رفتن به مطلب

بوت نشدن ناگهانی ویندوز

arash211
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

سیستم دیشب مشکلی نداشت صبح که روشنش کردم با بلو اسکرین مواجه شدم و تنها خطایی هم که داشت Registary ارور بود 

همچنین یک صفحه میاد که میگه هاردت مشکل داره و آف ۱ رو فشار بده تا بری توی بایوس 

کار هایی که انجام دادم 

۱ عوض کردن جای رم ها

۲ عوض کردن جای اس اس دی که ویندوز روش نصب هست 

۳ جدا کردن هارد ها و یا وصل کردنشون به پورت های دیگه 

۴ ریست کردن بایوس به تنظیمات پیش فرض 

5 استفاده از قابلیت سیستم ریستور با استفاده از یه یو س آبی حاوی ویندوز هفت که البته ویندوز ده نصب روی سیستم رو شناسایی میکنه و منم اون رو برای ریستور انتخاب میکنم و نتیجه این بود که ارور با کد زیر میداد

0x80071a91

۶ استفاده از تعمیر خودکار ویندوز که اون هم فقط گفت نمیتونه مشکل رو حل کنه 

۷ استفاده از دستورات chkdsk و اسکن طبق آموزش های یوتیوب که توی همش خطایی که میده write protacted بودن درایو سی هست 

۸ هم نصب ویندوز جدید بود که همون طور که عکس گذاشتم اصلا هارد هارو شناسایی نمیکنه میگه درابورشون نصب نیست 

از همه خطا ها و مراحل عکس گذاشتم می تونید ببینید 

اینم ذکر کنم با یه لینوکس مینت لایو وارد سیستم شدم و همه هارد ها و اس اس دی ها کار میکردن یه سری فایل هم ازشون کپی کردم 

ترجیحم اینه همین ویندوز رو درست کنم تا دوباره اون همه برنامه نصب نکنم خداکنه مشکل سخت افزاری نباشه 

یه چیز دیگه هم اینکه اول صبح که روشنش کردم اصلا توی بایوس اس اس دی رو شناسایی نمی کرد و نبودس ولی الان به همون سکوت وصله ولی شناسایی میشه 

20230912_182635.jpg

20230912_174943.jpg

20230912_174757.jpg

20230912_174732.jpg

20230912_175123.jpg

20230912_174951.jpg

20230912_181149.jpg

20230912_174951.jpg

20230912_174958.jpg

لینک به دیدگاه

بنظرم اول یه تست سلامت از هارد باید بگیری..همون اس اس دی که ویندوز روشه منظورمه

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

و اینکه توی gparted هم هرکاری میکنم هیچ عملیاتی روی اس اس دی انجام نمیشه نه میشه فرمتش کرد نه پارتیشن حذف کرد 

حتی وقتی عملیات رو میزنه موفقیت آمیز دوباره همه چیز بر میگرده حالت اول

لینک به دیدگاه

هم اکنون، amin110 گفته است:

بنظرم اول یه تست سلامت از هارد باید بگیری..همون اس اس دی که ویندوز روشه منظورمه

با چی 

روی لینوکس مزخرف اصلا دانگل یو اس بی شناسایی نمیشه هات اسپات با سیم یو اس بی هم همینطور و نمیشه smartctl نصب کرد 

ststemrescue زدم رو فلش هیچکدوم از گزینه هاش بوت نمیشه 

ویندوز هفت هیچ هارد برای نصب شناسایی نمیکنه 

gparted هم هیچ عملیاتی روی اس اس دی نمیتونه انجام بده 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، arash211 گفته است:

با چی 

روی لینوکس مزخرف اصلا دانگل یو اس بی شناسایی نمیشه هات اسپات با سیم یو اس بی هم همینطور و نمیشه smartctl نصب کرد 

این هم خطایی که موقع حذف ولیوم ۱ احتمالا مربوط به بوت ویندوز باهاش مواجه میشم 

20230912_200000.jpg

لینک به دیدگاه

سلام. این نرم افزار رو بوتیبل کنید. فکر کنم مشکلتون حل شه

دانلود MiniTool Partition Wizard All Edition 12.8 مدیریت پارتیشن (soft98.ir)

https://dl2.soft98.ir/soft/m/MiniTool.Partition.Wizard.Technician.WinPE.12.8.x64.iso?1694536902

ویرایش شده توسط ODIIISE
لینک به دیدگاه

هم اکنون، ODIIISE گفته است:

سلام و درود 

اس اس دی read only هست و با راست کلیک کردن هیچ گزینه ای در دسترس نیست بر خلاف هارد ها که اوکی هستن

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، arash211 گفته است:

سلام و درود 

اس اس دی read only هست و با راست کلیک کردن هیچ گزینه ای در دسترس نیست بر خلاف هارد ها که اوکی هستن

به فنا رفته هارد یا اس اس دی باید بندازین دور اگه بک اپی از فایل هاتون ندارید همه چیز به باد رفته

تا جایی که یادمه READ ONLY یعنی مرگ اس اس دی یا هر چیز دیگه ای معمولا هیچ راه برگشتی در این حالت نیست 980 پرو خیلی هاشون اینطوری می شدن بی دلیل به طور مثال که می گفتن بعد از این حالت دیگه راه برگشتی نیست

متاسفم منم یک بار هاردم 15 سال پیش همین طوری شد یعنی کلا به باد رفت از اون بعد از چیزهای مهم به اضافه ی درایور ویندوزم بک اپ می گیرم

هاردی که من داشتم جز هاردهای مشکل دار کارخونه بود که بعدش فهیدم فراخوان تعویض خارج از ایرانم داشته یا اپدیت فریمورش 70 درصد ظرف یک سال اول فیل شده بودن

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

980 پرو خیلی هاشون اینطوری می شدن بی دلیل

درود بر شما

اصلا همچین چیزی صحت نداره

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، arash211 گفته است:

درود 

سیستم دیشب مشکلی نداشت صبح که روشنش کردم با بلو اسکرین مواجه شدم و تنها خطایی هم که داشت Registary ارور بود 

همچنین یک صفحه میاد که میگه هاردت مشکل داره و آف ۱ رو فشار بده تا بری توی بایوس 

کار هایی که انجام دادم 

۱ عوض کردن جای رم ها

۲ عوض کردن جای اس اس دی که ویندوز روش نصب هست 

۳ جدا کردن هارد ها و یا وصل کردنشون به پورت های دیگه 

۴ ریست کردن بایوس به تنظیمات پیش فرض 

5 استفاده از قابلیت سیستم ریستور با استفاده از یه یو س آبی حاوی ویندوز هفت که البته ویندوز ده نصب روی سیستم رو شناسایی میکنه و منم اون رو برای ریستور انتخاب میکنم و نتیجه این بود که ارور با کد زیر میداد

0x80071a91

۶ استفاده از تعمیر خودکار ویندوز که اون هم فقط گفت نمیتونه مشکل رو حل کنه 

۷ استفاده از دستورات chkdsk و اسکن طبق آموزش های یوتیوب که توی همش خطایی که میده write protacted بودن درایو سی هست 

۸ هم نصب ویندوز جدید بود که همون طور که عکس گذاشتم اصلا هارد هارو شناسایی نمیکنه میگه درابورشون نصب نیست 

از همه خطا ها و مراحل عکس گذاشتم می تونید ببینید 

اینم ذکر کنم با یه لینوکس مینت لایو وارد سیستم شدم و همه هارد ها و اس اس دی ها کار میکردن یه سری فایل هم ازشون کپی کردم 

ترجیحم اینه همین ویندوز رو درست کنم تا دوباره اون همه برنامه نصب نکنم خداکنه مشکل سخت افزاری نباشه 

یه چیز دیگه هم اینکه اول صبح که روشنش کردم اصلا توی بایوس اس اس دی رو شناسایی نمی کرد و نبودس ولی الان به همون سکوت وصله ولی شناسایی میشه 

درود بر شما

برند اس اس دی شما چیه؟(ظاهرش به fdk میخوره)

ویندوز رو خوت نصب کرده بودی یا دادی جایی برات نصب کردن؟

مشخصات سیستمت چیه؟

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

اصلا همچین چیزی صحت نداره

https://www.reddit.com/r/sysadmin/comments/10teqk1/samsung_980_pros_have_a_firmware_issue_thats/

https://www.tomshardware.com/news/samsung-980-pro-ssd-failures-firmware-update

https://www.pcgamer.com/an-error-in-samsungs-980-pro-firmware-is-causing-ssds-to-die-id-check-your-drive-right-now-tbh/

https://www.techspot.com/news/97476-samsung-980-pro-has-nasty-firmware-glitch-could.html

بازم لینک با منبع بدم با کافیه؟ اصلا😂

4 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

مشخصات سیستمت چیه؟

اگه از این برندهای گمنام هست که اصلا شکی درش نیست دیگه

چطوری جرات می کنید همچین اس اس دی هایی بخرید اونم برای درایو اصلی که ویندوز باشه

البته این برندها یک گارانتی های ناشناسی هم دارن بهتره برید شاید عوضش کنن

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، slash_slash گفته است:

مشکل همین جاست

ایراد فریمور نسخه 3B2QGXA7در مدلهای 2 ترا سامسونگ pro  رو به همه مدلهای pro ربط میدید

میرید یک سری گزارشها(همون گزارش از کشور چین) رو که خودشون هم میگن تایید رسمی نیست رو میخونید و  وحی منزل میدونید

هر وقت خودت بشخصه حداقل در سال 2 مورد اینچنینی دیدی اعلام کن من قبول میکنم که " 980 پرو خیلی هاشون اینطوری می شدن بی دلیل"!!

لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

مشکل همین جاست

ایراد فریمور نسخه 3B2QGXA7در مدلهای 2 ترا سامسونگ pro  رو به همه مدلهای pro ربط میدید

میرید یک سری گزارشها(همون گزارش از کشور چین) رو که خودشون هم میگن تایید رسمی نیست رو میخونید و  وحی منزل میدونید

هر وقت خودت بشخصه حداقل در سال 2 مورد اینچنینی دیدی اعلام کن من قبول میکنم که " 980 پرو خیلی هاشون اینطوری می شدن بی دلیل"!!

حالا اینکه منفعت شما در اینکه لاپوشونی کنید بیخیال باشه شما درست می گید سایت پی سی گیمر و تام هاردور اینا شدن چینی های بی ارزش😁

حتی یوتیوبرهای معروفم راجبش کلی حرف زدن کلیم توی امازون با نیو اگ خریدن به فنا رفتن

من خودم به شخصه هم امارگیر نیستم برم ببینم چه خبره همین که منابع معتبر رو پیگیر باشم کافیه شما البته ادم علمی هستید می رید کف خیابون دنبال امار خرابی می گردید

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

حالا اینکه منفعت شما در اینکه لاپوشونی کنید بیخیال باشه شما درست می گید سایت پی سی گیمر و تام هاردور اینا شدن چینی های بی ارزش😁

حتی یوتیوبرهای معروفم راجبش کلی حرف زدن کلیم توی امازون با نیو اگ خریدن به فنا رفتن

من خودم به شخصه هم امارگیر نیستم برم ببینم چه خبره همین که منابع معتبر رو پیگیر باشم کافیه شما البته ادم علمی هستید می رید کف خیابون دنبال امار خرابی می گردید

چرا تو فروم تا از یه برندی دفاع میشه ربط داده میشه به منفعت و عوامل شرکت بودن😂

من که خیلی ساده توضیح دادم که همه اون لینک ها که گزاشتین فقط بحث فریمور 3B2QGXA7  اونم در نسخه 2 ترا سامسونگ PRO بوده

خود سامسونگ هم بروز رسانی شو داده و تایید هم کرده، دیگه هم بعد از اون گزارشی نبوده

چیز که شما گفتید مربوط به خیلی از مدلهای سامسونگ پرو بود که من گفتم صحت نداره

من ادم علمی نیستم ولی از صبح که بیدار میشم درگیر نصب و تعمیر و سروکله زدن با سیستمها هستم

چه تو خونه که کارگاه دارم و گاها تا دیر موقع کار میکنم و چه تو کارگاه یکی از دوستان که درصدی کار میکنم (4 سال هم خودم مغازه داشتم)

در روز کم کمش با 3 تا 4 تا سیستم سرو کار دارم که اغلبم یاSSD دارن یا برای هر کار دیگری هم اومده باشن بعد از انجام اون کار SSD دارشون میکنم

من زیاد اسمبل نمی کنم ولی بچهای اون کارگاه  در ماه حداقل 4 تا 5 تا سیستم گیمینگ رده بالا کنار سیستمای دیگشون میفروشن و اسمبل میکنن

که همه هم سامسونگ PRO دارن(برا سیستم گرون فقط سامسونگ پرو پیشنهاد میدیم)

تو این 5 سال اخیر که رشد اس اس دی زیاد بوده حتی یک دونه اس اس دی رایت پروتکت ندیدم ، این اولیشه که تو فروم لیون میبینم

تازه معلومم نیست برندش چیه و ایا واقعا این مشکل رو داره یا از تنظیماته

از اون مهم تر، اس اس دی سوخته بیشتر از انگشتان دستم هم ندیدم(البت خرابی و افت سلامت زیاد دیدم)

اون برا همه بود و برا سامسونگ یک دونه هم خرابی سامسنگ PRO و برگشتی تو این 5 سال نداشتیم(باز اینم افت سلامتشو زیاد دیدم)

خوب دقت کن تو 5 سال حتی یک دونه خرابی سامسونگ PRO نداشتیم

خیلی راحت ترش میکنم این بچهای فروم هرکی سامسونگ PRO سوخته یا رایت پروتکت داشته اعلام کنه

نیست دوست من نیست!چرا اسرار و پافشاری روی حرف اشتباهت داری

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، arash211 گفته است:

با چی 

احتمالا بتونی با ویندوز لایو 7 و برنامه تست پرتابل Hard Disk Sentinel تست بگیری و متوجه بشی هارد مرخصه یا ایراد جای دیگست

لینک به دیدگاه

درود 
اگر m2 nvmeهست اسلاتش رو عوض کن ببین چی میشه
اگرم ساتا هست که احتمال خرابی خیلی بالاست اما کابل برقشو با خوده کابل ساتا عوض کن ببین چی میشه

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

مشخصات سیستمت چیه؟

درود

آدیتا ایکس پی جی مدل sx6000 هست از نوع nvme و ۲۵۶ گیگ حافظه

20 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

به فنا رفته هارد یا اس اس دی باید بندازین دور اگه بک اپی از فایل هاتون ندارید همه چیز به باد رفته

تا جایی که یادمه READ ONLY یعنی مرگ اس اس دی یا هر چیز دیگه ای معمولا هیچ راه برگشتی در این حالت نیست 980 پرو خیلی هاشون اینطوری می شدن بی دلیل به طور مثال که می گفتن بعد از این حالت دیگه راه برگشتی نیست

متاسفم منم یک بار هاردم 15 سال پیش همین طوری شد یعنی کلا به باد رفت از اون بعد از چیزهای مهم به اضافه ی درایور ویندوزم بک اپ می گیرم

هاردی که من داشتم جز هاردهای مشکل دار کارخونه بود که بعدش فهیدم فراخوان تعویض خارج از ایرانم داشته یا اپدیت فریمورش 70 درصد ظرف یک سال اول فیل شده بودن

درود

بر اساس تست بد سکتوری که با دستور sudo badblocks -sv /dev/nvme0n1 انجام دادم اس اس دی هیچ بد سکتوری نداره و این نتایج تست هست

همچنین اس اس دی باعث عدم بوت شدن لینوکسی که روی هارد یک ترابایتم نصب کردم نمیشه روش نمیشه write انجام داد ولی تونستم فایل های ضروریم رو ازش بکشم بیرون

15 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

https://www.reddit.com/r/sysadmin/comments/10teqk1/samsung_980_pros_have_a_firmware_issue_thats/

https://www.tomshardware.com/news/samsung-980-pro-ssd-failures-firmware-update

https://www.pcgamer.com/an-error-in-samsungs-980-pro-firmware-is-causing-ssds-to-die-id-check-your-drive-right-now-tbh/

https://www.techspot.com/news/97476-samsung-980-pro-has-nasty-firmware-glitch-could.html

بازم لینک با منبع بدم با کافیه؟ اصلا😂

اگه از این برندهای گمنام هست که اصلا شکی درش نیست دیگه

چطوری جرات می کنید همچین اس اس دی هایی بخرید اونم برای درایو اصلی که ویندوز باشه

البته این برندها یک گارانتی های ناشناسی هم دارن بهتره برید شاید عوضش کنن

برند ناشناس نیست و گارانتی آونگ داره که فکر کنم هنوز دو سالش مونده باشه الان سه ساله داره کار میکنه و بیست سی بار بیشتر ویندوز و لینوکس های مختلف روش نصب و پاک کردم

و این هم نتایج تست بد سکتور

zagros@Zagros:~$ sudo badblocks -sv /dev/nvme0n1
Checking blocks 0 to 250059095
Checking for bad blocks (read-only test):   0.00% done, 0:00 elapsed. (0/0/0 errdone                                                 
Pass completed, 0 bad blocks found. (0/0/0 errors)
zagros@Zagros:~$

image.thumb.png.0c4284cbd348ae25f61e43adfc6f9730.png

image.thumb.png.8be68ec5d9ed3e8e921bcc9f1e1d3f45.png

در کل با هیچ نرم افزاری نمیشه از این اس اس دی استفاده کرد اگر دیگه راهی پیدا نشد میفرستمش گارانتی

فقط یه سوال unsafe shutdown که توی تست میزنه منظور چی هست و اینکه گارانتی ممکنه به این گیر بده چون همیشه دکمه پاور رو میزدم :))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
6 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

چرا تو فروم تا از یه برندی دفاع میشه ربط داده میشه به منفعت و عوامل شرکت بودن😂

من که خیلی ساده توضیح دادم که همه اون لینک ها که گزاشتین فقط بحث فریمور 3B2QGXA7  اونم در نسخه 2 ترا سامسونگ PRO بوده

خود سامسونگ هم بروز رسانی شو داده و تایید هم کرده، دیگه هم بعد از اون گزارشی نبوده

چیز که شما گفتید مربوط به خیلی از مدلهای سامسونگ پرو بود که من گفتم صحت نداره

من ادم علمی نیستم ولی از صبح که بیدار میشم درگیر نصب و تعمیر و سروکله زدن با سیستمها هستم

چه تو خونه که کارگاه دارم و گاها تا دیر موقع کار میکنم و چه تو کارگاه یکی از دوستان که درصدی کار میکنم (4 سال هم خودم مغازه داشتم)

در روز کم کمش با 3 تا 4 تا سیستم سرو کار دارم که اغلبم یاSSD دارن یا برای هر کار دیگری هم اومده باشن بعد از انجام اون کار SSD دارشون میکنم

من زیاد اسمبل نمی کنم ولی بچهای اون کارگاه  در ماه حداقل 4 تا 5 تا سیستم گیمینگ رده بالا کنار سیستمای دیگشون میفروشن و اسمبل میکنن

که همه هم سامسونگ PRO دارن(برا سیستم گرون فقط سامسونگ پرو پیشنهاد میدیم)

تو این 5 سال اخیر که رشد اس اس دی زیاد بوده حتی یک دونه اس اس دی رایت پروتکت ندیدم ، این اولیشه که تو فروم لیون میبینم

تازه معلومم نیست برندش چیه و ایا واقعا این مشکل رو داره یا از تنظیماته

از اون مهم تر، اس اس دی سوخته بیشتر از انگشتان دستم هم ندیدم(البت خرابی و افت سلامت زیاد دیدم)

اون برا همه بود و برا سامسونگ یک دونه هم خرابی سامسنگ PRO و برگشتی تو این 5 سال نداشتیم(باز اینم افت سلامتشو زیاد دیدم)

خوب دقت کن تو 5 سال حتی یک دونه خرابی سامسونگ PRO نداشتیم

خیلی راحت ترش میکنم این بچهای فروم هرکی سامسونگ PRO سوخته یا رایت پروتکت داشته اعلام کنه

نیست دوست من نیست!چرا اسرار و پافشاری روی حرف اشتباهت داری

درود

من مرجعی ندارم برای حرفم، ولی آقا آرمین رو هم دیدم چند جا اشاره کردن فلان سری سامسونگ کلا مشکل داره، اگه اشتباه نکنم مثلا 850 رو گفتن مورد داره به کل. برای بعضی مدل ها هم آپدیت فریمور پیشنهاد میدادن که مشکلشون رفع بشه. ایشون دیگه آخرت این چیزا هستن.

27 دقیقه قبل، arash211 گفته است:

درود

آدیتا ایکس پی جی مدل sx6000 هست از نوع nvme و ۲۵۶ گیگ حافظه

درود

بر اساس تست بد سکتوری که با دستور sudo badblocks -sv /dev/nvme0n1 انجام دادم اس اس دی هیچ بد سکتوری نداره و این نتایج تست هست

همچنین اس اس دی باعث عدم بوت شدن لینوکسی که روی هارد یک ترابایتم نصب کردم نمیشه روش نمیشه write انجام داد ولی تونستم فایل های ضروریم رو ازش بکشم بیرون

برند ناشناس نیست و گارانتی آونگ داره که فکر کنم هنوز دو سالش مونده باشه الان سه ساله داره کار میکنه و بیست سی بار بیشتر ویندوز و لینوکس های مختلف روش نصب و پاک کردم

و این هم نتایج تست بد سکتور

zagros@Zagros:~$ sudo badblocks -sv /dev/nvme0n1
Checking blocks 0 to 250059095
Checking for bad blocks (read-only test):   0.00% done, 0:00 elapsed. (0/0/0 errdone                                                 
Pass completed, 0 bad blocks found. (0/0/0 errors)
zagros@Zagros:~$

image.thumb.png.0c4284cbd348ae25f61e43adfc6f9730.png

image.thumb.png.8be68ec5d9ed3e8e921bcc9f1e1d3f45.png

در کل با هیچ نرم افزاری نمیشه از این اس اس دی استفاده کرد اگر دیگه راهی پیدا نشد میفرستمش گارانتی

فقط یه سوال unsafe shutdown که توی تست میزنه منظور چی هست و اینکه گارانتی ممکنه به این گیر بده چون همیشه دکمه پاور رو میزدم :))

به نظرم از اول نباید کاری میکردید باهاش، این سری ای دیتا خیلی بی کیفیته و خرابی زیاد داره، مثل su610 و 630.

آونگ هم بی دردسر تعویض میکنه، ببرید نمایندگی، احتمالا 8100 یا 8200 بهتون بدن و جایگزین کنن.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

من مرجعی ندارم برای حرفم، ولی آقا آرمین رو هم دیدم چند جا اشاره کردن فلان سری سامسونگ کلا مشکل داره، اگه اشتباه نکنم مثلا 850 رو گفتن مورد داره به کل. برای بعضی مدل ها هم آپدیت فریمور پیشنهاد میدادن که مشکلشون رفع بشه. ایشون دیگه آخرت این چیزا هستن.

درود بر محمود عزیز

من منکر خرابی جزیی سامسونگ ها نمی شم

حتی نمیگم به صورت مطلق هم خراب نمیشن، بلاخره نیمه هادی هاشون از الماس N و P که ساخته نمیشن😅

بحث خرابی زیاد و رایت پروتکت در سامسونگ pro هست که من جدا ندیدم(برعکس این ADATA که چنتایی مشاهده شده)

غیر از مدل 2 ترا  pro با فریمور 3B2QGXA7  که البت من اینم ندیدم ولی منکرش نمیشم چون گزارش رسمی داره(احتمالا فریمورش این نبوده)

بلاخره اگر خرابی زیاده، تو این فروم با این همه کاربر، باید چند نفر بیان بگن ما سامسونگ پرو داشتیم یا دیدیم که رایت پروتکت بوده یا سوخته 

اقا اصلا برا من هم حرف ارمین قبوله

ارمین جان شما هم بیا برا استارتر یه راهنمایی بده و هم نظر بده خرابی های سامسونگ که مشاهده کردی برا  چی بوده

ARMIN

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر محمود عزیز

حتی نمیگم به صورت مطلق هم خراب نمیشن، بلاخره نیمه هادی هاشون از الماس N و P که ساخته نمیشن😅

بحث خرابی زیاد و رایت پروتکت در سامسونگ pro هست که من جدا ندیدم(برعکس این ADATA که چنتایی مشاهده شده)

غیر از مدل 2 ترا  pro با فریمور 3B2QGXA7  که البت من اینم ندیدم ولی منکرش نمیشم چون گزارش رسمی داره(احتمالا فریمورش این نبوده)

بلاخره اگر خرابی زیاده، تو این فروم با این همه کاربر، باید چند نفر بیان بگن ما سامسونگ پرو داشتیم یا دیدیم که رایت پروتکت بوده یا سوخته 

ارمین جان شما هم بیا برا استارتر یه راهنمایی بده و هم نظر بده خرابی های سامسونگ که مشاهده کردی برا  چی بوده

ARMIN

من نمی دونم چرا اینقدر توی تاپیکی که مربوط نیست شما دارید حرض می خورید مگه سهام دار سامسونگ هستید یا دارید 980 می فروشید؟

من یک مثالی برای دوستمون زدم تا متوجه بشن هیچ کسی اندازه منم هارد یا اس اس دی نداره همین چند روز پیشم یکی دیگه سامسونگ فروختم یکی دیگه هم دارم برای فروش پس قاعدتا نباید بدش بگم

اما سامسونگ هم عین همه ی شرکت ای دیگه گند کاری کم نکرده(قضیه ی انفجار باتری نوت که بدترینش بود) بار اولشم توی اس اس دی نیست سر 970 با فکر کنم 850 هم یک گند هایی زد

الانم 980 پرو با اپدیت فریمور مشکلش حل می شه اما این اس اس دی دیگه ارزش خرید نداره زمانی که با قیمت 7.5 به فرض برای 2 تراش کلی گزینه ی جدید تر بهتر هست حالا توی ایران یک مدلی که باب می شه کلا همه می گن همونو می خوایم اما اس اس دی های دیگر شرکت ها در خیلی از موارد بهتر بودن از هر لحاظ حتی گاهی

الانم 990 سامسونگ برای جبران 980 به بازار اومده که با اینکه اونم یک سری مشکلاتی داره ظاهرا اما بهترین شده اما خوب قیمت غیر منطقی 10 11 تومنیش به ازای کمی سرعت بهترش برای خیلی ها توجیهی نداره زمانی که می شه mp600pro xt یا firecuda 530 یا wd 850x یا چیزهای مشابه skyhynix kingstone خرید که توی برخی زمینه ها از جمله رایت بهش برتری دارن

قیمت 990 هم احتمالا ریزش شدید پیدا کنه و هم قیمت همینایی که گفتم می شه چون جدیدتره فعلا قیمتش بالاتره

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، slash_slash گفته است:

من نمی دونم چرا اینقدر توی تاپیکی که مربوط نیست شما دارید حرض می خورید مگه سهام دار سامسونگ هستید یا دارید 980 می فروشید؟

من زمانی حرس میخوردم که یک فرضیات عجیب برا خودتون میسازین و میخاین به خورد ملت بدین

کسی که اجبارتون نکرده برا مشاوره که میاین فرضیات میبافین

سعی کنید اگر تجربشو دارید مشاوره بدین

عجبا!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
50 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر محمود عزیز

ARMIN

درود

حرف شما صحیح، من واقعا تخصصی تو این زمینه ندارم و نمیتونم اظهار نظری جز اینکه بگم قلان قطعه خرابه یا سالمه، اینکه چرا خرابه و سالمه رو خدا داند :)

پ.ن: جهت مزاح، نیمه هادی های به کار برده شده در قطعات کامپیوتر هم از سیلیس هست، الماس، ترکیبی از کربنه.

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

حرف شما صحیح، من واقعا تخصصی تو این زمینه ندارم و نمیتونم اظهار نظری جز اینکه بگم قلان قطعه خرابه یا سالمه، اینکه چرا خرابه و سالمه رو خدا داند :)

پ.ن: جهت مزاح، نیمه هادی های به کار برده شده در قطعات کامپیوتر هم از سیلیس هست، الماس، ترکیبی از کربنه.

نه محمود جان منظور شما یا دیگر دوستانی که با منطق و تجربه مشاوره میدن نیستین(قصد جسارت به دوستمونم هم ندارم)

بارها با هم وارد بحث شدیم و من هم قبول کردم و حتی در بسیار از موارد از شما و دیگر دوستان هم مشاوره گرفتم(حرف حساب جای برا بحث نمیزاره)

من واکنشم به پیشنهادت و یا مشاورها های عجیب غریب هست و دلیل رو میخام

همین

نقل قول

اره خو ولی دانشمندان خیلی در تلاشن با الماسهای صنعتی هم یه کارهایی انجام بدن(قطعا مزیتهای به نیمه هادی های دیگر داره)

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، aminak گفته است:

سری های 970/980 و 990 همگی ایراد دارن

قربونت برم، شما دیگه بیخیال، اصلان هر چی شما بگی

من قبول میکنم که همشون خرابن

برسیم به داد استارتر عزیز و دیگه اینو ادامه ندیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...