رفتن به مطلب

انتخاب کارت گرافیک مناسب

Najm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

2 ساعت قبل، Najm گفته است:

خیلی ممنون دوست عزیز. حالا طبق نظر بقیه دوستان و شما، با همین پاور فعلی که دارم میتونم دیگه از گرافیک 3060ti استفاده کنم؟ ترجیحا نمیخوام پاور عوض کنم.

در زمان گیم کارت 3060ti نزدیک ب 200 وات مصرف داره
مصرف پردازندت هم 83هست 
200+83 وات = 283 وات 20 30 واتم رم هاردو درایو و ... نزددیک ب 300 وات مصرف کل سیستمت میشه ک  250 وات اضاف داری ک خوبه
اگر از عمر پاور زیادی نمیگذره نمیخاد نگران باشی و میتونی این کارت رو تهیه کنی
اما گلوگاه داری در رزولوشن فول ای دی نزدیک ب 45 درصد!!!! ک از نظر من ارزش خرید این کارت رو میاره پایین 
2023-09-12_171615.thumb.jpg.758192d54954ea7269c75063d2aab886.jpg
من ب شما پیشنهاد گرافیکی دادم چنتا پیام بالا تر اگر بخوای گراف بهتر از این گراف ها تهیه کنی باید سی پی یو رو هم عوض کنی 

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

در زمان گیم کارت 3060ti نزدیک ب 200 وات مصرف داره
مصرف پردازندت هم 83هست 
200+83 وات = 283 وات 20 30 واتم رم هاردو درایو و ... نزددیک ب 300 وات مصرف کل سیستمت میشه ک  250 وات اضاف داری ک خوبه
اگر از عمر پاور زیادی نمیگذره نمیخاد نگران باشی و میتونی این کارت رو تهیه کنی
اما گلوگاه داری در رزولوشن فول ای دی نزدیک ب 45 درصد!!!! ک از نظر من ارزش خرید این کارت رو میاره پایین 
2023-09-12_171615.thumb.jpg.758192d54954ea7269c75063d2aab886.jpg
من ب شما پیشنهاد گرافیکی دادم چنتا پیام بالا تر اگر بخوای گراف بهتر از این گراف ها تهیه کنی باید سی پی یو رو هم عوض کنی 

ممنون از توضیحات کاملتون دوست عزیزم.

متاسفانه امکان ارتقا مادربورد و پردازنده را ندارم. با این توضیحات، عملا هزینه برای این کارت چندان به صرفه نمیباشد! حال سوال من از شما این میباشد که با همین شرایط سیستم، اگر 2070 سوپر را تهیه کنم، عملا تمام قدرت کارت مورد استفاده قرار میگیرد؟ خروجی آن در مقایسه با کارت 3060ti برای سیستم بنده یکسان است؟ با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Najm گفته است:

ممنون از توضیحات کاملتون دوست عزیزم.

متاسفانه امکان ارتقا مادربورد و پردازنده را ندارم. با این توضیحات، عملا هزینه برای این کارت چندان به صرفه نمیباشد! حال سوال من از شما این میباشد که با همین شرایط سیستم، اگر 2070 سوپر را تهیه کنم، عملا تمام قدرت کارت مورد استفاده قرار میگیرد؟ خروجی آن در مقایسه با کارت 3060ti برای سیستم بنده یکسان است؟ با تشکر فراوان

خاهش میکنم
نه متاسفانه خروجی کارت 2070 سوپرم 40 درصد گلوگاه ک اینم پیشنهاد نمیشه شوربختانه ... در رزو 1080
متاسفانه سی پی یو خیلی ضعیفه
اگر با این گلوگاه ها مشکل نداری 3060 رو تهیه کن انشالله میتونی بعدا هم سی پی یو رو ارتقا بدی 
این مقایسه بین این 2 کارت هست اما توجه داشته باشید به سی پی یو های استفاده شده برای بنچمارک ها
2023-09-12_200506.thumb.jpg.982670e5a92304472edc8d25edcc47ad.jpg
این مورد هم مطالعه کن تا کاملا متوجه بشی داری پول ب چی میدی 
https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-3060-Ti-vs-Nvidia-RTX-2070S-Super/4090vs4048
از نظر منه نوعی با توجه ب اینکه شما گلوگاه شدیدی داری با این 2 کارت
یا باید پولتو صرف خرید کارت ضعیف تر بکنی ک گلوگاه کمتری بگیری
یا سری هم ب کارت های ای ام دی بزنی البته چیزی عوض نمیشه چون سی پی یو ضعیفه
این 2 مورد رو میگم چون اگر کارت ارزون تر برداری میتونی در کنارش با مازاد پول کارت گرافیک و کمی صبوری ی سی پی یو درستو حسابی هم تهیه کنی و حداکثر توان هم سی پی یو هم گرافیکت رو استفاده کنی
مورد سوم هم اینکه کلا اگر ب فکره ارتقا سی پی یو نیستی قید خرید گرافیکی ک بتونه 3 4 سال فول اچ دی رو هندل کنه بزنی 
دیگه انتخاب با شماست دوسته گرامی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
13 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

خاهش میکنم
نه متاسفانه خروجی کارت 2070 سوپرم 40 درصد گلوگاه ک اینم پیشنهاد نمیشه شوربختانه ... در رزو 1080
متاسفانه سی پی یو خیلی ضعیفه
اگر با این گلوگاه ها مشکل نداری 3060 رو تهیه کن انشالله میتونی بعدا هم سی پی یو رو ارتقا بدی 
این مقایسه بین این 2 کارت هست اما توجه داشته باشید به سی پی یو های استفاده شده برای بنچمارک ها
2023-09-12_200506.thumb.jpg.982670e5a92304472edc8d25edcc47ad.jpg
این مورد هم مطالعه کن تا کاملا متوجه بشی داری پول ب چی میدی 
https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-3060-Ti-vs-Nvidia-RTX-2070S-Super/4090vs4048
از نظر منه نوعی با توجه ب اینکه شما گلوگاه شدیدی داری با این 2 کارت
یا باید پولتو صرف خرید کارت ضعیف تر بکنی ک گلوگاه کمتری بگیری
یا سری هم ب کارت های ای ام دی بزنی البته چیزی عوض نمیشه چون سی پی یو ضعیفه
این 2 مورد رو میگم چون اگر کارت ارزون تر برداری میتونی در کنارش با مازاد پول کارت گرافیک و کمی صبوری ی سی پی یو درستو حسابی هم تهیه کنی و حداکثر توان هم سی پی یو هم گرافیکت رو استفاده کنی
مورد سوم هم اینکه کلا اگر ب فکره ارتقا سی پی یو نیستی قید خرید گرافیکی ک بتونه 3 4 سال فول اچ دی رو هندل کنه بزنی 
دیگه انتخاب با شماست دوسته گرامی 

20 تومن بودجه دارن براحتی میتونن باندل عوض کنن وکارت بگیرن براشون پست گذاشتم

هر چی بزاری با اون باندل گلوگاهه مگر همون 1660ti بگیره

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

20 تومن بودجه دارن براحتی میتونن باندل عوض کنن وکارت بگیرن براشون پست گذاشتم

هر چی بزاری با اون باندل گلوگاهه مگر همون 1660ti بگیره

من بودجه رو ندیدم حسن جان 
اگراینطوره ک  ب راحتی میتونن نسل 5 ای ام دی و نسل 12 اینتل رو تهیه کنن 
اره هیچی با این باندل جور در نمیاد بهتره ک اول باندل تعویض بشه بعدش اگر پولی موند ک ی گرافم تهیه بشه اگر نموند کمی صبر کنن و ی گراف رو بعدا تهیه کنن
چون حتی اگر با همین 20 تومن هم بهترین کارت رو تهیه کنه این دوستمون انگار هیچی تهیه نکرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

من بودجه رو ندیدم حسن جان 
اگراینطوره ک  ب راحتی میتونن نسل 5 ای ام دی و نسل 12 اینتل رو تهیه کنن 
اره هیچی با این باندل جور در نمیاد بهتره ک اول باندل تعویض بشه بعدش اگر پولی موند ک ی گرافم تهیه بشه اگر نموند کمی صبر کنن و ی گراف رو بعدا تهیه کنن
چون حتی اگر با همین 20 تومن هم بهترین کارت رو تهیه کنه این دوستمون انگار هیچی تهیه نکرده

12 تومن باندل نسل 12 میشه گرفت 8 تومن از بودجه میمونه که براحتی 3060 یا 6700xt میشه تهیه کرد حالا باندل خودشون هم بفروشن بودجه میره بالاتر ولی مشکل پاور 550 هست که نهایت همین 6700 و 3060 تی آی هندل کنه

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان عزیزم

واقعا جا داره از راهنمایی تک تک شما تشکر کنم. خیلی بهم کمک کردید. از فکر خرید کارت گرافیک فعلا بیرون میام و باندل به علاوه پاور رو ارتقا میدم و همچنین ظرفیت رم! بودجه ام ییشتر بشه ان شا الله گرافیک رده بالاتر هم خریدار میکنم. بازم ممنون دوستان نازنینم

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

12 تومن باندل نسل 12 میشه گرفت 8 تومن از بودجه میمونه که براحتی 3060 یا 6700xt میشه تهیه کرد حالا باندل خودشون هم بفروشن بودجه میره بالاتر ولی مشکل پاور 550 هست که نهایت همین 6700 و 3060 تی آی هندل کنه

دقیقا اگر رزو این دوستمون 1080 باشه ک ب راحتی 3060 6700 میتونن هندلش کنن فول تنظیمات تا 2 3 سال دیگ

5 دقیقه قبل، Najm گفته است:

ممنون دوستان عزیزم

واقعا جا داره از راهنمایی تک تک شما تشکر کنم. خیلی بهم کمک کردید. از فکر خرید کارت گرافیک فعلا بیرون میام و باندل به علاوه پاور رو ارتقا میدم و همچنین ظرفیت رم! بودجه ام ییشتر بشه ان شا الله گرافیک رده بالاتر هم خریدار میکنم. بازم ممنون دوستان نازنینم

ارتقا اصولی هم همینطوره دوسته عزیز
اول پاور درستو حسابی بعد باندل بعد گرافیک و مابقی قطعات مورده نیاز
موفق باشید بزرگوار

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...