از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
- 0
راهنمایی درباره خرید موبایل سامسونگ (بیشتر نظر بین A34 و A54)
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
آخرین مطالب بازارچه
-
پلمپ نبودن motherboard لیون و دلیل انها 1 2 3
توسط WINDOWS 8.1، در قیمت قطعات در بازار , اخبار بازار کامپیوتر و اخبار بازارچه لیون
- 70 ارسال
- 6580 بازدید
-
- 0 ارسال
- 34 بازدید
-
- 0 ارسال
- 38 بازدید
-
- 2 ارسال
- 61 بازدید
-
- 0 ارسال
- 41 بازدید
-
خریدار رادیو های وایرلس میکروتیک / رزبری پای 3 یا 4 1 2 3
توسط saeed0c، در خرید و فروش مودم و تجهیزات شبکه
- 55 ارسال
- 1646 بازدید
-
- 6 ارسال
- 237 بازدید
-
- 12 ارسال
- 323 بازدید
-
Lenovo ideapad gaming3...(12700h+3050ti)
توسط AmirBaharvand، در خرید و فروش نوت بوک تبلت و لوازم جانبی ALL in ONE
- 6 ارسال
- 148 بازدید
-
تعدادی قطعات (باندل رایزن و مادربرد ROG -باندل i5 نسل4 - کیس و پاور 585 - گرافیک ASUS GTX 750ti)
توسط mohy53، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 8 ارسال
- 283 بازدید
-
-
آخرین موضوعات
-
- 17 ارسال
- 465 بازدید
-
محفل اختصاصی حرفهایها و پاور یوزرهای پلتفرم AMD Ryzen 1 2 3 4 5
توسط ARMIN، در بحث در مورد مادربورد وچیپستها
- 110 ارسال
- 6890 بازدید
-
- 11 ارسال
- 356 بازدید
-
سوال در مورد دلیل تفاوت قیمت هاردهای وسترن دیجیتال بنفش با مشخصات مشابه
توسط Science، در هارددیسک و Flash Memory و ...
- 14 ارسال
- 301 بازدید
-
- 21 ارسال
- 407 بازدید
-
سوال
DarkMERC 259
سلام
ما یه موبایلی داشتیم حقیقتا که چند وقتیه داره نفسای آخرشو میکشه سر همین گفتیم دیگه بنده خدارو بازنشسته کنیم و یه موبایل جدید بگیریم
حقیقتا خواستهام از موبایل خیلی چیز خفنی نیست نه اهل گیمم که بگم سیپییو و رم بالا میخوام نه اهل فیلم و سریال که حافظه زیاد بخوام
بیشتر توقعی که از موبایل دارم دوربینشه اونم نه رزولوشنش چون همشون تقریبا یه جورن بیشتر امکانات دوربین برام مهمه مث لرزشگیر و اینا
یکی از مواردی که توی دوربین برام مهمه قابلیت تنظیم زمان شاتر توی مود Pro هست. میخوام حتما حتما این قابلیت رو داشته باشه و حداقل تا 5-10 ثانیه ماکسیمم داشته باشه
رم و سی پی یو و اینا هم گفتم خیلی مهم نیس برام درحدی باشه که یه 4-5 سالی کار بده حداقل اوکیه کار شاخی با گوشی ندارم
بودجهام روی حدود 10-12 تومنه البته میتونم بیشترش کنم تا 15 تومن ولی ترجیحم اینه که حتی الامکان نرم سمت گزینه گرون
و دیگه اینکه حتما میخوام سامسونگ باشه برند های دیگه مث شیائومی و اینا نمیخوام
نظر خودم اول روی A24 بود ولی دیدم ظاهرا 4G هست و 5G نداره سر همین گفتم شاید آینده دار نباشه(؟)
بعد نظرم اومد روی A34 5G و طبق تحقیقاتی که کردم آپشن هایی که میخوام رو داره ولی گفتم یه مشورتی با دوستان بکنم اگه کسی این مدل رو داره نظرش چیه؟ مشکلی باگی چیزی نداره؟ چیزی که اذیت کنه یا ... ؟
یه گزینه دیگه هم که بنظرم رسید A54 بود که ظاهرا بیشتر خریدار داشته و اونایی که خریدن راضی بودن ولی چیزی که دو دلم کرد بین این دو مدل این بود که 54 دیگه خیلی گرون میشه و من نمیخواستم بره بالای 10 تومن و همین آ34 که حدود 11-12 بود خیلی زور داره برام چون خیلی اهل کار خاصی با گوشی نیستم یه کم برام زور داره که بخوام بیشتر 10 تومن بدم میگم یه موقع حواسم پرته یهو گوشی از دستم میوفته یا نمیدونم دزد میزنه از آدم بعد بالای 10 تومن خیلی زور میاد حقیقتا
در اصل سوالم این بود آیا آ54 نسبت به آ34 واقعا از نظر امکاناتی که من نیاز دارم ارزش این هزینه اضافهتر رو داره؟ شاید از نظر مدل cpu و رم و اینا بگیم اره ارزش داره ولی بحث من ارزشش برای کسیه که خیلی تو نخ کارای سنگین با گوشی مث گیم و این چیزا نیست. بخاطر همین میگم. مثلا دوربین ظاهرا طبق چیزی که توی سایت ها دیدم خیلی تفاوت آنچنانی به چشم من نیومد. بقیه چیزای گوشی هم خیلی بارم نیست حقیقتا😅 خیلی تو نخ گوشی نیستم اصلا هیچ آشنایی با تراشهها و اینا ندارم که بدونم تفاوتشون چقدره بخاطر همین از دوستان درخواست راهنمایی دارم
فک کنم نوع بهتر بیان کردن حرفم اینه که آیا آ34 از نظر امکانات سخت افزاری طوریه که ارزش خرید نداشته باشه؟ یا مثلا مشکلی چیزی داشته باشه؟ در اون صورت برم سمت آ54
البته اگه مدل دیگهای توی این رنج قیمتی با امکاناتی که گفتم(همین زمان شاتر دوربین و آیندهدار بودن و 5G) و از برند سامسونگ چیزی هست ممنون میشم معرفی کنید.
ممنون
لینک به دیدگاه
16 answers to this question
Recommended Posts
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.