رفتن به مطلب

عدم شناسایی 970 evo plus در بایوس

Kiarash
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

11 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

انلاین بشه میاد خودش

بقیه قطعات ذخیره سازی جدا کردی ؟ تست کنی ؟

زدم رو b360f و تمام ساتا هارو جدا کردم بازم مشکل حل نشد

لینک به دیدگاه

این مورد رو هم الان تو سامسونگ مجیکیشن دیدم

به این میتونه ربطی داشته باشه؟

1710306188__.jpg

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

سلام

هارد دیسک رو از سیستم جدا کن.

موقع نصب ویندوز - اون بخشی که باید درایو ها رو انتخاب کنی، تمام پارتیشن ها رو پاک کن، وقتی اس اس دی به صورت یکپارچه Unallocated شد، فقط روی دکمه NEXT کلیک کن که ویندوز نصب بشه. خودش پارتیشن میکنه، اگر بعدان خواستی تعداد رو بالا ببری از توی ویندوز Shrink کن.

بعد چک کن با Magicion ببین فیرمورش به روز هست یا نه. اگر مجدد توی ویندوز ارور گرفتی که اس اس دی رو نمیشناسه، یا اس اس دی خرابه، یا مادربرد. حدس من بیشتر روی اس اس دیه.

لینک به دیدگاه

از تو تلگرام رسیدیم به مرحله آپدیت موتور ME اینتل، ببینم مشکل حل میشه یا نه.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

با تنظیمات csm یه جوری تو بوت منو آوردمش ولی وقتی زدم رو اون بوت بشه این خطا رو اورد

درود برشکا و دیگر دوستان

خوب داستان عوض شد!

یعنی توی بایوس هم میاد ولی تو حالت legacy/csm

احتمالا این مشکل ربط داره به نوع پارتیشنی که برا  اس اس دی  زدی

حالا یه سوال پیش میاد؟ایا روی سیستم که گذاشتی پارتیشن داشته؟(مثلا از قبل رو سیستم دیگه پارتیشن کردی)،یا اینکه با برنامه خاصی پارتیشن کردی؟

سیستم های جدید secure boot دارن(هرچی سیستم جدید تر سکیور بوتش قدرتمند تر) و نمیزارن بوتها و دیوایس های غیر uefi یا uefi ناقص در بایوس شناسایی بشن

یه ویندوز نسخه 64 از مایکرو سافت دانلود کن، فقط بازم میگم نسخه 64 تنها و دوال بوت 64 و 32 نباشه(فک کنم دوال بوتها بدلیل داشتن نسخه 32 بیت uefi نمیشن)

و بعد از طریق رفوس(اپ دیت باشه)یه ویندوز 10 به صورت gpt بوتیبل کن

طبق راهنمایی های دوستان هم بایوس و me رو بروز کن(البت تو مادر بورد های جدید ایسوس تا me بروز نشه بایوس بروز نمیشه)پس طبق گفته هاتون باید هر دو بروز باشه

مراحل نصب رو شروع کن و اس اس دی رو فرمت کامل کن  و روش ویندوز نصب کن

نتیجه رو اعلام کن

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود برشکا و دیگر دوستان

خوب داستان عوض شد!

یعنی توی بایوس هم میاد ولی تو حالت legacy/csm

احتمالا این مشکل ربط داره به نوع پارتیشنی که برا  اس اس دی  زدی

حالا یه سوال پیش میاد؟ایا روی سیستم که گذاشتی پارتیشن داشته؟(مثلا از قبل رو سیستم دیگه پارتیشن کردی)،یا اینکه با برنامه خاصی پارتیشن کردی؟

سیستم های جدید secure boot دارن(هرچی سیستم جدید تر سکیور بوتش قدرتمند تر) و نمیزارن بوتها و دیوایس های غیر uefi یا uefi ناقص در بایوس شناسایی بشن

یه ویندوز نسخه 64 از مایکرو سافت دانلود کن، فقط بازم میگم نسخه 64 تنها و دوال بوت 64 و 32 نباشه(فک کنم دوال بوتها بدلیل داشتن نسخه 32 بیت uefi نمیشن)

و بعد از طریق رفوس(اپ دیت باشه)یه ویندوز 10 به صورت gpt بوتیبل کن

طبق راهنمایی های دوستان هم بایوس و me رو بروز کن(البت تو مادر بورد های جدید ایسوس تا me بروز نشه بایوس بروز نمیشه)پس طبق گفته هاتون باید هر دو بروز باشه

مراحل نصب رو شروع کن و اس اس دی رو فرمت کامل کن  و روش ویندوز نصب کن

نتیجه رو اعلام کن

وقتی برای اولین بار زدمش رو سیستم بهم پیغام داد که gpt باشه یا mbr که زدم رو gpt و رفتم از محیط نصب ویندوز پارتیشن بندیش کردم

از رفوس gpt کردمش ولی مشکل اینجا بود که تو بایوس نشون داده نمیشد  مگر در حالت خاص که اونم عکسشو گذاشتم  ویندوز نصب کردم روش و بازم تو بایوس نشون داده نشد

بایوس آخرین نسخس و طبق گفته های آقا آرمین me جدید تو ویندوز نصب گردید ولی بازم تو بایوس رویت نشد

لینک به دیدگاه

بسیار عالی
متشکر از اقای ابیشی عزیز

ممنون میشم شرح مشکل وراه پیشگیری ازش رو هم بفرمایید اگر ممکنه.چون من هم یدونه 970 EVOPLUS تهیه کردم چند هفته قبل ولی هنوز فرصت نکردم نصب و.. رو انجام بدم.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است:

بسیار عالی
متشکر از اقای ابیشی عزیز

ممنون میشم شرح مشکل وراه پیشگیری ازش رو هم بفرمایید اگر ممکنه.چون من هم یدونه 970 EVOPLUS تهیه کردم چند هفته قبل ولی هنوز فرصت نکردم نصب و.. رو انجام بدم.

دوستان از اولش هم مشکلی نبوده به نظرم، واقعیتش شرایط سیستم ایشون خیلی خاص بوده، و اینکه چرا این مشکل بوجود اومده به یک یا چند دلیل میتونه برگرده که خاص برای ایشون اتفاق افتاده، من کار خاصی نکردم غیر از اینکه چند ساعت وقت براشون گذاشتم و با همدیگه یک بار ویندوز 11 رو نصب کردیم و بدون کوچکترین مشکلی سیستم عامل نصب شد، اس اس دی ایشون مورد شناسایی قرار گرفت و سیستم سر پا بوده. بدون مشکل.

چند مورد هست که خاص سیستم ایشونه و در سیستم های دیگه نیست، مثلا اینکه ایشون یک ویندوز روی هارد داشتن که احتمالا پارتیشن بوت ویندوز روی هارد تداخل میکرده به همین خاطر ما هارد دیسک رو به صورت کامل قبل از نصب ویندوز از سیستم جدا کردیم، یا مثلا ویندوز روی CD داشتن که شاید از روی اون نصب کردن قطعا قدیمی بوده، البته ویندوز 10 جدید هم روی فلش مموری هم داشتن که اون هم من بهش شک دارم سالم باشه و از ایشون خواستم مجدد ویندوز جدید دیگری از سافت 98 بگیرند.

به سلامت فلش مموری ایشون هم میشه شک داشت، به خرابی احتمالی فایل ست آپ ویندوز هم همینطور. تنها چیز عمومی که میتونم بگم اینه که ما برای حل مسئله، فیرمور موتور ME رو آپدیت کردیم، و خب این موضوع به اندازه 10 درصد میتونسته در رفع احتمالی مشکل کمک کرده باشه.

اما هیچ وضعیت "عمومی" دیگری در سیستم ایشون وجود نداره که بخوام شرح بدم و بار آموزشی برای بقیه دوستان داشته باشه. صرفا موارد خاصه. مثلا ایشون علاقمند به ایجاد چند پارتیشن روی اس اس دی هستن که بقیه کاربران اصولا این کارو انجام نمیدن. یا اینکه اول با هم ویندوز 11 نصب کردیم - همه چیز اوکی بود - بعد نظرشون عوض شد رفتن روی ویندوز 10 - دوباره همون مشکل بوجود اومد. این ها مواردی است که خاص آقا کیارش اتفاق افتاده و از نظر من عمومیت نداره.

مهم اینه، ما با هم یک بار ویندوز 11 رو با موفقیت و بدون کوچکترین خطایی نصب کردیم، ویندوز داشت سُر و مُر و گنده کار میکرد، اس اس دی قطعا سالمه، مادربرد قطعا سالمه، تمام سیستم سخت افزاری ایشون خدا رو شکر سالمه فقط بحث شخصی سازی هاییست که ایشون دوست داره روی سیستمش اعمال کنه - که البته حق ایشونه که سیستم رو اونطوری که دوست داره - ساختار بندی کنه.

خودش بچه فنی هست، و من مطمئن هستم خودش از پسش برمیاد. ما همه مون تو این مراحل بودیم، گاهی مجبور شدیم چند بار ویندوز بریزیم تا اونطوری که دلمون میخواد سیستممون بخش بندی بشه.

فقط خدا رو شکر میکنم قطعات سالم هستند. مابقی چیزا حل میشه کم کم. :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...