رفتن به مطلب

چرا به کپسول آتش نشانی نیاز داریم؟ سقف ابری کهکشانی و حادثه ای که به خیر گذشت.

Nezami
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، خوبین اساتید و رفقا؟

من امروز یه اتفاقی برام افتاد و لازم دونستم این تاپیک رو بزنم تا شخص دیگری دچار این حادثه نشه.

چند ماه پیش تحت تاثیر ویدئو های اینستاگرامی تصمیم گرفتم واسه اتاقم سقف کهکشانی درست کنم.

مواردی که استفاده کرده بودم:

مقوا، ریسه RGB، الیاف ویسکوز ( نسوز )

از روی ویدئو های یوتوب اجرا کردم به این ترتیب که مقوا زدم به سقف بعد ریسه های RGB رو چسبوندم روی مقوا و نهایتا الیاف ویسکوز رو با چسب فوم زدم روش.

خیلی زیبا و جذاب هم شده بود.

از نصب این سقف کهکشانی حدود 4 ماه گذشت تا امشب که پای سیستم بودم ناگهان صدای انفجار اومد.

خلاصه سرتون رو درد نیارم.

یه آتش سوزی ایجاد شد روی سقف و مقوای زیر ریسه ها آتش گرفت و اگر احیانا خونه نبودم و یا کپسول آتش نشانی نداشتم خونه رفته بود رو هوا.

یکی از آداپتور های ریسه ها آتش گرفته بود و باعث ایجاد این آتش سوزی شد.

من تو خونه یه کپسول آتش نشانی پودری داشتم و الان کل اتاق پر از پودر شده و روی همه چیز پودر نشسته. طوری که با دستگاه دمنده هم پاک نمیشه و باید همه چیز رو به صورت اساسی و جداگانه تمیز کرد.

دلیل اینکه این تاپیک رو ایجاد کردم فقط برای یادآوری و پیشنهاد تهیه کپسول برای خانه، محل کار، خودرو یا هرجایی که ممکنه نیاز بشه.

واقعا اگر کپسول نبود امکان خاموش کردن این آتش نبود و قطعا هزینه بسیار سنگینی رو دستم میموند.

ضمنا اگر از دوستان و اساتید کسی نوعی از کپسول رو میشناسه که مثل این پودری ها همه جارو کثیف نکنه خیلی خوب میشه که معرفی کنه.

ممنون که تاپیک رو خوندید.

سلامت و در امان باشید.

• لایک 12
  • ممنونم 7
  • قلبم گرفت 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

خدا رو شکر به خیر گذشته

یه مدل هست اسمش یادم رفته گاز دی اکسید کربن اگه اشتباه نکنم داخلش هست برای آتیش سوزی های کوچیک و مخصوص تابلو برق هست

پودری ها مخصوص اشپزخانه هست چون با روغن و اب سر کار داریم و فقط همین جوابه

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

سلام

خدا رو شکر به خیر گذشته

یه مدل هست اسمش یادم رفته گاز دی اکسید کربن اگه اشتباه نکنم داخلش هست برای آتیش سوزی های کوچیک و مخصوص تابلو برق هست

پودری ها مخصوص اشپزخانه هست چون با روغن و اب سر کار داریم و فقط همین جوابه

سلامت باشید.

حقیقتا من اصلا اعتقادی به کپسول نداشتم و فکرشو نمی کردم هیچ موقع به کارم بیاد.

چقدر اختلاف قیمتش با این پودری ها زیاده.

ولی اگر مثل این پودری ها کثیف کاری نداشته باشه قطعا ارزشش رو داره.

شاید اگر کسی ندیده باشه باورش نشه پودری چه بلایی سر اتاق آورده.

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

سلام

ما کاره قبلیمون تولید کفش بود تو بازار

اونایی که کفاش هستن میدونن چی میگم . مدام چسب و تینر استفاده میکردیم و با بخاری المنتی و .... سرو کار داشتیم .

روز نبود کارگاه یکی از همکارامون آتیش نگیره . هر چقدرم احتیاط میکردیم باز اتفاق میفتاد و کارگاه خودمونم بالای 15-10 بار آتیش گرفت .

تو کارگاهمون 6-5 تا کپسول داشتیم و مدام پر و خالی میشدن . هم پودری داشتیم و هم گازی

خواستم بگم این کپسولای گازی فقط افه هستن و یک دهم این پودریا زور ندارن . و یه پودری کارو در میاره براتون نه چند تا گازی  ....

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، rahman1700 گفته است:

سلام

ما کاره قبلیمون تولید کفش بود تو بازار

اونایی که کفاش هستن میدونن چی میگم . مدام چسب و تینر استفاده میکردیم و با بخاری المنتی و .... سرو کار داشتیم .

روز نبود کارگاه یکی از همکارامون آتیش نگیره . هر چقدرم احتیاط میکردیم باز اتفاق میفتاد و کارگاه خودمونم بالای 15-10 بار آتیش گرفت .

تو کارگاهمون 6-5 تا کپسول داشتیم و مدام پر و خالی میشدن . هم پودری داشتیم و هم گازی

خواستم بگم این کپسولای گازی فقط افه هستن و یک دهم این پودریا زور ندارن . و یه پودری کارو در میاره براتون نه چند تا گازی  ....

سلام‌.

قرار نیست که کپسول پودری کار کپسول گازی رو انجام بده یا برعکس.

هر کدوم از این کپسول ها برای خاموش کردن ماده ای خاص استفاده میشن و نمیشه که به صورت مشترک ازشون استفاده کرد و کارایی خوبی هم داشته باشن.

لینک به دیدگاه

و اگر صدای انفجار نمیومد و سایلنت گسترش پیدا میکرد؟

خونه ها رو مجهز به سنسورهای دود گاز حرارت رطوبت کنید و شیرها رو برقی کنید که موقع ایجاد حریق خودکار شیرها قطع بشه. این موارد از واجبات هست.

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، jj-191 گفته است:

و اگر صدای انفجار نمیومد و سایلنت گسترش پیدا میکرد؟

خونه ها رو مجهز به سنسورهای دود گاز حرارت رطوبت کنید و شیرها رو برقی کنید که موقع ایجاد حریق خودکار شیرها قطع بشه. این موارد از واجبات هست.

اون برای خارجیاست برادر، ما با پتو و مقداری کمک گرفتن از عضلات برای چرخاندن، سر و ته کار رو تموم میکنیم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۷/۸ در 23:46، Nezami گفته است:

سلام،

سلامت و در امان باشید.

سلام،

وقت به خیر.

خوشحالم که توانستید از رخ‌داد اتفاقی ناگوارتر پیشگیری کنید.

برای تمیز کردن جرم باقی‌مانده بر روی وسایل اتاقتان پیشنهاد می‌کنم نحوه تمیزکردن محتویات کپسول آتشنشانی را در اینترنت جست‌وجو کنید. برای نمونه How to clean CO2 fire extinguisher debris/remainder.

اتفاقا حادثه‌ای با خسارت مالی مشابه طی هفته‌های پیش برایم رخ داد. بیش از 8 سال هست که از خنک‌کننده آبی چرخه باز استفاده می‌کنم. به دلیل خرابی پمپ و تعویض آن، حین تعویض آب داخل سیستم خنک‌کننده، مقداری آب بر روی بوردهای HDD ها ریخت که حدود 16 میلیون تومان هزینه تعویض بورد، head و ... شد. هزینه اعلامی توسط تعمیرکاران بی‌انصاف بیش از 30 میلیون تومان بود.

بنده نیز دو تجربه اساسی کسب کردم: 1. هرگز نباید به تخصص و تجربه خود اطمینان کامل داشت و 2. HDD های رده متوسط توشیبا حتی در قیاس با WD Black به مراتب طراحی بهتری در برابر نفوذ آب دارند. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...