رفتن به مطلب

بهترین نرم افزار برای کنترل RGB سیستم؟

Interia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان لطفا بهترین نرم افزار رو برای کنترل RGB سیستم بهم معرفی کنید که با ریستارت شدن سیستم تنظیماتش به حالت قبل برنگرده.

بورد: MSI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI ATX Gaming Motherboard - 10th Gen Intel Core, LGA 1200 Socket, DDR4, SLI/CF, Dual M.2 Slots, USB 3.2 Gen 2, Wi-Fi 6, DP/HDMI, Mystic Light

رم: Corsair RGB

گرافیک: 6900XT Nitro Plus

لازم به ذکره که میتونم با نرم افزار دراگون سنتر کنترلش کنم، اما وقتی سیستم دوباره راه اندازی میشه کلیه تنظیمات به حالت پیشفرض برمیگرده.

نرم افزار MSI Center هم خیلی گستردست و نمیخوام رو سیستمم باشه. نرم افزار نسبتا سبک و ساده و کاربردی برای اینکار سراغ دارید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اصولا نباید به پیشفرض برگرده. تنظیمات بایوس هم تقییرات میدی بعد ریستارت پیشفرض میشه؟ باطری مادربورد سلامته؟

در مورد نرم افزار: mystic light خود msi

برای کارت گرافیک به تنهایی که سافایر هم هست برنامه TRIXX خود سافایر

لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، Interia گفته است:

دوستان لطفا بهترین نرم افزار رو برای کنترل RGB سیستم بهم معرفی کنید که با ریستارت شدن سیستم تنظیماتش به حالت قبل برنگرده.

بورد: MSI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI ATX Gaming Motherboard - 10th Gen Intel Core, LGA 1200 Socket, DDR4, SLI/CF, Dual M.2 Slots, USB 3.2 Gen 2, Wi-Fi 6, DP/HDMI, Mystic Light

رم: Corsair RGB

گرافیک: 6900XT Nitro Plus

لازم به ذکره که میتونم با نرم افزار دراگون سنتر کنترلش کنم، اما وقتی سیستم دوباره راه اندازی میشه کلیه تنظیمات به حالت پیشفرض برمیگرده.

نرم افزار MSI Center هم خیلی گستردست و نمیخوام رو سیستمم باشه. نرم افزار نسبتا سبک و ساده و کاربردی برای اینکار سراغ دارید؟

Corsair Icue

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، MEHDI-GTX گفته است:

سلام

اصولا نباید به پیشفرض برگرده. تنظیمات بایوس هم تقییرات میدی بعد ریستارت پیشفرض میشه؟ باطری مادربورد سلامته؟

در مورد نرم افزار: mystic light خود msi

برای کارت گرافیک به تنهایی که سافایر هم هست برنامه TRIXX خود سافایر

مرسی ، نه از بایوس تغییری ایجاد نکردم، باید چه کاری انجام بدم؟

mystic light msi به تنهایی قابل نصبه؟ یا فقط با پکیج MSI Center نصب میشه؟

trixx رو زدم و تنظیمات گرافیک اوکیه، بورد و رمها رو مشکل دارم...

21 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است:

Corsair Icue

این رو برای رمها نصبش کردم و اوکیه، سایر نورپردازیهارو هم پشتیبانی میکنه؟ مادربورد و کیس و...؟

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Interia گفته است:

سایر نورپردازیهارو هم پشتیبانی میکنه؟ مادربورد و کیس و...؟

درود عزیز جان متاسفانه در بحث نرم افزاری ار جی بی هنوز به یه یکپارچی نرسیدن شرکتا و هر قطعه ایی رو باید با نرم افزار شرکت خودش تنظیم کنید برای ام اس ای ام باید ام اس ای سنتر نصب بشه و مجیک لایت از روی خود نرم افزار نصب میشه و به صورت جدا نمیاد طبق تجربه بنده

برای رم ها شما icue رو روی بخش هاردور تنظیم کنید یه مرتبه بعد دیگه نرم افزار رو از استارت ویندوزتون بردارید نیاز نیست با هر لود ویندوز لود بشه و هر تایمی خواستید مجددا رنگ هارو ادیت کنید بازش میکنید ، برای تنظیمات سافور باید اپ باز باشه البته 

برای ام اس ای ام به همین صورت هست و نیاز نیست ام اس ای سنتر رو بزارید همیشه همراه ویندوز لود کنه هر تایمی نیاز بود بازش میکنید

یه سری نرم افزار اپن سورس  شخص ثالث ام هست مثله اپن ار جی بی یا JNRGBSync که میتونید تقریبا تمام ار جی بی هاتون باهاش کنترل کنید اما خب قدرت مانورشون به اندازه خود نرم افزار های شرکتا نیست و بنده حقیقا زیاد باهاشون ارتباط نگرفتم 

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Taridosh گفته است:

درود عزیز جان متاسفانه در بحث نرم افزاری ار جی بی هنوز به یه یکپارچی نرسیدن شرکتا و هر قطعه ایی رو باید با نرم افزار شرکت خودش تنظیم کنید برای ام اس ای ام باید ام اس ای سنتر نصب بشه و مجیک لایت از روی خود نرم افزار نصب میشه و به صورت جدا نمیاد طبق تجربه بنده

برای رم ها شما icue رو روی بخش هاردور تنظیم کنید یه مرتبه بعد دیگه نرم افزار رو از استارت ویندوزتون بردارید نیاز نیست با هر لود ویندوز لود بشه و هر تایمی خواستید مجددا رنگ هارو ادیت کنید بازش میکنید ، برای تنظیمات سافور باید اپ باز باشه البته 

برای ام اس ای ام به همین صورت هست و نیاز نیست ام اس ای سنتر رو بزارید همیشه همراه ویندوز لود کنه هر تایمی نیاز بود بازش میکنید

یه سری نرم افزار اپن سورس  شخص ثالث ام هست مثله اپن ار جی بی یا JNRGBSync که میتونید تقریبا تمام ار جی بی هاتون باهاش کنترل کنید اما خب قدرت مانورشون به اندازه خود نرم افزار های شرکتا نیست و بنده حقیقا زیاد باهاشون ارتباط نگرفتم 

مرسی از جواب کامل عزیز. ممکنه منظورت از اینکه از استارت ویندوز برش دارم رو توضیح بدی دقیق؟ چون کامل متوجهش نشدم. ممکنه کاری بکنم که dragon center تنظیماتش هربار پاک نشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه برای کارت گرافیک میخواید توسط کابل argb کارت رو به مادربورد متصل کنید. توسط نرم افزار های مدیریتی اقدام کنید

6 دقیقه قبل، Interia گفته است:

مرسی از جواب کامل عزیز. ممکنه منظورت از اینکه از استارت ویندوز برش دارم رو توضیح بدی دقیق؟ چون کامل متوجهش نشدم. ممکنه کاری بکنم که dragon center تنظیماتش هربار پاک نشه؟

منظورشون این هست  کاری کنید با اجرا شدن ویندوز برنامه اجرا نشه چون نیازی به هر بار اجراش نیست. تققیرات میدی سیو میکنی میره تا بعد بخواید تنوع بدید. این مابین برنامه رو غیر فعال میکنید مثلا برای چند روز تا دوباره بهش نیاز پیدا کنید

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، Interia گفته است:

این رو برای رمها نصبش کردم و اوکیه، سایر نورپردازیهارو هم پشتیبانی میکنه؟ مادربورد و کیس و...؟

بله  اگه نصب کردین قاعدتا باید اون یکی درایو هارو هم بتونید کنترل کنید

لینک به دیدگاه

با armoury crate یا asus aura امتحان کنید

برای من armoury جواب داد

ویرایش شده توسط sinatak
لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، sinatak گفته است:

با armoury crate یا asus aura امتحان کنید

برای من armoury جواب داد

مرسی ازت، تست میکنم ببینم جواب میده یا نه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

open rgb 

یکی از دوستان پیشنهاد داده خودم تست نکردم

لینک به دیدگاه

signal RGB هم نرم افزار جالبی به نظر میاد    ولی من هر کاری کردم نتونستم اکانتشو درست کنم

لینک به دیدگاه

شما اول رمها رو تنظیم کن بعد سیو کن روی خود رم!

بعد مادربرد رو تنظیم کن

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

شما اول رمها رو تنظیم کن بعد سیو کن روی خود رم!

بعد مادربرد رو تنظیم کن

رم و گرافیک اوکین و با نرم افزار های خودون میشه ذخیرشون کرد، اما تنظیمات مادربورد هر دفته بعد راه اندازی سیستم میپره...

۱ ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

signal RGB هم نرم افزار جالبی به نظر میاد    ولی من هر کاری کردم نتونستم اکانتشو درست کنم

دیشب باهاش کار کردم اما نتونستم ازش نتیجه بگیرم...

1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

open rgb 

یکی از دوستان پیشنهاد داده خودم تست نکردم

اینو امتحان کردم اما واسم کار نکرد متاسفانه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
16 دقیقه قبل، Interia گفته است:

اینو امتحان کردم اما واسم کار نکرد متاسفانه.

الان نصب کردم باید با ران ادمین اجرا کنید و کار میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...