رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید پاور 1000 الی 1200

اشتراک گذاری

Recommended Posts

6 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

و بعد پاور گرین مدل فوق را بررسی کامل انجام بدید و علتی برای برتری از FSP ارائه بدید حرفتون قبول هست، در غیر این صورت کاملا بی اساس به حساب میاد

درود برشما و دیگر دوستان

اقا همه چیز به تحقیقات گسترده علمی و تیمی و مدرک و مکان و زمان و تجهزات و تجربیات نیست😁

من حرف ارمین رو تایید میکنم

اگه خدا بخاد برا فردا یا پسفردا شب من به صورت  کاملا ساد و بدون داشتن هیچ مدرک و مکان و تجهزیات و تجربیات خاصی،  یه چند درصد برتری گرین رو به fsp میگم

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• ارسال 89
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 05:05، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود برشما و دیگر دوستان

اقا همه چیز به تحقیقات گسترده علمی و تیمی و مدرک و مکان و زمان و تجهزات و تجربیات نیست😁

من حرف ارمین رو تایید میکنم

اگه خدا بخاد برا فردا یا پسفردا شب من به صورت  کاملا ساد و بدون داشتن هیچ مدرک و مکان و تجهزیات و تجربیات خاصی،  یه چند درصد برتری گرین رو به fsp میگم

مرسی جناب قائم مقامی.

ویرایش شده توسط Fido
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
من فقط پست اول تاپیک رو دیدم
همه از دم داغون :D
برو یه TUF 1000 ایسوس بگیر
گرین داریم الان روی سیستمی که پست مشکلات کیس رو زدم و هنوز به نتیجه نرسیدم که مشکل داره یا نه بعد 2-3 ماه یا شاید قطعه دیگه ایی هست
اگر الان بود و انتخاب های داخل بازار اینقدر متنوع بودن قطعا ایسوس بر میداشتم شخصا
اونموقع کلا 2 تا گزینه توی مد نظر بود که فقط گرین گیرمون اومد
کرسیر هم گیر نیومد در بازار

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

با سلام
من فقط پست اول تاپیک رو دیدم
همه از دم داغون :D
برو یه TUF 1000 ایسوس بگیر
گرین داریم الان روی سیستمی که پست مشکلات کیس رو زدم و هنوز به نتیجه نرسیدم که مشکل داره یا نه بعد 2-3 ماه یا شاید قطعه دیگه ایی هست
اگر الان بود و انتخاب های داخل بازار اینقدر متنوع بودن قطعا ایسوس بر میداشتم شخصا
اونموقع کلا 2 تا گزینه توی مد نظر بود که فقط گرین گیرمون اومد
کرسیر هم گیر نیومد در بازار

سلام، ارادت دوست عزیز.

متاسفانه اصلیترین مشکل نداشتن حق انتخابه. وگرنه کورسیر و سیسونیک با قیمت نرمالشون و گارانتی خوب در دسترسم بودند کلا کارم به فکر کردن نمیرسید و در جا از بین یکیشون خرید میزدم 😁

اما خب شرایط ماها فرق میکنه و مجبوریم از بین چند تا گزینه محدود انتخاب کنیم.

من چند روزیه بررسی اینهارو به صورت کامل و دقیق دیدم تو سایتهای خارجی دیدم، از بین اینها FSP بهتر بود با استاندارد ATX3 که حسن بزرگیه.(بیشتر به فنش گیر داده بودند). بررسی گرین رو به این دقیقی ندیدم، اما من قبلا OCPT 850 داشتم اوکی بود و راضی بودم ازش. در کل از نظر من بزرگترین حسن گرین داشتن گارانتی و پشتیبانی خوبشه نسبت به بقیه(این هم از عدم واردات درست و یجورایی انحصار نشات میگیره). اما در حال حاضر گرین گارانتی خیلی خوبی داره.

تو ایسوسها سری راگ بهترن، اونهارو هم چک کن. من داشتم 850 واتسش رو پاور خوبیه.

برای من دو تا پاور نیاز بودش. یکیش رو FSP ATX3 گرفتم برای سیستم شخصیم. یدونه هم که نیازه، باید کارکرده بگیرم، دارم رو اون کار میکنم که اون رو هم حل کنم 😁

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم دقیقا با بخش اول نظر شما کاملا موافق هستم متاسفانه حق انتخاب انچنانی وجود نداره

شما حساب کن اگر 3-4 تا کانتینر پاور های سیسونیک  پاشون حتی با گارانتی 2-3 ساله به ایران برسه ضربه وحشتناکی به انحصار گرین میزنه
ولی خب به این راحتی ها نمیزارن دست های پشت پرده این اتفاق بی افته
به امید روزی بدون انحصار :S:S

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

منم دقیقا با بخش اول نظر شما کاملا موافق هستم متاسفانه حق انتخاب انچنانی وجود نداره

شما حساب کن اگر 3-4 تا کانتینر پاور های سیسونیک  پاشون حتی با گارانتی 2-3 ساله به ایران برسه ضربه وحشتناکی به انحصار گرین میزنه

بله درسته...

میدونید از نظر من باید منصفانه همیشه به مساله نگاه کنیم. من عاشق اینم که یک روزی در محدوده مرزهای کشورم جنسهای درجه یک طراحی و تولید بشه. به شخصه هر زمان میبینم که یک جنس ایرانی و خارجی از نظر مشخصات نزدیک هستند، ایرانی رو انتخاب میکنم. ولی خب منصفانش اینه که جنس ایرانی در فضای رقابتی عادلانه رشد کنه، نه اینکه مردم به صورت اجبار مجبور باشند ازش خرید کنند. البته من از پشت پرده واردات محصولات الکترونیکی واقعا اطلاعی ندارم و بنا رو به این میزارم که مشکل واردات کلا از یجای دیگست و بحث انحصار مطرح نیست و شرکتی مثل گرین بودنش خیلی بهتر از نبودنشه که محصول با کیفیت خوب و گارانتی خوب در در شرایط کمبود قطعات میتونیم ازش تهیه کنیم.

اما امیدوارم روزی برسه که تمامی قطعات از برندهای خوب دنیا با گارانتی خوب وارد بشند و در کنارشون محصولات داخلی هم بتونند باشند و رشد خوبی داشته باشند.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

اصولا پزشکی که بهش مراجعه می کنم به طور میانگین ده پونزده سال در رشته تحصیلیش درس خونده و مدرک دکترا از دانشگاه معتبری داره و برای تخصصش کلی تحصیل کرده‌ به علاوه سالیان زیاد مریض های مختلف پیشش اومدن و به تجربه اش افزوده شده.

شما هم اگر مدرک دکترای مهندسی برق الکترونیک بگیرید و تجهیزات آزمایشگاهی چند ده هزار دلاری برای تست و ریویو کردن پاور تهیه کنید و بعد پاور گرین مدل فوق را بررسی کامل انجام بدید و علتی برای برتری از FSP ارائه بدید حرفتون قبول هست، در غیر این صورت کاملا بی اساس به حساب میاد و جدی گرفته نمیشه.

البته حالت دیگری هم هست که پاور گرین را برای سایت های بررسی کننده معتبر که تجهیزات و تخصص لازم را دارند ارسال کنید و بعد بررسی و تست هایی که اون ها کردند را ارائه بدید تا بشه برتری اش نسبت به برند های دیگه را نشون داد.

با آرزوی موفقیت 

والا ما که نداریم ولی خوب محض خنده و شادی اعضای انجمن فقط به مقایسه پاور پیشنهادی شما با پاور پیشنهادی خودم می پردازم.

1.PNG

شما پاور 1000 وات FSP HYDRO G PRO 1000W GOLD رو پیشنهاد دادین با 2 سال گارانتی.

من پاور 1050 وات OCDG گرین رو پیشنهاد دادم با 10 سال و 8 ماه گارانتی

من ادعای دکترا ندارم، تجهیزات هم ندارم، اما Cybernetics داره. از اونجایی که شما دکترا دارید و من ندارم، پس معنای ستون های جدول بالا رو میفهمید پس نیازی به توضیح من نیست. همانطور که مشاهده می کنید از نظر من مهمترین بخشی که در جدول بالا، عملکرد FSP بهتر بوده فقط بحث نویز فن هست که با توجه به عملکرد فنلس گرین، داشتن نویز بیشتر در واتیج بالاتر اصلا اهمیتی نداره. اصولا چنین واتیجی اگر پر باشه از طرف کارت گرافیکه که با این واتیج قطعا صدای فن گرافیک چند برابر صدای فن پاور خواهد بود.

در مورد پاور های FSP با مدت زمان کم گارانتی 2 ساله روبه رو هستیم که ما اصولا گارانتی زیر 5 سال رو برای پاور توصیه نمیکنیم، اما از بد روزگار بهش دچار شدیم.

مسئله ای که در مورد اغلب پاور های FSP میشه بهش اشاره کرد، ظرفیت پایین خازن های اولیه است. الان در همین مورد پیشنهادی شما، خازن اولیه FSP فقط یک عدد با ظرفیت 680 میکروفاراد استفاده شده که این میزان ظرفیت برای خازن اولیه یک پاور 1000 واتی از نظر من بی سواد خیلی کمه. اما دوستان با سواد مثل شما بدون توجه به این موضوع پیشنهاد میدن. برای پاور 1000 وات حداقل باید بیش از 1000 میکروفاراد ظرفیت خازن اولیه باشه تا اون پاور بتونه هولد آپ تایم مناسبی ارائه کنه. برای مثال همین گرین که پیشنهاد دادم، مجموع ظرفیت خازن های اولیه اش 1360 میکروفاراده، یعنی 2 تا خازن 680 میکروفارادی داره. پس قطعا روی کاغذ هولد آپ تایم گرین بهتره.

مطلب بعدی، در ریل های 3.3 و 5 ولت پاور پیشنهادی شما فقط 20 آمپر توان داره، در حالیکه پاور گرین در این دو ریل، حداقل 25 آمپر توان داره. برای این روزگاری که ملت تا خرخره سیستم ها رو به نورپردازی ARGB مجهز می کنند، داشتن 25 آمپر روی ریل 5 ولت یک موهبت الهی است.

ضخامت کابل های کارت گرافیک FSP برابر 18AWG است اما ضخامت کابل های گرافیک پاور GREEN برابر 16AWG است. نتیجه اینکه به دلیل ضخامت بیشتر کابل برق گرافیک پاور گرین، میشه با خیال راحت از این پاور برای 3090Ti و 4090 استفاده کرد چون مبتنی بر آخرین پیشنهاد اینتل باید کابل برق گرافیک حتما 16AWG باشه، اما کابل برق FSP در این زمینه در برابر گرین نازکتره و اصولا حرفی برای گفتن نداره.

مطلب آخر، تعداد پروتکشن های پاور گرین بیشتر و کامل تره، از این نظر پاور FSP بازهم در رده پایینتری قرار میگیره.

ما که بی سوادیم، تجهیزات هم نداریم، شما هم که دکتری و بی نیاز از مطالعه. فقط این مقایسه رو انجام دادم برای صاحب تاپیک.

• لایک 4
  • ممنونم 3
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

برادر این انحصاری که صحبت میکنی رو بی زحمت اثبات کن، چون الان 20 ساله که گرین در ایران فعاله و من حداقل توی این 20 سال هیچ انحصار یا حرکت انحصاری از گرین ندیدم. الان هم که داریم صحبت میکنیم کلی پاور با برند های داخلی و خارجی دیگه تو بازار هست. این انحصاری که داری میگی کجاست، به ما هم نشون بده.

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
18 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

برادر این انحصاری که صحبت میکنی رو بی زحمت اثبات کن، چون الان 20 ساله که گرین در ایران فعاله و من حداقل توی این 20 سال هیچ انحصار یا حرکت انحصاری از گرین ندیدم. الان هم که داریم صحبت میکنیم کلی پاور با برند های داخلی و خارجی دیگه تو بازار هست. این انحصاری که داری میگی کجاست، به ما هم نشون بده.

فکر کنم منظورش اینه که به اسم تولید داخل مزایایی میگیرن که سایر وارد کنندگان نمیتونن دریافت کنن البته اینارو خود گرین فقط میدونه و هیچ وقت لو نمیدن

به هرحال این چیزی هست که بقیه احساس میکنن وگرنه چرا به اسم تولید داخل هر روز شرکتهای رنگاوارنگ ظاهر میشن در صورتی که ما تولید داخل نداریم مونتاژ داخل داریم

در هر صورت گرین در بخش پاور سری گلد به بالا پاور های خوبی میزنه و گارانتی بلند مدت داره و خیلی بهتر از شرکتهای نو ظهور هست که فقط اشغالهای چینی وارد میکنن

• لایک 2
لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

والا ما که نداریم ولی خوب محض خنده و شادی اعضای انجمن فقط به مقایسه پاور پیشنهادی شما با پاور پیشنهادی خودم می پردازم.

1.PNG

شما پاور 1000 وات FSP HYDRO G PRO 1000W GOLD رو پیشنهاد دادین با 2 سال گارانتی.

من پاور 1050 وات OCDG گرین رو پیشنهاد دادم با 10 سال و 8 ماه گارانتی

من ادعای دکترا ندارم، تجهیزات هم ندارم، اما Cybernetics داره. از اونجایی که شما دکترا دارید و من ندارم، پس معنای ستون های جدول بالا رو میفهمید پس نیازی به توضیح من نیست. همانطور که مشاهده می کنید از نظر من مهمترین بخشی که در جدول بالا، عملکرد FSP بهتر بوده فقط بحث نویز فن هست که با توجه به عملکرد فنلس گرین، داشتن نویز بیشتر در واتیج بالاتر اصلا اهمیتی نداره. اصولا چنین واتیجی اگر پر باشه از طرف کارت گرافیکه که با این واتیج قطعا صدای فن گرافیک چند برابر صدای فن پاور خواهد بود.

در مورد پاور های FSP با مدت زمان کم گارانتی 2 ساله روبه رو هستیم که ما اصولا گارانتی زیر 5 سال رو برای پاور توصیه نمیکنیم، اما از بد روزگار بهش دچار شدیم.

مسئله ای که در مورد اغلب پاور های FSP میشه بهش اشاره کرد، ظرفیت پایین خازن های اولیه است. الان در همین مورد پیشنهادی شما، خازن اولیه FSP فقط یک عدد با ظرفیت 680 میکروفاراد استفاده شده که این میزان ظرفیت برای خازن اولیه یک پاور 1000 واتی از نظر من بی سواد خیلی کمه. اما دوستان با سواد مثل شما بدون توجه به این موضوع پیشنهاد میدن. برای پاور 1000 وات حداقل باید بیش از 1000 میکروفاراد ظرفیت خازن اولیه باشه تا اون پاور بتونه هولد آپ تایم مناسبی ارائه کنه. برای مثال همین گرین که پیشنهاد دادم، مجموع ظرفیت خازن های اولیه اش 1360 میکروفاراده، یعنی 2 تا خازن 680 میکروفارادی داره. پس قطعا روی کاغذ هولد آپ تایم گرین بهتره.

مطلب بعدی، در ریل های 3.3 و 5 ولت پاور پیشنهادی شما فقط 20 آمپر توان داره، در حالیکه پاور گرین در این دو ریل، حداقل 25 آمپر توان داره. برای این روزگاری که ملت تا خرخره سیستم ها رو به نورپردازی ARGB مجهز می کنند، داشتن 25 آمپر روی ریل 5 ولت یک موهبت الهی است.

ضخامت کابل های کارت گرافیک FSP برابر 18AWG است اما ضخامت کابل های گرافیک پاور GREEN برابر 16AWG است. نتیجه اینکه به دلیل ضخامت بیشتر کابل برق گرافیک پاور گرین، میشه با خیال راحت از این پاور برای 3090Ti و 4090 استفاده کرد چون مبتنی بر آخرین پیشنهاد اینتل باید کابل برق گرافیک حتما 16AWG باشه، اما کابل برق FSP در این زمینه در برابر گرین نازکتره و اصولا حرفی برای گفتن نداره.

مطلب آخر، تعداد پروتکشن های پاور گرین بیشتر و کامل تره، از این نظر پاور FSP بازهم در رده پایینتری قرار میگیره.

ما که بی سوادیم، تجهیزات هم نداریم، شما هم که دکتری و بی نیاز از مطالعه. فقط این مقایسه رو انجام دادم برای صاحب تاپیک.

مرسی آقا آرمین گرامی بابت وقت گذاشتن و بررسیتون، بینهایت ممنونیم که همیشه بچه هارو در امورات مختلف راهنمایی میکنید.

امیدوارم برای نسل جدید پاورها هم برنامه داشته باشه و از این نظر هم بتونه خوب پیش بره.

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

فکر کنم منظورش اینه که به اسم تولید داخل مزایایی میگیرن که سایر وارد کنندگان نمیتونن دریافت کنن البته اینارو خود گرین فقط میدونه و هیچ وقت لو نمیدن

به هرحال این چیزی هست که بقیه احساس میکنن وگرنه چرا به اسم تولید داخل هر روز شرکتهای رنگاوارنگ ظاهر میشن در صورتی که ما تولید داخل نداریم مونتاژ داخل داریم

در هر صورت گرین در بخش پاور سری گلد به بالا پاور های خوبی میزنه و گارانتی بلند مدت داره و خیلی بهتر از شرکتهای نو ظهور هست که فقط اشغالهای چینی وارد میکنن

از نظر واردات که فکر نکنم گرین مانع واردات برندهای دیگه بشه و نقشی در این زمینه داشته باشه. فکر میکنم مبحث اینکه چرا برندهای معتبر درست و حسابی وارد نمیشن و گارانتی نرمالی هم ندارن سایر مسائل باشه که یجورایی به سیاستهای کلان کشورمون مربوطه و مشکل از اونجاست. چون تو ایران فقط بحث نبود برندهای معتبر لوازم کامپیوتر نیست، در سایر حوزه ها هم هست که یه مشکل کلیه... البته ما با اطلاعات محدودمون حرف میزنیم و اطلاع زیادی از اصل مسائل نداریم. حالا دوستان اطلاعی در این زمینه داشتن چه خوب که مطرح کنن.

متاسفانه به علت کم بودن بازار رقابتی محصولات گمنام و بی کیفیت در بازار ایران خیلی خیلی زیاده... بهترین راه بازار آزاد و رقابتیه و بس. حتی معتقدم اگر یه بازار آزاد و رقابتی خوب داشته باشیم، یک برند خوب داخلی در اون فضا میتونه موفقیت بیشتری کسب کنه تا در یه بازار ضعیف. فردا روز اگه بازار آزاد داشته باشیم، به عنوان مثال، شرکتی مثل گرین هم سعی میکنه که خودش رو ارتقا بده و با پوششدهی ضعفها و تقویت خودش تو رقابت بمونه که این موجب پیشرفت میشه، نه بازار ضعیفی که الان داریم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 دقیقه قبل، Fido گفته است:

از نظر واردات که فکر نکنم گرین مانع واردات برندهای دیگه بشه و نقشی در این زمینه داشته باشه. فکر میکنم مبحث اینکه چرا برندهای معتبر درست و حسابی وارد نمیشن و گارانتی نرمالی هم ندارن سایر مسائل باشه که یجورایی به سیاستهای کلان کشورمون مربوطه و مشکل از اونجاست. چون تو ایران فقط بحث نبود برندهای معتبر لوازم کامپیوتر نیست، در سایر حوزه ها هم هست که یه مشکل کلیه... البته ما با اطلاعات محدودمون حرف میزنیم و اطلاع زیادی از اصل مسائل نداریم. حالا دوستان اطلاعی در این زمینه داشتن چه خوب که مطرح کنن.

متاسفانه به علت کم بودن بازار رقابتی محصولات گمنام و بی کیفیت در بازار ایران خیلی خیلی زیاده... بهترین راه بازار آزاد و رقابتیه و بس. حتی معتقدم اگر یه بازار آزاد و رقابتی خوب داشته باشیم، یک برند خوب داخلی در اون فضا میتونه موفقیت بیشتری کسب کنه تا در یه بازار ضعیف. فردا روز اگه بازار آزاد داشته باشیم، به عنوان مثال، شرکتی مثل گرین هم سعی میکنه که خودش رو ارتقا بده و با پوششدهی ضعفها و تقویت خودش تو رقابت بمونه که این موجب پیشرفت میشه، نه بازار ضعیفی که الان داریم...

حرف منم همینه محدودیتی برای سایر واردکنندگان نیست البته تا اونجایی که میدونیم وگرنه ما فقط ظاهر قضیه رو میبینیم حالا شرکتهای داخلی به اسم تولید داخل میتونن مزایایی دریافت کنن مثل دلار ارزونتر یا وام با بهره کمتر به هرحال خودشون بهتر میدونن اینا همش حدسیاته

در کل سیاست درست بشه و تحریمها برداشته بشن شرکتی مثل گرین میتونه پاور برای بررسی کنندگاه مطرح دنیا بفرسته و اگه واقعا کیفیتش طبق گفته هاش باشه میتونه دستی تو فروش جهانی داشته باشه و حرفی در مقابل برند های مطرح جهانی

به هر حال فعلا وضعیتمون همینه مجبوریم بسوزیم و بسازیم

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

حرف منم همینه محدودیتی برای سایر واردکنندگان نیست البته تا اونجایی که میدونیم وگرنه ما فقط ظاهر قضیه رو میبینیم حالا شرکتهای داخلی به اسم تولید داخل میتونن مزایایی دریافت کنن مثل دلار ارزونتر یا وام با بهره کمتر به هرحال خودشون بهتر میدونن اینا همش حدسیاته

در کل سیاست درست بشه و تحریمها برداشته بشن شرکتی مثل گرین میتونه پاور برای بررسی کنندگاه مطرح دنیا بفرسته و اگه واقعا کیفیتش طبق گفته هاش باشه میتونه دستی تو فروش جهانی داشته باشه و حرفی در مقابل برند های مطرح جهانی

به هر حال فعلا وضعیتمون همینه مجبوریم بسوزیم و بسازیم

بله دقیقا همینه. چون در همه حوزه ها شاهد کمبود برند معتبریم. تو همین بحث لوازم خانگی... بخوای جنسی با گارانتی معتبر بخری، برندهای مطرحی در بازار تقریبا وجود نداره، مگر اینکه بری قاچاق بگیری که بحث اورجینال نبودن، نداشتن گارانتی و... همه هستش. یا خودرو و... حالا بازم تو زمینه قطعات کامپیوتر میشه برندهای خوبی با گارانتی محدود پیدا کرد و وضع شاید در مقایسه با سایر حوزه ها کمی بهتره.

دقیق لب کلام رو فرمودید، رقابت باشه، گرین حتی میتونه در صورت داشتن محصول با کیفیت وارد بازار جهانی بشه و رشد چندین برابر داشته باشه. خیلی وقتا عدم رقابت به ضرر محصولات داخلی تموم میشن، اتفاقاتی که در شوروی سابق افتاد و امیدوارم مسئولینمون حداقل از همین کشور چین درس بگیرند که با وجود داشتن اقتصاد کمونیستی دید که باید وارد بازار آزاد(هرچند با محدودیت) بشه و رشد فقط در همین راستاست...

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

حسن جان، مزایا رو که شرکت گرین نساخته. خود دولت در ایران به تولید کننده یکسری مزایا میده. این تقصیر تولید کننده نیست. حالا ممکنه شما بیایی بگی یک نفر با دیدن این شرایط خاص، حالا بیاد دست به تولید بزنه، آره میشه مثلا متهمش کنی تو به خاطر سو استفاده از این شرایط اومدی تولید کننده شدی!

ولی این موضوع به شرکتی که سال 1375 ایجاد شده ربطی نداره. نمیتونی شرکتی که قبل از تحریم ها تاسیس شده و حداقل 20 ساله پاور تولید میکنه و همیشه خدا هم به دلیل گستردگی نماینده های فروش و قیمت پایین تر بازار خوبی داشته - رو متهم کنی که تو سال 1375 میدونستی که 27 سال دیگه یکسری شرایط خاص برای یکسری تولید کننده بوجود میاد پس تو سو استفاده گر و انحصار طلب هستی.

الان که صحبت می کنیم، به غیر از محدودیت ارزی که هر از گاهی بانک مرکزی روی واردات میگذاره، هیچ محدودیت و انحصاری در بخش پاور وجود نداره. غیر از رقابت در بازار چیزی دیگری نیست.

فقط ممکنه شرکتی که جدیدا شروع به تولید کنه - مشخصا از سال 1397 به بعد رو - میشه این برچسب رو بهش زد، تازه اونم نه به همه! به شرطی که قبل از 1397 واردات نداشته باشه - فقط اونو میتونی متهمش کنی.

مثلا شرکت X که مودم دیلینک و تی پی لینک . . ..  و اینا رو وارد میکرد و میفرخت، هرگز تلاشی برای انحصار نکرده. اما یک شرکت تازه به دوران رسیده دیگه رفته مودم آشغال تولید کرده رفته انحصار گذاشته، بعد شرکت X مجبور شده به خاطر انحصاری که هیچ دخالتی در ایجاد اون نداشته بره مودم نتربیت تولید کنه. این بدبخت، مجبور شده! بله مزایا هم داره، ولی نمیتونی اونو متحم کنی به انحصار اگرچه تولیدش از سال 1397 به بعد بوده.

خودت داری میگی هر روز یک شرکت رنگ و وارنگ تاسیس میشه - بله، ولی مگه گرین هر روز تاسیس شده؟ 27 سال پیش تاسیس شده که هیچ تحریمی وجود نداشت.

گرین هم مثل بقیه برند ها، پاور خوب داره، متوسط داره پاور اقتصادی و بد هم داره. هیچ برندی همه ی محصولاتش خوب نیست اما اتهام زدن فرق میکنه. چون هر کسی امروز میاد دست به تولید میزنه (مونتاژ هم شکلی از تولیده) دلیل نمیشه بیاییم شرکتی که 27 سال پیش تاسیس شده رو متهم کنیم به ایجاد شرایطی که 20 سال بعد درست شده.

بعدش هم انگ انحصار طلب بزنیم.

• لایک 2
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

حسن جان، مزایا رو که شرکت گرین نساخته. خود دولت در ایران به تولید کننده یکسری مزایا میده. این تقصیر تولید کننده نیست. حالا ممکنه شما بیایی بگی یک نفر با دیدن این شرایط خاص، حالا بیاد دست به تولید بزنه، آره میشه مثلا متهمش کنی تو به خاطر سو استفاده از این شرایط اومدی تولید کننده شدی!

ولی این موضوع به شرکتی که سال 1375 ایجاد شده ربطی نداره. نمیتونی شرکتی که قبل از تحریم ها تاسیس شده و حداقل 20 ساله پاور تولید میکنه و همیشه خدا هم به دلیل گستردگی نماینده های فروش و قیمت پایین تر بازار خوبی داشته - رو متهم کنی که تو سال 1375 میدونستی که 27 سال دیگه یکسری شرایط خاص برای یکسری تولید کننده بوجود میاد پس تو سو استفاده گر و انحصار طلب هستی.

الان که صحبت می کنیم، به غیر از محدودیت ارزی که هر از گاهی بانک مرکزی روی واردات میگذاره، هیچ محدودیت و انحصاری در بخش پاور وجود نداره. غیر از رقابت در بازار چیزی دیگری نیست.

فقط ممکنه شرکتی که جدیدا شروع به تولید کنه - مشخصا از سال 1397 به بعد رو - میشه این برچسب رو بهش زد، تازه اونم نه به همه! به شرطی که قبل از 1397 واردات نداشته باشه - فقط اونو میتونی متهمش کنی.

مثلا شرکت X که مودم دیلینک و تی پی لینک . . ..  و اینا رو وارد میکرد و میفرخت، هرگز تلاشی برای انحصار نکرده. اما یک شرکت تازه به دوران رسیده دیگه رفته مودم آشغال تولید کرده رفته انحصار گذاشته، بعد شرکت X مجبور شده به خاطر انحصاری که هیچ دخالتی در ایجاد اون نداشته بره مودم نتربیت تولید کنه. این بدبخت، مجبور شده! بله مزایا هم داره، ولی نمیتونی اونو متحم کنی به انحصار اگرچه تولیدش از سال 1397 به بعد بوده.

خودت داری میگی هر روز یک شرکت رنگ و وارنگ تاسیس میشه - بله، ولی مگه گرین هر روز تاسیس شده؟ 27 سال پیش تاسیس شده که هیچ تحریمی وجود نداشت.

گرین هم مثل بقیه برند ها، پاور خوب داره، متوسط داره پاور اقتصادی و بد هم داره. هیچ برندی همه ی محصولاتش خوب نیست اما اتهام زدن فرق میکنه. چون هر کسی امروز میاد دست به تولید میزنه (مونتاژ هم شکلی از تولیده) دلیل نمیشه بیاییم شرکتی که 27 سال پیش تاسیس شده رو متهم کنیم به ایجاد شرایطی که 20 سال بعد درست شده.

بعدش هم انگ انحصار طلب بزنیم.

سه خط پست دادم کجاش متهم کردم نشونم بدید حتی دفاع هم کردم

به هر حال من خریدار دوست داشتم امکان خرید محصولات متنوع تری داشتم با گارانتی بین الملل این وسط شرکت ایکس اگه میتونست با برندهای جهانی رقابت کنه صد البته اولین انتخابم شرکت داخلی بود که تا حالا هر چی پاور و کیس بوده گرین گرفتیم

تازه امسال پاور تعویض شده به برند خارجی و کیس هم امروز هم فردا عوض میشه اونم دلیل اصلیش قیمت گذاری بعضا افتضاح گرین و محصولات داخلیه

وقتی که پاور 1000 فول ماژولار گلد برند خارجی میتونم تهیه کنم با همون پول پاور گرین 800hp evo میدادن نیمه ماژولار ، خوب مگه دیوانم گرین بخرم

تو اوج زمان ماین که پاور 1200 گرین قیمتش 14 بود پاور 1200 پلت fsp خریدم 8 میلیون

قیمت به کارایی تو همه محصولات حرف اولو میزنه حالا گرین باشه یا شرکت ایکس

سامسونگ یا لکسار

بنده به عنوان خریدار پولی که به کالایی میدم انتظار دارم همونقدر کارایی دریافت کنم حالا یه شرکت کالاش گرونتر باشه یکی قیمت مناسب باشه در بحث شرکتهای خارجی هم اصلا تعصبی رو هیچ کدوم ندارم هر وقت شرکتی کالایی با قیمت مناسب عرض کنه میخرم حالا بعضی ها درگیر برند و اینجور چیزا هستن که برای بنده اصلا مهم نیست

حالا ناگفته نماند پولی بابت کالای مونتاژ داخلی پرداخت میکنیم در اصل میرسه به شرکت چینی !!!

از ما که گذشت امیدواریم روزی برسه اجازه بدن مهندسان ایرانی چرخه تولید (کیفیت در حد برندهای خارجی) بچرخونن

• لایک 4
لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

سه خط پست دادم کجاش متهم کردم نشونم بدید حتی دفاع هم کردم

خلط مبحث شد، شما رو نگفتم حسن جان، اون دوستمون که گفته بود انحصار رو گفتم.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز بین پاور های پیشنهادیتون 1050 ocdg مزیت های بیشتری داره و من اونو پیشنهاد میدم بقیه گزینه هاتون یا تازه واردن و امتحان پس نداده یا گارانتی خنده داری دارن اگر tuf 1000 گارانتی بیشتر از 3 سال داشت اونو پیشنهاد میدادم ولی متاسفانه گارانتی جالبی نداره ...من هم بین tuf و گرین شک داشتم و ocdg رو انتخاب کردم 

Oem این سری پاور های گرین high power هست که برند شناخته شده ای هست و چیزی از سیسونیک کم نداره...و واقعا کیفیت خوبی داره به نظر من لایق پلاتینیوم هست

در مورد بحث دوستان هم بنده 15 سال از پاور های گرین استفاده کردم از eu330 بگیر تا 1050 ocdg کوچکترین مشکلی هم تا به حال نداشتم و گارانتی گرین رو یکی از بهترین گارانتیا میدونم چون شخصا تجربه داشتم 

الان هم روی سیستم دانلودم 530 eu هست که بعد این همه مدت عین روز اولش داره کار میکنه 

در مورد بحث نبود برند های مطرح هم نمیشه  گفت واقعا نیست فقط تعدادیشون نیستن evga seasonic جزو اونان که اگر هم بودن مطمعن باشید قیمت های فضایی داشتن من خودم واقعا ارادت خاصی به seasonic دارم ولی فکر میکنید سری پلاتینیوم یا تیتانیومش رو  موجود کنن توان خریدش هست فقط موجود بودن مهم نیست توان خرید هم مهمه....میشه thor asus رو پیشنهاد داد؟ به نظرتون چرا پس فقط از ما بهترون سمتشون میرن...

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، phoenixia گفته است:

درود

دوست عزیز بین پاور های پیشنهادیتون 1050 ocdg مزیت های بیشتری داره و من اونو پیشنهاد میدم بقیه گزینه هاتون یا تازه واردن و امتحان پس نداده یا گارانتی خنده داری دارن اگر tuf 1000 گارانتی بیشتر از 3 سال داشت اونو پیشنهاد میدادم ولی متاسفانه گارانتی جالبی نداره ...من هم بین tuf و گرین شک داشتم و ocdg رو انتخاب کردم 

Oem این سری پاور های گرین high power هست که برند شناخته شده ای هست و چیزی از سیسونیک کم نداره...و واقعا کیفیت خوبی داره به نظر من لایق پلاتینیوم هست

در مورد بحث دوستان هم بنده 15 سال از پاور های گرین استفاده کردم از eu330 بگیر تا 1050 ocdg کوچکترین مشکلی هم تا به حال نداشتم و گارانتی گرین رو یکی از بهترین گارانتیا میدونم چون شخصا تجربه داشتم 

الان هم روی سیستم دانلودم 530 eu هست که بعد این همه مدت عین روز اولش داره کار میکنه 

در مورد بحث نبود برند های مطرح هم نمیشه  گفت واقعا نیست فقط تعدادیشون نیستن evga seasonic جزو اونان که اگر هم بودن مطمعن باشید قیمت های فضایی داشتن من خودم واقعا ارادت خاصی به seasonic دارم ولی فکر میکنید سری پلاتینیوم یا تیتانیومش رو  موجود کنن توان خریدش هست فقط موجود بودن مهم نیست توان خرید هم مهمه....میشه thor asus رو پیشنهاد داد؟ به نظرتون چرا پس فقط از ما بهترون سمتشون میرن...

مرسی از نظرتون دوست عزیزم.

بعضا برند خوب پیدا میشه اما به قول شما گارانتیش اصلا جالب نیست.

در زمینه قیمت هم خب، برندها سری های مختلف دارن و در هر رده باهم رقابت شدیدی دارند. برای مثال من 850 وات gold سیسونیک و ایسوس راگ استریکس رو الان تو سایت newegg میبینم، فقط 1 دلار باهم تفاوت دارند از نظر قیمتی...با گارانتی 10 ساله رسمی... در سریهای پلاتینیوم و تیتیانیوم هم همینطوره. مشکل ما تو ایران اینه که دسترسیمون به کالاهای متنوع واقعا محدوده و نمیتونیم گزینه ای که دوستداریم رو انتخاب کنیم. وگرنه یکی الان میخواد یه پاور تیتانیوم خریداری کنه و مثلا بالای 20 تومن هم بودجه داره براش. این خریدار یه شرایطی هستش که ببینه فقط یک یا دو گزینه در دسترسشه با گارانتی بد، یه شرایطیم هستش که میبینه 10 تا گزینه داره با گارانتی عالی. این فرد نهایتا با اون بودجش پاوره رو میخوره، چون مجبوره، اما ضرری که این وسط میبینه اینهکه حق انتخاب خاصی نداشته و گارانتیش هم خیلی به درد نمیخوره.

کلا بحث گرین هم از نظر من ربطی به نبود برندهای دیگه نداره، نبود برندهای دیگه از مسائل سیاسی و ارزی به احتمال زیاد نشات میگیره. بالا هم گفتم، بازم خوبه که گرین هستش و از نظر گارانتی و کیفیت قابل اعتماده.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

اقا آرمین وقت بخیر

من اومدم دیتاشیت تعدادی از پاور های همین برند های مطرح رو چک کردم و یه سوالاتی برام پیش اومد ممنون میشم راهنمایی کنید؛

جدا از پاور گلد fsp ؛ پاور Super Flower Leadex VII XG 1000W با همون 680 میکروفاراد استاندارد پلاتینیوم گرفته و همچنین پاورCorsair RM1000e ATX 3.0 که اونم استاندارد پلات باز گرفته پس داستان اینها چطوری هست؟

بعد سوال دیگه ای که داشتم تو جدول کابل ها، کابل مربوط به fsp g pro که سوکت 12+4  هست استاندارد رو زده 24-16 awg که من متوجه نشدم معنیشو.

چون مثلا پاور Seasonic Vertex GX-1000 هم اینطوری درج شده: 12+4 pin PCIe (760mm) (600W)  16-28AWG   /   یا پاور Asus ROG-STRIX-1000G-AURA-GAMING هم همین طور:

12+4 pin PCIe (610mm)  16-24AWG  برندهای دیگه هم همین طور بیان شده حالا بعضا تو پرانتز درج شده 450-600 وات یا بیان نشده .

ویرایش شده توسط yasin1380
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۲/۵/۲۳ در 14:37، Fido گفته است:

با درود، دوستان لطفا بهم در مورد خرید پاور 1000 الی 1200 وات راهنمایی بدید.

در این شرایط بازار به نظرتون خرید کدوم کالا از نظر قیمتی و کیفیت ارزش خرید بیشتری داره؟

برام قیمت مناسبتر در اولویته.

ممنون میشم نظراتتون رو بفرمایید.

البته خودمم به چند تا گزینه رسیدم نظرتون راجع به اینها چی؟

لطفا نظرتون رو راجع به گزینه msi و سیلور استون و آنتک و دیپ کول هم بگید.

https://www.lioncomputer.com/product/xqq16/FSP-HYDRO-G-PRO-1000W-GOLD-Full-Modular-Power-Supply

https://www.lioncomputer.com/product/9kgnn/Gigabyte-UD1000GM-rev-2-0-1000W-Gold-Full-Modular-Power-Supply

https://www.lioncomputer.com/product/28ryj/Cooler-Master-MWE-GOLD-1050-V2-Full-Modular-Power-Supply

https://green.ir/products/power-supply/gp1050b-ocdg

https://www.silverstonetek.com/en/product/info/power-supplies/ST1000-PT/

https://www.msi.com/Power-Supply/MPG-A1000G/Specification

https://www.antec.com/product/power/hcg1000-extreme

https://www.deepcool.com/products/PowerSupplyUnits/powersupplyunits/PQ1000M-80-PLUS-Gold-Modular-Power-Supply/2021/14033.shtml

واقعیتش من قیمتها رو چک نکردم

15 فرودین خودم 1000 fsp خریدم 4700 الان نزدیک 2 برابر شده با اینکه دلار اون موقع گرونتر بود ، اون موقع 800hp evo گرین 4800 بود

قبلا هم عرض کردم همیشه بحث قیمت به کارایی حرف اولو میزنه و تو 4 مورد اول قیمت گرین بهتره چون پاور پلت هم هست

راجب خازن اولیه fsp که آرمین اشاره کرد 2-3 تا سایت بررسی کننده نگاه کردم به صورت مختصر مطلبی راجب اینکه توان این خازن پایینه ندیدم و امتیاز قابل قبول و خوبی هم در کل گرفته (بعدا بیشتر بررسی میکنم )

fsp خودش تولید کننده پاور و اگه کم کاری کنه صدای همه در میاد حالا گرین اومده خازن اضافی گذاشته دمش گرم اضافه کاری کرده (پاور گلد باید با گلد مقایسه بشه ولی متاسفانه گرین پاور گلد فول ماژولار اصلا نداره و بالای 800 وات)

به نظرم پاور fsp رنج 6-7 بود میتونست انتخاب مناسبی باشه

برای کارتهای سری 4000 باید ورژن 3 تهیه بشه که کانکتور مخصوص 12+4 پین داره 3.1 هم تو راهه و بهتر هست

در کل توصیه میشه اگه کارت گرافیکتون دو ورودی 8 پین داره از دو کابل pci استفاده کنید که فشار کمتری رو شاخه ها بیوفته

ویرایش شده توسط Hassan.SK
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

اقا آرمین وقت بخیر

من اومدم دیتاشیت تعدادی از پاور های همین برند های مطرح رو چک کردم و یه سوالاتی برام پیش اومد ممنون میشم راهنمایی کنید؛

جدا از پاور گلد fsp ؛ پاور Super Flower Leadex VII XG 1000W با همون 680 میکروفاراد استاندارد پلاتینیوم گرفته و همچنین پاورCorsair RM1000e ATX 3.0 که اونم استاندارد پلات باز گرفته پس داستان اینها چطوری هست؟

بعد سوال دیگه ای که داشتم تو جدول کابل ها، کابل مربوط به fsp g pro که سوکت 12+4  هست استاندارد رو زده 24-16 awg که من متوجه نشدم معنیشو.

چون مثلا پاور Seasonic Vertex GX-1000 هم اینطوری درج شده: 12+4 pin PCIe (760mm) (600W)  16-28AWG   /   یا پاور Asus ROG-STRIX-1000G-AURA-GAMING هم همین طور:

12+4 pin PCIe (610mm)  16-24AWG  برندهای دیگه هم همین طور بیان شده حالا بعضا تو پرانتز درج شده 450-600 وات یا بیان نشده .

یاسین جان، گرفتن استاندارد بهینه ارتباطی به بحث ظرفیت خازن اولیه نداره. بحث من این بود، شما چک کن اغلب پاورهای رده بالای 1000 وات، چه ظرفیت خازنی در بخش Primary دارند. اکثرا بیش از میزانی است که FSP میگذاره. همچنین اغلب پاور های 1000 واتی که سرشون به تنشون می ارزه، آمپراژ 25 روی 3.3 و 5 دارند.

در مورد FSP G PRO، نسخه ای که توی ایران هست، ATX 2.52، و نه مدل ATX 3.0.

در مورد کابل 16 پین، منظور اینه، AWG16 مخصوص کابل های اصلی برق، و سایز AWG24 و یا AWG28، مخصوص 4 کابل سنسور زیرشه. اون کابل های سنسور صرفا نول Ground هستند، و فشاری روشون نیست میتونن ضخامت کمتری داشته باشند. منطقا اگر ضخامت یک مدل بیشتره برای اینه که در برابر حرارت و یا استهلاک مقاومت بیشتری داشته باشند.

پاور استاندارد ATX 3.0 قطعا باید بتونه کابل 16 پینش تا سقف 600 وات خروجی داشته باشه.

• لایک 3
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

یاسین جان، گرفتن استاندارد بهینه ارتباطی به بحث ظرفیت خازن اولیه نداره. بحث من این بود، شما چک کن اغلب پاورهای رده بالای 1000 وات، چه ظرفیت خازنی در بخش Primary دارند. اکثرا بیش از میزانی است که FSP میگذاره. همچنین اغلب پاور های 1000 واتی که سرشون به تنشون می ارزه، آمپراژ 25 روی 3.3 و 5 دارند.

در مورد FSP G PRO، نسخه ای که توی ایران هست، ATX 2.52، و نه مدل ATX 3.0.

در مورد کابل 16 پین، منظور اینه، AWG16 مخصوص کابل های اصلی برق، و سایز AWG24 و یا AWG28، مخصوص 4 کابل سنسور زیرشه. اون کابل های سنسور صرفا نول Ground هستند، و فشاری روشون نیست میتونن ضخامت کمتری داشته باشند. منطقا اگر ضخامت یک مدل بیشتره برای اینه که در برابر حرارت و یا استهلاک مقاومت بیشتری داشته باشند.

پاور استاندارد ATX 3.0 قطعا باید بتونه کابل 16 پینش تا سقف 600 وات خروجی داشته باشه.

در مورد این جریان خروجی ریل های 5 یا 3.3 آقا آرمین من چند تایی رو که چک کردم ماکزیمم زده بودند خروجی 20-22 آمپر و کمتر برندی 25 آمپر بودند فکر میکنم واقعا زیاده همون 20 آمپرم مگر که یه فول تاور باشه با ادوات واتر کولر اوپن لوپ و از اون جور داستانا!

بله خیلی دیگر از مدل ها جدا از 680 میکرو فاراد یه خازن دیگه اضاف کردند ولی خازن اصلی  Nippon Chemi-Con  هست و جفت این خازن مدل دیگه ای میزارند گویا این خازن هزینه زیادی رو دست شرکت ها میزاره و ترجیح میدن از برند دیگه یا ظرفیت کمتر استفاده کنند (البته فکر میکنم) ؛ ولی مدل های  گرونتر جفت خود همین مدل رو گذاشته بودند.

ن. نسخه atx3.0 هستfps g pro تو ایران با قیمت دور 9 تومن ،صاحب تایپک هم همون شب تا جایی که مطلع شدم خرید کردن مدل مذکور رو از دیجیکالا،البته من فروشگاه دیگه ای رو معرفی کردم برای ایشون.

ممنون از توضیحات کاملتون.

ویرایش شده توسط yasin1380
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

سلام. من تمامی مطالب تاپیک رو نخوندم ولی دیدم در مورد پاور 1000 وات msi بحث شده بود.من یکی خریدم. نقد و بررسی های سایت خارجی در موردش در کل خوب بود . خودش هم پاور با کیفیت و از نظر من ظاهر جمع و جور و زیبایی داره و ده سال گارانتی داره. البته من چون 2 میلیون ارزونتر از گرین بود خریدم . اگر میخواستم 9-10 تومن خرج کنم قطعا ocdg 1200watt green می گرفتم.

اینم نقدش (البته نسخه atx 3.0)

https://www.thefpsreview.com/2022/09/20/msi-mpg-a1000g-a850g-a750g-pcie5-power-supplies/

ویرایش شده توسط maximal10
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، maximal10 گفته است:

سلام. من تمامی مطالب تاپیک رو نخوندم ولی دیدم در مورد پاور 1000 وات msi بحث شده بود.من یکی خریدم. نقد و بررسی های سایت خارجی در موردش در کل خوب بود . خودش هم پاور با کیفیت و از نظر من ظاهر جمع و جور و زیبایی داره و ده سال گارانتی داره. البته من چون 2 میلیون ارزونتر از گرین بود خریدم . اگر میخواستم 9-10 تومن خرج کنم قطعا ocdg 1200watt green می گرفتم.

https://www.thefpsreview.com/2022/09/20/msi-mpg-a1000g-a850g-a750g-pcie5-power-supplies/

سلام بردار اگر مطالعه کرده باشید در قسمت نتیجه گیری گفته شده از منیع تغذیه استفاده نکردند، که ببین خوب است  البته من زیاد زبانم خوب نیست این رو متوجه شدم 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، maximal10 گفته است:

سلام، مرسی از نظرتون.

آخه نسخه ATX3 MSI الان موجوده تو ایران؟ منکه جایی ندیدم...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...