رفتن به مطلب

خاموش و روشن شدن خود به خود سیستم به صورت رندوم بدون خطا یا بلو اسکرین

سید دیوانه
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

56 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

با پاور دیگری سیستم رو تست کنید. اگر کارت 3080 شما 2 تا سوکت 8 پین میخوره، 850 وات کافیش هست، اگر 3 تا 8 پین میخوره، با پاور 1000 وات تست کنید.

هرچی هست، از پاوره.

ارمین جان درسته 3 تا 8 پین میخوره منتها اون 8 پین سومی  برای اور هست و در حالت معمولی بیشتر جریان مورد نیاز یا تقسیم میشه بین 3 ورودی یا هم از 2 تاش رد میشه اگر اشتباه میکنم ی توضیح مختصری بده 

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

ارمین جان درسته 3 تا 8 پین میخوره منتها اون 8 پین سومی  برای اور هست و در حالت معمولی بیشتر جریان مورد نیاز یا تقسیم میشه بین 3 ورودی یا هم از 2 تاش رد میشه اگر اشتباه میکنم ی توضیح مختصری بده 

این چیزی که میگم، برای هر 4 کارت 3080، 3080Ti، 3090 و 3090Ti صدق میکنه.

درست ترین کار برای این 4 مدل کارت گرافیک گذاشتن 3 تا 8 پین بوده، حالا کار به اورکلاک ندارم، اما خیلی از مدلهای پاور، روی سر هر سیم PCI Express دو تا سوکت 8 پین گذاشتن که این موضوع باعث میشه، کاربری به اشتباه، چون سر یک سیم دو تا 8 پین هست، فقط از یک سیم برای تامین برق این 4 مدل کارت استفاده کنه. و این فاجعه است، چون هر سیم PCI Express - اگر 18AWG باشه فقط تا 150 وات توان خواهد داشت و به هیچ وجه استاندارد نیست شما 300 وات توان مورد نیاز کارت 3080 رو فقط از یک سیم برق تامین کنید. برای همین، گذاشتن 3 تا 8 پین باعث میشه، کاربر وادار بشه حداقل از 2 سیم، برای تامین برق استفاده کنه که به قول شما، جریان بین این دو سیم تقسیم بشه.

دلیل دوم استفاده از 3 تا سوکت 8 پین وجود اسپایک های شدید این 4 کارت هست، برای 3080 اسپایک هایی تا 500 وات ثبت شده، که اگر سه تا سیم مستقل 8 پین استفاده کنی - تقسیم بر 3 کن به هر سیم 163 وات میرسه.

n20stmrh5jn51.png

8a-Gaming-Zoom-Power.png

لینک به دیدگاه

51 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

این چیزی که میگم، برای هر 4 کارت 3080، 3080Ti، 3090 و 3090Ti صدق میکنه.

من فکر میکردم فقط سری 6 ای ام دی اسپایک های وحشتناکی دارن 
بسیاار عالی ممنون از شما بزرگوار

لینک به دیدگاه

دوستان دیروز که پشت کیس رو باز کردم تا کابل های متصل به پاور رو چک کنم، دیدم که کابل 24 پین حدود 1 میلی متر فاصله داره و کاملا چفت نشده. اوکی کردم و دیگه بعد از اون موقع تا الان ریستارت نشده سیستم. یعنی به خاطر 1 میلی متر بوده که پاور خاموش می کرده؟

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، دلی سید گفته است:

دوستان دیروز که پشت کیس رو باز کردم تا کابل های متصل به پاور رو چک کنم، دیدم که کابل 24 پین حدود 1 میلی متر فاصله داره و کاملا چفت نشده. اوکی کردم و دیگه بعد از اون موقع تا الان ریستارت نشده سیستم. یعنی به خاطر 1 میلی متر بوده که پاور خاموش می کرده؟

بله ب خاطر همونه اکثر دوستان و منم گفتیم یحتمل از پاوره
مورد بوده ب خاطر یکم پرز همش پاور ریست میشه این ک دیگ جای خود داره 
الان سیستم بوت میشه بالا میاد ویندوز؟
قشنگ روش فشار بیار ی گیم خر گرافیک ران کن چندین ساعت پلی بده ببین چیه

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

بله ب خاطر همونه اکثر دوستان و منم گفتیم یحتمل از پاوره
مورد بوده ب خاطر یکم پرز همش پاور ریست میشه این ک دیگ جای خود داره 
الان سیستم بوت میشه بالا میاد ویندوز؟
قشنگ روش فشار بیار ی گیم خر گرافیک ران کن چندین ساعت پلی بده ببین چیه

بله کاملا اوکیه از صبح دارم لست آف آز بازی می کنم هیچی نشده. اما جای تعجب اینه که اگه از کابل بود چرا از اول این این اتفاق نیفتاد. دو ماه از اسمبل سیستم میگذره . چرا ده روز اخیر اینطور شده؟ کابل که خود به خود از جاش درنیومده؟

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، دلی سید گفته است:

بله کاملا اوکیه از صبح دارم لست آف آز بازی می کنم هیچی نشده. اما جای تعجب اینه که اگه از کابل بود چرا از اول این این اتفاق نیفتاد. دو ماه از اسمبل سیستم میگذره . چرا ده روز اخیر اینطور شده؟ کابل که خود به خود از جاش درنیومده؟

خب خداروشکر ک درست شده
همون پینش درست جا نیفتاده داخل پاور
حالا ایناها مهم نیست بزرگوار
مهم اینکه همه چی اوکی شده و خیال شما راحت چون واقعا الان قیمت ها سنگینه ...
اما ی چیزی حالا ک این اینطوری شده میخاستی تمامی اتصالاتت رو مجدد ی نگاهی بندازی 

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

هم اکنون، Death Reaper گفته است:

خب خداروشکر ک درست شده
یحتمل کابل از اول درست نصب نشده بود و ب مرور زمان کم کم از جاش بیشتر فاصله گرفته یا همون پینش درست جا نیفتاده داخل پاور
حالا ایناها مهم نیست بزرگوار
مهم اینکه همه چی اوکی شده و خیال شما راحت چون واقعا الان قیمت ها سنگینه ...
اما ی چیزی حالا ک این اینطوری شده میخاستی تمامی اتصالاتت رو مجدد ی نگاهی بندازی 

دمت همگی گرم واقعا داشتم نگران می شدم چون بحث پول نیست هزینه ها که سنگین هست .اما بحث اینه که معلوم نبود ایراد از کدوم قطعه است و بحث عیب یابی و اینا هزار جور به آدم استرس وارد می کنه که نکنه از کارت گرافیک یا مادربرد باشه حالا خر بیار و باقالی بار کن و خرچ بیوفته رو دست آدم و استرس تعویض قطعات و سیستم و............
اره تمام اتصالات رو چک کردم همه اوکی بودن. حالا کاش دیگه ریستارت نکنه بعد این که دیگه فکرم بره یه جای دیگه

ولی یه چیزی هم هست که بعد این اتقاقات یه صدای خیلی ریز ممتد مثل صدای کویل واین ( البته خیلی نامحسوس) به کیس اضافه شده که نمی دونم از پاوره یا گرافیک. یعنی ریستارت های پی در پی باعث آسیب به کارت گرافیک یا پاور شده؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، دلی سید گفته است:

دمت همگی گرم واقعا داشتم نگران می شدم چون بحث پول نیست هزینه ها که سنگین هست .اما بحث اینه که معلوم نبود ایراد از کدوم قطعه است و بحث عیب یابی و اینا هزار جور به آدم استرس وارد می کنه که نکنه از کارت گرافیک یا مادربرد باشه حالا خر بیار و باقالی بار کن و خرچ بیوفته رو دست آدم و استرس تعویض قطعات و سیستم و............
اره تمام اتصالات رو چک کردم همه اوکی بودن. حالا کاش دیگه ریستارت نکنه بعد این که دیگه فکرم بره یه جای دیگه

ولی یه چیزی هم هست که بعد این اتقاقات یه صدای خیلی ریز ممتد مثل صدای کویل واین ( البته خیلی نامحسوس) به کیس اضافه شده که نمی دونم از پاوره یا گرافیک. یعنی ریستارت های پی در پی باعث آسیب به کارت گرافیک یا پاور شده؟

بله درسته
ممکنه از هر کدوم باشه و یا از دو
مهم نیست البته چون چیزه خاصی نیست فقط اگر خیلی حساس ب سرو صدا باشی اذیت کنندس
این ریست ها اول ب پاور بعدش مادربرد ممکن بود صدمه بزنه
اما اینکه شما اوکی هستی از صبح مشخصه ک مشکلی نیست و با خیال راحت استفاده کن 

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

بله درسته
ممکنه از هر کدوم باشه و یا از دو
مهم نیست البته چون چیزه خاصی نیست فقط اگر خیلی حساس ب سرو صدا باشی اذیت کنندس
این ریست ها اول ب پاور بعدش مادربرد ممکن بود صدمه بزنه
اما اینکه شما اوکی هستی از صبح مشخصه ک مشکلی نیست و با خیال راحت استفاده کن 

یعنی صدای ایجاد شده نشان از آسیب نیست؟ پس دلیلش چیه؟ نباید نگران  بود؟

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، دلی سید گفته است:

یعنی صدای ایجاد شده نشان از آسیب نیست؟ پس دلیلش چیه؟ نباید نگران  بود؟

گفتم اگر کویل واینی ک شما گفتی باشه مشکلی نیست
ی صوتی چیزی ازش بزار ببینیم چیه

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

گفتم اگر کویل واینی ک شما گفتی باشه مشکلی نیست
ی صوتی چیزی ازش بزار ببینیم چیه

الان فعلا صدا نیست برخی وقتا درمیاد ربطی به توی لود بودن یا نبودن هم نداره. هر وقت صدا مجددا اومد میزارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...