رفتن به مطلب

کمک در مورد ps5

Recommended Posts

سلام بچه ها 

اول مدیران انجمن خسته نباشن 

خوب دیگه کاری با بالا نداریم

وقت بخیر دوستان بچه ها چند تا سوال داشتم قصد خرید ps5 دارم رو به پایینه قیمتا صبر کنم یا بخرم

دوم بنده حدود سه یا چهار ماه کنسول دستمه بعدش میفروشم شاید اصلا بازی هم نکنم تو این سه یا چهار ماه 😁 یه جوری کرمش افتاده بخرم

به نظرتون کارکرده بخرم یا آکبند

بعد فرق این رجین اروپا و چین و آسیا چیه واقعا فرقی دارن ؟ آخه قیمتی زیاد فرق دارن

بعد به چیاش باید دقت کنم حالا چه آکبند چه کارکرده 

کسی کارکرده خوش قیمت سراغ داره بگه بی زحمت ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

سلام بچه ها 

اول مدیران انجمن خسته نباشن 

خوب دیگه کاری با بالا نداریم

وقت بخیر دوستان بچه ها چند تا سوال داشتم قصد خرید ps5 دارم رو به پایینه قیمتا صبر کنم یا بخرم

دوم بنده حدود سه یا چهار ماه کنسول دستمه بعدش میفروشم شاید اصلا بازی هم نکنم تو این سه یا چهار ماه 😁 یه جوری کرمش افتاده بخرم

به نظرتون کارکرده بخرم یا آکبند

بعد فرق این رجین اروپا و چین و آسیا چیه واقعا فرقی دارن ؟ آخه قیمتی زیاد فرق دارن

بعد به چیاش باید دقت کنم حالا چه آکبند چه کارکرده 

کسی کارکرده خوش قیمت سراغ داره بگه بی زحمت ممنون

سلام

داداش بازی نمی کنی واسه چی بخری؟ :دی 

قیمت ها هم که رو به پایین نیست طی همین هفته اخیر تقریبا 1 میلیون گرون شده

تفاوتی بین ریجن ها به جز زبان دفترچه و 2/3 شاخ بودن کابل برقش نیست

ریجن چین اما متفاوته و به هیچ عنوان سراغش نرو چون با اکانتی غیر از اکانت چین امکان لاگین نداری

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، m!dn!ght گفته است:

سلام

داداش بازی نمی کنی واسه چی بخری؟ :دی 

قیمت ها هم که رو به پایین نیست طی همین هفته اخیر تقریبا 1 میلیون گرون شده

تفاوتی بین ریجن ها به جز زبان دفترچه و 2/3 شاخ بودن کابل برقش نیست

ریجن چین اما متفاوته و به هیچ عنوان سراغش نرو چون با اکانتی غیر از اکانت چین امکان لاگین نداری

ممنون داداش بابت راهنماییت گفتم بالاتر کرمه 

سری 12 ژاپن 23 قیمت دارم 

خوب فرقی نداره میرم آکبند برمیدارم این قیمت خیال خودمم راحت تره 

بازی چیکار کنم که ارزون بیافته 

رجین آسیا میگن منظور همون ژاپن یا جای دیگه شماره مدل های چین میشناسی بگی حواسم باشه 

دیجیتال بردارم یا دیسک ؟

ویرایش شده توسط amirafshar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

ممنون داداش بابت راهنماییت گفتم بالاتر کرمه 

سری 12 ژاپن 23 قیمت دارم 

خوب فرقی نداره میرم آکبند برمیدارم این قیمت خیال خودمم راحت تره 

بازی چیکار کنم که ارزون بیافته 

رجین آسیا میگن منظور همون ژاپن یا جای دیگه شماره مدل های چین میشناسی بگی حواسم باشه 

دیجیتال بردارم یا دیسک ؟

همون ژاپن خوبه کلا ps5 به خاطر تقاضا بالا دست دومش هم چندان تفاوتی با نو نمی کنه (کنسول یکی از دوستانم رو 2 هفته پیش 20 فروختم واسش ریجن امریکا سری 11 بود سرشم دعوا بود :دی )

پارت نامبر چین اینه CFI-1109A 

ریجن آسیا در واقع ریجن امارات هست کلا فرقی نمی کنه هر ریجنی ارزونتر گیر اوردی بگیر به جز چین ( چین نصف قیمت هم دادن نگیر) کلا انواع اقسام محدودیت هارو داره خیلی از بازی ها توی این ریجن نیستن اونام که هستن سانسور و ...

بازی هم می تونی ظرفیتی بگیری همین عبارت گوگل سرچ کنی سایت زیاده 

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، m!dn!ght گفته است:

همون ژاپن خوبه کلا ps5 به خاطر تقاضا بالا دست دومش هم چندان تفاوتی با نو نمی کنه (کنسول یکی از دوستانم رو 2 هفته پیش 20 فروختم واسش ریجن امریکا سری 11 بود سرشم دعوا بود :دی )

پارت نامبر چین اینه CFI-1109A 

ریجن آسیا در واقع ریجن امارات هست کلا فرقی نمی کنه هر ریجنی ارزونتر گیر اوردی بگیر به جز چین ( چین نصف قیمت هم دادن نگیر) کلا انواع اقسام محدودیت هارو داره خیلی از بازی ها توی این ریجن نیستن اونام که هستن سانسور و ...

بازی هم می تونی ظرفیتی بگیری همین عبارت گوگل سرچ کنی سایت زیاده 

دمت گرم نه چین محدودیت داره و سانسور درسته ژاپن و امارات که سانسور و محدودیت ندارن ؟

خوب پس همون سوراخ های اکانت پی اس 4 روی پی اس 5 هم هست اوکی :دی

آره یه آکبند برمیدارم مغزم راحت باشه

دمت گرم

دوستان باز کسی نظری یا آموزشی که بدردمون بخوره تو ps5 داره بگه ممنون میشیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

دمت گرم نه چین محدودیت داره و سانسور درسته ژاپن و امارات که سانسور و محدودیت ندارن ؟

خوب پس همون سوراخ های اکانت پی اس 4 روی پی اس 5 هم هست اوکی :دی

آره یه آکبند برمیدارم مغزم راحت باشه

دمت گرم

دوستان باز کسی نظری یا آموزشی که بدردمون بخوره تو ps5 داره بگه ممنون میشیم

آره دیگه گفتم کلا ریجن چین بزار کنار باقی ریجن ها هیچ فرقی ندارن

لینک به دیدگاه

یدونه مدل 1016a هست 

20 گذاشته میارزه بخرم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
5 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

یدونه مدل 1016a هست 

20 گذاشته میارزه بخرم ؟

این سری 10 اول هست 3 سال کارکرده بخاطر 3 میلیون می تونی سری 12 نو بخری دیگه چه کاریه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، m!dn!ght گفته است:

این سری 10 اول هست 3 سال کارکرده بخاطر 3 میلیون می تونی سری 12 نو بخری دیگه چه کاریه

تو دست بود خریدم ازش هنوز آپدیت قدیم بود تمیز و کم کارکرد بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
23 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

تو دست بود خریدم ازش هنوز آپدیت قدیم بود تمیز و کم کارکرد بود

درود

اگه اپدیت قدیم هست دست نگه دار ps5 هک شده احتمالا بزودی بازیهای هک شده واسش میاد... اپدیت نکن قیمتش اگه هک بشه سرسام اور میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
24 دقیقه قبل، hd5870 گفته است:

درود

اگه اپدیت قدیم هست دست نگه دار ps5 هک شده احتمالا بزودی بازیهای هک شده واسش میاد... اپدیت نکن قیمتش اگه هک بشه سرسام اور میشه

اون ویدیوها ساختگیه! حرفای فروشنده های توپخونه اس جو میدن کنسول گرون بفروشن :دی هک کسی با اسم و رسم واقعی منتشر نمی کنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
15 ساعت قبل، m!dn!ght گفته است:

اون ویدیوها ساختگیه! حرفای فروشنده های توپخونه اس جو میدن کنسول گرون بفروشن :دی هک کسی با اسم و رسم واقعی منتشر نمی کنه 

درود بنده تهران نیستم که از روی حرف های بچه های توپخونه نقل کنم و اون ویدئو ها ساختگی نیست ... هکر اصلی با اسم flat-z اگه اشتباه نکنم تونسته به کلیدهای اصلی پلی 5 دست پیدا کنه....

این لینکو مطالعه بفرمایید

https://forum.bazicenter.com/threads/اخرین-اخبار-هک-برای-کنسول-ps5.122695/page-5

حتی روی دستگاه فایل pkg پلی استیشن 4 رو نصبو اجرا کردن... بازی red dead 2

لینک دوتا هاست منتشر شده تا الان

https://zecoxao.github.io/ps5/

http://es7in1.site/ps5jb/

نقل از سایت بازی سنتر :

توضیحات کلی MODDED WARFARE در رابطه با اتفاقات اخیر بصورت کامل:
به اختصار در اول ویدیو صحبت از نصب itemzflow game manager که در PS5 قابل اجرا نیست بنابراین به نظر میرسه از روشی که زکو بهش رسیده میتوان بسته های fpkg رو از طریق هاست خودش نصب کنید اینجام اشاره میکنه اگر با سایر هاستها که معمولا امکان پذیر نیست و فقط میتونید دیباگ ستینگ رو داشته باشین و فقط بسته های fpkgps4 رو میشه نصب کنید اما با استفاده از هاست زکو هم میشه بسته های (ps4 homebrew pkg(fpkg و هم pkg ps5 رو نصب کنید ذکر این نکته مهمه که با این حال فعلا هنوز قادر به اجرای اونها نیستین(پس استفاده از هاست اصلی زکو یا هاستهای با اپدیت و پیروی از هاست زکو خیلی مهمه).....

image.jpeg.3fcd9fe7053d16f577a07e420cd3074f.jpeg

How To Install PS5 Pkg And PS4 Fpkg Files On PS5

https://www.youtube.com/watch?v=wtAGG534K1o

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
12 دقیقه قبل، hd5870 گفته است:

درود بنده تهران نیستم که از روی حرف های بچه های توپخونه نقل کنم و اون ویدئو ها ساختگی نیست ... هکر اصلی با اسم flat-z اگه اشتباه نکنم تونسته به کلیدهای اصلی پلی 5 دست پیدا کنه....

این لینکو مطالعه بفرمایید

https://forum.bazicenter.com/threads/اخرین-اخبار-هک-برای-کنسول-ps5.122695/page-5

حتی روی دستگاه فایل pkg پلی استیشن 4 رو نصبو اجرا کردن... بازی red dead 2

لینک دوتا هاست منتشر شده تا الان

https://zecoxao.github.io/ps5/

http://es7in1.site/ps5jb/

نقل از سایت بازی سنتر :

توضیحات کلی MODDED WARFARE در رابطه با اتفاقات اخیر بصورت کامل:
به اختصار در اول ویدیو صحبت از نصب itemzflow game manager که در PS5 قابل اجرا نیست بنابراین به نظر میرسه از روشی که زکو بهش رسیده میتوان بسته های fpkg رو از طریق هاست خودش نصب کنید اینجام اشاره میکنه اگر با سایر هاستها که معمولا امکان پذیر نیست و فقط میتونید دیباگ ستینگ رو داشته باشین و فقط بسته های fpkgps4 رو میشه نصب کنید اما با استفاده از هاست زکو هم میشه بسته های (ps4 homebrew pkg(fpkg و هم pkg ps5 رو نصب کنید ذکر این نکته مهمه که با این حال فعلا هنوز قادر به اجرای اونها نیستین(پس استفاده از هاست اصلی زکو یا هاستهای با اپدیت و پیروی از هاست زکو خیلی مهمه).....

image.jpeg.3fcd9fe7053d16f577a07e420cd3074f.jpeg

How To Install PS5 Pkg And PS4 Fpkg Files On PS5

https://www.youtube.com/watch?v=wtAGG534K1o

بله اینارو میدونم، خودمم از 2007 توی بازیسنترم، این مدتهاست وجود دارن ولی ارتباطی با اون ویدیو که منتشر شده ندارن (شما فکر کن یک فرد که با اسم و چهره واقعی فعالیت می کنه باید هک ps5 منتشر کنه! :دی ) این ویدیوها صرفا برای بازدید گرفتن و کسب درامد توی یوتیوب هستن اگر موضوع جدی بود تا حالا 3 بار دستگیر شده بود

صدها اکسپلویت و باگ منتشر شده ولی فقط در حد حرف مونده

خلاصه اینکه فعلا ps5 هک نشده و اینکه پیشنهاد بدیم به کسی و بگیم بزودی قراره هک منتشر بشه اشتباهه! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
19 ساعت قبل، m!dn!ght گفته است:

بله اینارو میدونم، خودمم از 2007 توی بازیسنترم، این مدتهاست وجود دارن ولی ارتباطی با اون ویدیو که منتشر شده ندارن (شما فکر کن یک فرد که با اسم و چهره واقعی فعالیت می کنه باید هک ps5 منتشر کنه! :دی ) این ویدیوها صرفا برای بازدید گرفتن و کسب درامد توی یوتیوب هستن اگر موضوع جدی بود تا حالا 3 بار دستگیر شده بود

صدها اکسپلویت و باگ منتشر شده ولی فقط در حد حرف مونده

خلاصه اینکه فعلا ps5 هک نشده و اینکه پیشنهاد بدیم به کسی و بگیم بزودی قراره هک منتشر بشه اشتباهه! 

خیلی مخلصیم 😃🖐️

آقا یه جوکه دیگه‌ای که این توپخونه‌ای ها رواج دادن، بحث عمودی گذاشتن و سرازیر شدنه آبه کنسوله 🤣 دیدین؟ میگن عمودی بزارید کنسول آبش در میاد منفجر میشه 😆 (منظورشون از آب همون liquid metal روی پردازنده هست)

یکی از بچه ها توی بازی سنتر اومده میگه من ۳ساله کنسول سری ۱۰ دارم و به صورت عمودی استفاده میکنم هیییچ مشکلی هم تا الان پیش نیومده اینا همش چرت و پرته، باز طرف اومده میگه ریسک نکنیم بهتره، افقی بزارید 🤣 خیلی خوبن اینا 😆

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 21:44، hd5870 گفته است:

درود

درودددددد آره قدیمی قدیمی بود خخخ 

ولی من اکانت ظرفیت 2 میگیرم

در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 22:10، m!dn!ght گفته است:

هنوز هک ps4 داستانه هی خاموش میشه کنسول

23 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است:

خیلی مخلصیم 😃🖐️

آقا یه جوکه دیگه‌ای که این توپخونه‌ای ها رواج دادن، بحث عمودی گذاشتن و سرازیر شدنه آبه کنسوله 🤣 دیدین؟ میگن عمودی بزارید کنسول آبش در میاد منفجر میشه 😆 (منظورشون از آب همون liquid metal روی پردازنده هست)

یکی از بچه ها توی بازی سنتر اومده میگه من ۳ساله کنسول سری ۱۰ دارم و به صورت عمودی استفاده میکنم هیییچ مشکلی هم تا الان پیش نیومده اینا همش چرت و پرته، باز طرف اومده میگه ریسک نکنیم بهتره، افقی بزارید 🤣 خیلی خوبن اینا 😆

بابا عمودی و افقی داره مگه اول من هر کی دیدم عمودی گذاشته دوم من خودم افقی گذاشتم اونم چون میگن دماش یه ذره بهتر میشه که فکر نکنم فرقی داشته باشه

ولی من چون جا نداشتم مجبوری افقی گذاشتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۲/۵/۲۰ در 09:47، rahmanshahi گفته است:

خیلی مخلصیم 😃🖐️

این یکی دیگه شاهکار بود :دی منم از 2020 کنسولم عمودیه فکر کنم خشک شده دیگه اینقدر آب ریخته ازش 😂  ی نفر ی ویدیو درست می کنه بازدید بگیره پول در بیاره اینجا هم میبینن فرصتی برای گرونتر شدنه مانور می دن روش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...