رفتن به مطلب

رادیور میکروتیک LHG5 و اینترنت OWA آسیاتک (PTMP)

saeed0c
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

18 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

هوووم.

در مورد poe گیگ منظورتون دقیق متوجه نشدم. کابل کت بالاتر یا خود آداپتور قویتر؟

ادابتور بهتر منظورمه 

18 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

میگم شده تا حالا کسی 2 تا p2p بگیره؟ مثلا من دو تا سرویس بگیرم ازشون هر دوتاش هم ptp کنم. یعنی 4 تا دیش LH5 ؟ یا قبول نمیکنن؟

در کل نباید مشکلی داشته باشه 

10 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

POE هم که هیچ ربطی به پهنای باند ارائه شده نداره اگه منظورتون PPOE هست اونم باز میره تو اختصاصی

poe گیگ داریم و poe 100 که در حالت استفاده poe 100 بهتون حدود 80 90 مگ میده اما poe گیگ فیکس سرعت 100 مگ رو اگر پهنای باند شرکت جوابگو باشه بهتون میده 

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

12 ساعت قبل، Divine گفته است:

ادابتور بهتر منظورمه 

در کل نباید مشکلی داشته باشه 

poe گیگ داریم و poe 100 که در حالت استفاده poe 100 بهتون حدود 80 90 مگ میده اما poe گیگ فیکس سرعت 100 مگ رو اگر پهنای باند شرکت جوابگو باشه بهتون میده 

رادیوی دوستمون LHG 5 هست و اترنت 100 داره LHG 5

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

رادیوی دوستمون LHG 5 هست و اترنت 100 داره LHG 5

درسته. فک کنم منظورشون اینه آداپتور قوی تر بندازی(که بعضا poeهای گیگابیتی قویتر هستن) نتیجه بهتری میگیریم. وگرنه درست میگی lhg5 مگابیتی هست و نمیشه ای نشکلی گیگابیتیش کرد!

پیش به سوی PTP 

https://mikrotik.com/products/ptp

36345645645.thumb.png.dffd983a48d6ceb6cf8023d9c22df334.png

لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان بیشترین سرعتی که میشه از پوینت 2 پوینت گرفت چقدره؟ با فرض ایده آل بودن شرایط و تجهیزات.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

سلام.

دوستان بیشترین سرعتی که میشه از پوینت 2 پوینت گرفت چقدره؟ با فرض ایده آل بودن شرایط و تجهیزات.

قانونا نباید بیشتر 50 مگابیت بگیری ولی آسیاتک برای من باز بود حتی PTMP نزدیک 60 مگابیت میگرفتم.

حالا بالفرض باز گزاشته باشن کارت شبکه ی دستگاه من 100 مگابیت هست نهایت 100 بگیرم.

میتونید رادیوهای AC با لن 1000 مگابیت هم بگیرید ولی معلوم نیست سویچی که برای رادیو استفاده میکنند مگابیتی هست یا گیگابیتی!

پس نهایت بگیم همون 100 مگ هست. اونم اشتراکی.

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Mu3tang گفته است:

سلام.

همیشه باید مشخص کنی سوالت در مورد کشور عزیزمونه یا کلی در مورد خود تکنولوژی 😁

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوستان سرعت نت p2pبرا هر شهری فرق میکنه؟ من خودم مشهدم 

و اینه با مشاوره آسیاتک تماس گرفتم پرسیدم که چقد هزینه تجهیزاتش میشه  اولش پرسید خودتون تجهیزاتشو دارین؟

ینی میشه خودت تجهیزاتشو بگیری و اگ خودت بگیری ارزونتر از خودشون میشه یانه فرق زیادی نداره 

و سوال دیگه‌ای که پرسیدم از مشاوره درباره امکان سنجی بود که گفتن جای شما نمیشه و یجا دیگه رو گفت که حدودا سیصد متر اینا از خونه ما فاصله داشت و گفت اونجا میشه.

الان از روی خونمون به شیش تا دکل نهایت با فاصله ۱۰۰۰متر دید دارم بعضیاشونم تا ۲۵۰۰ متر ایناهم تقریبا بدون مانع دید دارم حتی یکیش دقیقا کنار خونمونه چهل پنجاه متر فاصله داره حالا نمیدونم کدومشون پاپ سایت آسیاتک داره 

الان من خودم میتونم امکان سنجی کنم یا باید درخواست امکان سنجی بدم که فک نکنم بیان برام 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...