رفتن به مطلب

گرافیک مناسب رندر 3 بعدی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. این سوالات یک بخشیش برای منه یک بخشیش برای دوستم. گفتم یکجا بپرسم.
میخواستم چندتا سوال بپرسم:
1- گرافیک برای رندر چه مدلی خوبه یعنی ما مدل های گرافیکی داریم ti، dual، palite، gaming یا مثلا v2، o12g، twice edge و ghost این پس و پیشوندها رو داره. از نظر این مدل پیشوند و پسوند میگم.
1-2 - بین گرافیک مدل gaming و ti و Tuf بنظرتون کدوم برای رندر مناسب تره؟
2- نکته ای دارید در مورد گرافیک هایی که پیشوند Dual و palit دارن بگید؟ برام جدیده این پسوندها نمیدونم مشکلی دارن یا اینکه اینا قوی ترن به خصوص اون مدل Dual که نوشته دوگانه.
3- تو گرافیک برای رندر باید به تعداد هسته، 128 یا 256 بیتی بودن، فرکانس، ورژن کودا و دیگه چی باید دقت کرد؟
4- تو این بنچمارک ها مثلا من سرچ میکنم rtx 3060 ti، یک بنچمارک میاره. حالا همین مدل مثلا یکبار msi زده، گیگابایت زده، ایسوس هم زده، پلیت هم زده و غیره. این بنچمارک برای همشون یکسانه؟ اگر نه کدوم سایت بنچمارک دقیق تری میده؟ و اینکه این بنچمارکی که کلی میدن برای کدوم مدله؟
5- آیا پاور 750w rog strix asus برای این سیستم کفایت میکنه؟ با محاسبه گر کولر مستر حساب کردم شد 530 وات ولی برای تجربه میگم چون ممکنه تو رندر پاور بیشتر بشه و یک نکته اینکه تو صفحه محصول گرافیک Rtx 3060 ti زده مصرف پاور 750 وات.
z790-a, i5-13600k, rtx 3060ti, lt720, 3 fan 120mm
6- اگه تا بودجه 22 میلیون میخواستید خودتون یک گرافیک رندر بگیرید، چی پیشنهاد می کردید؟ دوستم فعلا بین rtx 3060 ti و rtx 3070 مدل های ایسوس درنظر گرفته.

ویرایش شده توسط ahmad00231
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کارت گرافیک یه مدل چیپ داره که شرکت های متفاوت، میان بر اساس اون چیپ، مدل های مختلف میدن که هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن، ولی در نهایت بر پایه اون چیپ هستن و شاید تفاوت قدرت جزئی و دمای متفاوت توی شرایط متفاوت داشته باشن.

اون دوال هم منظورش 2 فن هست، نه چیز دیگه، مثل تویین اج. تی ای هم که یه پسوند برای چیپ هست، o12g هم نشون دهنده ی 12 گیگ بودن و oveclock بودن کارت هست که اندک تفاوتی نسبت به کلاک کارت های دیگه داره.

برای انتخاب گرتفیک اولین چیز  باید بودجه رو در نظر بگیرید، بعدش چیپ مورد نظر و در نهایت انتخاب برند و مدل بر اساس سلیقه و کارایی و تجربه خودتون یا دیگران، سری تاف رو خیلی از دوستان پیشنهاد میدن و میگن توی این سری، از استریکس هم که پرچمداره، بهتر هست.

انتخاب خوب برای این کار توی این بودجه و حتی خیلی کمتر به نظرم یه 6900xt دست دوم تمیز هست که 16 گبگ حافظه داره و برای تصویر سازی گزینه خیلی خوبیه

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، ahmad00231 گفته است:

سلام. این سوالات یک بخشیش برای منه یک بخشیش برای دوستم. گفتم یکجا بپرسم.
میخواستم چندتا سوال بپرسم:
1- گرافیک برای رندر چه مدلی خوبه یعنی ما مدل های گرافیکی داریم ti، dual، palite، gaming یا مثلا v2، o12g، twice edge و ghost این پس و پیشوندها رو داره. از نظر این مدل پیشوند و پسوند میگم.
1-2 - بین گرافیک مدل gaming و ti و Tuf بنظرتون کدوم برای رندر مناسب تره؟
2- نکته ای دارید در مورد گرافیک هایی که پیشوند Dual و palit دارن بگید؟ برام جدیده این پسوندها نمیدونم مشکلی دارن یا اینکه اینا قوی ترن به خصوص اون مدل Dual که نوشته دوگانه.
3- تو گرافیک برای رندر باید به تعداد هسته، 128 یا 256 بیتی بودن، فرکانس، ورژن کودا و دیگه چی باید دقت کرد؟
4- تو این بنچمارک ها مثلا من سرچ میکنم rtx 3060 ti، یک بنچمارک میاره. حالا همین مدل مثلا یکبار msi زده، گیگابایت زده، ایسوس هم زده، پلیت هم زده و غیره. این بنچمارک برای همشون یکسانه؟ اگر نه کدوم سایت بنچمارک دقیق تری میده؟ و اینکه این بنچمارکی که کلی میدن برای کدوم مدله؟
5- آیا پاور 750w rog strix asus برای این سیستم کفایت میکنه؟ با محاسبه گر کولر مستر حساب کردم شد 530 وات ولی برای تجربه میگم چون ممکنه تو رندر پاور بیشتر بشه و یک نکته اینکه تو صفحه محصول گرافیک Rtx 3060 ti زده مصرف پاور 750 وات.
z790-a, i5-13600k, rtx 3060ti, lt720, 3 fan 120mm
6- اگه تا بودجه 22 میلیون میخواستید خودتون یک گرافیک رندر بگیرید، چی پیشنهاد می کردید؟ دوستم فعلا بین rtx 3060 ti و rtx 3070 مدل های ایسوس درنظر گرفته.

سلام بهترین کارت برای رندر برای شما rtx3080 هست اونم فقط فقط سری گیم راک پلیت که خنک کننده خیلی عالی داره حتی از سری tuf و rog ایسوس هم بهتره. قیمتش هم حدود ۱۷ تا ۱۸ تومن هست . مدل 3080ti هم حدود ۲۰ تا ۲۲ هست . 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

انتخاب خوب برای این کار توی این بودجه و حتی خیلی کمتر به نظرم یه 6900xt دست دوم تمیز هست که 16 گبگ حافظه داره و برای تصویر سازی گزینه خیلی خوبیه

منم تایید میکنم حرف ایشون رو 6900 بهتر از 3080 و کمی ضعیف تر از 3090 هست البته اگر کاری ک شما میکنی با هسته های کودا درگیر نباشه در این صورت راهی غیر از انویدیا نیست
اینم ی بنچمارک PRODUCTIVITY  از هر 3 کارت
999
و جامع تر
666

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

در ادامه و در تایید بیشتر حرف های دوستان این موردم اضافه میکنم که حتما سعی کنید کارت انویدیا بردارید که بعدا پشیمون نشید. اکثر نرم افزارها ، رندرر های جی پی یو محور و حتی تکنولوژی های مورد استفاده در اکثر انجین ها از تکنولوژی های سه بعدی بر پایه و مبنای کودا و ار تی انویدیا هستند. 

جای ذکره که در رده rtx3060 کارت های شرکت amd با همان قیمت کارایی بسیار مناسب تری دارند ولی اگر کار شما تولید محتوای سه بعدی و رندر هست کار عاقلانه و مطمئن تر اینه که سمت amd فعلا نرید تا جای خودشو در  بین نرم افزار های سه بعدی باز بکنه. البته amd هم به ارامی داره راه باز میکنه ولی فعلا مسیر رو طی نکرده و پیشنهاد نمیشه. برای مثال اگر از Octane استفاده کنید، فقط انویدیا میتونه براتون رندر بگیره.

اگر میتونستید بجای rtx3060ti یک 3070 و 3080 دسته 2 بردارید بسیار بسیار بهتر خواهد بود.

اگر نمی تونید گرافیک رو بهتر بگیرید لااقل پاور رو پیشنها میشه آینده نگرانه تر انتخاب کنید چون در حیطه کای شما گرافیکال پاور بسیار مهم و راه گشا است و به نظرم راه ارتقا رو به خودتون نبندید. خدارو چه دیدید شاید تونستید به زودی کارت های رده بالا تهیه کنید مجبور خواهید شد به فکر ارتقا پاور بیفتید و نگران اون باشید.

ویرایش شده توسط Hadi ABD
لینک به دیدگاه

رندر که یک واژه کلیه.با چه نرم افزاری قراره که رندر بگیری از طریق کارت گرافیک؟بودجه هم بگو.رم هم که نگفتی.مقداره توان پاورت رو هم بفرما.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...