رفتن به مطلب

درخواست از دوستان برای ساخت اکانت chat gpt ، یا خریداری اکانت آماده chat gpt از دوستان

farhadii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان مهربان لیونی

درخواست از دوستان برای ساخت اکانت   chat gpt  ، یا خریداری اکانت آماده   chat gpt  از دوستان

توضیح  اینکه  یه ریزه ساخت اکانت اذیت میکنه این شماره تلفن میخواد   عجب داستانیه اگه مینونه یکی برام اکانت بسازه  لطفا قبلش هزینش را هم باهام هماهنگ بفرمایین  ممنونم

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

سلام مهندس جان خسته نباشی

از سایت های ایرانی که توی گوگل هم سرچ کنی شماره مجازی موقت میدن میتونی استفاده کنی

با زیر 10-15 تومنم کار اوکی میشه

لینک به دیدگاه

numberland.ir

با ده تومن یه شماره مخصوص chatgpt بگیر تمام

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است:

سلام مهندس جان خسته نباشی

از سایت های ایرانی که توی گوگل هم سرچ کنی شماره مجازی موقت میدن میتونی استفاده کنی

با زیر 10-15 تومنم کار اوکی میشه

10 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

numberland.ir

با ده تومن یه شماره مخصوص chatgpt بگیر تمام

تشکر بسیار دوستان مهربان

اگه ممکنه سایت امن  معتبر  معرفی بفرمایین که فیشینگ و اسکم  نباشه 

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، farhadii گفته است:

تشکر بسیار دوستان مهربان

اگه ممکنه سایت امن  معتبر  معرفی بفرمایین که فیشینگ و اسکم  نباشه 

سلام همین سایت که دوستان معرفی کردن سایت خوبیه تا حالا نزدیک 20 تا شماره ازش گرفتم متن پایین رو دقت کن که اگر لازم شد اذیت نشی

numberland.ir

این شماره‌ها تنها در محدوده زمانی 10 الی 20 دقیقه قادر به دریافت پیامک هستند و در صورتی که پیامکی دریافت نشود هزینه به کیف پول شما عودت داده می‌شود و می‌توانید شماره دیگری بگیرد.

کشورهائی که جلوی آن‌ها عدد 1 و 2 و 5 و 6 هستند در این تایم قادر به دریافت پیامک مجدد نیز هستند، اما بقیه شماره‌ها فقط یکبار کد دریافت می‌کنند که همان یکبار نیز برای راه اندازی نرم افزار یا ساخت اکانت در سایت مورد نظرتان کافی است.)

پس از گذشت 10 الی 20 دقیقه قادر به دریافت کد مجدد نخواهید بود، اما این ضمانت را به شما خواهیم داد اگر شماره پیامکی دریافت نکرد لغو شده و در همان لحظه هزینه به کیف پول شما عودت داده می‌شود.

لینک به دیدگاه

نامبرلند سایت خوب و معتبریه. اتفاقا من دیروز با 7.500  تومن یه اکانت ساختم.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Fido گفته است:

نامبرلند سایت خوب و معتبریه. اتفاقا من دیروز با 7.500  تومن یه اکانت ساختم.

یک سوال این شماره ها مشکل امنیتی ایجاد نمیکنن مثلا برای ساخت اکانت های دیگه؟

یعنی یه اکانت جایی صرافی استیمی چیزی درست کنی بعد با این شماره که 20 دقیقه معتبره دوباره بیان اکانتتو ری استور کنن و کنترولشو به دست بگیرن.

البته برای چت gpt زیاد مهم نیست. من از منظر دیگه پرسیدم.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

یعنی یه اکانت جایی صرافی استیمی چیزی درست کنی بعد با این شماره که 20 دقیقه معتبره دوباره بیان اکانتتو ری استور کنن و کنترولشو به دست بگیرن.

برای اکانت های مهم نباید از شماره یکبار مصرف استفاده کنید. Gpt یبار تایید میشه دیگه کاری نداره

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

برای اکانتهای مهم نباید از این شماره ها استفاده کرد و اگر قصد استفاده از شماره مجازی رو دارید باید یک شماره مجازی دائمی معتبر تهیه کنید که هزینه بالایی داره. من برای اکانتهای با اهمیت امنیتی پایین از این شماره ها استفاده میکنم.

لینک به دیدگاه

اگر واسه استفاده عادی میخواهید سایتایی مثل poe هستند که چت خود chatgpt رو دارند(تحریم هم نیست). ولی api ندارن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...