رفتن به مطلب

بوت نشدن ناگهانی ویندوز

arash211
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

😂

https://nascompares.com/2023/02/02/samsung-980-pro-970-evo-plus-pm9a1-and-more-reporting-failures-everything-we-know-so-far/

قیمت SSDها به شدت اومده پایین ولی تو این مملکت فول پرایس با دلار 70 هزار تومنی حساب میکنن!!

image.thumb.png.64014ca9ba6ca4ee8037bf4da7de7a3b.png

ویرایش شده توسط aminak
لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، aminak گفته است:

سری های 970/980 و 990 همگی ایراد دارن

O.oO.oO.o

با ایراد یا بی ایراد، داشتن این SSDهایی که نام بردی لیاقت میخواد برادر، انشاالله نصیب همه دوستان بشه معنای SSD رو بفهمن.

لینک به دیدگاه

@مهرزاد قائم مقامی جان، برای اینکه کاربری رو تگ کنی، حتما از علامت @ استفاده کن. دیدم منو لینک کردی، با لینک کردن برای من نوتیفیکیشن نمیاد متوجه نمیشم صدام کردی عزیز دل.

در مورد 980Pro 2TB همونطور که آقا مهرزاد توضیح دادن صرفا برای مدل 2 ترابایتی که تولید سال 2021 بوده با فیرموری که با عدد 3 شروع میشه اتفاق افتاده. یعنی 3 تا شرط داشته، مدل 2 ترا 980Pro باشه، تولید اون سال باشه، و با اون فیرمور بخصوص باشه، اونوقت براش به مرور مشکل بوجود میاد، که برای پیشگیری باید فقط فیرمور آپدیت بشه، و دیگر مشکلی نخواهد بود.

در مورد اس اس دی دوستمون، باید عرض کنم دقیقا همین مدل اس اس دی صاحب تاپیک، مدل SX6000 رو من داشتم. و بقدری عملکردی داغی داشت که هر وقت استفاده می کردم، چون دمای روی اس اس دی مطمئنم به بیش از 100 درجه میرسید (دستم بهش خورد و پوستم سوخت) مطمئن بودم این اس اس دی خواهد سوخت، و بالاخره سوخت. بردم آونگ و مدل دیگری گرفتم که اونم آکبند فروختم و خلاص شدیم.

بنابراین، اگرچه از راه دور حدس زدن سخته، ولی به احتمال زیاد، به دلیل عملکرد بسیار داغ حافظه های SX6000، احتمال خرابیشون رو بالا میدونم، و حدس میزنم که اس اس دی ایشون سوخته و کاری نمیشه کرد. باید به گارانتی مراجعه کنند.

دوست خوبم @slash_slash فرمودین 990 برای جبران 980 اومد به بازار، واقعیتش اینطور نیست، مدل 990 فقط و فقط برای رقابت با اس اس دی هایی که مجهز به کنترلر E18 فایزن بودند به بازار اومد، مدلهایی نظیر SSD ASUS ROG یا 7000S گیگابایت، و به طور خلاصه تمام برندهایی که از کنترلر E-18 استفاده کردند، توانسته بودند در بحث سرعت نوشتار ترتیبی 980Pro رو پشت سر بگذارند، به همین خاطر سامسونگ مدل 990Pro رو داد، تا همچنان تاج پادشاهی بهترین و پرسرعت ترین تولید کننده اس اس دی Gen.4 رو از آن خودش نگهداره.

دوستانی که 980Pro دارند، هیچ نیازی به ارتقا به 990Pro ندارند. حالا هم که قیمت اس اس دی ها حسابی اومده پایین، اتفاقا وقت خریدن مدلهایی نظیر 970EvoPlus و 980Pro هست که قیمت معقولانه تری نسبت به 990Pro دارند.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

من زمانی حرس میخوردم که یک فرضیات عجیب برا خودتون میسازین و میخاین به خورد ملت بدین

کسی که اجبارتون نکرده برا مشاوره که میاین فرضیات میبافین

سعی کنید اگر تجربشو دارید مشاوره بدین

عجبا!

اینکه من مشاوره می دم یا نمی دم که به کسی مربوط نیست از جمله شما

طبق تجربه م گفتم به این دوستمون که اگر پیغام رید اونلی می ده یعنی اس اس دی مرخصه عین 980 پرو که خراب شدن رید اونلی شدن

حالا شما اومدی مدافع حرم شدی که چرا من گفتم 980 پرو خراب می شه؟ کل اینترنت از خرابی این مدل پره. درسته که با اپدیت فریمور گویا درست شده اما بدنامیش براش مونده

حالا شما دنبال چی هستی؟ اینکه میاید می گید نه اینا دروغ می گن باید برید کف خیابون خودتون امار بگیرید؟ خوب من ترجیح می دم با همچین کسی دیگه بحث نکنم

من نگفتم 980 نخرید یا مشکل داره بلکه همیشه گفتم اس اس دی های رقیبی هستن که با همون قیمت بهتون کارایی بهتری می دن بحث سوختنش همونی هست که ارمین جان به درستی توضیح دادن البته متاسفانه از همون مدل ها در ایران همچنان اکبندش هست اگر کسی ندونه که باید اپدیت کنه و اپدیت نکنه به فنا می ره

لطفا بحث هم دیگه ادامه ندید حرص خوردتون هم برای خودتون نگهدارید چون به شما هیچ ربطی نداره که من چه مشاوره ای به دوستمون دارم می دم صرفا جوابتون دادم چون به من حمله کرده بودید

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

دوست خوبم @slash_slash فرمودین 990 برای جبران 980 اومد به بازار، واقعیتش اینطور نیست، مدل 990 فقط و فقط برای رقابت با اس اس دی هایی که مجهز به کنترلر E18 فایزن بودند به بازار اومد، مدلهایی نظیر SSD ASUS ROG یا 7000S گیگابایت، و به طور خلاصه تمام برندهایی که از کنترلر E-18 استفاده کردند، توانسته بودند در بحث سرعت نوشتار ترتیبی 980Pro رو پشت سر بگذارند، به همین خاطر سامسونگ مدل 990Pro رو داد، تا همچنان تاج پادشاهی بهترین و پرسرعت ترین تولید کننده اس اس دی Gen.4 رو از آن خودش نگهداره.

دوستانی که 980Pro دارند، هیچ نیازی به ارتقا به 990Pro ندارند. حالا هم که قیمت اس اس دی ها حسابی اومده پایین، اتفاقا وقت خریدن مدلهایی نظیر 970EvoPlus و 980Pro هست که قیمت معقولانه تری نسبت به 990Pro دارند.

ارمین جان منظورم از جبران اون مسئله سوختن نبودن بلکه جبران جا موندش از رقابت بود اشتباه متوجه شدید دقیقا منظور من همین حرف شما بود سامسونگ همیشه دوست داره که پادشاه رقابت باشه و البته در اکثر موارد هم بوده در خوب بودن اس اس دی هاش شکی نیست

منم که گفتم مدل هایی که e18 هستن از اونجایی که در ایران هم قیمت 980 پرو هستن ارزش بیشتری دارن چون عملکرد بهتری دارن

همون طوری هم که فرمودید منم نظرم اینکه اس اس دی این بابا سوخته و دیگه نمی شه کاریش کرد اگر گارانتی داره ببرن عوضش کنن اما اطلاعاتشون دیگه پریده

کلا مدل هایی که به دمای 100 نزدیک می شن احتمالا بعد از یک مدتی مرخص بشن

به نظرم اس اس دی قیمتش پایین تر از اینم میاد چون جهانیش ریزش بیشتری داشته برخی مدل ها از جمله همین 980 یا 850x عجیب قیمت های عالی پیدا کردن

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

من مرجعی ندارم برای حرفم، ولی آقا آرمین رو هم دیدم چند جا اشاره کردن فلان سری سامسونگ کلا مشکل داره، اگه اشتباه نکنم مثلا 850 رو گفتن مورد داره به کل. برای بعضی مدل ها هم آپدیت فریمور پیشنهاد میدادن که مشکلشون رفع بشه. ایشون دیگه آخرت این چیزا هستن.

به نظرم از اول نباید کاری میکردید باهاش، این سری ای دیتا خیلی بی کیفیته و خرابی زیاد داره، مثل su610 و 630.

آونگ هم بی دردسر تعویض میکنه، ببرید نمایندگی، احتمالا 8100 یا 8200 بهتون بدن و جایگزین کنن.

در ادامه توضیح دوست خوبم جناب نظری عزیز

تو مدلهای ساتا، از خرید مدل 850Evo کلا پرهیز کنید. نوش که نیست، دست دومش هم ارزش نداره، فیرمور اس اس دی های 850Evo به راحتی هک میشه، دستکاری میشه، و نگهداری اطلاعات بر روی اون اس اس دی کار درستی نیست.

مدلهای 860Evo همه خوب بودن، اگر دست دوم - با رایت پایین گیر آوردین خریدش اوکیه.

مدلهای 870Evo که در بازار هست، از نظر دوام، به خوبی 860Evo نیست، مثلا من توی 860Evo خرابی ندیدم هیچ وقت اما در 870Evo چند مورد خرابی دیدم. بالاخره مدل 870Evo به خاطر Chip-shortage دوران پاندمی کرونا به دنیا اومد، زمانی که سامسونگ نتونست دیگه چیپ مناسب تهیه کنه، یه کم آب بست به خط تولید، با یه کنترلر ضعیفتر و حذف یکی دو مرحله QC حافظه 870Evo رو تولید کرد به همین خاطر از نظر دوام، نسبت به 860 ضعیفتره، اما همچنان بهتر از بقیه برند هاست.

تجربه ای از مدلهای 870Qvo نداشتم تاحالا، کسی رو هم ندیدم بخره، ولی باتوجه به اینکه از نظر دوام مدل 870Evo که رده بالاتره، یک جورایی حافظه معمولی به حساب میاد، ممکنه 870Qvo هم عروس تعریفی از آب دربیاد، بنابراین توصیه ای به خرید QVO ندارم.

از مدلهای ای دیتا، حافظه های SX8200 همچنان از نظر دوام به نظرم در صدر جدول هستند، مرگ ندارند. هرچند نسبت به 970EvoPlus سرعت کمتری دارند.

سری SX8100 هم نباید بد باشه. ولی تجربه از نزدیک نداشتم. اما به هر شکل به سامسونگ نمیرسن.

از مدلهای Gen.4 هم سری S70 هم دوام و هم عملکرد خوبی دارند. باز البته به سامسونگ نمیرسن.

مشکلی که برندهایی مثل ای دیتا و وسترن دیجیتال دارند اینه که ممکنه bill of materials یا به اصطلاح BOM رو بدون اطلاع رسانی عوض کنند، یعنی، سری اول تولید یک محصول بی عیب و نقص ارائه میکنند که در همه بررسی ها موفق میشه، چند ماه بعدش، کامپوننت ها رو ممکنه عوض کنند و مشابه استفاده کنند. یعنی محصولی که روز اول تولید شده ممکنه کنترلر، چیپ حافظه و کامپوننت هاش یه چیز باشه، و همون محصول چند ماه بعدش، با همون پارت نامبر، و تحت همون مدل، با کامپوننت های ضعیفتر تولید بشه و کسی هم متوجه نخواهد شد. به همین خاطر، خیلی نمیشه مطمئن بود، اگر مثلا در فلان بررسی وسترن دیجیتال شماره یک بوده، همون محصول چند ماه بعد از نظر کارایی مشابه نمونه اولیه باشه.

اینکه خیلی از برندها مجبور میشن کامپوننت ها رو عوض کنند، چیز غیر طبیعی نیست، اما برند هایی مثل سامسونگ، با تغییر پارت نامبر، و یا جعبه این موضوع رو مشخص میکنند، اما ایدیتا و وسترن دیجیتال، بدون اطلاع رسانی BOM رو تغییر میدن، و اعلام هم کردند که اگر از نظر اونها قدرت کامپوننت ها نزدیک به هم Within Specs باشه، چرا استفاده نکنند؟

در مورد کورسیر، تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که در اغلب مدلهاش اومده از چسب دائمی برای اتصال هیت سینک به SSD هاش استفاده کرده و جدا نشدن هیت سینکهاش از اس اس دی، کلا رو اعصابه. الان تقریبا همه مادربرد ها سینک خنک کننده دارند و اصلا نیازی به وجود سینک روی خود اس اس دی نیست.

به همین خاطر اصولا تا زمانی که سامسونگ هست، سراغ دیگر برندها نمیرم.

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

در ادامه توضیح دوست خوبم جناب نظری عزیز

تو مدلهای ساتا، از خرید مدل 850Evo کلا پرهیز کنید. نوش که نیست، دست دومش هم ارزش نداره، فیرمور اس اس دی های 850Evo به راحتی هک میشه، دستکاری میشه، و نگهداری اطلاعات بر روی اون اس اس دی کار درستی نیست.

مدلهای 860Evo همه خوب بودن، اگر دست دوم - با رایت پایین گیر آوردین خریدش اوکیه.

مدلهای 870Evo که در بازار هست، از نظر دوام، به خوبی 860Evo نیست، مثلا من توی 860Evo خرابی ندیدم هیچ وقت اما در 870Evo چند مورد خرابی دیدم. بالاخره مدل 870Evo به خاطر Chip-shortage دوران پاندمی کرونا به دنیا اومد، زمانی که سامسونگ نتونست دیگه چیپ مناسب تهیه کنه، یه کم آب بست به خط تولید، با یه کنترلر ضعیفتر و حذف یکی دو مرحله QC حافظه 870Evo رو تولید کرد به همین خاطر از نظر دوام، نسبت به 860 ضعیفتره، اما همچنان بهتر از بقیه برند هاست.

تجربه ای از مدلهای 870Qvo نداشتم تاحالا، کسی رو هم ندیدم بخره، ولی باتوجه به اینکه از نظر دوام مدل 870Evo که رده بالاتره، یک جورایی حافظه معمولی به حساب میاد، ممکنه 870Qvo هم عروس تعریفی از آب دربیاد، بنابراین توصیه ای به خرید QVO ندارم.

از مدلهای ای دیتا، حافظه های SX8200 همچنان از نظر دوام به نظرم در صدر جدول هستند، مرگ ندارند. هرچند نسبت به 970EvoPlus سرعت کمتری دارند.

سری SX8100 هم نباید بد باشه. ولی تجربه از نزدیک نداشتم. اما به هر شکل به سامسونگ نمیرسن.

از مدلهای Gen.4 هم سری S70 هم دوام و هم عملکرد خوبی دارند. باز البته به سامسونگ نمیرسن.

مشکلی که برندهایی مثل ای دیتا و وسترن دیجیتال دارند اینه که ممکنه bill of materials یا به اصطلاح BOM رو بدون اطلاع رسانی عوض کنند، یعنی، سری اول تولید یک محصول بی عیب و نقص ارائه میکنند که در همه بررسی ها موفق میشه، چند ماه بعدش، کامپوننت ها رو ممکنه عوض کنند و مشابه استفاده کنند. یعنی محصولی که روز اول تولید شده ممکنه کنترلر، چیپ حافظه و کامپوننت هاش یه چیز باشه، و همون محصول چند ماه بعدش، با همون پارت نامبر، و تحت همون مدل، با کامپوننت های ضعیفتر تولید بشه و کسی هم متوجه نخواهد شد. به همین خاطر، خیلی نمیشه مطمئن بود، اگر مثلا در فلان بررسی وسترن دیجیتال شماره یک بوده، همون محصول چند ماه بعد از نظر کارایی مشابه نمونه اولیه باشه.

اینکه خیلی از برندها مجبور میشن کامپوننت ها رو عوض کنند، چیز غیر طبیعی نیست، اما برند هایی مثل سامسونگ، با تغییر پارت نامبر، و یا جعبه این موضوع رو مشخص میکنند، اما ایدیتا و وسترن دیجیتال، بدون اطلاع رسانی BOM رو تغییر میدن، و اعلام هم کردند که اگر از نظر اونها قدرت کامپوننت ها نزدیک به هم Within Specs باشه، چرا استفاده نکنند؟

در مورد کورسیر، تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که در اغلب مدلهاش اومده از چسب دائمی برای اتصال هیت سینک به SSD هاش استفاده کرده و جدا نشدن هیت سینکهاش از اس اس دی، کلا رو اعصابه. الان تقریبا همه مادربرد ها سینک خنک کننده دارند و اصلا نیازی به وجود سینک روی خود اس اس دی نیست.

به همین خاطر اصولا تا زمانی که سامسونگ هست، سراغ دیگر برندها نمیرم.

860 که عالیه 850 هم داشتم خوب بود اما 860 با قاب فلزی یک چیز دیگه ای بود

sx8200 سری pro با s11 pro تقریبا یکی هستن با هیت سینک های متفاوت و ابته یکی توی چین تولید می شه یکی توی تایوان جفتشون من دارم عالی هستن دقیقا هم یک سرعت رو دارن توی گیم از 970 سری evo البته بهتره برخی جاها 970 بهتره در کل جفتشون به نظرم در یک سطح هستن

کورسیر جدیدی که ازش 2 تا هم خریدم e18 روشه که انصافا با دمای خوبی که داره و کش زیاد slc با dram و خلاصه همه چیزش پرفکته قطعا این مورد یا موردهای مشابه جای 980 پیشنهاد می دم که اونم داشتم البته اگر بهترش برای رید نه رایت کسی می خواد باید 990 بخره که به نظرم ضرورتی برای هیچ کسی نداره مگه قیمت هاشون نزدیک به هم بشه البته این نظر منه چون تفاوت اونقدرا نیست مخصوصا برای گیمرها

احسان جان هم اطلاعات خوبی در زمینه ی اس اس دی دارن می تونن با دوستان شیر کنن

لینک به دیدگاه

نقل قول

حالا شما دنبال چی هستی؟

دنبال همین بودم

نقل قول

ارمین جان منظورم از جبران اون مسئله سوختن نبودن بلکه جبران جا موندش از رقابت بود اشتباه متوجه شدید دقیقا منظور من همین حرف شما بود سامسونگ همیشه دوست داره که پادشاه رقابت باشه و البته در اکثر موارد هم بوده در خوب بودن اس اس دی هاش شکی نیست

خوب دوست عزیز همون اولش میگفتی یه اشتباه لفظی بوده!!!

شما بودی اسرار داشتی که زمین نخوردم و داشتم سینه خیز میرفتم

که حتما نیاز بود ارمین بیاد و بگه ماجرا چی بوده، تا همون کل اینترنتی هم که میگفتی خبرشو گذاشتن رو بری دوباره بخونی و ببینی خبری از اون چیزی که شما گفتی نیست

تمام

من به شما حمله نکردم ،گفتم صحت نداره

و شما بودی که بعد از کلی حمله گفتی منظورتون اون نبوده(البت ارمین نیومده بود باز ادامه میدادی)

نقل قول

حالا اینکه منفعت شما در اینکه لاپوشونی کنید بیخیال باش

نقل قول

شما البته ادم علمی هستید می رید کف خیابون دنبال امار خرابی می گردید

نقل قول

من نمی دونم چرا اینقدر توی تاپیکی که مربوط نیست شما دارید حرض می خورید مگه سهام دار سامسونگ هستید یا دارید 980 می فروشید؟

نقل قول

اینکه من مشاوره می دم یا نمی دم که به کسی مربوط نیست از جمله شما

نقل قول

حالا شما اومدی مدافع حرم شدی که چرا من گفتم 980 پرو خراب می شه؟

نقل قول

لطفا بحث هم دیگه ادامه ندید حرص خوردتون هم برای خودتون نگهدارید چون به شما هیچ ربطی نداره

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

تشکر از دوستان جهت راهنمایی

فعلا با هارد سر میکنم 

اس اس دی رو هم میفرستم برای گارانتی و نتیجه رو همینجا میذارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...