رفتن به مطلب

شناسایی نشدن هارد اینترنال

Interia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن برام پیش اومده، امیدوارم بتونم ازتون کمک بگیرم...

یه سیستم قدیمی تو محل کار دارم

cpu:3570k

main:h61

دوتا هارد دارم روش، یکیش SSD هستش که ویندوز روی اون نصبه و یه هارد مکانیکی 750 گیگ سیگیت که مابقی اطلاعات روی اون ذخیره میشه.

هارد سیگیت مدتی بود که صدای تق تق میداد و فکر کنم چندتایی بد سکتور هم داشت، اما کار میکرد. امروز کهسیستم رو روشن کردم، هارد اصلا شناسایی نمیشه. توی بایوس هم که میرم شناساییش نمیکنه، با تعویض پورت ساتاش روی بورد، بعضا روی بایوس شناساییش میکنه، اما ریستارتش که میکنم که سیستم بالا بیاد بازم خبری از هارد نیست!

یکبار شانسی تو ویندوز شناساییش کرد که تو ریستارت بعدی بازم خبری از هارد نبود!

راهی هستش که هارد رو بتونم بالا بیارم و سعی کنم مشکل و بد سکتورش رو از بین ببرم؟

اینم بگم که الانیکه سیستم کار میکنه و هارد شناسایی نمیشه، صدای کار کردن هارد میاد، اما خبری از شناساییش نیست.

@مهرزاد قائم مقامی

@ARMIN

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

کارش تمومه، یک هارد جدید تهیه کنید.

اصلا راهی نیستش که بشه اطلاعاتش رو برداشت؟ بک آپ حسابداری روشه و خیلی با اهمیته اون بکاپ ها

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Interia گفته است:

اصلا راهی نیستش که بشه اطلاعاتش رو برداشت؟ بک آپ حسابداری روشه و خیلی با اهمیته اون بکاپ ها

شما همون ثانیه ای که متوجه شدید روی این هارد بدسکتور هست باید نسبت به تعویضش اقدام میکردین.

حالا به هر دلیلی اقدامی نکردین، باید همون ثانیه اطلاعات مهم و حیاتی رو از داخل هارد بیرون میکشیدین و جای امنی قرار میدادین.

وقتی هیچ اقدام پیشگیرانه ای انجام ندادین دیگه کاری نمیشه کرد.

الان این تاپیک زدن شما مثل این میمونه از قبل میدونستین که ماشین ترمزش نمیگیره بعد مستقیم به سمت دیوار برونید بعدش وقتی با دیوار تصادف کردین بپرسین راهی نیست من به دیوار نمیخوردم؟

لینک به دیدگاه

میتونه از کابل ساتا و پورت برق ساتا هم باشه. این دو رو به خوبی چک کن اتصالات ساتا رو از طرف هارد خوب تمیز کن با الکل. هارد رو در صورت امکان با سیستم دیگه چک کن. سعی کن هارد رو به صورت عمودی هم تست کنی. اگه تونستی هارد رو توی ویندوز ببینی با برنامه های مخصوص سلامتی هارد رو چک کن اگه وضعیتش خوب نباشه باید به فکر تعویض باشی.

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Interia گفته است:

دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن برام پیش اومده، امیدوارم بتونم ازتون کمک بگیرم...

یه سیستم قدیمی تو محل کار دارم

cpu:3570k

main:h61

دوتا هارد دارم روش، یکیش SSD هستش که ویندوز روی اون نصبه و یه هارد مکانیکی 750 گیگ سیگیت که مابقی اطلاعات روی اون ذخیره میشه.

هارد سیگیت مدتی بود که صدای تق تق میداد و فکر کنم چندتایی بد سکتور هم داشت، اما کار میکرد. امروز کهسیستم رو روشن کردم، هارد اصلا شناسایی نمیشه. توی بایوس هم که میرم شناساییش نمیکنه، با تعویض پورت ساتاش روی بورد، بعضا روی بایوس شناساییش میکنه، اما ریستارتش که میکنم که سیستم بالا بیاد بازم خبری از هارد نیست!

یکبار شانسی تو ویندوز شناساییش کرد که تو ریستارت بعدی بازم خبری از هارد نبود!

راهی هستش که هارد رو بتونم بالا بیارم و سعی کنم مشکل و بد سکتورش رو از بین ببرم؟

اینم بگم که الانیکه سیستم کار میکنه و هارد شناسایی نمیشه، صدای کار کردن هارد میاد، اما خبری از شناساییش نیست.

@مهرزاد قائم مقامی

@ARMIN

درود

صدای تق تق یا صدای خرخر؟!(ببخشید اینطوری پرسیم چیز دیگه به ذهنم نرسید😅)

اگر قبلا صدای تق تق میداده که قطعا همون طور که ارمین جان گفتن کارش تمومه

ولی اگر خرخر بوده  که برای یه سری از هاردهای سیگیت کمی طبیعیه

شما الا ایو حال پاور رو هم اعلام کن و اینکه سوکت برق ساتا رو هم جابه جا کن

اگر دی وی دی هم داری اونم جدا کن و کابل متصل به پورت ساتای مادر بورد هم عوض کن

و اینکه از کابل ساتای قفل دار خوب استفاده کن

یه سری هم به دیسک منیج بزن ببین اونجا داریش یا نه(گاهی هاردها raw میشن یا پترنشون میپره)

اگر همه اینها رو انجام دادی و پاور هم استاندارد بود و باز هم مثل قبل بود دیگه قیدشو بزن

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود

صدای تق تق یا صدای خرخر؟!(ببخشید اینطوری پرسیم چیز دیگه به ذهنم نرسید😅)

اگر قبلا صدای تق تق میداده که قطعا همون طور که ارمین جان گفتن کارش تمومه

ولی اگر خرخر بوده  که برای یه سری از هاردهای سیگیت کمی طبیعیه

شما الا ایو حال پاور رو هم اعلام کن و اینکه سوکت برق ساتا رو هم جابه جا کن

اگر دی وی دی هم داری اونم جدا کن و کابل متصل به پورت ساتای مادر بورد هم عوض کن

و اینکه از کابل ساتای قفل دار خوب استفاده کن

یه سری هم به دیسک منیج بزن ببین اونجا داریش یا نه(گاهی هاردها raw میشن یا پترنشون میپره)

اگر همه اینها رو انجام دادی و پاور هم استاندارد بود و باز هم مثل قبل بود دیگه قیدشو بزن

متاسفانه صدای تق تق میده...

پاور 550 وات گیگابایت قدیمیه، اما اوکیه ت االان مشکلی نداشته...

تو دیسک منیجمنت شناسایی نمیشه، فقط بعضا توی بایوس شناسایی میشه، اما بالا نمیاد.

دی وی دی رم رو جدا کردم، با کابلی که از سلامتش اطمینان دارم هم چک میکنم اما بی فایدست.

عمرش که تموم شده، فقط یکبار بشه بالا آوردش حله، اطلاعات رو برمیدارم و هارد جدید تهیه میکنم.

یکبار هم بالا اومد، اما بار دوم که ریستارت شد بالا نیومد...

نرم افزاری هستش که در حالت بوت ارور هارد رو رفع کنه؟ چون توی بایوس و گزینه های بوت شناسایی میشه.

لینک به دیدگاه

https://soft98.ir/software/optimization/1671-hdd-regenerator.html

این برنامه هارد رو در حالت بوت رفع سکتور میکنه. از سکتور 0 میتونه شروع کنه.

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، Interia گفته است:

متاسفانه صدای تق تق میده...

پاور 550 وات گیگابایت قدیمیه، اما اوکیه ت االان مشکلی نداشته...

تو دیسک منیجمنت شناسایی نمیشه، فقط بعضا توی بایوس شناسایی میشه، اما بالا نمیاد.

دی وی دی رم رو جدا کردم، با کابلی که از سلامتش اطمینان دارم هم چک میکنم اما بی فایدست.

عمرش که تموم شده، فقط یکبار بشه بالا آوردش حله، اطلاعات رو برمیدارم و هارد جدید تهیه میکنم.

یکبار هم بالا اومد، اما بار دوم که ریستارت شد بالا نیومد...

نرم افزاری هستش که در حالت بوت ارور هارد رو رفع کنه؟ چون توی بایوس و گزینه های بوت شناسایی میشه.

گیگا بایت قدیما پاور نمی زد!(یا حداقل من ندیدم)

عکس از پاور بزار

معمولا پاور غیر استاندارد در استانه خرابیشون به هارد هم اسیب میزنن

اگر امکانش رو داری هارد رو با یک سیستم دیگه هم تست کن

پروتکشنهای پاور های استاندارد در استانه خرابی، از روشنی سیستم جلو گیری میکنن یا در صورت نوسان حین کار پروتکشنشون فعال میشه و سیستم رو خاموش میکنن(خیلی کم میشه به قطعات اسیب بزنن)

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بهتره دیگه بهش دست نزنید، چون صدا از هارد دیسک اصلا طبیعی نیست و ممکنه هد درحال خراشیدن دیسک باشه و باعث بشه به طور کامل دیتای شما از روی هارد، پاک بشه.

اگر دیتا رو نیاز دارید، ببرید یه مرکز بازیابی دیتا رو بهتون بدن، بعد با یک هارد جدید هم جایگزینش کنید.

من یکبار یه جا بود توی پاساژ ایران، ط -1 هارد رو بردم، با دستگاه دیگه دیتا رو خارج کرد و بهم داد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...