رفتن به مطلب

نشان ندان هلث ssd samsung 990 pro 1tb در نرم افزار سامسونگ مجیکین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود.

دوستان یک مشکلی که دارم اینه که بعد ازنصب ویندوز ونصب samsung magician اس اس دی میشناسه اما نه هلث نشون میده و نه گزینه های نرم افزار کار میکنه .تصویرش قرار میدم لطفأ راهنمایی کنید .

مدل مادربورد z790f

20230817_023752.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
7 ساعت قبل، sm1366 گفته است:

درود.

دوستان یک مشکلی که دارم اینه که بعد ازنصب ویندوز ونصب samsung magician اس اس دی میشناسه اما نه هلث نشون میده و نه گزینه های نرم افزار کار میکنه .تصویرش قرار میدم لطفأ راهنمایی کنید .

مدل مادربورد z790f

20230817_023752.jpg

برنامه آخرین نسخه اس؟ 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، m!dn!ght گفته است:

برنامه آخرین نسخه اس؟ 

آره

لینک به دیدگاه

من یه 870evo 1tbتهیه کرده بودم برای لبتاپ بعد همین نرم‌افزار رو نصب کردم ،جالب این بود که ssdفابریک لبتاپ که هاینکس بود رو دقیق اطلاعاتش رو نشون میداد بعد 870evo رو فقط اسمشو نشون میداد و هیچ اطلاعاتی ازش نمایش نمیداد ،همون موقع پاکش کردم و از hdd sentinel استفاده میکنم،حالا دیگه به درست یا غلط.

لینک به دیدگاه

قسمت Disk Management ویندوز چک کنید اگر اونجا درایو شناسایی نشده باشه (باید خودتون فرمت انجام بدید) داخل SM هم شناسایی نمیشه (البته اگر این درایو، درایو بوت باشه ارتباطی به این راه حل نداره!)

ویرایش شده توسط ℛ𝒪𝒩ℐ𝒩
لینک به دیدگاه

دادا 990Pro که تقلبی نداره پس یه چیز نرم افزاری مانع از برقراری ارتباط میشه.

درایور NVMe خود سامسونگ رو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه. خود سامسونگ یه درایور NVMe داره.

https://semiconductor.samsung.com/resources/software-resources/Samsung_NVM_Express_Driver_3.3.exe

لینک به دیدگاه

اگر درست نشد فایل ISO آپدیت فیرمور رو دانلود کن قبل از ویندوز بیار بالا فیرمور رو آپدیت کن شاید مشکل حل شد:

https://download.semiconductor.samsung.com/resources/software-resources/Samsung_SSD_990_PRO_3B2QJXD7.iso

لینک به دیدگاه

امتحان کنم خبرش میدم. ممنونم بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

کلأ اگه ویندوز روی اس اس دی اصلی سیستم همین ۹۹۰ پرو نصب کنم و تموم بازیهارو هم تو همین درایو نصب کنم موردی داره .آیا نیاز به پارتیشن بندی داره؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، sm1366 گفته است:

کلأ اگه ویندوز روی اس اس دی اصلی سیستم همین ۹۹۰ پرو نصب کنم و تموم بازیهارو هم تو همین درایو نصب کنم موردی داره .آیا نیاز به پارتیشن بندی داره؟

مانعی نیست، نیازی به پارتیشن بندی نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...