رفتن به مطلب

مشکل در اکسل

ted mosby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه لپتاپ جدیدی گرفتم یه مشکلی پیدا کردم باهاش

من یه فایل اکسل دارم که به یه سری لینک وصله فایل سنگینی عه بعد قابلیت اپدیت شدن داره

وقتی میزنم که اپدیت بشه لپ تاپ جدیدم با لپ تاپ قبلیم توی لود کردن فایل فرقی نداره یعنی سریع تر نشده و اینکه توی لپ تاپ جدید درصد استفاده از cpu میره روی 100 تا کار اکسل تموم بشه البته ویندوز هنگ نمیکنه

این مشخصات لپ تاپ قبلیم عه

i7 7500u

ssd 512

ram 8

این جدیده

i5 1235u

ssd 1tb

ram 8

لپ تاپ قبلیم ویندوز 10 عه جدیده 11 میتونه بخاطر ویندوز 11 باشه ؟

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

درود بر شما

10 هسته و 12 رشته با فرکانس کاری بالاتر در مقابل 2 هسته و 4 رشته با فرکانس کاری پایین تر

معادله خیلی سادست

به احتمال زیاد اون 512 ssd هم 2.5 اینچ باشه با نهایت ریودو رایت حدود 500 تا 550 که قطعا به گرد یه m2 سرعت بالا روی برد نسل 12 با معماری جدید intel vmd نمی رسه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برنامه های افیس تک رشته نوشته شده ن و مولتی ترد ساپورت نمیکنن. به صورت که سیستم عامل منابع مورد نیاز افیس رو در اختیارش گذاشته، اما فقط یک رشته اصلی هست که داره کار رو انجام میده و باقی رشته ها لنگ همون یدونه رشته هستن. بنابراین سیپیو هر چیزی هم که باشه 100 درصد میشه و تا زمانی که کار اون 1 رشته تمام نشه، کل رشته ها باید صبر کنن.

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

برنامه های افیس تک رشته نوشته شده ن و مولتی ترد ساپورت نمیکنن. به صورت که سیستم عامل منابع مورد نیاز افیس رو در اختیارش گذاشته، اما فقط یک رشته اصلی هست که داره کار رو انجام میده و باقی رشته ها لنگ همون یدونه رشته هستن. بنابراین سیپیو هر چیزی هم که باشه 100 درصد میشه و تا زمانی که کار اون 1 رشته تمام نشه، کل رشته ها باید صبر کنن.

درود بر محمود عزیز

قطعا یک رشته با فرکانس کاری بالا تر و معماری جدید تر به نسبت یک رشته با فرکانس کاری پایین و معماری قدیم  بهتر عمل میکنه (البت هر دو در بوست)

الا خیلی ها از کندی و مشکلات ویندوز 11 میگن

قطعا ویندوز 11 دخیله

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر محمود عزیز

قطعا یک رشته با فرکانس کاری بالا تر و معماری جدید تر به نسبت یک رشته با فرکانس کاری پایین و معماری قدیم  بهتر عمل میکنه (البت هر دو در بوست)

الا خیلی ها از کندی و مشکلات ویندوز 11 میگن

قطعا ویندوز 11 دخیله

بله، اما کار اون رشته هم مهمه اگه مثلا یه محاسبه روی یک معادله ی ریاضی بود، مشخصا فرکانس موثر بود. اما کارش اینه که یه سری فایل رو بخونه، دیتا رو استریم کنه، بده به پروسس های دیگه که پردازشش کنن. اینجا میزان I/O، سرعت دسترسی به لینک ها و خیلی چیز های دیگه هم دخیل میشه که نهایتا، کاربر انجام اون پروسه رو با یک سرعت میبینه. و چیزی هم که هست، اون رشته توسط سیستم عامل داره هندل میشه، اینجوری نیست که حتما وارد یکی از هسته های سیپیو بشه و توسط تمام نیروی اون هسته، پروسس شه. شاید موقع هندل شدن همون یک رشته، بین چند تا هسته سیپیو بچرخه. چیزی نیست که دقیق بشه تعیین کرد و به معماری سیستم عامل و پلتفرم بستگی داره. شاید در نهایت نسخه ویندوز هم موثر باشه، اما طبق تجربه ی خودم از برنامه های افیس، آنچنان فرقی براشون نداره روی یه سخت افزاری هستن، در نهایت یه خروجی میدن.

راهکار حل مشکل اینه که کاربر بیاد سمت دیتا بیس و دیتا ها رو جای اینکه توی اکسل بذاره، توی sql بزنه و با یه سرویسی، دیتا ها رو از sql بگیره و پردازش مورد نیاز رو روی اونها انجام بده. اکسل شاید ابزار های حرفه ای داشته باشه، ولی برای کار حرفه ای، استفاده نمیشه.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

10 هسته و 12 رشته با فرکانس کاری بالاتر در مقابل 2 هسته و 4 رشته با فرکانس کاری پایین تر

معادله خیلی سادست

به احتمال زیاد اون 512 ssd هم 2.5 اینچ باشه با نهایت ریودو رایت حدود 500 تا 550 که قطعا به گرد یه m2 سرعت بالا روی برد نسل 12 با معماری جدید intel vmd نمی رسه

خیلی ممنون اما ssd nvme روش هست که بعید میدونم مشکلی داشته باشه لپ تاپ galaxy book 2 pro سامسونگ عه مطمئن هستم هارد درست حسابی روش هست

فکر کنم بیشتر مشکل از ویندوز 11 باشه نمیدونم اصلا یه حس منفی نسبت به ویندوز 11 دارم ☺️

39 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله، اما کار اون رشته هم مهمه اگه مثلا یه محاسبه روی یک معادله ی ریاضی بود، مشخصا فرکانس موثر بود. اما کارش اینه که یه سری فایل رو بخونه، دیتا رو استریم کنه، بده به پروسس های دیگه که پردازشش کنن. اینجا میزان I/O، سرعت دسترسی به لینک ها و خیلی چیز های دیگه هم دخیل میشه که نهایتا، کاربر انجام اون پروسه رو با یک سرعت میبینه. و چیزی هم که هست، اون رشته توسط سیستم عامل داره هندل میشه، اینجوری نیست که حتما وارد یکی از هسته های سیپیو بشه و توسط تمام نیروی اون هسته، پروسس شه. شاید موقع هندل شدن همون یک رشته، بین چند تا هسته سیپیو بچرخه. چیزی نیست که دقیق بشه تعیین کرد و به معماری سیستم عامل و پلتفرم بستگی داره. شاید در نهایت نسخه ویندوز هم موثر باشه، اما طبق تجربه ی خودم از برنامه های افیس، آنچنان فرقی براشون نداره روی یه سخت افزاری هستن، در نهایت یه خروجی میدن.

راهکار حل مشکل اینه که کاربر بیاد سمت دیتا بیس و دیتا ها رو جای اینکه توی اکسل بذاره، توی sql بزنه و با یه سرویسی، دیتا ها رو از sql بگیره و پردازش مورد نیاز رو روی اونها انجام بده. اکسل شاید ابزار های حرفه ای داشته باشه، ولی برای کار حرفه ای، استفاده نمیشه.

دقیقا به نظرم مشکل میتونه از ویندوز 11 و صد البته اکسل باشه اما متاسفانه کار بنده با دیتا های سازمان بورس و کارگزاری هست که همشون روی فایل اکسل هستن و باید اپدیت بشن هر روز

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...