رفتن به مطلب

مشکل بلو اسکرین و نشناختن رم 3200 و مشکلات fps دراپ

isekaigamer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خسته نباشید دوستان واقعا اگه بتونید یکی کمکم  کنه در این زمینه واقعا ممنون میشم نظراتتون بگید مشخصات سیستم من  مادربرد a520m-tuf plus 2 هست سیپیو ryzen 5 5500 و گرافیک rtx 3070 ti و رم ocpc 3200 دو کانال دوتا 8 گیگ هست مشکل اولم اینکه این رم ها کامل سالمن با تست های مختلف از جمله memtest و تست ویندوز رم و بازی تست کردم هر دو مارکشون یکیه و یه فرکانسه به صورتی تکی مشکلی ندارن تا فرکانس 3200 اوکی ولی وقتی جفت میزارم و فرکانس xmp فعال میشه 3200 بشه همش بلو اسکیرن و ارور داخل memtest میده رسما یعنی کار نمیکنن با xmp ولی به صورت دیفالت اوکیه که فرکانس 2133 هست که خیلی پاینیه واقعا همه جا سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم مشکل بعدیم اینکه با این مشخصات من داخل بازی های مثل valorant یا cs go باید حدود 300  به بالا fps بگیرم اما حدود 200 الا 140 تا میگیرم که موقع استریم خیلی کمتر میشه استریم روی گرافیک هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من با همین برد یه مشکل مشابه داشتم، علاوه بر بلو اسکرین، چون تصویر رو گرافیک داخلی هم بود، تصویر بهم میریخت و خیلی عجیب بود.

بعد 2 3 بار بردن تا گارانتی و بیان عیب از سمت اینجانب و ادعای سلامت از طرف ماتریکس. دیگه سری آخر کل سیستم رو در حالی که مشکل داشت، بردم جلوشون و دقیق نشون دادم مشکل چیه. گرفتن و اخر سر سالم تحویل دادن، تکنسین گفت یکبار سیپیو رو دراورده و جا زده فقط!

یه بارسیپیو رو در بیارید و جا بزنید، شاید یه مشکی توی اتصال سوکت باشه.

لینک به دیدگاه

سلام داش ممنون حقیقتا تازه خمیر عوض کردم سیپیو در اومد و وصل شد دوباره شما هم همین مشکل فرکانس داشتید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
5 ساعت قبل، isekaigamer گفته است:

سلام داش ممنون حقیقتا تازه خمیر عوض کردم سیپیو در اومد و وصل شد دوباره شما هم همین مشکل فرکانس داشتید 

بله. روی فرکانس 3200، یه مدت کار میکرد، زیر لود میرفت اینجوری بود، بعدش یا فقط تک کانال، یا فرکانس دیفالت میومد بالا.

لینک به دیدگاه

یعنی صرفا تنها کاری که گارانتی کرد سیپیو  در اورد دوباره جا زد حقیقتا من رشت زندگی میکنم واقعا از نظر پشتیبانی یا درمورد رایزن دونستن هیچی نمیدونن چندتا سوال داشتم اگه امکانش هست ایدی تلگرام چیزی بدید اونجا براتون چندتا عکس بفرستم ببینید درسته درکل میخواستم بدونم اول برای سیپیو رایزن 5 5500 مقدار پنچمارک r23 سینبچ درسته روی 7000 چون تو نت حدود 10000 هست و اینکه فرکانس سیپیو روی 100 درصد لود یا تو گیم به 4200 نمیرسه حرارت سیپیو بین 80 تا 70 هست مشکل حرارت میدونم داره کولرش دیفالت  نمیدونم تعویض چه قدر تاثییر داره و اینکه شما روی همین ستاپ بازی مثل CS GO یا ولورانت تست زدین 

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام.یک بار روی فرکانس رم 2933 بزنید ببینید بدون خطا کار می کند یا نه؟ بالاترین فرکانس پایدار بر روی رایزن همین فرکانس است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...