رفتن به مطلب

فروش کیس Corsair Graphite 760T

Ali Alborz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

کیس Corsair Graphite 760T زیر در شرایط ظاهری فوق العاده تمیز برای فروش موجود است، درب کناری کیس با توجه به سن و سال کیس و جنس پلکسی قطعا خط و خش دارد که اگر خیلی حساس هستید باید به این نکته توجه داشته باشید اما مابقی بدنه کیس کاملا مشابه اکبند هست.

کیس به صورت فابریک دو عدد کیج سه تایی هارد داره که جمعا ۶ عدد هارد نصب میشه روش ولی در حال حاظر یک عدد روی کیس نصب هست که خب کافی هست برای سه عدد هارد.

قیمت رو هم قیمت کیس Z5 گرین قرار میدم البته که قطعا چه از نظر ابعاد چه ظاهر چه کیفیت متریال ساخت و... قابل مقایسه نیستن:

۳/۸۵۰/۰۰۰ تومان

قابل ذکر هست کیس جعبه ندارد و تحویل فقط درب منزل در تهران انجام میشه!

IMG_0298.jpeg

IMG_0297.jpeg

IMG_0296.jpeg

IMG_0295.jpeg

IMG_0294.jpeg

IMG_0293.jpeg

• لایک 4
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۵/۱۲ در 12:42، Ali Alborz گفته است:

با سلام

کیس Corsair Graphite 760T زیر در شرایط ظاهری فوق العاده تمیز برای فروش موجود است، درب کناری کیس با توجه به سن و سال کیس و جنس پلکسی قطعا خط و خش دارد که اگر خیلی حساس هستید باید به این نکته توجه داشته باشید اما مابقی بدنه کیس کاملا مشابه اکبند هست.

کیس به صورت فابریک دو عدد کیج سه تایی هارد داره که جمعا ۶ عدد هارد نصب میشه روش ولی در حال حاظر یک عدد روی کیس نصب هست که خب کافی هست برای سه عدد هارد.

قیمت رو هم قیمت کیس Z5 گرین قرار میدم البته که قطعا چه از نظر ابعاد چه ظاهر چه کیفیت متریال ساخت و... قابل مقایسه نیستن:

۳/۸۵۰/۰۰۰ تومان

قابل ذکر هست کیس جعبه ندارد و تحویل فقط درب منزل در تهران انجام میشه!

IMG_0298.jpeg

IMG_0297.jpeg

IMG_0296.jpeg

IMG_0295.jpeg

IMG_0294.jpeg

IMG_0293.jpeg

درود

داداش فن هاشم موجوده؟ اون پک پیچو لوازمش چی؟

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، CREATIVE گفته است:

درود

داداش فن هاشم موجوده؟ اون پک پیچو لوازمش چی؟

یک عدد فن ۱۴۰ میلیمتر کورسیر با ال ای دی سفید فابریکش سالم برای عقب کیس موجوده، یک عدد فن کولرمستر مسترفن ۱۲۰ سالم هم خودم روش میدم.

لوازم خاص دیگه ایی نداره پیچ هاش هم همه روشه پیچ دیگه ایی میخوای تو انواع مدل و سایز دارم بگو روش میذارم.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است:

یک عدد فن ۱۴۰ میلیمتر کورسیر با ال ای دی سفید فابریکش سالم برای عقب کیس موجوده، یک عدد فن کولرمستر مسترفن ۱۲۰ سالم هم خودم روش میدم.

لوازم خاص دیگه ایی نداره پیچ هاش هم همه روشه پیچ دیگه ایی میخوای تو انواع مدل و سایز دارم بگو روش میذارم.

واسه کسی میخوامش

چون خودم که تهران نیستم

بهت اطلاع میدم 🌹

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۲/۵/۲۴ در 13:13، Logicien گفته است:

موجوده هنوز ؟

بله

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...