رفتن به مطلب

راهنمایی وکمک وسوال درمورد رابط کارت گرافیک بعدازارتقاع

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بردوستان عزیز اقا می خواستم گرافیکم رو به 2060 rtx عوض کنم که رابط نسل ۴ داره الان که مادربردم h610m -g هست ونسل چهار  می تونم‌ازتمام ظرفیتش استفاده کنم  یانه چون یدونه هارد m2 نسل ۳ روی کیس سوار هست و هم  گرافیکم rx580 هست که با نسل ۱ شناسایی شده روی سیستم وبه نسل ۳ هم سویچ می کنه ولی خوب باهمین وضع هم  مشکل صدا دارم بطوربکه  درحالت استفاده از hdmi کارت گرافیک  

وقتی به نسل ۳ سویچ می کنه صدا یه حالت قطع ووصل پیدا می کنه درویندوزولی بااسپیکر جدا مشکل نداره واگه دربایوس مستقیم رابط کارت گرافیک‌به نسل 1 تنظیم کنم که دراین حالت افت فریم دربازیها دارم الان دیفالت روحالت auto هست  به نظرتون مشکلم بعداز ارتقاع حل میشه یانه!؟

ویرایش شده توسط ah13
لینک به دیدگاه

چرا باید ورژن PCIe نسل یک باشه که بخواید عوضش کنید ؟ وقتی میذارید نسل 3 مشکل صدا به صورت ادامه دار باقی میمونه ؟ روی خروجی های مادربرد صدا مشکل پیدا میکنه یا خروجی صدایی که کارتگرافیک مفرسته رو hdmi ؟

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، Sam-j گفته است:

چرا باید ورژن PCIe نسل یک باشه که بخواید عوضش کنید ؟ وقتی میذارید نسل 3 مشکل صدا به صورت ادامه دار باقی میمونه ؟ روی خروجی های مادربرد صدا مشکل پیدا میکنه یا خروجی صدایی که کارتگرافیک مفرسته رو hdmi ؟

سلام x16 یک دریک هست که به x16  سه سویچ میشه وقتی با gpu zاسترس تست می گیرم 

بله مشکل صدا ادامه داره فقط رو gen 1 مشکل حل میشه  روی مادربرد فقط با هندزفری تست کردم مشکل نداشت چون اسپیکر جدا ندارم وحدس میزنم که مشکلی هم نداشته باشه  بله کارت صدایی که از hdmi کارت گرافیک میگرم مشکل داره که بامادربرد قبلیم که رابط گرافیک نسخه ی ۳ بود مشکلی نداشتم مادربرد جدیدم رابط کارت نسل ۴ هست ومدلشم h610m-g  هست قبلی h 360 m بود

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، ah13 گفته است:

سلام x16 یک دریک هست که به x16  سه سویچ میشه وقتی با gpu zاسترس تست می گیرم 

بله مشکل صدا ادامه داره فقط رو gen 1 مشکل حل میشه  روی مادربرد فقط با هندزفری تست کردم مشکل نداشت چون اسپیکر جدا ندارم وحدس میزنم که مشکلی هم نداشته باشه  بله کارت صدایی که از hdmi کارت گرافیک میگرم مشکل داره که بامادربرد قبلیم که رابط گرافیک نسخه ی ۳ بود مشکلی نداشتم مادربرد جدیدم رابط کارت نسل ۴ هست ومدلشم h610m-g  هست قبلی h 360 m بود

مشکل صدا فقط زمانی که استرس تست داره انجام میشه هستش یا مداوم هستش ؟

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

مشکل صدا فقط زمانی که استرس تست داره انجام میشه هستش یا مداوم هستش ؟

بله  همینطوره  دراسترس مشکل پیدا می کنه  ولی مداوم نیست  موزیک وفیلم که میزارم صدا مشکل داره  وحالت قطع وصل داره در تصویر مشکلی ندیدم 

5 دقیقه قبل، ah13 گفته است:

بله همون موقع هست فقط با موزیک وفیلم امتحان کردم به همین شکل هست صدا مشکل داره در تصویر مشکلی ندیدم 

دربازی هم اگه فول اسکرین بازی نکنم همین حالت قطع ووصل رو دارم

ویرایش شده توسط ah13
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...