رفتن به مطلب

کارت گرافیک Amd چه قابلیت هایی را در ادیت ویدیو از دست میده؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. یک سوال داشتم.
میگن تو ادیت ویدیو مثلا افتر افکت، پریمیر، فتوشاپ و ایلاستریتور اینا، کارت گرافیک NVIDIA نباشه، یکسری قابلیت ها از دست میره یا اینکه یکسری باگ ایجاد میشه؟ این درسته؟
مثلا کسی بخواد amd بخره یا مثلا rx 5xx 6xx 4xx بخره این تو کارای ادیت ویدیو و افترافکت (جلوه ویژه) چه مشکلاتی تو نرم افزار مواجه میشه؟ ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچی

تمامی امکانات توی این نرم افزار بین گرافیک های این 2 شرکت یکسانه، تنها چیزی که هست، درایور گرافیک شما باید به روز باشه تا تمام قابلیت ها فعال بشه، و اگر از گرافیک های قدیمی استفاده کنید که درایو های جدید رو ندارن، در اون صورت یه سری امکانات رو از دست میدید.

لینک به دیدگاه

تو فوتوشاپ گرافیک های سری 3000 و 4000 انویدیا  AI ساپرت میکنن ولی AMD نه

کلا AI فقط انویدیا ساپرت میکنه

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، ِdariush0098 گفته است:

تو فوتوشاپ گرافیک های سری 3000 و 4000 انویدیا  AI ساپرت میکنن ولی AMD نه

کلا AI فقط انویدیا ساپرت میکنه

اگه منظورتون firefly هست که من الان دارم با گرافیک AMD باهاش کار میکنم ، همونطور که آقای نظری گفتن امکانات هر دو یکسانه

لینک به دیدگاه

ممنونم. توی ادیت ویدیو با پریمیر و افتر افکت گرافیک rx580 بگیرم بنظرتون مشکلی ایجاد نمیشه؟ کسی این گرافیک داره باهاش کارای ادیت ویدیو انجام بده. تجربشو بگه.

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، ahmad00231 گفته است:

ممنونم. توی ادیت ویدیو با پریمیر و افتر افکت گرافیک rx580 بگیرم بنظرتون مشکلی ایجاد نمیشه؟ کسی این گرافیک داره باهاش کارای ادیت ویدیو انجام بده. تجربشو بگه.

580 داشتم ، مشکلی نبود .

پریمیر CPU محور هست ، ولی برای افتر داشتن یه 580 خوبه

بهتره مشخصات سیستمتون معرفی کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

580 داشتم ، مشکلی نبود .

پریمیر CPU محور هست ، ولی برای افتر داشتن یه 580 خوبه

بهتره مشخصات سیستمتون معرفی کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

من الان I5-13600K دارم با Z790-A DDR5 و 16 گیگ رم 5200 که چون بایوسش خراب میشد گذاشتم روی 4500.
خلاصه اینکه قویه بنظرم سیستمم برای طراحی.
الان بدون گرافیک افترافکت خروجی میگیرم ولی خیلی کند میشه موقع رندر و اینکه موقع ادیت هم اگه یک فتوشاپ باز کنی دیگه لگ میزنه که خوب به خاطر اینکه گرافیک ندارم.
میخوام یک گرافیک ارزون بگیرم اما جوری که لگ نزنه و روون بشه ادیت کرد. چون RX580 ای ام دی هست و ارزونم هست بین اون و یک گرافیک مثل GT1030 از انویدیا دارم فکر میکنم. (گرافیک موقت میخوام بخرم).

لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، ahmad00231 گفته است:

من الان I5-13600K دارم با Z790-A DDR5 و 16 گیگ رم 5200 که چون بایوسش خراب میشد گذاشتم روی 4500.
خلاصه اینکه قویه بنظرم سیستمم برای طراحی.
الان بدون گرافیک افترافکت خروجی میگیرم ولی خیلی کند میشه موقع رندر و اینکه موقع ادیت هم اگه یک فتوشاپ باز کنی دیگه لگ میزنه که خوب به خاطر اینکه گرافیک ندارم.
میخوام یک گرافیک ارزون بگیرم اما جوری که لگ نزنه و روون بشه ادیت کرد. چون RX580 ای ام دی هست و ارزونم هست بین اون و یک گرافیک مثل GT1030 از انویدیا دارم فکر میکنم. (گرافیک موقت میخوام بخرم).

همینطوره ، یک 580 بکارتون میاد و گزینه بهتری نسبت به 1030 هست

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

همینطوره ، یک 580 بکارتون میاد و گزینه بهتری نسبت به 1030 هست

بسیار عالی. دست شما درد نکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...