رفتن به مطلب

کارت گرافیک خریدم و احتمال میدم ماین شده باشه لطفا کمک کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید یک سوال داشتم کارت گرافیک خریدم (دست دوم ) برای گیم البته با سیستم تقریبا جدید (تا الان کارت گرافیک نداشتم ) کارتی که گرفتم Rx 580 8gb xfx GTS  هستش و اسیک کوالیتی داخل gpu-z بالای 85 هست و تو استرس تست هم با 70 درصد فن (قفل) بالای 77 درجه نرفته (بیش از 15 دقیقه تست گرفتم ) نتیجه تست با 900p روی میانگین 100 fps بود مشکلی در اجرای بازی ها نداره وارزون 2 رو رو الترا نزدیک 60 فریم میده ولی مشکل اینجاست که فرکانس خود کارت بیشتر از 1100 نمیشه ! در صورتی که بار ها دیدم و شنیدم باید بالای 1300 باشه ! الان این یعنی کارت خرابه ؟ با msi afterberner اور کلاک کردم رو 1300 پیکسل های سبز میاد تو صفحه  ترسیدم بیخیال شدم یکجایی هم خوندم کلید روی کارت هست که اونو بزنید میره رو پروفایل دیفالت و اوکی میشه ولی وقتی زدم و روشن کردم تصویر نیومد و اصلا کار نکرد چند بار ریستارت کردم با ان برد سی پیو بوت شد .. که خب کلید رو به حالت قبل برگردوندم اوکی شده فعلا همون 1100 رو میده ولی میخاستم بدونم این یعنی خرابه ؟ چه راه کاری پیشنهاد میدید ؟
تست دیگه ای برای سالم بودن کارت هستش ؟

cpu i3 12100
motherboard h610m-a asus
power GP500A green
SSD NVME M.2 ADATA S40G 512gb

یه نکته اضافه کنم کیس من قدیمی هستش و فن اضافه نداره اگر دما یکمی بالاتر هست بخاطر اینه . تو بازی بالای 70 نمیره .

لینک به دیدگاه

چک کنید بایوس احتمالا مود شده است. ???

کارت رو از کجا تهیه کردید؟

دوستان اینجا رو که زمینه کاریشون هست تگ میکنم براتون .

@behy

@میلاد بهرامن

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

درود بر شما . بایوس پایه روشه . 

دکمه بایوس رو بده اونور یه gpuz بده بینم چیه

بایوس oc میشه روش زد من فایلشو دارم منتها میگی اور کردم سبز شد احتمال داره چیپش خرابه خودش پایه گزاشته که مشخص نشه مشکلش . به هر حال باید بایوس بخوره . شما از هر دو حالت دکمه بایوسه یه gpuz بده بهم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، میلاد بهرامن گفته است:

بایوس oc میشه روش زد من فایلشو دارم منتها میگی اور کردم سبز شد احتمال داره چیپش خرابه خودش پایه گزاشته که مشخص نشه مشکلش . به هر حال باید بایوس بخوره . شما از هر دو حالت دکمه بایوسه یه gpuz بده بهم

استارتر عزیز آقا میلاد دقیقا حرف تو ذهن منو زد

اجرا کنین.

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

1 دقیقه قبل، behy گفته است:

استارتر عزیز آقا میلاد دقیقا حرف تو ذهن منو زد

اجرا کنین.

رفقا، بنده خدا دکمه بایوس رو تست گرفته اما کارت تصویر نداده، احتمال زیاد کارت مشکل داره...کارت فقط روی فرکانس پایه تصویر میده.. روی حالت oc نه... 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

استارتر عزیز به احتمال زیاد بایوس اورکلاک بخوره درست میشه

من قبلا اینطوری داشتم

منتها نمیدونم توانایی بایوس زدن دارین یا نه

چون اگه اشتباه کنین تو بایوس زدن  کار سخت میشه

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، amin_cpp گفته است:

کارت گرافیک خریدم و احتمال میدم ماین شده باشه لطفا کمک کنید Rx 580 8gb xfx GTS

کارت دست دوم اونم rx580 و برند xfx مگه داریم غیر ماینی؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

استارتر عزیز اصلا مسئله مهمی نیست که ماین شده یا نشده باشه

مهم سلامت حال حاضر کارت هست که میگین اوکیه تو بایوس پایه!

استرس به خودت راه نده

و اینکه کارت هم که میگی در بایوس پایه بی عیب نقص هست

پس مصیبتی زخ نداده

در ضمن کارهایی که آقا میلاد و من گفتیم انجام بده

لینک به دیدگاه

سلام مجدد . شما تو تنظیمات بایوس مادربورد تو قصمت بود گزینه csm رو پیدا کن و فعال کن ( روی uefi نباشه )

بعد ببین اون طرف بایوس تصویرش میاد یا نه . اگه به نتیجه نرسیدی کارت رو بفرست واسم بیاد واست رایگان بایوس میزنم . چون اگه الان بخوام با انیدسک بزنم و تصویر کلا بره دگه نمیتونی راش بندازی ( البتع بنده میتونم راش بندازم در اون صورت )

به هر حال بازم در خدمتتم . فقط دمای ۷۷ با بایوس پایه یکم بالاس شاید نیاز به تعویض خمیر و پد هم داشته باشه چون با بایوس oc قطعا بالا تر میره شاید ۸۰ یا بالاتر

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

مرسی از همه نمیخوام اور کلاک کنم اینکه ماین شده هستش رو هم با حساب اینکه از رو ماینر باز شده خریدم چون تو پایه داره برام کار میکنه و 14 برابر از کارت قبلیم قویتره پس مشکلی باهاش ندارم راجب عکس از gpuz هم تو حالت دیگه کلید روی گرافیک اصلا تصویر ندارم که بخوام عکس بفرستم ولی حالت اول رو میفرستم یه چک بکنید ممنون میشم 
پس 1100 مگاهرتز عادی هستش ؟ و اوکیه ؟ 
راجب چک کردن بایوس هم اطلاعاتی ندارم ممنون میشم اگر اموزشی هست یا مطلبی هست در اینترنت برام بفرستید.spacer.png

لینک به دیدگاه

مرسی تشکر همین الان csm رو فعال کردم و شاستی روی کارت رد زدم اینور روشن کردم هم تصویر میده هم 1366 شد که عالیه خیلی ممنونم ازتون spacer.png

لینک به دیدگاه

درود . بایوس ماینینگ روش هست باید اورجینال زده بشه روش . این کارت با این کور کلاک نباید دمای ۷۷ بده قطعه نیاز به خمیر و پد داره . با بایوس oc فک‌ کنم بره رو ۸۰

الان تو گیم دماش چنده ؟

بایوس oc کور کلاک ۱۳۶۶ و مموری ۲۰۰۰ هست 

رو oc هم چیزیش نمیشه ولی رو پایه پایدار تره و خنک ترو کم مصرف تر منتها الان مموری هات اورکلاک شده هستن .

اون ور دکمه هم واسه تصویر دادن گفتم که باید تو تنظیمات بایوس تو بوت گزینه csm رو فعال کنی تا تصویر بده بینیم چی هس

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

درود . بایوس ماینینگ روش هست باید اورجینال زده بشه روش . این کارت با این کور کلاک نباید دمای ۷۷ بده قطعه نیاز به خمیر و پد داره . با بایوس oc فک‌ کنم بره رو ۸۰

الان تو گیم دماش چنده ؟

بایوس oc کور کلاک ۱۳۶۶ و مموری ۲۰۰۰ هست 

رو oc هم چیزیش نمیشه ولی رو پایه پایدار تره و خنک ترو کم مصرف تر منتها الان مموری هات اورکلاک شده هستن .

اون ور دکمه هم واسه تصویر دادن گفتم که باید تو تنظیمات بایوس تو بوت گزینه csm رو فعال کنی تا تصویر بده بینیم چی هس

با اجازه استارتر جناب بهرامن گرامی سلام و عرض ادب، یک سوال داشتم، بنده msi 580 دارم با همون کور کلاک ۱۳۶۶ و مموری ۲۰۰۰، دما 76-77 با فن 60-65 هست بنظرتون بایوس ماینینگ بزنم دما پاین تر میاد؟ و اینکه بنظرتون تغییر بایوسش کار درستی هست؟ و اگر فرضا تغییر دادم لازم و ضروری هست به مشتری بگم؟ سپاسگزارم

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Adib_mk گفته است:

با اجازه استارتر جناب بهرامن گرامی سلام و عرض ادب، یک سوال داشتم، بنده msi 580 دارم با همون کور کلاک ۱۳۶۶ و مموری ۲۰۰۰، دما 76-77 با فن 60-65 هست بنظرتون بایوس ماینینگ بزنم دما پاین تر میاد؟ و اینکه بنظرتون تغییر بایوسش کار درستی هست؟ و اگر فرضا تغییر دادم لازم و ضروری هست به مشتری بگم؟ سپاسگزارم

سلام با تعویض خمیر و پد مموری تا ۷۴ ۷۵ هم میاد .

شما باید بایوس پایه با کور کلاک ۱۱۰۰ بزنی تا دما کمتر بشه البته میشه دور فن رو هم کمتر کرد سری آرمور خیلی دور فنش بالاس

اگه میخوای فایل بایوستو برام بفرست هر ادیتی که میخوای برات انجام بدم بفرستم

نیاز نیس بگی بایوس پایه خنک تر و پایدار تره ولی ۱۰ ۱۵ درصد قدرت کارت کم میشه

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

سلام با تعویض خمیر و پد مموری تا ۷۴ ۷۵ هم میاد .

شما باید بایوس پایه با کور کلاک ۱۱۰۰ بزنی تا دما کمتر بشه البته میشه دور فن رو هم کمتر کرد سری آرمور خیلی دور فنش بالاس

اگه میخوای فایل بایوستو برام بفرست هر ادیتی که میخوای برات انجام بدم بفرستم

نیاز نیس بگی بایوس پایه خنک تر و پایدار تره ولی ۱۰ ۱۵ درصد قدرت کارت کم میشه

بنده با مستر ژل پرو 2 کولرمستر هم خمیرش رو تعویض کردم ولی پد های مموری رو دست نزدم ولی همین طور که خودتون عرض کردید و واقف هستید، دور فن msi بسیار بالاست، فن 60 درصد یعنی 2800 تا 3000 rpm 
زحمتش رو برای بایوس مزاحم میشم، خیلی سپاس گزار هستم از کمکتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...