رفتن به مطلب

بین این ۴ مدل رم کامپیوتر چه تفاوتی وجود دارد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چهار مدل رم زیر تفاوت محسوسشون در چیه؟

کدام یک ارزش خرید بیشتری داره نسبت به قیمتش؟

ویرایش شده توسط EHSAN.K
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Abbas68 گفته است:

سلام

چهار مدل رم زیر تفاوت محسوسشون در چیه؟

کدام یک ارزش خرید بیشتری داره نسبت به قیمتش؟

فرق خاصی نداره شاید حالا یکم تو ساختشون تو بعضی قطعات فرق باشه اما بیشترین فرقشون قیافش و نور پردازیشه شما هر کدوم که دوست دارید خریداری کنید

ویرایش شده توسط EHSAN.K
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مدل vengence pro، نسخه اصلی و اولیه این رم ها هستن و مدل های sl و rs مطابق همون مدل ساخته شدن، اما با ارتفاع کمتر و تفاوت جزئی در هیتسینک و نورپردازی

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، lvy Bridge گفته است:

فرق خاصی نداره شاید حالا یکم تو ساختشون تو بعضی قطعات فرق باشه اما بیشترین فرقشون قیافش و نور پردازیشه شما هر کدوم که دوست دارید خریداری کنید

2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

مدل vengence pro، نسخه اصلی و اولیه این رم ها هستن و مدل های sl و rs مطابق همون مدل ساخته شدن، اما با ارتفاع کمتر و تفاوت جزئی در هیتسینک و نورپردازی

اها. برای من ظاهر رم مهم نیست. پس با این حال اگر توی پرفورمنس و عملکرد فرقی ندارن همون لینک اولی که مدل LPX هست هم ارزونتره و هم انتخاب مناسب تریه. من فکر میکردم اونی که مدل vengence و Pro هست یه جورایی نسخه بهتر و اپدیت شده تر هست و عملکرد بهتری خواهد داشت. یجورایی مثلا توی دستگاه کنسول پلی استیشن ۴ که بعدش مدل جدید پلی استیشن ۴ نسخه پرو اومد که پرو قوی تر بود، اینجوری نیست پس.

ویرایش شده توسط Abbas68
لینک به دیدگاه

برای N میلیونیوم بار

لینک از سایت های فروش به جز لیون قابل قبول نمی باشد

لینک فقط از سایت خود لیون در غیر اینصورت نام مدل رو هم بنویسید کاربران متوجه میشوند

تمامی لینک ها حذف شد .

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Abbas68 گفته است:

اها. برای من ظاهر رم مهم نیست. پس با این حال اگر توی پرفورمنس و عملکرد فرقی ندارن همون لینک اولی که مدل LPX هست هم ارزونتره و هم انتخاب مناسب تریه. من فکر میکردم اونی که مدل vengence و Pro هست یه جورایی نسخه بهتر و اپدیت شده تر هست و عملکرد بهتری خواهد داشت. یجورایی مثلا توی دستگاه کنسول پلی استیشن ۴ که بعدش مدل جدید پلی استیشن ۴ نسخه پرو اومد که پرو قوی تر بود، اینجوری نیست پس.

سلام
تفاوت اصلی سری vengeance lpx با vengeance pro که تصویرشون رو قرار دادم در داشتن و نداشتن rgb هستش
سری  vengeance lpx به این دلیل ارزونتره که rgb نداره

66.jpg

67.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...