رفتن به مطلب

صفحه آبی با بالا رفتن دما

Saber110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

وقت بخیر

مدتی هست در زمان کارهای سنگین با برنامه های مثل افتر افکت وقتی دما حتی به 80 هم می رسه سیستم کرش می کنه و صفحه آبی میاد و باید دستی ریست کنم.

تنظیمات این قسمت که روی 25W هست درسته؟ چون قبلا سیستم اینطور نمی شد حتی قبلا که دمای سیستم به 90 هم می رسیداین مشکل کرش رو نداشتم تو هیچ کاری ولی مدتی هست اینطور شده.

قبلا تنظیمات برنامه فن که EPU نبود و الان به صورت EPU در اومده و نمی توم به حالات قبل برگردونم آیا راهی هست؟

این ویجتش هست که اینطور نبود قبلا از وقتی EPU شده تغییر کرده.

Capture_2023_09_01_10_09_58_316.png

Capture_2023_09_01_10_27_14_407.png

ویرایش شده توسط Saber110
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

مشخصات سیستم هم کامل بگید بهتر میشه کمک کرد

مشخصات سیستم:

cpu: i7 13700K

Mb: Z690-f gameing d5

Ram : 32 GSkill

GPU: MSI RTX 3070ti

power : 1050 Green

ssd: samsung 980 pro 1 T

Cooler: LS720 Deepcool

لینک به دیدگاه

گرافیک دست دوم ماین شده خریدی یا آکبند ؟

دیگر قطعات چطور ؟

اول این را بگید تا بقیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

زمانی که صفحه آبی اومد، یه ارور نوشته که اون ارور میگه مشکل از کجاست، اگر هم event viewer رو چک کنید، ارور رو با تمام پارامتر ها گذاشته و با بررسی داکیومنت های ویندوز، مشخص میشه که دقیقا مشکل از کجا و چه واحدی هست.

https://www.thewindowsclub.com/find-and-view-bsod-log-files-in-windows-10-event-viewer

طبق این عمل کنید و ارور رو پیدا کنید و یه عکس ازش بذارید تا مشکل رو پیدا کنیم.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Royal گفته است:

گرافیک دست دوم ماین شده خریدی یا آکبند ؟

دیگر قطعات چطور ؟

اول این را بگید تا بقیه

سیستم نو هست .

گرافیک بدون گارانتی گرفتم ، کارت گرافیک دماش اوکی هست و خیلی کم بالای 65 بره اونم زمان برخی بازی ها کارت خنکی هست .

7 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

زمانی که صفحه آبی اومد، یه ارور نوشته که اون ارور میگه مشکل از کجاست، اگر هم event viewer رو چک کنید، ارور رو با تمام پارامتر ها گذاشته و با بررسی داکیومنت های ویندوز، مشخص میشه که دقیقا مشکل از کجا و چه واحدی هست.

https://www.thewindowsclub.com/find-and-view-bsod-log-files-in-windows-10-event-viewer

طبق این عمل کنید و ارور رو پیدا کنید و یه عکس ازش بذارید تا مشکل رو پیدا کنیم.

این تصویر آخرین ارور هستش.

اینطوری که متوجه شدم زمان افزایش دما سی پی یو سیتسم کرش می کنه.

من با برنامه CINEBENCH تست کردم وقتی دما به 90 می رسه سیتسم هنگ می کنه و برخی اوقات صفحه آبی میاد و برخی اوقات همین طور هنگ می کنه و می مونه.

قبلا اینطور نبود با همین برنامهCINEBENCH من تست می کردم دما یک لحظه به 80 می رسید یا 90 و بعد از چند ثانیه میومد پایین و دما روی 60 تا 65 می موند ولی الان اجازه هنگ می کنه.

تو بازی هم اگه یک لحظه دما به بالا 70 برسه بازی هنگ می کنه .

فکر کنم یک برنامه ای این محدودیت رو ایجاد کرده

Capture_2023_09_01_20_59_24_983.png

photo_2023-09-01_20-52-03.jpg

ویرایش شده توسط Saber110
لینک به دیدگاه

مدل دقیق رمها چی هست ؟

اون تصویر اول هم اگر روی 25 وات پردازنده را محدود کردی درست نیست و مشکل ساز میشه . حالت اتومات نداره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Saber110 گفته است:

Capture_2023_09_01_20_59_24_983.png

توی همین تصویر اون اروری که SOURCE ش نوشته BUG CHECK رو بیارید، اون مربوط به بلو اسکرین میشه.

image.thumb.png.502dce3dbc2e7acd0803aa90ae49c0c2.png

باید دنبال یه همچین چیزی باشید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

49 دقیقه قبل، Royal گفته است:

مدل دقیق رمها چی هست ؟

اون تصویر اول هم اگر روی 25 وات پردازنده را محدود کردی درست نیست و مشکل ساز میشه . حالت اتومات نداره ؟

CL32 جی اسکیل مدل TRIDENT Z5 RGB

من محدودم نکردم از وقتی تنظمیات برنامه AI Suite 3 به EPU تغییر کرد اینطور شد. من از طریق برنامه AI Suite 3 اورکلاک رو زدم بعد از تغییر به حالت عادی این قسمت epu به حالت قبل بر نگشت 

این محدودیت اینطور ایجاد شد.

17 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

توی همین تصویر اون اروری که SOURCE ش نوشته BUG CHECK رو بیارید، اون مربوط به بلو اسکرین میشه.

image.thumb.png.502dce3dbc2e7acd0803aa90ae49c0c2.png

باید دنبال یه همچین چیزی باشید.

برای تاریخ جدید این مورد نیست برای چند وقت پیش ثبت شده که یادم نیست صفه آبی اومده بود یا نه اون زمان

Capture_2023_09_01_23_36_48_932.png

لینک به دیدگاه

یا بایوس را ریست کن به قول دوست عزیزمون آقای Armin یا اون بالا 4 تا گزینه داری بزارش روی Global Setting

نباید قفل بشه تنظیمات من از ASUS دل خوشی ندارم ولی تا حالا تنظیماتش برای من قاتی نکرده ولی بدون اطلاعات لازم نمیشه از این نرم افزارها استفاده کرد باز خوبه ولتاژ را بالا نبردی گیر کنه

روی پنل پشت 2 تا دکمه داره که از بالا به سمت پایین اولین دکمه برای ریست کردن بایوس هست 

از برق جداش کن پاور را و بزار 1 دقیقه بمونه و بعد دکمه را فشار بده تا 3 الی 4 ثانیع و رها کن بعد ببین تنظیمات درست میشه یا خیر

این نرم افزار همچین کارامد نیست قبلا همیشه نصب میکردم ولی بعد از اینکه مادربردم سوخت روی سیستم بعدی که داشتم نصب نکردم

لینک به دیدگاه

microsoft میگه ویندوز شما update شده و بعد از اون یک یا چند نرم افزار که قبلا نصب شدن با نسخه جدید مشکل دارند و شما باید ویندوز را بصورت ساده و بدون هیچ نرم افزار اضافه لود کنی یا Boot کنی و ببینی مشکل همجنان باقی هست یا خیر به قول خودشون Clean Boot

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، Saber110 گفته است:

CL32 جی اسکیل مدل TRIDENT Z5 RGB

من محدودم نکردم از وقتی تنظمیات برنامه AI Suite 3 به EPU تغییر کرد اینطور شد. من از طریق برنامه AI Suite 3 اورکلاک رو زدم بعد از تغییر به حالت عادی این قسمت epu به حالت قبل بر نگشت 

این محدودیت اینطور ایجاد شد.

برای تاریخ جدید این مورد نیست برای چند وقت پیش ثبت شده که یادم نیست صفه آبی اومده بود یا نه اون زمان

Capture_2023_09_01_23_36_48_932.png

سورس bug check کلا مربوط به bsod هست و هر جا که بیاد، یعنی بلواسکرین بوده.

این ارور شرحش اینه:Driver failed upon the submission of a command.

و مشکلی هم که عموم افراد داشتن، درایو گرافیک بوده و با به روز کردنش حل شده.

https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x119---video-scheduler-internal-error

اطلاعات دقیق اینجاست

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

میتونید بایوس رو ریست کنید؟

5 ساعت قبل، Royal گفته است:

یا بایوس را ریست کن به قول دوست عزیزمون آقای Armin یا اون بالا 4 تا گزینه داری بزارش روی Global Setting

نباید قفل بشه تنظیمات من از ASUS دل خوشی ندارم ولی تا حالا تنظیماتش برای من قاتی نکرده ولی بدون اطلاعات لازم نمیشه از این نرم افزارها استفاده کرد باز خوبه ولتاژ را بالا نبردی گیر کنه

روی پنل پشت 2 تا دکمه داره که از بالا به سمت پایین اولین دکمه برای ریست کردن بایوس هست 

از برق جداش کن پاور را و بزار 1 دقیقه بمونه و بعد دکمه را فشار بده تا 3 الی 4 ثانیع و رها کن بعد ببین تنظیمات درست میشه یا خیر

این نرم افزار همچین کارامد نیست قبلا همیشه نصب میکردم ولی بعد از اینکه مادربردم سوخت روی سیستم بعدی که داشتم نصب نکردم

4 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

سورس bug check کلا مربوط به bsod هست و هر جا که بیاد، یعنی بلواسکرین بوده.

این ارور شرحش اینه:Driver failed upon the submission of a command.

و مشکلی هم که عموم افراد داشتن، درایو گرافیک بوده و با به روز کردنش حل شده.

https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x119---video-scheduler-internal-error

اطلاعات دقیق اینجاست

بایوس رو ریست کنم ، آپدیت های از بین نمی ره ؟

چون برای اینکه سی پی یو رو  بشناسه حتما باید بایوس آپدیت باشه.

درایور گرافیک آپدیت هست با برنامه هم اینکار رو نکردم و درایور قبلی رو پاک و جدید رو نصب کردم.

ولی ویندوز رو همش آپدیت می کنم . شاید یک ناسازگاری وجود داشته باشه با این توضیحات.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Saber110 گفته است:

درایور گرافیک آپدیت هست با برنامه هم اینکار رو نکردم و درایور قبلی رو پاک و جدید رو نصب کردم.

ولی ویندوز رو همش آپدیت می کنم . شاید یک ناسازگاری وجود داشته باشه با این توضیحات.

بایوس فقط تنظیماتش ریست میشه چیزی عوض نمیشه مشکل هم با همون اپدیت شدن ویندوز شروع میشه

درضمن باید بگم ویندوزی که داری زیاد جالب نیست  یکی دیگه دانلود کن چون بعد از آپدیت شدن بهم میریزه من همین اواخر یکی نصب کردم روی یکی از آپدیتها گیر کرده بود  و هر بار وارد اینترنت میشدم این داونلود را از سر میگرفت و میگفت ریست کن بعد از ریست شدن مجددا همه مراحل از اول

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
11 ساعت قبل، Saber110 گفته است:

نه اپدیت سرجاش میمونه و فقط تنظمیات بایوس ریست میشه.

یه کار دیگه هم بد نیست انجام بدید، سیپیو رو یکبار خارج کنید و دوباره جا بزنید. گاها پیش میاد که به دلیل اتصال نادرست سیپیو، مشکلات عجیب و بی ریشه پیدا میشن.

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

میتونید بایوس رو ریست کنید؟

10 ساعت قبل، Royal گفته است:

بایوس فقط تنظیماتش ریست میشه چیزی عوض نمیشه مشکل هم با همون اپدیت شدن ویندوز شروع میشه

درضمن باید بگم ویندوزی که داری زیاد جالب نیست  یکی دیگه دانلود کن چون بعد از آپدیت شدن بهم میریزه من همین اواخر یکی نصب کردم روی یکی از آپدیتها گیر کرده بود  و هر بار وارد اینترنت میشدم این داونلود را از سر میگرفت و میگفت ریست کن بعد از ریست شدن مجددا همه مراحل از اول

4 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

نه اپدیت سرجاش میمونه و فقط تنظمیات بایوس ریست میشه.

یه کار دیگه هم بد نیست انجام بدید، سیپیو رو یکبار خارج کنید و دوباره جا بزنید. گاها پیش میاد که به دلیل اتصال نادرست سیپیو، مشکلات عجیب و بی ریشه پیدا میشن.

در تنظیمات برنامه AI Suite 3  در قسمت EPU گزینه دیلفالت رو زدم این محدودیت  25w برداشته شد. اما مشکل کرش  در برنامه بنچمارک وجود داشت متوجه شدم مشکل از تنظمات زیر هست:

در قسمت DIGI+ VRM

گزینه CPU Load Line Calibration رو روی Level 1 قرار داده بودم .الان که Level 2 یا 3  گذاشتم دیگه مشکل کرش نداشتم اما دما برخی اوقات بالا می ره در زمان شورع بنچمارک چند ثانیه به 98 تا 100 می رسه و می مونه بعد از چند ثانیه میاد روی 67 . تو بازی ردد هم گاهی جهش می کنه و به 70 تا 88 می رسه که با فول لود شدن فن ها دوباره عادی می شه.

ولی قبلا اصلا چنین مشکلی نداشتم تو Level 1 هر کاری می کردم کرش نمی کرد و تازگی اینطور شد. شاید آخرین آپدیت ویندوزی که انجام دادم مشکلی ایحاد کرده باشه.

یک مورد دیگه هم تغییر داده بودم که اون هم مجدد Auto کردم باز تو Level 1 کرش می کنه زمانی که دما بالا می رسه تو بنچمارک.

Long Duration Package Power Limit : 120

Short Duration Package Power Limit:  245

از اول روی Auto بودن این دو مورد که مقادیر بالا رو دادم اما مجدد روی Auto  هم تست کردم فرقی نکرد تو کرش کردن .

یک سوال در مورد مقادیر   CPU Load Line Calibration  داشتم:

این LEVEL ها چه تفاوتی باهم دارند؟

لینک به دیدگاه

این اروز برای اورکلاک یا ناپایداری CPU هست اگر اورش کردید درش بیارید یا فرکانسش کاهش بدید یا ولتاژ دستی بهش بدید. دادن لود لاین کالیبریش عدد 6 هم می تونه مشکل رو حل کنه

اگه نشه برید سراغ رم که حتما XMP نسخه 2 باشه که چیزی که ایسوس بهش می ده نباشه بازم نشد ممکنه سخت افزاری باشه دیگه

این توضیحات توی سایت مایکروسافت هم می تونستید پیدا کنید البته بخش پایدار کردنش از تجربه خودم گفتم

من نمی دونم این پاورهای اشغال گرین هم چرا استفاده می کنید اونم عوض کنید ضمنا CPU شما بی نهایت داغ هست من خودم برای همین CORE I5 خریدم چون I7 با هیچ چیزی خنک نمی شه لعنتی شما باید لود لاینتون حداقل 4 باشه تا پایداری داشته باشه مگه فرکانس با ولتاژ ثابت کاهش بدید

لود لاین جلوی افت ولتاژ ناگهانی در اثر فشار زیاد می گیره یعنی زیر لود یک دفعه بلو می گیرید که باید دیفالتش روی 4 باشه اونم با برق افتضاح ایران اما اگه اورکلاک می کنید یا بخواید پایداری عالی در اندرولتاژ یا اورکلاک کردن داشته باشید نیاز به عدد 6 هست

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

این اروز برای اورکلاک یا ناپایداری CPU هست اگر اورش کردید درش بیارید یا فرکانسش کاهش بدید یا ولتاژ دستی بهش بدید. دادن لود لاین کالیبریش عدد 6 هم می تونه مشکل رو حل کنه

اگه نشه برید سراغ رم که حتما XMP نسخه 2 باشه که چیزی که ایسوس بهش می ده نباشه بازم نشد ممکنه سخت افزاری باشه دیگه

این توضیحات توی سایت مایکروسافت هم می تونستید پیدا کنید البته بخش پایدار کردنش از تجربه خودم گفتم

من نمی دونم این پاورهای اشغال گرین هم چرا استفاده می کنید اونم عوض کنید ضمنا CPU شما بی نهایت داغ هست من خودم برای همین CORE I5 خریدم چون I7 با هیچ چیزی خنک نمی شه لعنتی شما باید لود لاینتون حداقل 4 باشه تا پایداری داشته باشه مگه فرکانس با ولتاژ ثابت کاهش بدید

لود لاین جلوی افت ولتاژ ناگهانی در اثر فشار زیاد می گیره یعنی زیر لود یک دفعه بلو می گیرید که باید دیفالتش روی 4 باشه اونم با برق افتضاح ایران اما اگه اورکلاک می کنید یا بخواید پایداری عالی در اندرولتاژ یا اورکلاک کردن داشته باشید نیاز به عدد 6 هست

بود لاین رو از کدوم قسمت باید تنظیم کنم؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Saber110 گفته است:

بود لاین رو از کدوم قسمت باید تنظیم کنم؟

لود لاین که خودتونم گفتید توی بایوس هست 4 برای شما خوبه اگه فرکانس بوست یکی می کنید 6 بذارید

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، slash_slash گفته است:

لود لاین که خودتونم گفتید توی بایوس هست 4 برای شما خوبه اگه فرکانس بوست یکی می کنید 6 بذارید

بله درسته اصلا حواسم نبوده.

برای من 4 برای اورکلاک توصیه شده مشکلی نداره برای حالت عادی قرار بدم؟

photo_2023-09-03_21-53-28.jpg

لینک به دیدگاه

یکی از مواردی که بعد از پاک کردن  برنامه AI Suite 3 متوجه شدم عملکرد بهتر فن ها هستش که زودتر شروع به فعالیت دور تند می کنند و باعث میشه دما بهتر کنترل بشه.

برای تنظیم فن‌ها همون تنظیمات پیشفرض ایسوس تو برنامه Armoury Crate کافی هست یا تنظیم بهینه تری وجود داره ؟

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، Saber110 گفته است:

یکی از مواردی که بعد از پاک کردن  برنامه AI Suite 3 متوجه شدم عملکرد بهتر فن ها هستش که زودتر شروع به فعالیت دور تند می کنند و باعث میشه دما بهتر کنترل بشه.

برای تنظیم فن‌ها همون تنظیمات پیشفرض ایسوس تو برنامه Armoury Crate کافی هست یا تنظیم بهینه تری وجود داره ؟

اونم پاک کن از طریق بایوس تنظیم کن...من بخاطر گرافیکم چون شناسایی نمیکنه مادربرد تنظیم سرعت فنها رو دادم به cpu با رفتن تو بازی فنها 35 تا 75 درصد سرعتشون بیشتر میشه

لینک به دیدگاه

به غیر از مواردی که دوستان گفتن و موارد دمایی که باعث کرش میشه حتما یه MemTest انجام بدید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۶/۱۲ در 21:54، Saber110 گفته است:

بله درسته اصلا حواسم نبوده.

برای من 4 برای اورکلاک توصیه شده مشکلی نداره برای حالت عادی قرار بدم؟

photo_2023-09-03_21-53-28.jpg

برای حالت نرمال هم با توجه به برق افتضاح ایران که افت زیاد داره 4 خیلیم خوبه تازه اینتل های نسل جدید توی لود شدید یک دفعه ای خیلی برق می کشن 4 ذارید هیچ مشکلی پیش نمیاد اما بهتره اولش 6 بذارید اگه مشکل حل شد بعد 4 امتحان کنید اما اگه با این ها مشکل حل نشد اورکلاک هم نکردید بهترید سراغ تست های هارد وری برید البته قبلش از ویندوز سالم هم مطمئن بشید با نصب یک ویندوز دیگه روی فلشی چیزی

اینم بگم این اپشن دمای پردازنده رو بالا می بره اگه دما بالای 90 می ره همون 4 بذارید باشه

شما مشخصه سیستم باز نیستید از سوالاتون برنامه asus ai suit کامل پاک کنید که باگ خالص هست فقط از روی بایوس تنظیمات رو انجام بدید حتی سرعت فن ها خیلیم سیف تر هست

بله فن پردازنده باید دستی تنظیم بشه خیلیم هم زمان بره اگر بلد نیستید بدید یک شخصی که وارده یک پروفایل خوب براتون تنظیم کنه پروفایل های خودش افتضاحن توی لود هم صدای فن پیش از حد درمیارن

اینم بگم که من با خمیر گریزلی بهترین مدل با کولر 360 ابی استریکس جرات خریدن 13700 به خودم ندادم چون می دونستم با هیچ چیزی خنک نمی شه مگه کاستوم لوپ که داستان زیاد داره به نظرم اگر کولینگ خوبی ندارید بفروشید 13600 بخرید که 15 درجه ای خنک تر از اینه هیچ فرقیم با هم ندارم توی گیم

اینم بگم کولینگ استریکس دور فن مکسش 3500 هست دور مکس رادیاتش هم 3500 هست یعنی نداریم بالاتر از این دیگه اما من برای اینکه همیشه سیستمم کم صدا باشه 13600 خریدم که البته الانم برای فروش گذاشتمش اینطوری دور مکس فن 1500 کردم دور مکس رادیات 2500 دمام هم بالاتر 75 حتی توی تست های cinebench دیگه نمی رفت اما اگه 13700 می خریدم می شد 90 درجه اعصابم خرد می کرد

اگرم بهترش می خواید 7800x3d بخرید من به تازگی گرفتم دما و مصرفش عالیه توی گیم هم حرف اول می زنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...