رفتن به مطلب

مشکل خاموشی هنگام بستن لپ تاپ.فوری

Yasin.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام  خدمت دوستان عزیز

یه لپ تاپ ایسوس دارم مدلش هم Asus g513qm هست ،بعد از یه سال استفاده ک مانیتورش سوخت عوض کردم.

الان بعد از دو ماه از تعویض،موقع بستن مانتیور تو یه زاویه خاصی  مانیتور  کلا میپره و روشن میشه.اروم  اروم ببیندم مشکلی نمیاد  ولی معمولی ببندم  صفحه سیاه میشه.مشکل از چیه؟

مشکل از کابل فلته؟یا از خود مانیتوره؟چون چند روزه  اینطوری شده انگار

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

2 تا گزینه هست،

1-ممکنه همون کابل فلت باشه

2-ممکنه از های-ولتاژ و مدار پایین مانیتور باشه که موقع باز/بستن، بهش فشار میاد و تصویر میپره، باید یه متخصص دقیق تر بررسی کنه.

ولی اگر بدون تغییر موقعیت لولای مانیتور و با کش و قوس مانیتور، تصویر رفت، احتمال زیاد همون مورد 2 میشه، در غیر این صورت، کابل فلت مشکل داره

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

2 تا گزینه هست،

1-ممکنه همون کابل فلت باشه

2-ممکنه از های-ولتاژ و مدار پایین مانیتور باشه که موقع باز/بستن، بهش فشار میاد و تصویر میپره، باید یه متخصص دقیق تر بررسی کنه.

ولی اگر بدون تغییر موقعیت لولای مانیتور و با کش و قوس مانیتور، تصویر رفت، احتمال زیاد همون مورد 2 میشه، در غیر این صورت، کابل فلت مشکل داره

بدون تغییر موقعیت اینطوری نمیشه اصن.

و  تو طراحی این لپ تاپ هم کابل فلت دقیقا روی  قسمت تهویه خارج میشه ک همین گرمی و  دما باعث اسیب به کابل میشه

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Yasin.s گفته است:

موقع بستن مانتیور تو یه زاویه خاصی  مانیتور  کلا میپره و روشن میشه.

این که گفتین یعنی چی

قاعدتا نباید مانیتور روشن شه، یه کم  بیشتر توضیح بدید کمی گنگه

توی یه گوشه از قاب B تمام لپ تاپ ها یه اهنروباست که موقع بستن باعث اثر روی یه قطعه میشه(سنسو اثر حال) وسیستم به حالت اسلیپ میره و درواقع مانیتور خاموش میشه!!

۱ ساعت قبل، Yasin.s گفته است:

اروم  اروم ببیندم مشکلی نمیاد  ولی معمولی ببندم  صفحه سیاه میشه.مشکل از چیه؟

این دیگه از توضیح اول هم گنگ تره

اونجا گفتین موقع بستن میپره رو روشن میشه اینجا میگین صفحه سیاه میشه

در هرصورت ببندید باید صفحه خاموش شه! در واقع سیستم میره اسلیپ

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

این که گفتین یعنی چی

قاعدتا نباید مانیتور روشن شه، یه کم  بیشتر توضیح بدید کمی گنگه

توی یه گوشه از قاب B تمام لپ تاپ ها یه اهنروباست که موقع بستن باعث اثر روی یه قطعه میشه(سنسو اثر حال) وسیستم به حالت اسلیپ میره و درواقع مانیتور خاموش میشه!!

این دیگه از توضیح اول هم گنگ تره

اونجا گفتین موقع بستن میپره رو روشن میشه اینجا میگین صفحه سیاه میشه

در هرصورت ببندید باید صفحه خاموش شه! در واقع سیستم میره اسلیپ

اون اسلیپی ک میگین من تو تنظیمات ویندوز کلا غیر فعال کردم و نمیره رو حالت اسلیپ.باستن کامل نیست.وقتی مانیتور تو زاویه 45 درجه باشه میپرید و میومد.کمتر میشد روشن میشد تا اخراش ک دیگه کلا لپ تاپ مانیتورش خاموش میشه

مشکل از همون فلت بود،لپ تاپو باز کردم سیمشو تکون دادم و یه چسپ دورش زدم الان درست شده ولی نمیدونم تا کی اینطوری بمونه یا دلیلش چی بود ک اینطور شد

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است:

اون اسلیپی ک میگین من تو تنظیمات ویندوز کلا غیر فعال کردم و نمیره رو حالت اسلیپ.باستن کامل نیست.وقتی مانیتور تو زاویه 45 درجه باشه میپرید و میومد.کمتر میشد روشن میشد تا اخراش ک دیگه کلا لپ تاپ مانیتورش خاموش میشه

مشکل از همون فلت بود،لپ تاپو باز کردم سیمشو تکون دادم و یه چسپ دورش زدم الان درست شده ولی نمیدونم تا کی اینطوری بمونه یا دلیلش چی بود ک اینطور شد

اها الان متوجه  شدم

خب قطعا ایراد از نحوه نصب قبلی بوده

روی سوکت فلت یک زبانه چسب دار داره که گیرنده سوکت فلته که هر وقت باز میشه دیگه چسبندگیشو از دست میده

من چسب دولبه نازک میزنیم تا باز قدرت اولیشو داشته باشه و از جدا شدن فلت جلو گیری کنه

روی سوکت فلت در گوشه ها هم دوتا برامدیگی خیلی کوچیک داره که وقتی فلت جا بره مثل پین عمل میکنه(باید موقع جا زدن با زربین ببینیش که تو جا رفته باشه)

شاید انجامش داده باشی ولی یه نکته هم بگم در دستگاه هایی که باتری داخلی دارن ، جدا کردن فلت بدون جدا کردن باتری اشتباهه(اول باید دستگاه باز بشه و باتری جدا شه)

چون گاها باعث اسیب جدی به پی سی اچ یا گرافیک یا سی پی یو میشه(بستگی داره مسیر خروجی تصویر از کدوم قسمت باشه)

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...