رفتن به مطلب

مشکل در بازی آساسین کرید والهالا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به دوستان عزیز.دوستان این بازی معلوم نیست مراحا اصلیش کدومه مراحل فرعیش کدومه،من مراحل ایرلند،فرانسه،ازگارد رو هم تموم کردم ولی توی انگلستان نمیتونم مراحل اصلی و ادامه داستان اصلی رو پیدا کنم.دوستان کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟باید مراحل فرعی رو تموم کنم تا داستان اصلی ادامه پیدا کنه؟؟؟

بازی من کرکی هست نسخه امپرس.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش حقیقتش منم نفهمیدم

فهمیدی به منم بگو

این نسخه چیزه خوبی از آب نیومده ظاهرا

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، lali city گفته است:

درود به دوستان عزیز.دوستان این بازی معلوم نیست مراحا اصلیش کدومه مراحل فرعیش کدومه،من مراحل ایرلند،فرانسه،ازگارد رو هم تموم کردم ولی توی انگلستان نمیتونم مراحل اصلی و ادامه داستان اصلی رو پیدا کنم.دوستان کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟باید مراحل فرعی رو تموم کنم تا داستان اصلی ادامه پیدا کنه؟؟؟

بازی من کرکی هست نسخه امپرس.

سلام منم دارم هم اکنون بازی می کنم .اما برای ادامه دادن مراحل داستانی بای شما باید داخل نقشه تو منطقه ravensthorpe که افرادت اونجا کمپ کردن بری داخل longhouse ( همون خونه بزرگ وسط کمپ) و اونجا با randvi صحبت کنی تا با بخش های مختلف انگلیس عهد و پیمان برادری ببندی و مراحل رو ببری جلو.
https://www.ordinarygaming.com/assassins-creed-valhalla-the-alliance-map/

ویرایش شده توسط Zarathustra
لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، Zarathustra گفته است:

سلام منم دارم هم اکنون بازی می کنم .اما برای ادامه دادن مراحل داستانی بای شما باید داخل نقشه تو منطقه ravensthorpe که افرادت اونجا کمپ کردن بری داخل longhouse ( همون خونه بزرگ وسط کمپ) و اونجا با randvi صحبت کنی تا با بخش های مختلف انگلیس عهد و پیمان برادری ببندی و مراحل رو ببری جلو.

درود دوست عزیز.من خیلی از مراحل رو رفتم که راندوی مشخص کرده بود ولی الان چیزی نماد که کجا برم.میزان قدرتم هم 252 تاست.شما مراحل فرانسه و اسکاتلند رو هم رفتی؟؟؟؟  بازیتون کرکی هست یا اوریجینال؟؟؟؟

ویرایش شده توسط lali city
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۱۹ در 14:32، Zarathustra گفته است:

درود دوست عزیز.امروز توی بازی رفتم سراغ همون خانومی که برای مراحل باید بری پیشش تا راهنماییت کنه کجا بری.فهمیدم روی هر منطقه که با مجسمه روی نقشه روی میزش هست کلیک میکنی هرجا که کامل شده باشه میزنه COMPELETE اگر هم هنوز مرحله رو تموم نکردی روش نقشه که کلیک کنی میگه باید کجا بری و چیکار کنی.

بهت پیشنهاد میکنم تا میتونی مراحل فرعی رو برو مخصوصن اون کتابهایی که تو نقشه به رنگ طلایی هستن و یه قدرتهای خاصی رو برات باز میکنن پیدا کن بعد که لولت رفت بالا برو دنبال داستان بازی.من الان لولم 280 هست و راحت حتی غولها رو هم شکست میدم.اگه به مشکل برخوردی سوال داشتی در خدمتم ضمنن توی یوتیوب هم راحت میتونی مشکلت رو برطرف کنی.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، lali city گفته است:

درود دوست عزیز.امروز توی بازی رفتم سراغ همون خانومی که برای مراحل باید بری پیشش تا راهنماییت کنه کجا بری.فهمیدم روی هر منطقه که با مجسمه روی نقشه روی میزش هست کلیک میکنی هرجا که کامل شده باشه میزنه COMPELETE اگر هم هنوز مرحله رو تموم نکردی روش نقشه که کلیک کنی میگه باید کجا بری و چیکار کنی.

بهت پیشنهاد میکنم تا میتونی مراحل فرعی رو برو مخصوصن اون کتابهایی که تو نقشه به رنگ طلایی هستن و یه قدرتهای خاصی رو برات باز میکنن پیدا کن بعد که لولت رفت بالا برو دنبال داستان بازی.من الان لولم 280 هست و راحت حتی غولها رو هم شکست میدم.اگه به مشکل برخوردی سوال داشتی در خدمتم ضمنن توی یوتیوب هم راحت میتونی مشکلت رو برطرف کنی.

سلام دوست عزیز بله . ممنون که مشکلتون حل شد ولی بنده مشکلی نداشتم و دارم مراحل رو میرم. بله باید همونطور که گفتم با شهر های مختلف عهد و پیمان (pledge) ببنید و با کمک کردن به روسای اونجا ایجاد اتحاد کنین و مراحلب رو جلو ببرین و این کار با صحبت کردن با Randvi و کلیک کردن روی نقاطی که هنوز کامل نشدن عهد ببندی و مراحل رو بری جلو. بنده اتفاقا اول مراحل فرعی رو میرم و تا الان هر بازی اساسینز کرید رو از شماره اولش تا الان 100 درصد تموم کردم و یه جورایی completionist این سری محسوب میشم. سری قبل Ac odyssey رو سه ماه طول کشید تموم کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...