رفتن به مطلب

فروش AMD Athlon II X4 631

mostafa_3d
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

یک عدد سی پی یو AMD Athlon II X4 631 که واقعا تمیزه و میشه گفت آکه به فروش میره!

اینم مشخصات :

http://lioncomputer.ir/product/1311/AMD%20Athlon%20II%20X4%20631%20FM1%20Processor/

دوستان دقت کنید که سی پی یو فوق العاده کم کارکرده و شاید فقط 15 الی 20 ساعت رو سیستم بوده،واسه دوستانی که میخوان برن آکشو بخرن بهترین گزینه هشت چون هیچ تفاوتی نیست بینشون

گارنتی هم که کامل داره

تاپیک در ادامه کامل میشه برای رعایت قوانین

لینک به دیدگاه

قیمت؟

بعلت تمیزی و تقریبا آک بودنش :

قیمت آکش 152 تومن

قیمت بنده 130 تومن

لینک به دیدگاه

ببخشید که زیر قیمت مد نظرتون قیمت میدم.

بنده 120.000 خریدارم.

لینک به دیدگاه

ببخشید که زیر قیمت مد نظرتون قیمت میدم.

بنده 120.000 خریدارم.

سلام دوست بزرگوار

اختیار دارین

والا خدا خودش میدونه اونقدری ازش استفاده نکردم که بخوام اینقدر ضرر کنم،باور بفرمایید این کیس کلا بیکار بوده گوشه اتاق! چون اصلا وقت نکردم بیام سراغش برای بازی و اینجور مسائل،وگرنه خود شریفتون بهتر میدونید تو این اوضاع و احوال فروش هر قطعه ای یه اشتباهه...

130 در خدمتتون هستم هزینه پستی هم با بنده

اگه کسی از دوستان بتونه کل کیسم رو یجا بخره به قیمت خوب واقعا ممنونش میشم چون واقعا برام سخته تک تک بخوام هر کدوم رو ارسال کنم

ویرایش شده توسط mostafa_3d
لینک به دیدگاه

داداش شما که تاپیک جدا زدی پس چرا نمیفروشی جدا؟

لینک به دیدگاه

داداش شما که تاپیک جدا زدی پس چرا نمیفروشی جدا؟

والا اولش میخواستم تکی بفروشم ولی الان یه مقدار مشکل پیدا کردم! چون واسه ارسالشون باید تاکسی بگیرم و این یه مقدار سخته واسم اگه چندبار تکرار بشه...الانم با یکی از دوستانم دارم هماهنگ می کنم که کیس رو بگیره ازم خودش بفروشه چون میتونه جای آک بفروشه،ما اینجا فریاد بزنیم قطعات استفاده نشدن کسی باور نمی کنه،زیاد تاکید کنیم میکن حتما داره اغراق می کنه!

اگه ایشون نتونستن کمک کنن به بنده چشم تکی هم میفروشم

تا فردا اعلام می کنم حتما

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 4 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...