رفتن به مطلب

فروش اکانت BATTLE.NET به همراه بازی DIABLO IV

Recommended Posts

درود خدمت همه عزیزان اکانت شامل بازی

DIABLO IV

OVERWATCH 2

MODERN WARFARE

اکانت با ایمیل هم تقدیم میشه و حتی اگر خواستید اطلاعات خودتون جایگزین میشه

قیمت اکانت با توجه به این بازی 3/440/000 در نظر گرفته میشود با احتساب تخفیفات

نظرات کارشناسی ممنوع

با تشکر

photo_2023-08-03_12-21-00.jpg

photo_2023-08-03_12-21-02.jpg

photo_2023-08-03_12-21-03.jpg

photo_2023-08-03_12-21-04.jpg

photo_2023-08-03_12-24-03.jpg

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...

بچه ها از ایشون چیزی نخرید ایشون بشدت ادم کلاهبرداری هستن و اکانت بنده رو ک قبلا بهم فروخته بودن رو چون میدونستن بنده زیاد وارد نیستم تو بخش امنیت اکانت رفتن جیمیلش رو عوض کردن و با کلی قسم و ایه ک کار من نیست و شما هک شدید گردن نمیگرفتن ،

ایشون اکانتشون روز اولی ک ازشون خریده بودم اسمشون در بازی کال اف دیوتی GIGACHAD بوده ک من اسمشو بعد خریدم عوض کرده بودم و الان ک با اکانت دوستم اومدم تو بازی تو قسمت فرنداش دیدم ک اسمشو به همون اسم قبل فروشش تغییر داده، چون منو همین دوستم همیشه باهم گیم میزنیم و تو اکانت قبلیم قبل از اینکه این کلاهبردار ا دستم در بیاره همو بعنوان فرند داشتیم ،این کلاهبردار فکر اینجاشو نکرده بود ک فرنداشو ریمو کنه ،، لطفا مدیران پیگیری کنن ک همچین ادمایه قالطاقی اینجا نباشن

۲۰۲۳۱۰۲۰_۱۱۳۶۲۳.jpg

۲۰۲۳۱۰۲۰_۱۱۳۹۳۲.jpg

ویرایش شده توسط ice face
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

جالبه بعد از ۴۵ روز که رمز اکانت و همچنین جیمیل خودتون و تغییر دادین میگین چون بنده مطلع و وارد نبودم شما اومدی و اکانت و دسترسی شو از من گرفتین !!!! ولی نمیگین قبلش بهتون گفتم حتما حتما قفل استیم فعال کنید که خدای ناکرده دسترسی اکانتتون و از از دستتون خارج نشه ! اما خب شما یجوری وانمود می کنی که هیچی بلد نیستی تا بقیه رو دزد بگیری !! جالب در دنیای تکنولوژی شما بلدی رمز جیمیلتو ‌و کد ۲ مرحله ای رو فعال کنی !!! اما بلد نیستی استیم ۲ مرحله ای فعال کنی !! اونم بخاطر اینکه الباقی هزینه اکانت و پرداخت نکنی !! یکم شعور داشته باش و شعور بقیه توهین کنی آقای اکبرزاده !! اگر نه پیام هاتو اینجا نشون میدم که چقدر دروغ گفتی !! یادته بهت گفتم چرا پیام ها و وویس های داخل تلگرام پاک نکن ؟! اما خب بنده از تمامی این صحبت هات مستند مدرک دارم که میخوای با چرب زبونی به بقیه انگ دزدی بزنی !! اما خب بقیه مثل شما جیگر نیستن 

لینک به دیدگاه

خیلی قالطاقی خیلیییی

اون اکانتم ک از دسم درووردین حرومتون باشه چون پولشو گرفتین و میدونمم اونو فروختیم به یکنفر دیگه خیلی خیلیییی قالطاقین شما ،بشخصه دیگه حاظر نیستم با کسایی مثل شما حتی مکالمه داشته باشم

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد ! مدرک داری رو کن از من که اکانت و به فرد دیگه ای دادم ! اگر نه زیپ و بکش دهنت و ببند ! 

وگرنه عکسهای چت پیامهاتو اینجا ارسال می کنم برای هر مدیری که مسئول تا بیاد و بشینه و بین من و شما قضاوت کنه ! تا مشخص بشه بنده اکانتی که به شما دادم و به کس دیگه دادم یا خودت مشخصات اکانت و عوض کردی !

یک جا بد خراب کاری کردی ، دوست دارم مدیر مربوطه بیاد بین من و شما حکم بشه ، طلا که پاک چه منتش به خاک 

طرف بعد از 45 روز که اکانت و بهش دادی و همه اطلاعات و تغییر داده میاد و به بقیه انگ دزدی میزنه ! هرکس هم خواست مدارک ببینه بیاد pv خودم براش ارسال می کنم ببینه من دروغ میگم یا این فرد 

لینک به دیدگاه

لعنت بر هر آدم حیلگر و قالطاق ک مثل آبخوردن حروم از گلوش پایین میره. ،،،،من موندم شما و امسال شماها هدفتون از زندگی چیه ؟فکر کردین شما فقط مغزتون کار میکنه ک سر اینو اون کلاه بزارین ،نه داداش ،همه میتونن کلاه بزارن ، میدونی چرا همه با اینکه میتونن مثل شما باشن ولی نیستن؟.... چون همه حیا دارن و مثل شماها قالطاق و بی حیا نیستند .. واگذارید ب خدا ،،خلاص

برادرا بنده از ایشون جز حیله و دروغ چیزی ندیدم لطفا گول حرفایه قشنگشونو قبل خرید نخورید ، ایشون بعد فروششون آدمی میشن ک آدم تجب میکنه این همون آقاست لطفا مواظب باشید 

ویرایش شده توسط ice face
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...