رفتن به مطلب

مشاوره خرید بورد و کولر برای 12100f

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود، دوستان برای 12100F چه کولری مناسبه که کارایی نرمال و دمای نرمال براش داشته باشه؟ کولرهای 1 تومنی واسش خوبن؟

لطفا یه گزینه مناسب حدود 1 تومنی براش معرفی کنید، ممنون.

ویرایش شده توسط Fido
لینک به دیدگاه

کولر awest gt-av901frgb هست زیر 1 تومن که کافیه برای این سی پیو خواستی یه مدل بهتر تهیه کنی deepcool ag400 یا گیرین notus 400argb هم هست.

مادربرد هم به خوام متناسب باهاش بگم(باتوجه به تاپیک که بیان کردید:

msi b760m bomber

gigiabyte b660m aorus pro ax

msi b760m mortar wifi

هستند که بستگی به بودجه خودتون داره 

لینک به دیدگاه

47 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

کولر awest gt-av901frgb هست زیر 1 تومن که کافیه برای این سی پیو خواستی یه مدل بهتر تهیه کنی deepcool ag400 یا گیرین notus 400argb هم هست.

مادربرد هم به خوام متناسب باهاش بگم(باتوجه به تاپیک که بیان کردید:

msi b760m bomber

gigiabyte b660m aorus pro ax

msi b760m mortar wifi

هستند که بستگی به بودجه خودتون داره 

مرسی از راهنماییت.

آؤه Awest GT-AV901 FRGB رو دیدم، قیمتش هم مناسبه، منتها از عملکردش اطلاعی نداشتم. نوتوس 400 خوبه اما تفاوت قیمتش زیاده با این. شما عملکرد Awest GT-AV901 FRGB رو اطلاع داری که کاملا جوابه واسه 12100f?

راجه به بورد، والا مشکل اینه که من باید با حدودای 24 تومن این سیستم کامل رو ببندم، محدودیت بودجه داره این دوستی که دارم واسش تهیه میکنم.

تو زمینه بورد والا موندم که چیکار کنم. با توجه به محدودیت بمودجه به گزینه های زیر رسیدم.

https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b660m-k-d4/

این حدودا 5.600 تومنه

https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760M-DS3H-DDR4-rev-10#kf

این حدودا 6.200

https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B760M-E-DDR4

این حدودا 6

https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-h610m-k-d4/

این حدودا 4.600

اگه بورد 6 تومنی بردارم براش، تو خرید گرافیک خیلی محدود میشم و مجبورم یچیز 2 الی 2.500 تومنی بردارم که اونا هم خریدشون ریسک بالایی داره. اگه بخوام گرافیک حدودای 5 تومنی چیزی بردارم باید بوردشو H610 بگیرم براش...

شما نظر و پیشنهادت چیه؟ 

لینک به دیدگاه

i5-11400 با برد b560 دست دوم تهیه کنید،اگر برای گیم هست اصلا زیر 30 تومن سخت میشه قطعات انتخابی ،دست دوم تهیه کنید به نتیجه بهتر میرسید .

@Ho3iN_ @zen

تو این زمینه بهتر میتونند راهنماییتون کنند

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

درود

مادربرد MSI PRO H610 M-G بنظر میرسه مدار تغذیه 10 فاز داره، و این نسبت به رنج قیمتیش یک مزیته.

به‌خوبی جوابگوی این پردازنده هست، ولی از اونجایی که چیپست h610، شما نمیتونی فرکانس رم بالاتر 3200mhz استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

i5-11400 با برد b560 دست دوم تهیه کنید،اگر برای گیم هست اصلا زیر 30 تومن سخت میشه قطعات انتخابی ،دست دوم تهیه کنید به نتیجه بهتر میرسید .

@Ho3iN_ @zen

تو این زمینه بهتر میتونند راهنماییتون کنند

مرسی ازت. نه والا واسه کار طراحی و ادیت میخواد. مابقی قطعات به غیر بورد و CPU رو دارم کارکرده خرید میکنم، وگرنه هزینش خیلی بالاتر میشه. 11400 کارکرده با بوردش تقریبا میشه هم قیمت همین 12100 با بورد b660. تفاوت زیادی نمیکنن. اما 12100 برداره میتونه در آینده تا 13400 هم استفاده کنه.

تو این بوردهایی که فرستادم به نظرت کدومش ارزش خرید بهتری داره؟

13 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است:

درود

مادربرد MSI PRO H610 M-G بنظر میرسه مدار تغذیه 10 فاز داره، و این نسبت به رنج قیمتیش یک مزیته.

به‌خوبی جوابگوی این پردازنده هست، ولی از اونجایی که چیپست h610، شما نمیتونی فرکانس رم بالاتر 3200mhz استفاده کنی.

بله این رو دیشب دیدم. 10 فازبودنش خوبه. قیمتش هم مناسبه. اگه H610 بردارم هیمن رو میگیرم. راجه به بالانس و نحوه بستن و تهیه قطعات و کولر هم نظری داشتی ممنون میشم بگی.

لینک به دیدگاه

والا هرکی به فکر آینده بوده چیزی توش ندیده ،درحال باید زندگی کرد 

این بردهایی که من دیدم بیشتر بدرد پنتیوم و سلرون میخورند نهایت همون 12100 

یه مقدار بودجشو افزایش بده اینطوری میتونه ببنده:

msi pro b660m-a wifi 

i3-12100f

ram:16gb 3200mhz 

awest gt-av901frgb

ssd: teamgroup mp33 512gb

power:  fsp hydro pro 700w / green gp600a-echo

case: fater fg-740l

اینا میشه 20 تومن یه مقدار افزایش بودجه بده یه 2060 تهیه کنه.

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

والا هرکی به فکر آینده بوده چیزی توش ندیده ،درحال باید زندگی کرد 

این بردهایی که من دیدم بیشتر بدرد پنتیوم و سلرون میخورند نهایت همون 12100 

یه مقدار بودجشو افزایش بده اینطوری میتونه ببنده:

msi pro b660m-a wifi 

i3-12100f

ram:16gb 3200mhz 

awest gt-av901frgb

ssd: teamgroup mp33 512gb

power:  fsp hydro pro 700w / green gp600a-echo

case: fater fg-740l

اینا میشه 20 تومن یه مقدار افزایش بودجه بده یه 2060 تهیه کنه.

مرسی ازت. منم تقریبا همین کانفیگ رو البته بعضیاشو به صورت کارکرده میخوام براش ببندم.

بورد

https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760M-DS3H-DDR4-rev-10#kf

یا 

https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b660m-k-d4/

از بین این دو تا کدوم رو بهتر میبینی؟

کیس تو رنج 1.500 هم مورد خوبی در نظر داشتی اونرو هم لطفا معرفی کن.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Fido گفته است:

با درود، دوستان برای 12100F چه کولری مناسبه که کارایی نرمال و دمای نرمال براش داشته باشه؟ کولرهای 1 تومنی واسش خوبن؟

لطفا یه گزینه مناسب حدود 1 تومنی براش معرفی کنید، ممنون.

اگه بودجه نمی‌رسه SSD را همین مدل ۵۱۲ را تهیه کنید.

IMG_20230808_161034.jpg

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، zen گفته است:

اگه بودجه نمی‌رسه SSD را همین مدل ۵۱۲ را تهیه کنید.

IMG_20230808_161034.jpg

مرسی میلاد جان. این کانفیگ عالیه. همین رو تهیه میکنم. فقط اگه ممکنه یه تاپیک هم واسه پاور زدم، رو اونا هم یه نظری بدی عالی میشه. مرسی

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، Fido گفته است:

مرسی میلاد جان. این کانفیگ عالیه. همین رو تهیه میکنم. فقط اگه ممکنه یه تاپیک هم واسه پاور زدم، رو اونا هم یه نظری بدی عالی میشه. مرسی

پاوری که معرفی کردم مناسب هست . البته مدل ۷۰۰ وات fsp هم هست قیمت ۳۰۵۰. در کل پاور های fsp کیفیت خوبی داره. و تو این یکی دو سال اخیر از این برند استفاده کردم و برای مشتری بستم . کاملا راضی بودم چه از نظر کیفیت چه از نظر قیمت. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...