رفتن به مطلب

نصب کارت صدا بر روی اسلات PCI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض درود بنده به تازگی یک کارت صدای Sound Blaster X-Fi XtremeMusic صفارش داده ام که چند روز دیگر به دستم می رسد ولی معمولا وقتی من خریدی انجام میدهم در مورد آن کمی کنجکاو می شوم.
موضوع از این قرار است که مادربورد من ASUS P6X58D-E دارای دو اسلات PCI می باشد و کارت صدا نیز دارای اسلات PCI نیز هست اما ظاهر اسلات آن متفاوت است!
این من را نگران می کند که وقتی کارت به دستم رسید، نتوانم آن را جا بزنم و...

با این حال آیا هنوز این امکان وجود خواهد داشت تا من از این کارت صدا استفاده کنم؟

بابت پاسخ ممنون

IMG_4521-LONGGEM-700x700.jpg

9.jpg

Asus-P6X58D-E-3-l.jpg

ویرایش شده توسط Republic of Gamers 320
لینک به دیدگاه

هم اکنون، Republic of Gamers 320 گفته است:

با عرض درود بنده به تازگی یک کارت صدای Sound Blaster X-Fi XtremeMusic صفارش داده ام که چند روز دیگر به دستم می رسد ولی معمولا وقتی من خریدی انجام میدهم در مورد آن کمی کنجکاو می شوم.
موضوع از این قرار است که مادربورد من ASUS P6X58D-E دارای دو اسلات PCI می باشد و کارت صدا نیز دارای اسلات PCI نیز هست اما ظاهر اسلات آن متفاوت است!

با این حال آیا هنوز این امکان وجود خواهد داشت تا من از این کارت صدا استفاده کنم؟

بابت پاسخ ممنون

IMG_4521-LONGGEM-700x700.jpg

9.jpg

Asus-P6X58D-E-3-l.jpg

داداش اسلات فرق داره سریعا لغو سفارش کن

لینک به دیدگاه

هماهنگه نترس.الآن موقعه وسواس و کنجکاوی نیست.

لینک به دیدگاه

وقت بخیر،میخواستم بدونم بابت این کارت چه مقدار هزینه کردید؟

بهتر نبود کارت صوتی سری جدید کریتیو تهیه می‌کردید که حداقل اسلات به این بزرگی رو اشغال نمیکرد که میشد دراینده هم روی سیستم های جدید نصب کرد؟ یا کارت صدای اکسترنال.

من اطلاعاتم دراین زمینه ضعیفه ولی کارت صداهای جدید از استاندارهای جدید صوتی پشتیبانی میکنند که بنظرم کیفیت صدا رو خیلی بیشتر بهبود می‌دهند نسبت به کارت های 20سال پیش.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Elderado گفته است:

هماهنگه نترس.الآن موقعه وسواس و کنجکاوی نیست.

اسلاتش AGP است هماهنگ نیس

لینک به دیدگاه

درود بر شما
مورد اول اینکه من نمی خواهم از سیستم عامل های روز استفاده کنم و به همان ویندوز 7 بسنده می کنم و این کارت در حال حاضر ویندوز 10 را  پشتیبانی می کند که برای یک یا دو سال استفاده آنلاین من کافی خواهد بود... بعد از آن میخواهم فقط میخواهم به تماشا و گوش دادن فیلم های سینمایی و یک سری موزیک ها بپردازم و بازی هایی هم که می خواهم انجام بدهم اغلب برای سال 2005 تا 2017
مورد بعدی اینکه این سری کارت صدای X-FI ویژگی هایی دارد که هرگز نظیر آن ها را ننی توان در محصولات جدیدتر یافت و تنها چیزی که من از این کارت می خواهم صدای 5.1 با وضوح و شفافیت بالا و پشتیبانی از یک سری تکنولوژی هایی همچون Hardware EAX و...
در حقیقت من فکر میکنم که کارت صدا های جدیدتری همچون sound blaster Z با قیمت بالاتر و حذف اغلب این ویژگی ها و داشتن چیپ ضعیف تر برای پردازش و یک سری مشکلات در AMP headphone آنها.
درایور sound blaster Z تقریبا چیز خاصی ندارد و هر چه دارد در کارت های X-FI با موارد اضافه و مفید بیشتر وجود دارد.
و تکنولوژی صدای فراگیر SBX آن اصلا قال قیاس با CMSS 3D نیست یا ویژگی Crystalizer در سری X-Fi برای افزایش شفافیت صدا
من قصد انجام یک سری عناوین 2005-2008 را دارم که حداکثر از صدا استوریو پشتیبانی میکنند و فکر می کنم که CMSS 3D و EAX آن را بهتر خواهند کرد.
قیمت آن نیز حدود 1.2 میلیون بود که اغلب sound blaster z ها از قیمت 3 میلیون شروع می شوند و AE5 با قیمت 6 میلیون تومانی که اصلا از رابط کاربری درایور آن خوشم نمیاد و داشتن یک سری دردسر ها برای RGB و کابل مولیکس.. که همچنان برای کیس Master tech 500 gaming جدیدم دارم...(قادر به راه اندازی فن های کیس نیستم!) از آن صرفه نظر کردم.
ولی نکات مثبت کارت صدا های جدید استفاده از آن pcie x1 است که من را در انتخابم به تردید افتاده بودم و اگر یکی از آن موارد جدید را می گرفتم احتمالا می توانستم از هر سه pcie x16 برای استفاده از SLI استفاده کنم ، هرچند هنوز هم میتوانم ولی به دو مورد محدود می شوم به خاطر اندازه کارت گرافیک ها.

لینک به دیدگاه

درود بر شما
مورد اول اینکه من نمی خواهم از سیستم عامل های روز استفاده کنم و به همان ویندوز 7 بسنده می کنم و این کارت در حال حاضر ویندوز 10 را  پشتیبانی می کند که برای یک یا دو سال استفاده آنلاین من کافی خواهد بود... بعد از آن میخواهم فقط میخواهم به تماشا و گوش دادن فیلم های سینمایی و یک سری موزیک ها بپردازم و بازی هایی هم که می خواهم انجام بدهم اغلب برای سال 2005 تا 2017
مورد بعدی اینکه این سری کارت صدای X-FI ویژگی هایی دارد که هرگز نظیر آن ها را ننی توان در محصولات جدیدتر یافت و تنها چیزی که من از این کارت می خواهم صدای 5.1 با وضوح و شفافیت بالا و پشتیبانی از یک سری تکنولوژی هایی همچون Hardware EAX و...
در حقیقت من فکر میکنم که کارت صدا های جدیدتری همچون sound blaster Z با قیمت بالاتر و حذف اغلب این ویژگی ها و داشتن چیپ ضعیف تر برای پردازش و یک سری مشکلات در AMP headphone آنها.
درایور sound blaster Z تقریبا چیز خاصی ندارد و هر چه دارد در کارت های X-FI با موارد اضافه و مفید بیشتر وجود دارد.
و تکنولوژی صدای فراگیر SBX آن اصلا قال قیاس با CMSS 3D نیست یا ویژگی Crystalizer در سری X-Fi برای افزایش شفافیت صدا
من قصد انجام یک سری عناوین 2005-2008 را دارم که حداکثر از صدا استوریو پشتیبانی میکنند و فکر می کنم که CMSS 3D و EAX آن را بهتر خواهند کرد.
قیمت آن نیز حدود 1.2 میلیون بود که اغلب sound blaster z ها از قیمت 3 میلیون شروع می شوند و AE5 با قیمت 6 میلیون تومانی که اصلا از رابط کاربری درایور آن خوشم نمیاد و داشتن یک سری دردسر ها برای RGB و کابل مولیکس.. که همچنان برای کیس Master tech 500 gaming جدیدم دارم...(قادر به راه اندازی فن های کیس نیستم!) از آن صرفه نظر کردم.
ولی نکات مثبت کارت صدا های جدید استفاده از آن pcie x1 است که من را در انتخابم به تردید افتاده بودم و اگر یکی از آن موارد جدید را می گرفتم احتمالا می توانستم از هر سه pcie x16 برای استفاده از SLI استفاده کنم ، هرچند هنوز هم میتوانم ولی به دو مورد محدود می شوم به خاطر اندازه کارت گرافیک ها.

25 دقیقه قبل، عرفان زینلی گفته است:

PCI_Keying.svg.png

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Republic of Gamers 320 گفته است:

رابط PCI (32bit) هست، مادربرد شما دو عدد داره و مشکلی نیست.

2 دقیقه قبل، Republic of Gamers 320 گفته است:

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional

این مورد بکارتون میاد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
22 دقیقه قبل، عرفان زینلی گفته است:

آدم درباره چیزی که اطلاع نداره، حرفی نزنه، اتفاقی نمیفته. اسلات agp مخصوص گرافیک هست و اصلا پروتکل ارتباطی سریال نداره که بخواد قطعه دیگه ای روش سوار شه.

اسلات pci هست و با مادربرد سازگاری داره.

4 دقیقه قبل، Republic of Gamers 320 گفته است:

احتمالا می توانستم از هر سه pcie x16 برای استفاده از SLI استفاده کنم ، هرچند هنوز هم میتوانم ولی به دو مورد محدود می شوم به خاطر اندازه کارت گرافیک ها.

قصد نصب سه گرافیک GTX 480 دارید؟ چون مادربرد و سیپیو ای که روش نصب بشه، نهایت بتونه از پس GTX480 بر بیاد.

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

قصد نصب سه گرافیک GTX 480 دارید؟ چون مادربرد و سیپیو ای که روش نصب بشه، نهایت بتونه از پس GTX480 بر بیاد.

آین مورد در زمان خودش بود
در حال حاضر به 2 عدد Titan X maxwall یا 980 ti فکر میکنم
چون تو فکر استفاده از nvidia 3d vision هم هستم و از طرفی هم میخواهم این کارت صدا را بر روی ویندوز ایکس پی امتحان کنمو سری 900 آخرین سری است که ویندوز ایکس پی را پشتیبانی می کند.
پردازنده ای که در حال حاضر استفاده می کنم Xeon X5675 اورکلاک شده تا 4.4 گیگاهرتز است و قدرت آن با I7 7700K یا ryzen 5 1600 برابری می کند.
البته ناگفته نماند در کنار 24 گیگابایت رم سه کاناله.

9 دقیقه قبل، pKasra گفته است:

رابط PCI (32bit) هست، مادربرد شما دو عدد داره و مشکلی نیست.

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional

این مورد بکارتون میاد؟

مورد بسیار خوبیست اما نتوانستم آن را پیدا کنم و مشکل اینجاست که من خریدم را انجام داده ام.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Republic of Gamers 320 گفته است:

مورد بسیار خوبیست اما نتوانستم آن را پیدا کنم و مشکل اینجاست که من خریدم را انجام داده ام.

من یک عدد دارم که استفاده خاصی ازش نمیکنم اگه بکارتون اومد اطلاع بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
15 دقیقه قبل، Republic of Gamers 320 گفته است:

در حال حاضر به 2 عدد Titan X maxwall یا 980 ti فکر میکنم

گلوگاه رو هم در نظر بگیرید، چون حداقل نیاز 980 ti، ای فایو حداقل نسل 4 هست. پلتفرم شما هم سری 900 core i7 هست. و قدرتی در حدود همین i5 نسل 4 داره و شاید به سختی بتونه از پس 1 کارت بر بیاد.

پ.ن: یه چیزی که جدیدا متوجه شدم، سیپیو های سوکت 1366 با اینکه اسمشون core i7 هست، اما توی نسل های سیپیو core i به حساب نمیان و بهشون میگن سری 900، خیلی جاها دیدم این سری رو به نسل 1 معرفی میکنن در صورتی که نسل 1، سوکت بعدی یعنی 1156 هست.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...