رفتن به مطلب

بلو اسکرین بعد از نصب رم های جدید

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید

مشخصات سیستم بنده:

پاور GP600A-GED

مادر برد h610-mk

گرافیک rx580

سی پی یو i3-12100F

رم کرسیر Vengeance LPX 16 گیگابایت باس 3200 مگاهرتز 2کاناله

قبلا من همین مدل رم رو فقط 8 گیگ تک کاناله داشتم و به خوبی کار میکرد

3 4 روز پیش رم جدید که (رم کرسیر Vengeance LPX 16 گیگابایت باس 3200 مگاهرتز 2کاناله) میشه رو خریدم، و بعد از نصب روی سیستم سرعت حسابی افزایش یافت

در هنگام کار های معمولی مشکلی نداره اما وارد گیم که میشم و یکم میگذره، یهو بلو اسکرین میده با ارور های مختلفی، یا بعضی وقتا گیم یهو بسته میشه

یه بار که بلو اسکرین شدم با Memtest یه بار تست گرفتم و ارور داد بعد 6 دقیقه، یه ساعت بعدش اینا تست گرفتم بعد 2 ساعت ارور نمیداد

به نظرتون رم مشکل داره یا مشکل از داغ شدن رم هاست و فن باید تهیه کنم برای سیستم؟

چه تست هایی و کار هایی میتونم انجام بدم

لینک به دیدگاه

اگه الان هر دو روی کانال A هستن بذارید روی کانال B دوباره تست کنید

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Sam-j گفته است:

اگه الان هر دو روی کانال A هستن بذارید روی کانال B دوباره تست کنید

مادر برد بنده 2 اسلات رم داره در کل

لینک به دیدگاه

رمها را آکبند و پلمپ خریداری کردید ؟

پردازنده را از کجا و به چه صورتی تهیه کردید ؟

احتمال اینکه مادربرد سازگاری نداشته باشه با 2 تا رم جدید هم هست 

باید بتونی همه قطعات را تست کنی اگر دوستی آشنایی داری که چنین سیستمی داره ببر تست کن ولی اول از همه باید ویندوز را عوض کنی شاید مشکل درایور داره

پایه های CPU سالم هستن ؟

لینک به دیدگاه

اینجا نحوه گرفتن تست رو از رمها گفتم نرم افزارهاشم برای دانلود گذاشتم، تست کن اگر رمها ارور داد باید بفرستی گارانتی:

https://sakhtafzarmag.com/?p=326248

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

اینجا نحوه گرفتن تست رو از رمها گفتم نرم افزارهاشم برای دانلود گذاشتم، تست کن اگر رمها ارور داد باید بفرستی گارانتی:

https://sakhtafzarmag.com/?p=326248

عرض کردم، یکبار که وسط گیم بودم بلواسکرین داد بعدش تست زدم ارور داد سر 6 دقیقه

یه حدود نیم ساعت خاموش کردم، بعد دونه دونه تست گرفتم از رم ها بعد 20 دقیقه هیچ اروری ندادن هیچ کدوم از رم ها

دوباره 2 تاش هم گذاشتم هیچ اروری ندادن بعد 20 دقیقه

ارور رو فقط همون دفعه اول داد، برای همین سوال بود برام که اگر سر دما باشه ممکنه پیش بیاد؟ چون شاید اون گیما سنگین بودن فشار اوردن اینا زیادی داغ کردن

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، SeniorSpirit گفته است:

عرض کردم، یکبار که وسط گیم بودم بلواسکرین داد بعدش تست زدم ارور داد سر 6 دقیقه

یه حدود نیم ساعت خاموش کردم، بعد دونه دونه تست گرفتم از رم ها بعد 20 دقیقه هیچ اروری ندادن هیچ کدوم از رم ها

دوباره 2 تاش هم گذاشتم هیچ اروری ندادن بعد 20 دقیقه

ارور رو فقط همون دفعه اول داد، برای همین سوال بود برام که اگر سر دما باشه ممکنه پیش بیاد؟ چون شاید اون گیما سنگین بودن فشار اوردن اینا زیادی داغ کردن

سلام
باید بزارین تست هر رم تا آخر بره نه اینکه بعد از 20 دقیقه کنسل کنین.
برای هر رم 8 گیگ بین 2 ساعت تا 2 ساعت و نیم طول میکشه
مورد داشتم رم تا 2 ساعت هم اروری نشون نداده اما چند دقیقه مونده بود تا تست تموم بشه ارورش رو نشون داد.

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، 005 گفته است:

سلام
باید بزارین تست هر رم تا آخر بره نه اینکه بعد از 20 دقیقه کنسل کنین.
برای هر رم 8 گیگ بین 2 ساعت تا 2 ساعت و نیم طول میکشه
مورد داشتم رم تا 2 ساعت هم اروری نشون نداده اما چند دقیقه مونده بود تا تست تموم بشه ارورش رو نشون داد.

تست میکنم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، SeniorSpirit گفته است:

برای همین سوال بود برام که اگر سر دما باشه ممکنه پیش بیاد؟ چون شاید اون گیما سنگین بودن فشار اوردن اینا زیادی داغ کردن

الان فقط واسه همین تاپیک زدی؟

رمهای DDR4 به خاطر دما ارور نمیدن. بازی که هیچی، تحت شکنجه هم بگذاری ارور نمیدن. رم سالم ارور نمیده. هیچ وقت ارور نمیده، چه 1 بار چه بعد از 20 ساعت ارور نمیده.

بعد عجیبه، من لینک دادم حتی نرفتین بخونید، اونجا نرم افزار معرفی کردم ظرف 5 دقیقه جواب میده رمها خراب هستن یا نه.

اصلا پشیمون شدم چرا راهنمایی دادم.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۷/۱۲ در 00:52، ARMIN گفته است:

الان فقط واسه همین تاپیک زدی؟

رمهای DDR4 به خاطر دما ارور نمیدن. بازی که هیچی، تحت شکنجه هم بگذاری ارور نمیدن. رم سالم ارور نمیده. هیچ وقت ارور نمیده، چه 1 بار چه بعد از 20 ساعت ارور نمیده.

بعد عجیبه، من لینک دادم حتی نرفتین بخونید، اونجا نرم افزار معرفی کردم ظرف 5 دقیقه جواب میده رمها خراب هستن یا نه.

اصلا پشیمون شدم چرا راهنمایی دادم.

درود، پوزش من اون لحظه درگیر بودم سریع مقاله رو باز کردم اسم Memtest رو دیدم فکر کردم راجب اون هست، با نرم افزار هایی که گفتید تست گرفتم و ارور داد، مموری ها رو دونه دونه تست گرفتم و مثل اینکه یکیشون مشکل داره، الان یکی از رم های 8 گیگ قدیمیم و یکی از رم های جدید که مشکل نداره رو گذاشتم و مشکلی نداره(منتظرم فروشگاه جواب بده که ببرم گارانتی)، ممنون از راهنمایی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...