رفتن به مطلب

چرا سرعت نت اینجوریه ؟

arvin_393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت دوستان و اساتید گرامی

سوال اولم اینه آیا توی تنظیمات مودم های tdlte  راهی وجود داره حدس خودم ( به جای وصل شدن به 4g به 4.5 یا 4g+ وصل بشه) 

برای سوال دوم قبلش به عکسهای پایین توجه کنید، سوالم اینه وقتی میشه همچین سرعتهایی دسترسی داشت چرا باید اینقدر نت داغون باشه؟ آیا بیماری روانی یا چیزی دارن کسایی که ملت رو از دسترسی همچین سرعتی منع میکنند 

چیزی که یک بار در یه ساعت خاص اتفاق افتاد 

Screenshot_2023-09-24-17-18-10-060_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.c7bac0b3876b5693c1f2120b723ef9bb.jpgScreenshot_2023-09-24-17-19-20-409_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.8a5e8f837b1eba36ce7cef945a6f2542.jpg

وچیزی که هر روز باهاش سروکار دارم و سرعتش اینجوریه 

Screenshot_2023-09-24-19-47-51-026_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.e95ee24961d4014df0f51afce7ed8328.jpg

کل تستها از روی سرور ایرانسل اصفهان بوده با برنامه اسپید تست

سوالم اینه مشکل کجاست؟ آیا راهی وجود داره به صورت دستی با تنظیمات خاصی باز به سرعتهای بالا برسم؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است:

image.thumb.png.02abd3e3849b1c95f0d96e26f398dda3.png

شاهکار مخابرات روی سرعت 16 مگ

هعییی

دقیقا الان سرعت نت موبایل هم اینجوری شده تو بهترین حالت روی ۱ تا ۲ مگابایته وقتی شبکه خصوصی مجازی هم واز نوع مجانیش وصل میکنی دیگه باید حسابش کنی اعصاب خوردیشو، در حالی که یادمه اوایل راه اندازی 4g همیشه روی ۷ ۸ مگ بود، الان با وجود 4.5  بازم سرعت داغونه ، چرا زیادی به فکر جیب خودشونن یکم پهنا باند اضافه نمیکنن

لینک به دیدگاه

راه مشخصی که بگید فلان کنم سرعت بره بالا نیست. شاید ترفندهایی باشه که نتیجه بهتری بده. مثلا خودم همیشه ap دستی میسازم توی گوشی. راضی ترم تا مخصوص خود اپراتور.

اون سوالتونم یکم منشوریه ولی بله. جدا از زیرساخت داغونی که داریم.  خوبی به ما نیومده بدتر نکنن ارتقا پیشکش.

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

همش مرتبط با زیرساخت استان و شهرشما هست ،اگر میبینید یه ساعت خاصی سرعت میره بالا یعنی اون موقع ترافیک پایین بوده،مثلا این تصاویر مربوط به بوشهر هست ولی من میرم شیراز وضعیت خیلی بد میشه.

Screenshot_۲۰۲۳۰۹۲۵-۰۲۱۱۴۵.jpg

Screenshot_۲۰۲۳۰۹۲۵-۰۲۰۸۲۱~2.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه مشکل دیگه ای هم که هست، یه زمانی اپراتور ها، همش دنبال تقویت دکل و افزایش نقاط پوشش بودن، ولی الان توی اکثر شهر ها دیگه پوشش مناسبه، داستانی که هست، دیگه دکل های قبلی زیاد براشون اهمیت نداره و حتی خیلی از دکل ها از دور دارن خارج میشن و دیگه برای جایگزینی و تعمیرشون هم هزینه نمیکنن، این میشه که انتن دهی توی برخی مناطق ضعیف میشه و پهنای باند کم میشه، سرعت پایین توی اسپید تست هم اصلا به معنی ضعیف بودن زیرساخت اینترنت نیست، چونکه تست داره با یه سرور داخلی صورت میگیره که قطعا بهترین کیفیت و ارتباط بین دکل و اون سرور هست، چیزی که هست ارتباط شما با ISP ضعیفه و سرعت خودتون پایینه

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

همش مرتبط با زیرساخت استان و شهرشما هست ،اگر میبینید یه ساعت خاصی سرعت میره بالا یعنی اون موقع ترافیک پایین بوده،مثلا این تصاویر مربوط به بوشهر هست ولی من میرم شیراز وضعیت خیلی بد میشه.

Screenshot_۲۰۲۳۰۹۲۵-۰۲۱۱۴۵.jpg

Screenshot_۲۰۲۳۰۹۲۵-۰۲۰۸۲۱~2.jpg

داداش سوالی که برام پیش میاد اینه که چرا مثلا موبایل رو در نظر بگیر مثلا یه مکان ثابت نشستی یه موقع میبینی 4.5g بالای گوشیت مینویسه که سرعتش بالاتره یه چند دقیقه بعد میبینی عوض میشه میره روی 4g خالی که یه مقدار سرعتش پایینتره!

این تستی هم که گرفتم احساس میکنم همچین اتفاقی افتاده براش!!

وگرنه اختلاف زمانی تستها حدود نیم ساعت بود نباید از حدود میانگین ۱۲۰ تا ۱۷۷ مگابیت بیاد روی ۲۰ تا ۴۰ مگابیت کم شدن سرعت تا این اندازه بخاطر شلوغی شبکه نمیتونه باشه!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...