رفتن به مطلب

خرید سیستم حرفه ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید.من یک ارتقاع سیستم دارم میخواستم راهنماییم کنین.سیستمی که الان دارم:

CPU:AMD ATHLON X2 3800

M.B:GIGA M55SLI-S4

RAM:2X512 GEIL 533

VGA:GIGABYTE GEFORCE 7300 GT 256MB

HARD:120 SATA

POWER:380 WATT REAL GREEN

FAN CPU:GIGABYTE 3D ROCKET II

MONITOR:LG 775 FLATRON

میخراستم ارتقاع بدم به یه سیستمی که تا 10 سال بعد تو بازار پیدام نشه بابت تعویض قطعات.(مخصوصا گرافیک).یعنی بهترین قطعات روش باشه.من خودم یکی از طرفداران AMD هستم.

تا الان هر چی خریدم مشکلی نداشتم.به هر کی هم گفتم که ای ام دی بهتره یا اینتل همه میگن سلیقهایه.هر چی تو اینترنتم گشتم چیزی چیزی دستگیرم نشد که کدوم بهتره.من با سیستم زیاد بازی میکنم.میکس و اینترنتم زیاد میرم.خلاصه همه کاری میکنم باهاش.سیستمی که انتخواب کردم:

cpu:intel qoud core q9450 2.66 12 MB cache

M.B:asus maximus formula II or asus rampage extreme

ram:2x2GB cruciol

VGA:4870x2 his

hard:500GB maxtore 32MB buffer

power:780 watt green

LCD:samsung 19 T1900

به نظر شما کدوم بهتره؟اصلن مچ هستن؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید.من یک ارتقاع سیستم دارم میخواستم راهنماییم کنین.سیستمی که الان دارم:

CPU:AMD ATHLON X2 3800

M.B:GIGA M55SLI-S4

RAM:2X512 GEIL 533

VGA:GIGABYTE GEFORCE 7300 GT 256MB

HARD:120 SATA

POWER:380 WATT REAL GREEN

FAN CPU:GIGABYTE 3D ROCKET II

MONITOR:LG 775 FLATRON

میخراستم ارتقاع بدم به یه سیستمی که تا 10 سال بعد تو بازار پیدام نشه بابت تعویض قطعات.(مخصوصا گرافیک).یعنی بهترین قطعات روش باشه.من خودم یکی از طرفداران AMD هستم.

تا الان هر چی خریدم مشکلی نداشتم.به هر کی هم گفتم که ای ام دی بهتره یا اینتل همه میگن سلیقهایه.هر چی تو اینترنتم گشتم چیزی چیزی دستگیرم نشد که کدوم بهتره.من با سیستم زیاد بازی میکنم.میکس و اینترنتم زیاد میرم.خلاصه همه کاری میکنم باهاش.سیستمی که انتخواب کردم:

cpu:intel qoud core q9450 2.66 12 MB cache

M.B:asus maximus formula II or asus rampage extreme

ram:2x2GB cruciol

VGA:4870x2 his

hard:500GB maxtore 32MB buffer

power:780 watt green

LCD:samsung 19 T1900

به نظر شما کدوم بهتره؟اصلن مچ هستن؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

درود :

دوسن من سیستم خوبی به نظر می رسد از نظر مچ بودن هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

اما این سیسنمی که شما خریداری خواهید کرد حداکثر تا دوسال دیگه در حالت خوش بینانه از دور خارج می شه و این طور نیست که فکر کنید با خرید این سیستم تا 10 سال مشکلی نخواهید داشت چون با این رقابت شدیدی که بین این کمپانی ها هست و همچنین سرعت و رشد زیادی که در فناوری های جدید و علم وجود دارد هر چند وقت یکبار بلکه هر چند روز چیز جدیدی به بازار خواهد آمد.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز شما بهتر هست بودجه ای رو که مد نظرتون هست برای خرید بفرمایید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم .ضمن اینکه قطعاتی رو که انتخاب کردید نسبتا خوب هستند ولی هارد رو وسترن دیجیتال تهیه کنید و پاورتون هم برای این قطعات تا حدی کم هست و اگر توان مالیشو دارید بهتون توصیه میکنم یک پاور گرین GP 1030 B تهیه بفرمایید تا در دراز مدت و مخصوصا چون زیاد با سیستم بازی میکنید در زمانهای اوج مصرف قطعات به مشکلی برنخورید و کارای سیستمتون پایین نیاد و قیمت 780 گرین الان 152 تومن هست و قیمت 1030 حدود 196 تومن هست که 44 تومن هم بیشتر اختلاف ندارند .

http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=190

ضمن اینکه صحیتهای دوستان صحیح هست و شما از هیچ سیستمی امروزه نمیتوانید انتظار داشته باشد تا 10 سال احتیاج به ارتقا نداشته باشه و البته بستگی به نوع کاربریتون داره .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی شما ارتقا نمیخواهید بدین شما دارین سیستم جدید خریداری میکنید پس بهتره ابتدا شما هزینه خودتون مشخص کنید .

با تشکر

لینک به دیدگاه

آقا من نهایت تا 1900000 میتونم هزینه کنم.

شما نظرتون رو بفرمایید.

در ضمن من سی دی درایو مودم دیال آپ و ای دی اس ال و موسو کیبورد با اسپیکر حرفهای لاجیتک Z-5500 با کارت صدای audigy 2 دارم.اون کارت صدای مادربوردایی که نوشتمم به درده اسپیکرم میخوره.

لینک به دیدگاه

اگر عجله نداريد صبر كنيد تا سوكت جديد اينتل و مادربردهاي x58 تو ايران جا بيفتن بعد بگيريد.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزdog danger جان :::

ببینید اگر بخواهید صبر کنید ببینید چی میاد چی میره هیچی نمی تونید بخرید !!! حتی با آمدن سوکت 1366 که ببینید معلوم نیست کی میاد هر موقع شما یکیشو تو بازار دیدید اون موقع به فکر چیپ X58 باشید ! ببینید الان شما باید به فکر اون چیزی که تو بازاره باشید نه اون چیزی که حتی یک دونش تو بازار نیست !

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

درود

دوست من پیشنهاد من اینه البته این پیشنهاد چیز مطلقی نیست و نظر شخصی و تجربیه بنده هستش :

M.B XFX 790I یا ASUS sriker II NSE

CPU Q9550

RAM DDR3 1333 Gskil l 2GB

VGA 280GTx

HDD 500GB

Power 780W GREEN

LCD T1900

این سیتسم حدود 1980 در میاد براتون

حالا بعضی ها سوال میکنن که چرا DDR3 ایندفعه پیشنهاد دادم . برای اینکه این دو تا مادربورد با اور میتونن تا باس 2000 رو ساپورت کنن البته درسته گرونه دیگه بستگی داره به شخص هزینه کننده . خلاصه به نظر من اگر بخوایم اینده نگری کنیم این سیستم . ولی اگر بخوایم سیستمی انتخاب کنیم هم خوش قیمت باشه و هم با کیفیت باید DDR2 بخرید که شاید درصد کمی میشه گفت از این ضعیفتر در میاد .

لینک به دیدگاه

آقا منم با حسین موافقم اگه بخوام صبر کنم خیلی طول میکشه.تا بیاد قیمتش درست شه کلی میشه.

منم به خاطره همین که تا 2000 اور میکنه اون مادربوردارم انتخاب کردم.

اون سیستمی که خودم انتخاب کردم مشکلش چیه.البته با هارد وسترن دیجیتال؟

رم DDR3 قیمتش چقدره?2x 1gb?2x2gb?

لینک به دیدگاه

آقا منم با حسین موافقم اگه بخوام صبر کنم خیلی طول میکشه.تا بیاد قیمتش درست شه کلی میشه.

درود :

قیمت DDR3 بیش از دو برابر DDR2 هست

لینک به دیدگاه

قیمت DDR3 بیش از دو برابر DDR2  هست

با سلام

حق باعلیرضا هستش و به غیر از قیمت دو برابر در بسیاری از تستها ddr2 و ddr3 تفاوت کارایی چندانی با هم نداشته اند پس به صرفه است که شما ddr2 بردارید

لینک به دیدگاه

رمهای DDR3 گرون هستن ولی ما تستی که چند روز پیش از اینها داشتیم به نتایج خوبی رسیدیم به این دلیله که DDR3 رو پیشنهاد دادم . ولی همانطور که میدونید قیمتش بالاست و اگر مشکل هزینه دارید باید DDR2 بردارید . در مورد سیستم پیشنهادی خودتون باید مشکلی نداره و سیتسم خوبیه .

لینک به دیدگاه

قیمت دقیقشو ندارید؟

اون Asus rampage extreme مدده نظرمه.که فقط ddr3 ساپورت میکنه!

لینک به دیدگاه

سلام

بنده قصد خريد سيستمي با مشخصات زير را دارم

Cpu:Core2 Quad Q9550 2.83ghz

Mainboard:ASUS P5Q DELUX

Vga : HIS HD4850 iceq 4

Ram: Geil 2Gb*2 800mhz 4GB

Power: GREEN GP580B

Case: GREEN NEGRO

Monitor:SAMSUNG - 19" - BW1953

Keyboard: A4TECH KL-45

Mouse: A4TECH SWOP-48

Speaker: CREATIVE A300

O.d.d: DVD RW Liteon 20X SATA

H.d.d: Maxtor 500GB SATA

Modem: ZOLTRIX - VISTA

CPU Fan: ThermalTake V1

مي خواستم بپرسم امكان دارد تا آخر پاييز قيمت قطعاتي كه من نوشتم آنقدر ارزان بشه كه بتونم حدود دويست تومان يا بيشتر ارزان تر اين سيستم را تهيه كنم قيمت فعلي با توجه به قيمت هاي سايت شما يك ميليون و 573 هزار تومان است.

سوال ديگه اي كه داشتم اينه كه فرق واحد سايه زني در رادئون و جيفورس چي هست كه اغلب كارت هاي جيفورس تعداد كمتري از اين واحد ها نسبت به رادنون ها دارند ولي قدرت مساوي يا بالاتر نسبت به هم رده خود از رادئون دارند و واحد پردازش بافتي چي هست كه در كارت هاي رادئون كمتر هست و در جيفورس بيشتر آيا ربطي بين تعداد اين واحد ها و قدرت بيشتر وجود دارد.

لینک به دیدگاه

آقا من تو بازار گشتم rampage extreme نیست.جایی نمیشناسین داشته باشه؟

این 4870x2 با برنده saphire چطوره؟hiss بهتره؟

لینک به دیدگاه

آقا من تو بازار گشتم rampage extreme نیست.جایی نمیشناسین داشته باشه؟

این 4870x2 با برنده saphire چطوره؟hiss بهتره؟

با سلام

دوست عزیز مادربرد انتخابی شما فکر نمیکنم داخل بازار باشه و به خاطر قیمت بالایی که داره کم پیدا میشه میتونید یه مادربرد دیگه بردارید اگر بخواهید و کارت 4870x2 saphire & his هر دو برندهای خوبی هستند و تخصصی روی ati کار میکنند.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با عرض سلام.آقا من رفتم این سیستمو خریدم:

CPU:Intel 9550 quod core 12 MB cache

M.B:asus maximus II formulla

Ram:2x2GB Corsair Dominator DHX PC2-8500 Bus 1066 +fan

VGA:4870x2 OC edition MSI

Hard:500 GB segate 32MB 7200RPM

Power:780 watt real Green

LCD:samsung t1900 19 inch 20000 contrast

گرافیکو مجبور شدم ام اس آی بگیرم.اصلن ت. بازار نبود.اینم چون فروشنده آشنا بود پیدا کرد.ولی خودمونیما کل بازار نگام میکردن.

آقا تو ایکس پس رمو میزنه 3 گیگ گرافیکو میزنه 1 گیگ.

تو ویستا رمو میزنه 3 گیگ.گرافیکو میزنه 1 گیگ.بهد میزنه 1گیگ شیر که کلشو زده 2گیگ!

چرا کامل نمیزنه؟

لینک به دیدگاه

دوست گلم مبارکت باشه سیستم خیلی خوبی خریدی .

گرافیک رو توی دوایس مینجیر بری دو تا کارت گرافیک میشناسه یعنی دو تا 1 گیگ که جمعا میشه 2 گیگ .

لینک به دیدگاه

سلام

بنده قصد خريد سيستمي با مشخصات زير را دارم

cpu:core2 quad q9550 2.83ghz

mainboard:asus p5q delux

vga : His hd4850 iceq 4

ram: Geil 2gb*2 800mhz 4gb

power: Green gp580b

case: Green negro

monitor:samsung - 19" - bw1953

keyboard: A4tech kl-45

mouse: A4tech swop-48

speaker: Creative a300

o.d.d: Dvd rw liteon 20x sata

h.d.d: Maxtor 500gb sata

modem: Zoltrix - vista

cpu fan: Thermaltake v1

مي خواستم بپرسم امكان دارد تا آخر پاييز قيمت قطعاتي كه من نوشتم آنقدر ارزان بشه كه بتونم حدود دويست تومان يا بيشتر ارزان تر اين سيستم را تهيه كنم قيمت فعلي با توجه به قيمت هاي سايت شما يك ميليون و 573 هزار تومان است.

سوال ديگه اي كه داشتم اينه كه فرق واحد سايه زني در رادئون و جيفورس چي هست كه اغلب كارت هاي جيفورس تعداد كمتري از اين واحد ها نسبت به رادنون ها دارند ولي قدرت مساوي يا بالاتر نسبت به هم رده خود از رادئون دارند و واحد پردازش بافتي چي هست كه در كارت هاي رادئون كمتر هست و در جيفورس بيشتر آيا ربطي بين تعداد اين واحد ها و قدرت بيشتر وجود دارد.

امیدوار به کاهش قیمتها تا 200 نباشید عزیز. ولی همیشه قیمتها در حال تغییره .

اصلا فناوری این دو تا کارت فرق داره با هم . و هر کدوم از استریم پروسسورهای و واحدهای سایه زنی در انودیا برابری میکنه با 5 تا در ati

لینک به دیدگاه

با عرض سلام.آقا من رفتم این سیستمو خریدم:

Cpu:intel 9550 quod core 12 mb cache

m.b:asus maximus ii formulla

ram:2x2gb corsair dominator dhx pc2-8500 bus 1066 +fan

vga:4870x2 oc edition msi

hard:500 gb segate 32mb 7200rpm

power:780 watt real green

lcd:samsung t1900 19 inch 20000 contrast

گرافیکو مجبور شدم ام اس آی بگیرم.اصلن ت. بازار نبود.اینم چون فروشنده آشنا بود پیدا کرد.ولی خودمونیما کل بازار نگام میکردن.

آقا تو ایکس پس رمو میزنه 3 گیگ گرافیکو میزنه 1 گیگ.

تو ویستا رمو میزنه 3 گیگ.گرافیکو میزنه 1 گیگ.بهد میزنه 1گیگ شیر که کلشو زده 2گیگ!

چرا کامل نمیزنه؟

با سلام

مبارک باشه

ما هم بودیم نگاهتون میکردیم :D

دوست من شما باید از سیستم عامل 64 بیتی استفاده کنید چون سیستم عاملهای 32 بیتی توانایی آدرس دهی بیشتر از این رو ندارن

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...