رفتن به مطلب

درخواست کمک، پروفایل پیشفرض docp رم روی سیستم جواب نمیده 🤦🏻

Recommended Posts

درود به دوستان محترم و اساتید گرامی

سیستم پروفایل پیشفرض docp رم رو قبول نمیکنه!!!

مدل مادربوردم x570-p asus, پردازنده 3600xt amd 🙄

آقا من یه جفت رم Corsair dominator ddr4 3600 گرفتم، موقعی که توی بایوس، پروفایل docp رو میزارم روی 3600 سیستم قبول نمیکنه چندبار خاموش روشن میشه و بعدش میخواد که تنظیمات رو تغییر بدم، تنظیمات رو از پروفایل گذاشتم روی اتوماتیک و اینبار تایمینگ پیشفرضش رو از 18.19.19.39 تغییر دادم به 18.22.22.42 و ولتاژ هم گذاشتم روی 1.35 بازم درست نشد، بعد از چندین بار ازمون خطا یه گزینه بود کنار همون تغییر فرکانس رم اینا نوشته بود cpu tune بود فکر کنم اونو انتخاب کردم سیستم فرکانس 3600 رو قبول کرد ، البته ولتاژ رو قبلش تا 1.39 بالا برده بودم 🙈🙈🙈 خطر نداره؟؟ و تایمینگم رو 18.22 گذاشتم چندبار خاموش روشن کردم درست کار کرد، الانم شبکارم تا فردا صبح به خواهرم گفتم باهاش کار کن ببین هنگ نمیکنه، 

تا حالا اورکلاک نکردم فکر کنم باید پردازنده رو هم فرکانس یا حتی ولتاژشو ببرم بالاتر درسته؟ 

چکار باید بکنم راه حلش چیه ، چیزی یوتیوب بدردبخور پیدا نکردم

آیا با همین گزینه کار راه میفته؟ فردا صبح باز برم امتحانش کنم ولتاژ و تایمینگ رو برگردونم رو حالت پروفایل 

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

منم مشکل شمارو با رم hyperx predator فرکانس 3000 و مادربورد tuf gaming b550-pluse داشتم که وقتی docp روی پروفایل رم میزاشتم سیستم بالا نمیومد و بعد از ری استارت کردن سیستم فرکانس رم دوباره میرفت رو همون حالت پیشفرض با بالا بردن جزئی ولتاژ مشکلم تا حدودی حل شد ولی تاخیر هر کاری کردم روی 15 ست نشد و مجبورا با 16 دارم کار میکنم با همین حالت هم هر چند روز یکبار پیش میاد که سیستم بوت نمیشه و مجبور میشم ری استارت کنم تا بیاد بالا (چراغ زرد روشن میمونه) بنظرم رم هایی که داریم با پلتفرم amd خیلی مچ نیستن

ویرایش شده توسط M A H D I
لینک به دیدگاه

سلام
برادر اگر رم خیلی با کیفیت و مموری درستو درمون روش داشته باشی 
کلا رو نسل 3 و 5 میتونی حداکثر تا فرکانس 3200 دستی تنظیم کنی بیشتر از این نیاز ب تخصص داره و 100 البته ارزشش رو نداره
اختلاف پرفرمونس زیاد نیست تو فرکانس ها مختلف سری 5 و 3 پس زیاد حساس نباش و ب رم هات فشار نیار الکی

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

درود به دوستان محترم و اساتید گرامی

سیستم پروفایل پیشفرض docp رم رو قبول نمیکنه!!!

مدل مادربوردم x570-p asus, پردازنده 3600xt amd 🙄

آقا من یه جفت رم Corsair dominator ddr4 3600 گرفتم، موقعی که توی بایوس، پروفایل docp رو میزارم روی 3600 سیستم قبول نمیکنه چندبار خاموش روشن میشه و بعدش میخواد که تنظیمات رو تغییر بدم، تنظیمات رو از پروفایل گذاشتم روی اتوماتیک و اینبار تایمینگ پیشفرضش رو از 18.19.19.39 تغییر دادم به 18.22.22.42 و ولتاژ هم گذاشتم روی 1.35 بازم درست نشد، بعد از چندین بار ازمون خطا یه گزینه بود کنار همون تغییر فرکانس رم اینا نوشته بود cpu tune بود فکر کنم اونو انتخاب کردم سیستم فرکانس 3600 رو قبول کرد ، البته ولتاژ رو قبلش تا 1.39 بالا برده بودم 🙈🙈🙈 خطر نداره؟؟ و تایمینگم رو 18.22 گذاشتم چندبار خاموش روشن کردم درست کار کرد، الانم شبکارم تا فردا صبح به خواهرم گفتم باهاش کار کن ببین هنگ نمیکنه، 

تا حالا اورکلاک نکردم فکر کنم باید پردازنده رو هم فرکانس یا حتی ولتاژشو ببرم بالاتر درسته؟ 

چکار باید بکنم راه حلش چیه ، چیزی یوتیوب بدردبخور پیدا نکردم

آیا با همین گزینه کار راه میفته؟ فردا صبح باز برم امتحانش کنم ولتاژ و تایمینگ رو برگردونم رو حالت پروفایل 

سلام ... بایوس مادربرد آپدیت هست؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MRO گفته است:

سلام ... بایوس مادربرد آپدیت هست؟

اره آخرین ورژنه 

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

اره آخرین ورژنه 

رم ها رو آکبند خریدی یا دست دو؟

فرکانس روی 3200 با تایمینگ 16 امتحان کردی ببینی مشکلی داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

هم اکنون، M A H D I گفته است:

رم ها رو آکبند خریدی یا دست دو؟

فرکانس روی 3200 با تایمینگ 16 امتحان کردی ببینی مشکلی داره یا نه؟

نو خریدم پلمپ بود، رو ۳۲۰۰ هیچ مشکلی نداره البته با تایمینگ ۱۶ امتحان نکردم 

لینک به دیدگاه

37 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

نو خریدم پلمپ بود، رو ۳۲۰۰ هیچ مشکلی نداره البته با تایمینگ ۱۶ امتحان نکردم 

بدون افزایش ولتاژ فرکانس بزار روی 3200 و تایمینگ بزار روی 16 اگر سیستم پایدار بود و بدون مشکل بوت شد همینطوری استفاده کن.فرکانس 3200 روی تایمینگ 16 با فرکانس 3600 با تایمینگ 18 در عمل خیلی تفاوت ندارند.بنظرم مشکل شما بخاطر عدم سازگاری رم با پلتفرم amd هستش

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، M A H D I گفته است:

بدون افزایش ولتاژ فرکانس بزار روی 3200 و تایمینگ بزار روی 16 اگر سیستم پایدار بود و بدون مشکل بوت شد همینطوری استفاده کن.فرکانس 3200 روی تایمینگ 16 با فرکانس 3600 با تایمینگ 18 در عمل خیلی تفاوت ندارند.بنظرم مشکل شما بخاطر عدم سازگاری رم با پلتفرم amd هستش

کد sku روی رم رو چک کردم از خود سایت corsair نوشته با x570 amd سازگاری داره

Screenshot_2023-07-12-01-24-24-289_com.android.chrome.thumb.jpg.51e44a0b81d49670e53e5b5f30fd0767.jpg

الان روی باس 3200 با ولتاژ 1.2 راحت بدون مشکل کار میکنه ،

ولی پروفایلش که میزاری ولتاژ رو میبره روی 1.35 بازم جواب نمیده ، گزینه oc tune رو فعال میکنی قبول میکنه ولی دوبار موقع رندر توی فول لود کامپیوتر ریستارت شد و دیگه اصلا بالا نمیومد دیگه مجبور شدم کلید پاور رو قطع کنم

نمیدونم پاورم که 750 bronze coolermaster توانشو نداشت یا اینکه پردازنده زیادی داغ کرد چون مجبور شدم خنک کننده ای که داشتم ( با am4 سازگاری نداشت بزور جاش داده بودم الان گیر میکرد به لبه رم ها حتی توی اسلات ۲ جا نمیشد به خاطر طرز قرارگیریش) رو باز کنم و فن خود amd رو بزارم🤦🏻

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...