رفتن به مطلب

تجربه استفاده از باکس SSD

Fido
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه هارد اکسترنال نیاز دارم، اما یجورایی به این نتیجه رسیدم که به جای هارد اکسترنال، یه باکس SSD بگیرم و با استفاده از  هارد SSD مشکلم رو رفع کنم.

لطفا اگه نظر و تجربه و توصیه ای در این مورد دارید بفرمایید.

باکسهای مقاوم خوب اگه سراغ دارید معرفی کنید.

یه مورد مهم هم اینکه به نظرتون خرید باکس 2.5 اینچی یا باکس برای هارد m.2 چیه؟ کدومش رو بگیرم از نظر کارایی و مخصوصا مقاومت بهتره؟

لینک به دیدگاه

47 دقیقه قبل، Fido گفته است:

دوستان من یه هارد اکسترنال نیاز دارم، اما یجورایی به این نتیجه رسیدم که به جای هارد اکسترنال، یه باکس SSD بگیرم و با استفاده از  هارد SSD مشکلم رو رفع کنم.

لطفا اگه نظر و تجربه و توصیه ای در این مورد دارید بفرمایید.

باکسهای مقاوم خوب اگه سراغ دارید معرفی کنید.

یه مورد مهم هم اینکه به نظرتون خرید باکس 2.5 اینچی یا باکس برای هارد m.2 چیه؟ کدومش رو بگیرم از نظر کارایی و مخصوصا مقاومت بهتره؟

سلام فرقی بین باکس m.2 با sata نیست ولی باکس m.2 قیمتش ۳ تا ۴ برابر باکس sata هست.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، zen گفته است:

سلام فرقی بین باکس m.2 با sata نیست ولی باکس m.2 قیمتش ۳ تا ۴ برابر باکس sata هست.

مرسی میلاد جان. از نظر قیمتی که نگاه کردم آره باکس 2.5 اینچی قیمتش مناسبه. 

تمام باکسهای 2.5 اینچی هارد ssd 2.5 اینچی رو اوکین دیگه؟

نگاه میکردم، برندهای اوریکو و یو گرین و adata دیدم، بهنظرت کدومشون بهترن؟

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، zen گفته است:

بین انکلوژر ساتا و m.2 فرق هست

مدلهای m.2 از ssd های nvme هم پشتیبانی میکنن که سرعت خواندن و نوشتنشون هم چندین برابر ساتا هست. علت قیمت چند برابریشون هم همین هست بی دلیل نیست

1 ساعت قبل، Fido گفته است:

مرسی میلاد جان. از نظر قیمتی که نگاه کردم آره باکس 2.5 اینچی قیمتش مناسبه. 

تمام باکسهای 2.5 اینچی هارد ssd 2.5 اینچی رو اوکین دیگه؟

نگاه میکردم، برندهای اوریکو و یو گرین و adata دیدم، بهنظرت کدومشون بهترن؟

اوریکو و یوگرین کیفیت بالایی دارن

ضمنا هارد هارد هست اس اس دی هم اس اس دی، چیزی به اسم هارد اس اس دی نداریم منظورتون احتمالا حافظه اس اس دی هست.

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است:

بین انکلوژر ساتا و m.2 فرق هست

مدلهای m.2 از ssd های nvme هم پشتیبانی میکنن که سرعت خواندن و نوشتنشون هم چندین برابر ساتا هست. علت قیمت چند برابریشون هم همین هست بی دلیل نیست

اوریکو و یوگرین کیفیت بالایی دارن

ضمنا هارد هارد هست اس اس دی هم اس اس دی، چیزی به اسم هارد اس اس دی نداریم منظورتون احتمالا حافظه اس اس دی هست.

سلام، ممنون از شما. بله منظور حافظه SSD هستش. باکسهای M.2 قیمت بالایی دارند اما خب ارزشش رو هم داره، سرعت بسیار بالاتری رو بهمون میدن اما برای استفاده معمولی من قیمت بالایی دارند. الان  میخوام یه باکس 2.5 اینچی تهیه کنم. تمام باکسهای 2.5 اینچی از حافظه های SSD 2.5 اینچی پشتیبانی میکنند؟

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Fido گفته است:

سلام، ممنون از شما. بله منظور حافظه SSD هستش. باکسهای M.2 قیمت بالایی دارند اما خب ارزشش رو هم داره، سرعت بسیار بالاتری رو بهمون میدن اما برای استفاده معمولی من قیمت بالایی دارند. الان  میخوام یه باکس 2.5 اینچی تهیه کنم. تمام باکسهای 2.5 اینچی از حافظه های SSD 2.5 اینچی پشتیبانی میکنند؟

بله

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...