رفتن به مطلب

مشکل بسیار عجیب سیستم

Mehradstn
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وقت بخیر دوستان 

بابت مطلب طولانی معذرت میخوام ، جزئیات لازمه چون واقعا مشکل عجیبی هست و کلافه ام کرده !

بنده یه سیستمی دارم که مارو یه ساله ذلیل کرده

اولش چهارتا سیستم رو کاملا مشابه هم بستم ، به مشخصات زیر

MB Asus/Gigabyte H510

Ci3 10100F

16GB ram ddr4

PSU Green 400W

Palit GTX 1050Ti

فقط یکیشون یه لجی با ما کرده بود که موقع روشن کردن پنج تا بوق ممتد و کوتاه میزد و پست نمیشد ، یبار از نو اسمبلش کردم ، رم ، کارت گرافیک ، سی پی یو و هرچیزی که ممکن بود رو با سیستمای دیگه عوض کردم و بازم همین مشکل رو داشت

اما موقع ریستارت کردن دیگه بعضی مواقع شانسی بالا میومد و خب ما گذاشتیم باشه فقط خاموشش نمیکردیم همیشه روی اسلیپ میموند . 

یه دو سه بار که برقا رفت باز همین مکافات بود و با ریستارت کردن شانسی بعضی مواقع بالا میومد .

دیگه کارم که نگرفت مجبور شدم همه سیستما رو دونه دونه بفروشم ولی این موند چون نمیخواستم سیستم معیوب دست کسی بدم

برا استفاده شخصی اوردمش خونه ، فقط مادربرد و سی پی یوش رو برداشتم انداختم رو سیستم خودم که الان مشخصاتش میشه این :

MB Gigabyte H510

Ci3 10100F

Ram 16 GB DDR4 3200

PSU Green 580

Gainward RTX 3060

یه مدت پیش که کارت گرافیک رو از ۱۰۷۰ ارتقاع دادم به ۳۰۶۰ گفتم دیگه وقتشه درست حسابی شراغ این مشکل برم ، و خب هرچیزی که راجع به پنج تا بوغ کوتاه خوندم و توی سایت خود گیگابایت راهنماش زده بود بی فایده بود چون میگفت این نشون از مشکل سی پی یو داره .

توی یه فروم اجنبی مطرحش کردم ، یه نفر گفت دونه دونه همه کابلا و وسایل اضافی رو ازش بکش و همین کارو دنبال کردم 

خیلی عجیب بود که با کشیدن کابل هدر یو اس بی کیس و اچ دی ادیو درست شدش و مشکلش رفع شد کامل؛ چندبار هم ریستارت کردم مطمئن شدم !

اما بعد که دوباره همون کابل ها رو وصل کردم ، هرکدوم مجزا تست کردم دیگه مشکل نبود ، پس دوباره همه کابلا رو دونه دونه وصل کردم و مشکلی پیش نیومد ! حتی بعد از اون هم دیگه هر موقع لازم نداشتم با خیال راحت سیستم رو خاموش میکردم بجای اسلیپ گذاشتن.

به خودم گفتم حتما یکی از کابلا رو شل وصل کردم و کامل جا نرفته بوده که این مشکل رو داشته !

اما امروز که کولر سی پی یو جدید گرفتم برا وصل کردنش مجبور شدم دوباره کل سیستم رو باز کنم

و خب بعد از اسمبل کردنش  و روشن شدن سیستم دیدم که داره بوق طولانی ممتد و بی نهایت میزنه ، تا ۲۰ تا رو شمردم و مطمئن شدم که نه تعداد خاصی نداره

گفتم حتما فن سی پی یو رو درست جا نزدم یا ممکنه خود سی پی یو تکون خورده باشه 

دوباره باز کردم و مطمئن شدم از هر دو مورد ، که بازم مشکل رفع نشد

دیگه از سر ناچاری اومدم رم رو برداشتم دوباره جا زدم

اما حالا برگشته به مشکل سابق ، ینی پنج تا بوق کوتاه میزنه و پست نمیکنه

این بار تموم کابلا و حتی کارت گرافیک جدا هستن از رو سیستم و بازم مشکلش همون پنج تا بوق کوتاهه

رم رو روی اسلات دیگه گذاشتم ، یه رم دیگه رو امتحان کردم ، تموم کابلا و کارت گرافیگ رو وصل کردم و مثل متود دفعه قبل یکی یکی جداشون کردم و بازم بی فایده اس

به علاوه  ریست بایوس رو هم امتحان کردم 

به نظرتون مشکل واقعا چی میتونه باشه ؟!

بنظر خودم ممکنه که خود مادربرد باشه چون چیز دیگه ای نمونده که عوض نکرده باشم اما اینکه اینقدر رندوم و شانسی اتفاق میوفته و رندوم حل میشه کلافه ام کرده ! با این قیمتای الآن هم که نمیشه پلتفرم گرفت بیچاره ام اگه حل نشه اینطور .

ویرایش شده توسط Mehradstn
لینک به دیدگاه

اپدیت :

الان کابل مانیتور رو وصل کردم باز پست میکنه و اصلا نمیدونم چرا !؟ چطور ممکنه ؟!

همین چند دقیقه پیش دقیقا  همین مشکل بود و کابل مانیتور هم وصل بود بهش 

اصلا چطور ممکنه مادربرد بخاطر وصل نبودن مانیتور ارور بده

میخوام بشینم گریه کنم دیگه

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Mehradstn گفته است:

اصلا چطور ممکنه مادربرد بخاطر وصل نبودن مانیتور ارور بده

میخوام بشینم گریه کنم دیگه

😂

درود بر شما

دلیل داره که این اتفاق می افته و با صبوری و حوصله پیداش کن

بله دقیقا همینطوره، بعضی از سیستم های جدید در صورت شناسایی نکردن مانیتور بوق میزنن(مثلا کابل مانیتور وصل نباشه یا ناساز گار باشه)

و جالبیش اینه حتی مانیتور وصل باشه ولی خاموش باشه هم بوق میزنن

یا اینکه به دلایلی مانیتور تو مراحل بوت اولیه و بایوس شناسایی نشه باز بوق میزنن(مثلا مانیتور قدیمی و کند باشه، و یا با مبدل وصل شده باشه)

یا حتی گاهی گرافیک و مادر بورد سیستم سری جدید باشه ولی بایوس LGACY/CSM فعال شده باشه و ویندوز MBR خورده باشه باز بوق میزنن (برای سیستم های جدید بهتره بایوس دیفالت یا همون UEFI  باشه)

البت بعد از بوق هم بوت میشن و اگر مانیتور رو روشن کنید و یا اگر کابلش رو وصل کنید می بینید بعد 5 بوق هم رفته تو ویندوز

من تو ASUS اونم چندین مدلش اینو دیدم

شما هم برای تست مانیتور رو وصل کن و خاموشش کن و سیستم رو استارت کن، اگر بوق زد کمی صبرش بده و مانیتور رو روشن کن و ببین میره تو ویندوز یا نه

اگر با مانیتور خاموش بوق نمیزنه کابل رو جدا کن و بعد از 5 بوق و کمی صبر مانیتور رو وصل کن باز چک کن تو ویندوز یا نه

اگر همین بود اون موقع برای سختیهایی که تو این چند سال کشیدی بشین و دل سیری گریه کن😁

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

بایوس رو آپدیت کردید؟

سلام

بله بایوس اپدیت بود منتها ریستش کردم دیگه

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

😂

درود بر شما

دلیل داره که این اتفاق می افته و با صبوری و حوصله پیداش کن

بله دقیقا همینطوره، بعضی از سیستم های جدید در صورت شناسایی نکردن مانیتور بوق میزنن(مثلا کابل مانیتور وصل نباشه یا ناساز گار باشه)

و جالبیش اینه حتی مانیتور وصل باشه ولی خاموش باشه هم بوق میزنن

یا اینکه به دلایلی مانیتور تو مراحل بوت اولیه و بایوس شناسایی نشه باز بوق میزنن(مثلا مانیتور قدیمی و کند باشه، و یا با مبدل وصل شده باشه)

یا حتی گاهی گرافیک و مادر بورد سیستم سری جدید باشه ولی بایوس LGACY/CSM فعال شده باشه و ویندوز MBR خورده باشه باز بوق میزنن (برای سیستم های جدید بهتره بایوس دیفالت یا همون UEFI  باشه)

البت بعد از بوق هم بوت میشن و اگر مانیتور رو روشن کنید و یا اگر کابلش رو وصل کنید می بینید بعد 5 بوق هم رفته تو ویندوز

من تو ASUS اونم چندین مدلش اینو دیدم

شما هم برای تست مانیتور رو وصل کن و خاموشش کن و سیستم رو استارت کن، اگر بوق زد کمی صبرش بده و مانیتور رو روشن کن و ببین میره تو ویندوز یا نه

اگر با مانیتور خاموش بوق نمیزنه کابل رو جدا کن و بعد از 5 بوق و کمی صبر مانیتور رو وصل کن باز چک کن تو ویندوز یا نه

اگر همین بود اون موقع برای سختیهایی که تو این چند سال کشیدی بشین و دل سیری گریه کن😁

ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب کامل دادید

نه این سیستم اصلا مثل آدم معلوم نمیشه چه مرگشه 

چون دفعه قبل هم که داشتم تست میکردم یکی یکی  وسایل رو جدا میکردم اصلا مانیتور بهش وصل نبود که هدر آدیو و یو اس بی رو جدا کردم دیدم فقط تک بوق زد فهمیدم درست شده 

تازه قبل اون طی اون یسالی هم که توی مغازه بود همیشه مانیتور بهش وصل بود ، ریست که میشد پنج تا بوق رو میزد و اصلا صفحه اول پست ینی صفحه ای که لوگوی مادربرد رو باید نشون بده هم نمیومد چه برسه به اینکه صبر کنی خودش بره داخل ویندوز

صبر هم کردم بعد از پنج تا بوقش ، سیستم فقط کار میکنه ینی خاموش یا ریست نمیکنه خودش ، علائم دیگه ای هم نشون نمیده فقط اینکه کلا هیچ تصویری نمیده .

الآن باز دوتا مانیتور بش وصله ، دوتاشو همون دیشب باز جدا کردم دیدم نه که نه ، مشکلش رفع شده انگار و دیگه پنج بوق نمیزنه .

حالا باز کی سر ما بازی دربیاره خدا میدونه .

همینجور بگیر نگیر داره ، الآن تقریبا ده ساله توی کار کامپیوترم ، تازه وارد و نوبم نسبت به خیلی از دوستان ولی  تابحال همچین چیزی ندیده بودم اصلا پیرم کرده !

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Mehradstn گفته است:

ریست که میشد پنج تا بوق رو میزد و اصلا صفحه اول پست ینی صفحه ای که لوگوی مادربرد رو باید نشون بده هم نمیومد چه برسه به اینکه صبر کنی خودش بره داخل ویندوز

شما پست منو با دقت نخوندی

نوشته شما رو های لایت کردم، و دقیقا منم به همین اشاره کرده بودم(یکی از موارد این بود)

نقل قول

مراحل اولیه بوت منظورم همون صفحه اول پست ینی صفحه ای که لوگوی مادربرد هست که شما میگید

مطمئنم سیستم شما همین مشکل رو داره که من گفتم، تست کن و شک نکن

لینک به دیدگاه

یه چیز جدید ترم بش اضافه کنم

اگر مانیتورت 2 ورودی داشته باشه و مانیتور نتونه به صورت اتوماتیک ورودی رو تشخیص بده باز همین اتفاق می افته

صبرش بده بعد از طریق منوی مانیتور ورودی رو ست کن و میبینی وارد ویندوز شده

لینک به دیدگاه

رم را با 2666 تعویض کن درست میشه و اینکه بعد از این که رم را تغییر دادی برو داخل بایوس و Alarme سرعت فن پردازنده را هم از کار بنداز یا سرعت پایین تری را براش تعریف کن

یکی از دوستان هم همیش مشکل را داشت و این مشکل محدودیت سرعت رمها در این سری پردازنده ها هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...