رفتن به مطلب

خرید حافظه m2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه ۲ ترابایت ssd لازم دارم،میخام دو تا پارتیشن کنم یکی برای ویندوز و یکی برای استفاده گیم.الان یه adata legend 840 دارم که دمای زیادی داره و فکر میکنم مشکل دار شده(ویندوز موقع بالا اومدن هنگ میکنه.با f disk مشکل حل میشه ولی دوباره بعد چند مدت همون حالتی میشه)

Main : msi b660 m-p

میخام فقط gen 4 باشه سرعتش خیلی بالا نباشه بخاطر هزینه،ملاکم بیشتر اینه که اذیت نکنه و قیمتش کمتر باشه تا سقف ۸ تمن.

درگاهش هم بالای گرافیکه که یکم داغ میشه

تا الان نظرم روی این مدله 

ام اس آی مدل SPATIUM M460

با قیمت ۶ تمن

IMG_۲۰۲۳۰۲۰۲_۱۰۴۷۳۸.jpg

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Grayli گفته است:

یه ۲ ترابایت ssd .................. قیمتش کمتر باشه تا سقف ۸ تمن.

Samsung 980Pro 2TB

نسخه بدون سینکش 7.300

نسخه ای مجهز به هیت سینکش 7.800

هر دوتا زیر 8 تومنه.

لینک به دیدگاه

2TB ایده خوبی نیست برای داریو اصلی که سیستم را بالا میاره و بهتر هست برای Windows یک عدد 256GB تهیه کنی و برای ذخیره سازی و بازی ها از HDD استفاده کنی و اگر کار رندرینگ و تدوین انجام میدی 2 تا SSD مجزا با ظرفیت 1TB و یا 512GB تهیه کنی که سیستم با سرعت مناسب همه کارهایی را که میخوای انجام بده

اگر بخوای با 1 عدد SSD کل سیستم را اداره کنی و خدایی نکرده مشکلی برای درایو پیش بیاد کل اطلاعات را از دست میدی و در بهترین حالت اگر سیستم را برای کارهای عادی استفاده کنی درایو 2TB عملا بکارت نمیاد

لینک به دیدگاه

درود

بنده خودم یک ssd ساتا 128 دارم برای ویندوز، که شامل خود ویندوز و تمام لانچرها میشه، تقریبا هم 50 گیگش خالی هست..

یک ssd m2 980  یک ترا هم خریدم برای گیم ها....ببین اصلا گیم روی ssd یک چیزه دیگس... قبلا تکسچرها دیر لود میشدن و فریز + کرش توی گیم.... الان عالی شده عاااااااااالی....

یک hdd  دو ترا هم دارم که گیم یا فایل های کم اهمیت رو میریزم داخل اون..

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Royal گفته است:

2TB ایده خوبی نیست برای داریو اصلی که سیستم را بالا میاره و بهتر هست برای Windows یک عدد 256GB تهیه کنی و برای ذخیره سازی و بازی ها از HDD استفاده کنی و اگر کار رندرینگ و تدوین انجام میدی 2 تا SSD مجزا با ظرفیت 1TB و یا 512GB تهیه کنی که سیستم با سرعت مناسب همه کارهایی را که میخوای انجام بده

اگر بخوای با 1 عدد SSD کل سیستم را اداره کنی و خدایی نکرده مشکلی برای درایو پیش بیاد کل اطلاعات را از دست میدی و در بهترین حالت اگر سیستم را برای کارهای عادی استفاده کنی درایو 2TB عملا بکارت نمیاد

برای ذخیره سازی یه هارد ۴t دارم، بعد مادربردم فقط یه درگاه m2 داره

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

Samsung 980Pro 2TB

نسخه بدون سینکش 7.300

نسخه ای مجهز به هیت سینکش 7.800

هر دوتا زیر 8 تومنه.

شرمنده از صاحاب تاپیک
امدی جانم ب قربانت اما حالا چرا ؟!!!😍

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Grayli گفته است:

برای ذخیره سازی یه هارد ۴t دارم، بعد مادربردم فقط یه درگاه m2 داره

مشکلی نداره از ساتا استفاده کن. مادربرد من هم 1 عدد بیشتر نداره و من برای سیستم تبدیل خریدم شما میتونی تبدیل 1 یا 2 یا 3 یا 4 تایی m2 بخری که البته با قیمتهای مختلف بفروش میرسن

ولی هیچ وقت همه اطلاعات را روی یک HDD و یا SSD ذخیره نکن همیشه پخش کن هم در پارتیشنها و هم در درایو ها

خودم همیشه از SSD های SATA استفاده میکردم و این اواخر چند تا سیستم داشتم ارتقا میدادم گیر بودم SSD خودم را فروختم و نتونستم جایگزین کنم و از ذخایر M2 استفاده کردم و کمترین را برای Windows گذاشتم با اینکه 1TB و 512GB هم داشتم در کل ارزش نداره برای بالا اومدن سیستم از ظرفیت بالا استفاده کنی مگر اینکه خیلی پول داشته باشی یا ایکه بخوای این مورد را تجربه کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...