رفتن به مطلب

لگ با وجود سیستم قوی

Awrmin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه سوالی واسم پیش اومده اونم اینه که من لپ تاپم با مشخصات زیر که واقا مناسب بعضی بازی ها هست لگ داره با اینکه توی کامپیوترم ک فوق العاده از لپ تاپم پایین تر هست لگش کمتره لپ تاپ رو ۳ ماهی میشه خریدم اگر میشه تو مشکلم کمکم کنید

Cpu: i5 11300

Gpu: rtx 3050ti

Ram:8 gb

Hard: 512 ssd

Monitor: 120hz

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رمش کمه اسلات ارتقا داری 16 کن

لینک به دیدگاه

من هم همین نظر را دارم که باید رم را ارتقا بدی و سیستم Dual Channel را فعال کنی که سیستم بهتر کار کنه ولی هنوز هم یک مورد هست که خودم فعلا حال ندارم تست کنم اگر شما میتونی تست کن و آن مورد هم ویندوز هست که احتمال داره باعث بشه که در هر کاری گیر داشته باشی

من این اواخر ویندوز نصب میکردم که دیدم مشکل داره و سیستم من را داخل پروفایل میتونی ببینی ولی با این مشخصات لگ داره حتی در زمان پخش ویدیو

ویندوزی که خیلی خوب کار میکرد روی سیستم بود و هنگام نصب اینترنت را فعال کردم که در همون موقع مایکروسافت ویندوز داخل فلش مموری را خراب کرد و دیگه نمیشد استفاده کرد حالا چندین مورد ویندوز دانلود کردم هیچ کدامش بدرد نمیخوره نمیدونم چیکار کنم

فعلا یک مورد هم از Soft98 گرفتم ولی تست نکردم مال p30download بدرد نمیخوره

لینک به دیدگاه

موقع کار سنگین برای بشترین خروجی باید شارژ رو وصل کنین و رو حالت پرفورمنس مود قرار بدید

لینک به دیدگاه

اولا که این سیستم قوی نیست حتی معمولی هم نیست نسبتا ضعیف یا اقتصادی محسوب می شه

دوم اینکه شما نیاز به پردازنده نسل 12 13 دارید که کش بالایی دارن منم نسل قبلیاش داشتم حتی با وجود 9900 با کارت 3080 هم مشکل لگ شدید داشتم پردازنده های جدید کش خیلی بالاتری دارن که به شدت برای گیم مهمه مخصوصا نسل 13000 که کش بالاتری داره یا اصلا 3D کش ها برای لگ فری مناسب هستن

یک سری کارها از جمله گرفتم فریم ثابت با ریفرش ریت مانیتور با وی سینک هم تاثیر زیادی داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...