رفتن به مطلب

مشکل خرید از فروشگاه

mohammad osmani
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من شب 3شنبه به تاریخ 6 تیر از سایت لیون کامپیوتر یک هارد 2 ترا سیگیت باراکودا سفارش دادم 

امروز 10 تیر نامه رسان پست امد درب خانه و گفت بسته ات رسیده و چون هارد قطعه مهمیه من گفتم قبل امضا یه نگاه کنم بهش وقتی که درب کارتن رو باز کاردم دیدم هدست توش هست من هم به نامه زسان گفتم این قطعه من نیست من هارد سفارش دادم بسته تحویل نگرفتم اون هم گفت مرجوعش می کنم گفتم باشه

با شماره تماس بخش پیگیری صحبت کردم گفت کار خوبی کردی که به من اطلاع دادی وقتی که بستت برگشت و به دست ما رسید ما قطعه درست رو برات ارسال می کنیم.

می دونم که بسته اشتباه ارسال شده و قبول دارم  ولی خب کمی ازار دهنده است ادم معطل میشه حالا چند سوال دارم که اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم

من شهرستان سردشت استان اذربایجان غربی زندگی میکنم 

کی بسته به دستشون میرسه؟ چقدر طول میکشه که قطعه بدستم برسه؟

چه کار دیگه بکنم تماس گرفتم به غیر از تماس مثلن توی اکانت سایت چه کار دیگه بکنم؟

ویرایش شده توسط mohammad osmani
لینک به دیدگاه

از طریق پست و تیپاکس هارد خریدن اشتباهه ، اگر بسته ها رو پرت کنن راحت خراب میشه ، تو این مورد اگر میتونید حضوری خرید کنید 

لینک به دیدگاه

والا من شهرستان هستم نمی تونم

توی شهر خودم  هارد فقط مدل بنفش داشت  و اغلب بالای 2 میلیون 600 می گفتن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...