رفتن به مطلب

خطای عدم دسترسی به بخشی از فایلهای کپی شده در هارد اکسترنال

arvin_393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

بعد از اضافه کردن ssd جدید ویندوز و ابونتو رو از اول نصب کردم

بعد از نصب ابونتو هارد اکسترنال مونت نمی شد و بعد از اپدیت و تلاش برای نصب پیش نیازها باز هارد اکسترنال مونت نمیشد.این وسط چندتا کاماند که نمیدونم چی بود امتحان کردم

الان همه چی درست شده ولی یه پوشه حجیم (حدود ۱۲۰ گیگ فایل که البته فایل شخصی نبود و میتونم دوباره دانلود کنم) که قبل از نصب مجدد اوبونتو به همراه چندتا پوشه دیگه(که این چندتا دیگه سالمن و هیچ مشکلی ندارن و کل هارد هم سالمه همه پوشه ها و فایلها درستن) کپی کرده بودم  فقط اینیکی پوشه انگار read only  شده باشه

توی ابونتو روی این پوشه میزنی این اررور رو میده و خود پوشه اصلی باز نمیشه نمیتونم permission رو عوض کنم و access file  رو نمیتونم انتخاب کنم قبول نمیکنه با یه برنامه به اسم krusaider هم امتحان کردم نشد

187692877_Screenshotfrom2023-08-0402-51-06.png.d2f0bbf4b8a604e63233e368c778636c.png1218833316_Screenshotfrom2023-08-0402-59-49.thumb.png.7f7e30d55e4d90ab006273ba73f833bf.png

توی ویندوز وارد پوشه اصلی میشه بعضی از پوشه ها رو یاز مکنه ویعضی فایلها رو نشون میده ولی اون فایلهای اصلی که میخوام رو دسترسی ندارم

توی ویندوز هم نمیتونم از read only درش بیارم و این اررور رو میده البته با cmd  و  terminal  امتحان نکردم چون کداشو بلد نیستم تو گوگلم یکم گیج کننده بود

8426331_Screenshot(371).png.ab4debe3415018a7d94cea83864a253b.png

یعنی موقع کپی فایلها بد کپی شده و پیگیرش نباشم یا اینکه مشکل دیگه ای هست درست میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...