رفتن به مطلب

نحوه استفاده از گرافیک gt1030 در افترافکت

ahmad00231
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.
میخوام گرافیک GT1030 رو در افترافکت فعال کنم. موقعی که رندر میگیرم از این گرافیک استفاده نمیشه. (تو تسک منیجر قسمت Performance که می بینم نمودار گرافیک هست و اصلا ازش استفاده نمیشه در حالی که از رم و Cpu استفاده میشه)
حالا چیکار کنم که این گرافیک در افتر افکت فعال بشه و این برنامه ازش استفاده کنه؟
چند تا تصویر می زارم از تنظیمات افترافکت:

S1.png

S2.png

S3.png

S4.png

لینک به دیدگاه

چندتا نکته:

اول باید نسخه 2021 یا 2022 به بعد پریمیر رو داشته باشید تا کلا بتونین با گرافیک خروجی بگیرید. توی قسمتExport میرید و بعد: Export>Video>Encoding Setting>Performance>Hardware Encoding.  این قسمتی که شما داری نشون میدید مربوط به Engine داخل خود برنامه هست که موقع ادیت کردن از کارت گرافیک برای Preview فایل در حال ادیت استفاده کنه.
image.thumb.png.dabf4cb23793ce0b64752cae0163670b.png

نکته ی دوم اینکه GT1030 کدک ها رو ساپورت نمی کنه ولی اگر ساپورت می کرد چون 2 گیگ بیشتر VRAM نداره به درد این کار نمی خوره.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_NVENC

image.thumb.png.c3ad4ba8edfb89420ae1d9fced3460ea.png

نکته ی سوم با توجه به اینکه سی پی یو شما 5Ghz فرکانس و Intel UHD 770 داره، احتمال می دم میدم i7,i5 یا i9 نسل 12 یا 13  باشه. چه نیازی دارید با گرافیک رندر بگیرید؟

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، HK888 گفته است:

چندتا نکته:

اول باید نسخه 2021 یا 2022 به بعد پریمیر رو داشته باشید تا کلا بتونین با گرافیک خروجی بگیرید. توی قسمتExport میرید و بعد: Export>Video>Encoding Setting>Performance>Hardware Encoding.  این قسمتی که شما داری نشون میدید مربوط به Engine داخل خود برنامه هست که موقع ادیت کردن از کارت گرافیک برای Preview فایل در حال ادیت استفاده کنه.
image.thumb.png.dabf4cb23793ce0b64752cae0163670b.png

نکته ی دوم اینکه GT1030 کدک ها رو ساپورت نمی کنه ولی اگر ساپورت می کرد چون 2 گیگ بیشتر VRAM نداره به درد این کار نمی خوره.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_NVENC

image.thumb.png.c3ad4ba8edfb89420ae1d9fced3460ea.png

نکته ی سوم با توجه به اینکه سی پی یو شما 5Ghz فرکانس و Intel UHD 770 داره، احتمال می دم میدم i7,i5 یا i9 نسل 12 یا 13  باشه. چه نیازی دارید با گرافیک رندر بگیرید؟

سلام سپاسگزارم.
من منظورم نرم افزار افترافکت بود که این تنظیمات برای اون هست. بازم ممنون بابت نکته اول.
آها که اینطور.

نکته سوم درسته i5-13600k هست. وقتی بدون گرافیک رندر میگیرم تو افتر، کلا دیگه تا اون رندر تموم نشه سیستم سرعتش خیلی میاد پایین که باید قید کار کردن زد. الانم که گرافیک وصل کردم و نشناخته بنظرم، همونه وضعیت. البته GT1030 8 گیگ هم به صورت Shared داره منتهی حرف من اینه که موقعی که رندر میگرم یا افترافکت استفاده میکنم، وقتی performance تو تسک منیجر میبینم اصلا اون نمودار استفاده از این گرافیک صفره. یعنی انگار اصلا ازش استفاده نمیشه. میخوام ازش استفاده کنم. گفتم شاید بشه با این گرافیک یکم بهتر کرد که فعلا تو تنظیمات استفادش موندم. تو تصویر اولی که فرستادم مشاهده کنید اصلا گرافیک gt1030 رو نشناخته. نمیدونم چطور باید تو افتر افکت باید بگم گرافیکمو هم استفاده کنه.

اگه در مورد کارت گرافیک RX580 یا AMD تجربه دارید در کار با افترافکت ممنون میشم بگید:
- بنظرتون اگه گرافیک RX580 بگیرم، اون کدک ها رو ساپورت میکنه؟ 8 گیگ داره.
- بنظرتون این گرافیک تو افترافکت رندر سریعتر میکنه یا برنامه افترافکت می تونه از این گرافیک AMD برای روون تر کردن خودش استفاده کنه؟ چون درمورد گرافیک های AMD تو نرم افزارهای ADOBE نمیدونم میشه استفاده کرد یا نه اصلا.
- نرم افزار افتر از گرافیک های AMD پشتیبانی میکنه؟

ویرایش شده توسط ahmad00231
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۵/۳ در 08:52، ahmad00231 گفته است:

سلام سپاسگزارم.
من منظورم نرم افزار افترافکت بود که این تنظیمات برای اون هست. بازم ممنون بابت نکته اول.
آها که اینطور.

نکته سوم درسته i5-13600k هست. وقتی بدون گرافیک رندر میگیرم تو افتر، کلا دیگه تا اون رندر تموم نشه سیستم سرعتش خیلی میاد پایین که باید قید کار کردن زد. الانم که گرافیک وصل کردم و نشناخته بنظرم، همونه وضعیت. البته GT1030 8 گیگ هم به صورت Shared داره منتهی حرف من اینه که موقعی که رندر میگرم یا افترافکت استفاده میکنم، وقتی performance تو تسک منیجر میبینم اصلا اون نمودار استفاده از این گرافیک صفره. یعنی انگار اصلا ازش استفاده نمیشه. میخوام ازش استفاده کنم. گفتم شاید بشه با این گرافیک یکم بهتر کرد که فعلا تو تنظیمات استفادش موندم. تو تصویر اولی که فرستادم مشاهده کنید اصلا گرافیک gt1030 رو نشناخته. نمیدونم چطور باید تو افتر افکت باید بگم گرافیکمو هم استفاده کنه.

اگه در مورد کارت گرافیک RX580 یا AMD تجربه دارید در کار با افترافکت ممنون میشم بگید:
- بنظرتون اگه گرافیک RX580 بگیرم، اون کدک ها رو ساپورت میکنه؟ 8 گیگ داره.
- بنظرتون این گرافیک تو افترافکت رندر سریعتر میکنه یا برنامه افترافکت می تونه از این گرافیک AMD برای روون تر کردن خودش استفاده کنه؟ چون درمورد گرافیک های AMD تو نرم افزارهای ADOBE نمیدونم میشه استفاده کرد یا نه اصلا.
- نرم افزار افتر از گرافیک های AMD پشتیبانی میکنه؟

تنظیمات After Effect هم همون گزینست که فعال کردید. ولی همه ی افکت ها از GPU Acceleration استفاده نمی کنن. (معمولا اگه کنارش یه آیکون انویدیا باشه اون افکت می تونه با GPU Acceleration رندر بشه). کلا ساپورت Adobe از GPU اونقدر که همه می گن خوب نیست همچنان CPU مهم ترین نقش رو توی Adobe Priemier Pro و After Effect بازی می کنه. GPU ها توی بحث Codec ها برای استریم کردن و ضبط ویدئو کاراییشون بیشتره یا تبدیل کردن کدک x264 به کدک های کم حجم تر مثل x265 یا AV1.
توی خود ساپورت Adobe هم گفته که Premier از GPU بهتر استفاده می کنه و امکانات After Effect برای استفاده از GPU محدود تره.

https://helpx.adobe.com/after-effects/using/basics-gpu-after-effects.html

image.thumb.png.125378bd029c03cd6c842a3595021fce.pngimage.thumb.png.7a3c1968775c0a3e7cb439c1348c9ca2.png

شما 16 گیگ رم دارید و GT1030 از خودش  2GB بیشتر نداره اون قسمت Shared که نوشته داخل Display manager رو ندید بگیرید چون Premier و After Effect خودشون کامل این رم رو استفاده می کنن. ضمن اینکه همچنان هم می گم احتمال قوی GT 1030 اصلا قابل استفاده نیست برای اینکار (با توجه به اینکه کدک ها رو هم ساپورت نمی کنه) و برای همین هم توی Task Manager صفر نشون می ده. توی لیست GPU های ساپورت شده که GT 1030 و RX 580 نیستن. ولی GPU های دیگه هستن که ساپورت بشن بهترین گزینه شما خریدن یه GTX 1000 یا GTX 1600 یا RTX که حداقل 6گیگ Vram داشته باشه ولی در کل انتظار نداشته باشید که همه چیز رو با GPU بتونین انجام بدید. ضمن اینکه Adobe از nVidia بهتر ساپورت می کنه تا AMD با اینکه توی همین لیست گرافیک های AMD هم می بینید.

https://helpx.adobe.com/premiere-pro/system-requirements.html#graphics-cards

دلیل اینکه سرعت سیستم پایین میاد می تونه دلایل زیادی داشته باشه، ممکنه پروژه شما برای 16 گیگ رم خیلی سنگین باشه، ممکنه دلیلش این باشه که فایل های پروژه شما روی هارد دیسکتون هستن به جای SSD یا ممکنه خود SSD سرعتش جالب نباشه. ولی در آخر می تونین CPU Reserved for other application رو به جای 10% بزارید 20% یا 30%  که کمتر از CPU استفاده کنه و شما بتونین کنار رندر گرفتن کارای دیگه انجام بدید. (ولی معمولا بهتره بزارید رندر رو انجام بده و توی اون موقع به کار دیگه ای برسید.) یه نکته دیگه هم می تونین تست کنین ببینید توی Windows 11 چطوریه اوضاع چون شنیدم می گن Windows 11 خودش Prioritize کردن استفاده از CPU های هسته بالا رو کنترول می کنه و بهتره. ولی من تست نکردم و CPU الانم 6 هستس.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، ahmad00231 گفته است:

سلام دوستان.
میخوام گرافیک GT1030 رو در افترافکت فعال کنم. موقعی که رندر میگیرم از این گرافیک استفاده نمیشه. (تو تسک منیجر قسمت Performance که می بینم نمودار گرافیک هست و اصلا ازش استفاده نمیشه در حالی که از رم و Cpu استفاده میشه)
حالا چیکار کنم که این گرافیک در افتر افکت فعال بشه و این برنامه ازش استفاده کنه؟
چند تا تصویر می زارم از تنظیمات افترافکت:

از اونجایی که کارت 1030 از NVENC encoder پشتیبانی نمیکنه و از لحاظ سخت افزاری فاقد این هسته ها  نمی تونید از gpu render استفاده کنید.

حداقل کارت 1050 هست که البته اون هم زیاد جالب نیست . amd را رو هم کلا بی خیال بشید کلا جالب نیست.

کارتهای سری 2000 انویدیا توی سرعت رندر پیشرفت خوبی داشتند مثلا کارت 2070 میتونه انتخاب مناسبی باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...