رفتن به مطلب

ارور دادن فریمور لپ تاپ دل

komode ehsan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید!
من لپ تاپم Dell Latitude 7389 هست!
نمی دونم چند روزی هست این ارور میاد برای من در device manager و نشون میدهمتن ارور هم این هست :

This device cannot start. (Code 10)

{Bad Image}
hs is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support. Error status 0x

ممنون میشم راهنمایی کنید

screenshot_2023-08-29_214957_0hpk.png

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، komode ehsan گفته است:

سلام و خسته نباشید!
من لپ تاپم Dell Latitude 7389 هست!
نمی دونم چند روزی هست این ارور میاد برای من در device manager و نشون میدهمتن ارور هم این هست :

This device cannot start. (Code 10)

{Bad Image}
hs is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support. Error status 0x

ممنون میشم راهنمایی کنید

screenshot_2023-08-29_214957_0hpk.png

درود بر شما

من یه سرچی کردم، ظاهرا این ایراد بیشتر نرم افزاری و درایوری یا مشکل از طرف یکی از بروز رسانی ها هست(شایدم فریمور خود دستگاه)

شما اول کاری که میکنی یه نگاه به قسمت بروز رسانی های ویندوز و بخصوص اپشنال اپ دیت بنداز و اگر بروز رسانی وجود داره تکمیلش کن

اگر تونستی بایوس دستگاه رو از سیات دل بگیر و بروزش کن(حتما راهنمای سایتم برا بروز رسانی بایوس مطالعه کن)

بعد شما بگید درایورهای ویندوز رو چطوری نصب کردید و اینکه این ایراد کی و چطوری ظاهر شد

ربطی نداره ولی یه سری تست سخت افزاری شامل تست هارد تست پایداری از سی پی یو و گرافیک و تست رم بگیر از سلامت سخت افزارتم مطمئن شیم

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...