رفتن به مطلب

کیفیت تصویر

a.v.buuren
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من مانیتورم فول اچ دی هست قبلا کیس داشتم با dvi یا hdmi کیفیت تصویر خوبی داشتم اما به تازگی مینی کیس هم گرفتم پورت vga و دیسپلی پورت داره حالا من با کابل vga وصل کردم کیفیت تصویر خوب نیست یکی میگفت باید با دیسپلی پورت وصل شی تا فول اچ دی تمیز تصویر بگیری خواستم بدونم درسته ایا کیفیت vga واقعا همینه ساپورت نکنه فول اچ دی ؟بعد یه تبدیل ارزان دیسپلی پورتم معرفی کنین ارزان قیمت و باکیفیت ممنون میشم

لینک به دیدگاه

در مورد بخش اول سوالتون درست گفتند

خب مانیتور شما دیسپلی پورت پشتیبانی میکنه ؟ اون کیسی که شما تهیه کردید اگر دیسپلی داره احتمال قوی باید hdmi هم داشته باشه بهتر هست که کابل hdmi تهیه کنید که نیازی هم به تبدیل نداشته باشید چون تبدیل باعث افت شدید کیفیت میشه، یه کابل ارزون قیمت تهیه کنید مدلش مهم نیست.

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

در مورد بخش اول سوالتون درست گفتند

خب مانیتور شما دیسپلی پورت پشتیبانی میکنه ؟ اون کیسی که شما تهیه کردید اگر دیسپلی داره احتمال قوی باید hdmi هم داشته باشه بهتر هست که کابل hdmi تهیه کنید که نیازی هم به تبدیل نداشته باشید چون تبدیل باعث افت شدید کیفیت میشه، یه کابل ارزون قیمت تهیه کنید مدلش مهم نیست.

نداره فقط دیسپلی و وی جی ا حالا تبدیل دیسپلی به دی وی ای میشه نسبتا تصویر خوب گرفت ؟مانیتورم فقط دی وی ای و وی جی ای داره 

لینک به دیدگاه

50 دقیقه قبل، a.v.buuren گفته است:

نداره فقط دیسپلی و وی جی ا حالا تبدیل دیسپلی به دی وی ای میشه نسبتا تصویر خوب گرفت ؟مانیتورم فقط دی وی ای و وی جی ای داره 

تبدیل رو هرکاری کنید افت کیفیت خواهید داشت حالا هرچه از مدل با کیفیت تر استفاده کنید تاثیر کمتر میشه در کل فکر تهیه یه مانیتور نو باشید یا یه استوک از برند dell یا hp که قیمت مناسب هم دارند تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، a.v.buuren گفته است:

سلام دوستان من مانیتورم فول اچ دی هست قبلا کیس داشتم با dvi یا hdmi کیفیت تصویر خوبی داشتم اما به تازگی مینی کیس هم گرفتم پورت vga و دیسپلی پورت داره حالا من با کابل vga وصل کردم کیفیت تصویر خوب نیست یکی میگفت باید با دیسپلی پورت وصل شی تا فول اچ دی تمیز تصویر بگیری خواستم بدونم درسته ایا کیفیت vga واقعا همینه ساپورت نکنه فول اچ دی ؟بعد یه تبدیل ارزان دیسپلی پورتم معرفی کنین ارزان قیمت و باکیفیت ممنون میشم

دوست عزیز شما تبدلیم بگیری اخر سر انالوگ میگیری چون پورت اصلی گرافیک انبرد vga بجاش یه r5 240 بگیر قیمتش 600 تومنه باهاش هم میتونی گلی گیم بزنی بعد با کابل dvi وصل کن کیف دنیا رو ببر

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، a.v.buuren گفته است:

درود

مشخصات گرافیک مینی کیستون هم بدید تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن

یه مینی کیس داشتم گرافیکش ضعیف بود چه با دیسپلی و چه با hdmi کیفی خوبی نداشت ! 😅

نه که برای شما هم همین باشه صرفا تجربمو گفتم توصیه هم میکنم قبل خرید هرچیزی ، ببریدش پیش خدمات کام‍‍‍پیوتر یا دوست و آشنایی تست کنید با دیسپلی اگر دیدید درست نشون میده و بعد اطمینان تبدیل تهیه کنید

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، lvy Bridge گفته است:

دوست عزیز شما تبدلیم بگیری اخر سر انالوگ میگیری چون پورت اصلی گرافیک انبرد vga بجاش یه r5 240 بگیر قیمتش 600 تومنه باهاش هم میتونی گلی گیم بزنی بعد با کابل dvi وصل کن کیف دنیا رو ببر

سلام برادر این گرافیک داخلی خودش r7 هست راحت پس 2021 رو 60 فرم اچ دی میزنم 

12 ساعت قبل، abidi گفته است:

درود

مشخصات گرافیک مینی کیستون هم بدید تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن

یه مینی کیس داشتم گرافیکش ضعیف بود چه با دیسپلی و چه با hdmi کیفی خوبی نداشت ! 😅

نه که برای شما هم همین باشه صرفا تجربمو گفتم توصیه هم میکنم قبل خرید هرچیزی ، ببریدش پیش خدمات کام‍‍‍پیوتر یا دوست و آشنایی تست کنید با دیسپلی اگر دیدید درست نشون میده و بعد اطمینان تبدیل تهیه کنید

موفق باشید.

نه این گراف داخلش خوبه r7 هست پس 21 رو 60 فرم اچ دی روان پلی میکنم فقط همین دیسپلی باید امتحان کنم

لینک به دیدگاه

اینم بگم a8 pro 7600 هست خیلی خوبه پولش گراف داخلی خوبی هم داره منتها دیسپلی باید امتحان کنم گراف داخلش راحت این جزئیات پس 21 بالا میاره روان 

spacer.pngspacer.png

ویرایش شده توسط a.v.buuren
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...