رفتن به مطلب

فروش 3 عدد گرافیک گارانتی دار ASUS DUAL RX 580 8GB OC پلمپ و کارکرده با متعلقات و گارانتی سازگار ارقام - 3300 تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و وقت بخیر 

با فروش 3 عدد گرافیک ASUS DUAL RX 580 8GB OC  کارکرده و پلمپ و گارانتی دار با متعلقات و جعبه به فروش می رسد 

گرافیک ها گارانتی دارند و گارانتی معتبر سازگار ارقام هست 

تاریخ گارانتی هر 3 عدد گرافیک مثل هم در عکس نمونه هست 

کارت گرافیک ها رو با گرافیک های XFX ریفر تعمیری و وارداتی مقایسه نشود 

هز سوالی داشتین پیام شخصی در خدمتتون هستم

هر تستی از گرافیک خواسته شود برای خریدار محترم گرفته می شود 

قیمت هر عدد گرافیک : 3300 تومان - اول واریز بعد ارسال

ارسال با پست یا تیپاکس 

48 ساعت مهلت تست از لحظه رسیدن گرافیک دست خریدار محترم 

فروش در انجمن پی سی پین و بیرون از انجمن هم برقرار می باشد 

IMG_20230820_191209.jpg

IMG_20230820_191145.jpg

IMG_20230820_175648.jpg

IMG_20230820_175639.jpg

IMG_20230824_141245.jpg

ویرایش شده توسط ramin_delphi
لینک به دیدگاه

دوست عزیز تصاویر رو بر اساس موجودی پیوست کنید . در غیر اینصورت موجودی رو به عدد 1 تغییر بدید

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، EHSAN.K گفته است:

دوست عزیز تصاویر رو بر اساس موجودی پیوست کنید . در غیر اینصورت موجودی رو به عدد 1 تغییر بدید

سلام و وقت بخیر خدمت شما 

چشم فردا تا ظهر عکس جدید رو اضافه می کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دماشون چطوریه؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۵/۲۹ در 22:25، fireinpole گفته است:

سلام دماشون چطوریه؟

سلام و وقت بخیر خدمت شما 

دماشون اگه اشتباه نکنم حدود 72 هست اما هر تست خریدار محترم بخواد قبل ارسال گرفته میشه و ارسال میشه ( هر زمان هم بخواهید می تونید بدید گارانتی براتون گرافیک رو خمیرش رو عوض کنه و سرویس کنه و هر موردی باشه رایگان رسیدگی کنه )

ویرایش شده توسط ramin_delphi
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام و وقت بخیر. من تازه عضو این انجمن شدم. می‌خواستم یه rx 580 بخرم که متاسفانه اکثرا bios این کارتها رو دستکاری کردن و قیمه ها رو ریختن تو ماستا و همش زدن. آیا کارت های شما bios اشون دستکاری شده یا نه؟ 

اگر bios دستکاری شده باشه و بایوس ماینینگ روش زده باشن تو گیم اولا پرفورمنس کمتری میده و بعدش هم احتمال انواع blue screen و artifact وجود داره. 

لطفاً شفاف این مورد رو توضیح بدین

با تشکر

یه تاپیک دیگه هم دقیقا با این عنوان دارید که تو اونجا عکس GPU-Z هم گذاشتید. اون مدل بایوس وجود خارجی نداره و کاملا معلومه دستکاری شده و کاستوم هست. اگر اینایی که تو این تاپیک هستند هم همینطوری هست لطفاً اطلاع بدین.

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، anonymous_lion گفته است:

سلام و وقت بخیر. من تازه عضو این انجمن شدم. می‌خواستم یه rx 580 بخرم که متاسفانه اکثرا bios این کارتها رو دستکاری کردن و قیمه ها رو ریختن تو ماستا و همش زدن. آیا کارت های شما bios اشون دستکاری شده یا نه؟ 

اگر bios دستکاری شده باشه و بایوس ماینینگ روش زده باشن تو گیم اولا پرفورمنس کمتری میده و بعدش هم احتمال انواع blue screen و artifact وجود داره. 

لطفاً شفاف این مورد رو توضیح بدین

با تشکر

یه تاپیک دیگه هم دقیقا با این عنوان دارید که تو اونجا عکس GPU-Z هم گذاشتید. اون مدل بایوس وجود خارجی نداره و کاملا معلومه دستکاری شده و کاستوم هست. اگر اینایی که تو این تاپیک هستند هم همینطوری هست لطفاً اطلاع بدین.

سلام و وقت بخیر مجدد 

خدمتتون پیام شخصی در مورد این سوال تون ارسال کردم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...