رفتن به مطلب

مشکل کرش کردن سیستم

manofsteel
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مورد اول

دوست عزیز انقدر سخت هست که شما بری تو تاپیکی که زدی و موضوع رو دوباره مطرح کنی

چون ما اینجوری مجبور میشیم یک قسمت برای شما تو فروم باز کنیم با نام کاربریتون انقدر که شما با تمام قطعات مشکل دارید و برای کوچکترین مشکل تاپیک میزنید

بنده این تاپیک رو ادغام کردم شما هم سعی کن کمی از قدرت تحلیل و تحقیق خودت استفاده کنی برای یافتن راه حل مشکلات

مورد بعدی اینکه این ستون عمومی فروم هست و بخش بازارچه نیست که up میکنید بایستید اگر کاربری راه حل یا نظری داشت میاد داخل تاپیک اعلام میکنه

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، EHSAN.K گفته است:

مورد اول

دوست عزیز انقدر سخت هست که شما بری تو تاپیکی که زدی و موضوع رو دوباره مطرح کنی

چون ما اینجوری مجبور میشیم یک قسمت برای شما تو فروم باز کنیم با نام کاربریتون انقدر که شما با تمام قطعات مشکل دارید و برای کوچکترین مشکل تاپیک میزنید

بنده این تاپیک رو ادغام کردم شما هم سعی کن کمی از قدرت تحلیل و تحقیق خودت استفاده کنی برای یافتن راه حل مشکلات

مورد بعدی اینکه این ستون عمومی فروم هست و بخش بازارچه نیست که up میکنید بایستید اگر کاربری راه حل یا نظری داشت میاد داخل تاپیک اعلام میکنه

سلام شرمنده 🌷

این مشکل رو توی نت همون موقع انگلیسی هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

بخاطر همون توی لیون مطرحش کردم 

ویرایش شده توسط KING OF POP MJ 1958-2009
لینک به دیدگاه

1977889995_Screenshot(44).thumb.png.13413c15566d9d9768fe2dac912eab42.png

اینم تست رید رایت ssd

Screenshot (44).png

ویرایش شده توسط KING OF POP MJ 1958-2009
لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، parsa seyedi گفته است:

1806697830_Screenshot(42).thumb.png.b58ea9f611cb4b78e41b4d22037aa16c.png414915061_Screenshot(43).thumb.png.2729e5a0afb54d96db1409dc8c8806b8.png

من نظرم همونه سیستمت پر از نرم افزار کرکی و البته نرم افزار های بلوت ور هست . هاردت قدیمیه ولی نمیتونم انگشتمو دقیق بزارم روی مشکل.  دیتایی که مد نظرت هست رو بزن روی یک فلش . بعد هارد 500  گیگ 9 سالتو از سیستم جدا کن. دیتا رو از روی فلش بخون تست کن ببین مشکل داری باز؟وقتی تیکه تیکه نشون میده عملیاتی که میخای انجام بدی،به موازاتش تسک منیجرو باز کن ببین چی به چیه. سی پی یو پر شده رم پر شده ؟اصلا چی گلوگاه میشه؟ ری سورس هاتو چک کن ببین چطوریاست. راهای دیباک سیستم رو در گوگل سرچ کن.

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

من نظرم همونه سیستمت پر از نرم افزار کرکی و البته نرم افزار های بلوت ور هست . هاردت قدیمیه ولی نمیتونم انگشتمو دقیق بزارم روی مشکل.  دیتایی که مد نظرت هست رو بزن روی یک فلش . بعد هارد 500  گیگ 9 سالتو از سیستم جدا کن. دیتا رو از روی فلش بخون تست کن ببین مشکل داری باز؟وقتی تیکه تیکه نشون میده عملیاتی که میخای انجام بدی،به موازاتش تسک منیجرو باز کن ببین چی به چیه. سی پی یو پر شده رم پر شده ؟اصلا چی گلوگاه میشه؟ ری سورس هاتو چک کن ببین چطوریاست. راهای دیباک سیستم رو در گوگل سرچ کن.

چشم حتما انجام میدم🙏

لینک به دیدگاه

یه چیز عجیب 

هر بار ک سیستم رو روشن میکنم این اتفاق می افته 

مشکل از بلک اسکرین amdنیست ؟

https://uupload.ir/view/inshot_20231012_231000730_xgvc.mp4/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...