرام باز شه که هنوز گارانتی ش چند ماه ناقابلی مونده ؟

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

آقا ولی من از سالیان دور عادت کردم بهش و البته خوش دستی و جمع و جور بودن منوها و روش کار یه جورایی خارجکیش corel addicted هستم. و البته خودمم منسوخ و فسیل. خخخ

ینی چی دقیقا ؟ وقتی برنامه قابلیت ساپورت داره که خب کودا ، کوداست دیگه چه rtx چه gtx!!!

الان برای خاطر اینکه از این قابلیت کودا بتونم در برنامه کورل (نه مشابه و برنامه دیگه) استفاده کنم راه حلی داره؟ نکنه ایراد از gpu باشه و باز سر دردسرام باز شه که هنوز گارانتی ش چند ماه ناقابلی مونده ؟

کورل انقدر اذیت میکنه و دردسر داره، خیلیا عطاش رو به لقاش بخشیدن و بیخیالش شدن. خیلیا رو دیدم که سالیان سال روی کورل بودن، ولی بخاطر همین باگ هاش، بیخیالش شدن. بعدش هم توی اپدیت های برنامه تقریبا هیچ تغییری ایجاد نشده و هنوز مثل همون اولاست همه چی. آپدیت های واتساپ بیشتر از برنامه های کورل تغییرات داره!

الان توی ادوب ها، کسی که پریمیر 2022 رو فول بلده، توی پریمیر 2023 یکی دو روز باید ور بره تا بفهمه چی به چیه، انقدر که تغییرات داره و فیچر های جدید اضافه میکنه.

لینک به دیدگاه

ورژن 2023 رو نصب کردم که هسته گرافیکی رو شناسایی کرد و با قابلیت cuda رندرینگ انجام داد و مشکلم حل شد طبق تصویر که فعالیت و بار گذاری هسته گرافیکی در برنامه سازنده گرافیک در کنار کورل 2023 (حین رندرینگ) مشخصه. و دریافتم که 3060ti بنده با بایوس 2021 از اون برنامه کورل 2019 چون جدیدتر بود شناسایی نمیشد که با ورژن 2022و 2023کورل ، شناسایی و استفاده میکنه. ممنون از دردسرام. و ختم تاپیک لطفاً

CUDA.thumb.jpg.6d98eb92db1a2930c22c151fe0bfaca0.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...